2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet hic kiskanmadik Freshh

Sen tecrübelisin. OlmaZ diyorsan olmaZ. Benim yapabilecek bir şeyim yok, içgüdülerime güvenirim, sağdaki gibi olacağım
Ben tecrübeliyim de bebek tecrübesiz olur da çok zor bebek olursa diye bir tırsmıyor değilim. Bu bebeler uyumayı emmeyi pırt yapmayı öğrenip gelseler hiç sorun olmaz. Ben anlamıyorum ki 9 AAYY bu karnımızın içinde sıfır kilometre bişiy öğrenmeden tecrübesiz çıkılır mı. Bu kadın kaçta uyur ne yer nasıl yaşar nelerden rahatsız olur insan bir öğrenir anasını sonra çıkınca da ona göre davranır. Yok ama hep anaya yüklensinler hep anaya

Ya sen degil miydin bebegi hamilelige tercih eden, yumurta dayandi tabi bir bahaneler bir şeyler şimdi

Iyi akşamlarrr bu bebislerin kafalari neden büyük ya benim kızda kafa 2 hafta önden gidiyor koca kafalim benim su saat itibariyle yıkama ve ütüleme isi bittiiii hastane çantamı hazirladimmm yapılacak tek işim dolabin kokusu gidince yerleşmek kaldı artik 4 hafta mı rahat rahat geçirebilirim
Konuşmalar çok hızlı ilerlemiş yetişemedim inşallah herşey yolundadir bi arkadaşı görmüştüm bel agrisi ve adet agrisi vardi bir daha yetisemedim bir sorun yok degil mi

Ya sen degil miydin bebegi hamilelige tercih eden, yumurta dayandi tabi bir bahaneler bir şeyler şimdi
Çok doğru tespit. Yaklaştıkça bir korku bastı yani doğurasın yine var ama hep şu Temmuz anaları psikolojimi bozuyor hep onlar yüzünden yok kustu yok ağladı yok bişiy.

Bak şimdi önyargılı olmak olur mu, belki de biliyordur hepsini ona göre davranacaktır alınacak şimdi yazık

kendimi yoracak biseyde yaomadim aslinda hatta dinleniyirum gecsin diye ama belim in agri geçmedi hastaneye bi buuck.saatlik yoldayım dusunuyorum ondan insallh gecer gecmezse yarin giderim bu gidisle
Geçmiş olsun canım bazen zorluyor insanı ağırlaşıyoruz iyice inşallah geçici bir durumdur ama sadece bel ağrısı değil sancı kasılma da yoksa geçici bişeydir Inşallah. Ben de bugün çok kasılmam oldu o canımı sıktı ya uzandım dinlendim hep o yüzden

Benimkinin de kafa 10 gün önde. Diyorum ya, folik asit bebeleri bunlar. Normal ben de hastane çantamı kapattım arabanın bagajına koydum. Garanti olsun dedim. evden çıkarken unuturum heyecandan.

Yok biblo gibi oturacak bizimkiler, ne kusmasi canim
Ay gece gece sesli güldürdünüz beni. Şaka bir yana kussa da ağlasa da yani lohusalık da gazlı bebek de 9 Aydan kısa. En uzunu hamilelik. Onlar kısa ama konsantre diyebilirim. Konsantre kısmına dikkat çekiyorum. Yine de tercih edeceksem Doğum sonrasını seçiyorum. Netice itibariyle süre kısa ve son aşama olması bakımından

Çok doğru tespit. Yaklaştıkça bir korku bastı yani doğurasın yine var ama hep şu Temmuz anaları psikolojimi bozuyor hep onlar yüzünden yok kustu yok ağladı yok bişiy.
Bakma temmuz analarına bizimkiler uslu mu uslu gazsız sız mı gazsız sütlü mü sütlü bebişler olacak inşallah

Hala hamilelik diyorum
Bakma temmuz analarına bizimkiler uslu mu uslu gazsız sız mı gazsız sütlü mü sütlü bebişler olacak inşallah
Olmadılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…