Böbrek taşı düşürürken de bu belirtileri yaşıyorsun bi de üstüne mide bulantısı ve istifra ekleniyor.Sancı olunca kasılma da oluyor nefessiz bırakacak tarzda ve kasıklarda vajina ya doğru yanma şeklinde ağrı oluyor ve en önemlisi de ritmik mutlaka aralarında düzenli zaman oluyor sancıların nişan su gelmese bile bundan anlarsın canım..
Sessiz kaldıkça insanlar tepene çıkıyor zaten..bende önceleri aman kirilmasinlar yanlış anlamasınlar diye susardım ama baktım ki anlamıyorlar üzülen ben oluyorum..ben uzulecegime onlar üzülsün demeye başladım..Ülkemizin genel sorunu ne yazıkki o uyumuyorsa senin uyumana gerek yok o gerdeğe girecekse mutlaka sende eğlenmelisin o sohbet ediyorsa senin istememe sessizlik isteme hakkin yok herkes bencil düşüncesiz sanki babalari bu ülkeyi onlara miras bırakmış diger insanlar yaninda sığınma gibi davranıyorlar cok kızıyorum insanlara bi süre sessiz oldum sonra anlatmaya çalıştım artik tepkimi gösteriyorum . Üst komşumun çocuğu geceleri basketbol topuyla oynuyordu saat 11 12 gibi 1 kere aradim ertesi gün yine ayni en sonunda ciktim kavga ettim bir daha ses gelmedi bundan anlıyorlar
Böbrek taşı düşürürken de bu belirtileri yaşıyorsun bi de üstüne mide bulantısı ve istifra ekleniyor.
Anlarız inşallah :) Ritmik olmasından yakalarız en kötü.
Ritim yokRitmi yakalicaz
Bizle ilgilensen.ben.bakmiyorum.oraya artıkın psikolijimi bozduBenim izlediklerim ve temmuz anneleri vs okuduklarimdan anladığım şeyler şunlar
Süt anne rahatsa huzurluysa geliyor
Herkesin ayni zamanda ayni birimde gelmiyor
Oksitosin icin annenin rahati ve emme/sağma tetikleyici olarak kullanilirsa işe yarıyor
Depolanan sut hangi saatte sagildiysa o saatte verilmeli ki gunduz sütünü gece verip uykusunu kacirmayalim. Saatine ayına gunune gore, annenin vücudu bebege uygun sütü uretiyor
İlk basta gelmiyor sanilsa da geliyor, vazgecmemek ve olumsuz dusunmemek gerek
Meme ucu kremi, ayva cekirdegi seysi, tahinin üste çıkan yağı, zeytinyağı, kantoron yağı vb yara olmasin hizla adapte olsun diye kullanılıyor
Gogus pedleri basta degil de daha ilerde diye anladim, basta temas olmasin hava alsin diye kapaklar kullaniliyor
Bebegin kilosuna taktigimiz gibi sütün gramina da takicaz
Süt yoksa dünyanın sonu değil, mamalar bizi bekler
İse gitsek de gitmesek de sağma süt uretimini arttiriyor ama hic bi pompa bebek gibi kuvvetli ve fonksiyonel değil
Vucut hormonu uretirse gerisi kolay
Yara da olsa zamanla geçiyor, pes etmek yok
Sadece ucunu degil kahve kismi komple ağzına almalı
Aynen canım kasılma oOluyo canım taş gibi de oluyo geriliyo da o kasılma mı yoksa
Ya arkadasim.yeni dogum.yaptı 35 gunluk biberonla memeyle mamayla idare ediyor biberon alan meme.red eder bence.bebege bagli yapersembe gunu saglik ocagi cagirmisti kisa bir emzirme egitimi verdiler, bebegin agzi kahverengi kismin cogunu almaliymis sadece ucundan emerse yara olurmus, memenin ucunu degil tamamini sikar gibi yapmalıymışız.. bol su icilmesi gerekiyormus ve annenin bol bol dinlenmesi gerekiyormus.. eger emziremezsen biz sana yardim ederiz falan diye soyledi hemsire.. biberonla sut verme dedi biberona alışırsa anne sütünü emmek icin ugrasmiyormus bebelerr..
Ooo fazla detay bi doğuralım inşallah süt de olur allahın izniyle yeter ki stres yapmayalım.. Dediğin gibi süt yoksa mama var napalım yaniBenim izlediklerim ve temmuz anneleri vs okuduklarimdan anladığım şeyler şunlar
Oksitosin icin annenin rahati ve emme/sağma tetikleyici olarak kullanilirsa işe yarıyor
Depolanan sut hangi saatte sagildiysa o saatte verilmeli ki gunduz sütünü gece verip uykusunu kacirmayalim. Saatine ayına gunune gore, annenin vücudu bebege uygun sütü uretiyor
Meme ucu kremi, ayva cekirdegi seysi, tahinin üste çıkan yağı, zeytinyağı, kantoron yağı vb yara olmasin hizla adapte olsun diye kullanılıyor
Gogus pedleri basta degil de daha ilerde diye anladim, basta temas olmasin hava alsin diye kapaklar kullaniliyor
İse gitsek de gitmesek de sağma süt uretimini arttiriyor ama hic bi pompa bebek gibi kuvvetli ve fonksiyonel değil
Olmasın ya şimdi zaten vakti gelince inşallah o ritmler gelir yakalarız babında şeyettimRitim yokdaha erken
Çok iyi öğrenmişsin gerçektenBenim izlediklerim ve temmuz anneleri vs okuduklarimdan anladığım şeyler şunlar
Sen bakma annem. Sen bana bak, saldim cayira mevlam kayiraBizle ilgilensen.ben.bakmiyorum.oraya artıkın psikolijimi bozdu
Detay kalp ben, biliyorsunOoo fazla detay bi doğuralım inşallah süt de olur allahın izniyle yeter ki stres yapmayalım.. Dediğin gibi süt yoksa mama var napalım yani
Bu şey gülüşü degil mi ya?Çok iyi öğrenmişsin gerçekten
Rol modelim sensin relax gelen gelir geldigi.gun.gelirSen bakma annem. Sen bana bak, saldim cayira mevlam kayira
Detay kalp ben, biliyorsun
Bu şey gülüşü degil mi ya?
Sen istedigin kadar plan yap ogrendim san gorucem seni
Kopya mopya.Kopyeciiii.kopyeeortmenim
Yok canım. Ben hiç öyle Mesajlar vermiyorum. İlk günler yaşanıp geçecek işte. Hepimize @Zeytinliii bakış açısı lazım. Kız süper. Olursa olacak gelirse gelecek emerse emecek büyüyecek filan diyor. Maşallah 4. Bile yapılır böyle. Ona da nazar boncukuSen bakma annem. Sen bana bak, saldim cayira mevlam kayira
Detay kalp ben, biliyorsun
Bu şey gülüşü degil mi ya?
Sen istedigin kadar plan yap ogrendim san gorucem seni
Evet maşallah doğuma hazırlar artıkE bebek in 2/ lira altinda ucuz bir modelini aldim ama siymayabilirim. Bir de penti' den bunlari almistim 3 renk, hamilelikte giyiyorum. İcindeki pedler bikinidekiler gibi yikaninca dönüyor falan, çıkardım rahat ettim.
Baby&Mom Emzirme Sütyeni
Özellikleri: % 95 Pamuk % 5 Elastan kumaştan üretilen Babymom emzirme sütyenleri, emzirmeyi kolaylaştıran cilde dost, yumuşak ve nefes alabilen yapısı ile annelerin yeni tercihi. Nefes alabilen bir yapıya sahiptir.www.e-bebek.com
Gri Melanj Nu Basic Kaplı Sütyen - Balensiz Sütyen
Gri Melanj Nu Basic Kaplı Sütyen Penti.com da satışta! Mağazadan iade ve değişim imkanı ile satın alabileceğiniz Gri Melanj Nu Basic Kaplı Sütyen Online Shopta.www.penti.com
Yağızdi degil mi? Kocaman olmus.
Uyku ve suyu yazmadim bi tekKopya mopya.süper konu özeti çıkarmış Üniversitelerde Ders notlarını sınav zamanı almak için peşinde koşulan o arkadaşların çalışmaları türünden bir çalışma olmuş
Kadin 5 bile yapar ben sana diyim.Yok canım. Ben hiç öyle Mesajlar vermiyorum. İlk günler yaşanıp geçecek işte. Hepimize @Zeytinliii bakış açısı lazım. Kız süper. Olursa olacak gelirse gelecek emerse emecek büyüyecek filan diyor. Maşallah 4. Bile yapılır böyle. Ona da nazar boncukusana da onu örnek gösteriyorum. Bak nasıl yapılıyor 3 tane öğren. ne bakıyorsun Temmuz görünümlü Haziran annelerine
29dan bu yana baş aşağı teyzesiHep iyiyye yoralım inşallah bebiş dönmüştür başaşağı baskı ondandır o sancı gibi olan da gerilmeden oluyordurallahım vakitlice gelsinleeerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?