2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Balık yağı da var içind e ama içind e bir sürü vitaminler var kan ilacında alıyorum kan sulandırıcı iğne ve magnezyum imom tek balık yagimi
Yok balık yagı agırlıklı bır suru sey var ama bana ya kan ılacı ya balık yagı agır gelıyor. Mıde asıdımı yukseltıyor bırı.

Yavas yavas burdaki kadınları baştan çıkarıyorum
Sali gunu @Sevnus gelecek mesela, herkesi bekleriz bizim eve
Beni de baştan çıkar ben seni çok merak ediyorum. Benim hiç motorsikleti olan arkadaşım yok ama. Hem de dantel seven hem de buzluk dolduran hepsi bir arada olan.

kizlar dun den beri belimde gecmeyem bi agri var off hastaneye gitsemmi ilk gebelikde hic agri gormeyince ne oldugumu anlayamoyorum
Geçmiş olsn cnm bende hiç anlamıyorum ama dün çok yoruldum çok feci belim agryodu bugün geçer dedim hala agryo ama şiddeti azaldı sen dayanamicak giysem git istersen doktra

Efelihayat Canım hiç üzülme.
Benimde 3 hafta kadar ileri çıkmıştı, doktor bebeğin kafası almış başını gitmiş dedi.
Kalbime inecekti az kalsın, bi sorunu mu var demiştim ama derken neler geçti içimden Allah korusun.
Ama doktor bebeğin genel olarak iri olduğunu söyledi.
Hafta dedi ki yağ ağırlığı değil yani kilo değil ama kemik ağırlığı olan yapılı bir bebek gibi duruyor dedi.
Tabi ben bununla da yetinmedim, internetten okumadığım şey kalmadı.
Sonra pek çok insanda olduğunu gördüm.
Ve aradan 3 hafta geçti, bugün gittim; fark 1 haftaya inmiş.
Boşuna evham yapmışım.
İnan bana ilerleme devam bile etseydi onca araştırmam sonrası vardığım tek sonuç; kafa iri olursa normal Doğum zor, sezeryan öneriliyor.
Bunun dışında en ufak bir sıkıntısı yok.
İnan bana

Senin neden haldır haldır temizlik yaptığın anlaşıldı
Sorma ya, misafirim çok ağır
Beni de baştan çıkar ben seni çok merak ediyorum. Benim hiç motorsikleti olan arkadaşım yok ama. Hem de dantel seven hem de buzluk dolduran hepsi bir arada olan.
Hiç kişilik bölünmesi yaşayan arkadasin olmadi demek
Ben de istiyorum 3ü 1 arada oluyor galiba bu .
Ama arza gore piyasaya sunacak adette benden yok. Aranizda paylaşın artık

Isınma turlarina basladim ve evet utulemedim

Geçmiş olsn cnm bende hiç anlamıyorum ama dün çok yoruldum çok feci belim agryodu bugün geçer dedim hala agryo ama şiddeti azaldı sen dayanamicak giysem git istersen doktra
kendimi yoracak biseyde yaomadim aslinda hatta dinleniyirum gecsin diye ama belim in agri geçmedi hastaneye bi buuck.saatlik yoldayım dusunuyorum ondan insallh gecer gecmezse yarin giderim bu gidisle

Saka mi gercek mi geliyo kiz benim mi kafa basmadi

kendimi yoracak biseyde yaomadim aslinda hatta dinleniyirum gecsin diye ama belim in agri geçmedi hastaneye bi buuck.saatlik yoldayım dusunuyorum ondan insallh gecer gecmezse yarin giderim bu gidisle
Malum dogum yapmadim ama dogum icin olani anlarsin diyor herkes. Gece yanlis yatmis, bugun ters bi hareket yapmis olabilir misin?
Bana da ne zaman belin agriyor mu deseler aksamina agriyor ikidir.

Saka mi gercek mi geliyo kiz benim mi kafa basmadi
Sevnus u diyosan buraya hastaneye gelecek zaten, o arada korbell i almaya ugriycak. Hazir deneyimli anne bulmusum elbet eve aticam ki su kiyafet isine baktirayim. Duzensizlik beni oldurecek; ustunde yaziyor 0-3 biri birinden 5cm 10cm büyük.

Ama kurbanin bu durumdan haberi yok, caktirmayin, filtre kahve yaparim sana dedim de kandirdim

1 ay once.uc.haftaymis bu ay dort olmus insallah toplar dedigin.gibi senin.bebise cok sevindim.darisi.basimiza insallah

Malum dogum yapmadim ama dogum icin olani anlarsin diyor herkes. Gece yanlis yatmis, bugun ters bi hareket yapmis olabilir misin?
Bana da ne zaman belin agriyor mu deseler aksamina agriyor ikidir.
valla iki gundur dinlenmedeyim ama gecmedi benim ikinci dogum olacak ama bbmirincode kenxi sancim gmhic olmadi o yuzden bilemiyorum

Yok canım, kıskanmadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…