2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Böbrek taşı düşürürken de bu belirtileri yaşıyorsun bi de üstüne mide bulantısı ve istifra ekleniyor.
Anlarız inşallah :) Ritmik olmasından yakalarız en kötü.

Sessiz kaldıkça insanlar tepene çıkıyor zaten..bende önceleri aman kirilmasinlar yanlış anlamasınlar diye susardım ama baktım ki anlamıyorlar üzülen ben oluyorum..ben uzulecegime onlar üzülsün demeye başladım..

Benim izlediklerim ve temmuz anneleri vs okuduklarimdan anladığım şeyler şunlar

Süt anne rahatsa huzurluysa geliyor
Herkesin ayni zamanda ayni birimde gelmiyor
Oksitosin icin annenin rahati ve emme/sağma tetikleyici olarak kullanilirsa işe yarıyor
Depolanan sut hangi saatte sagildiysa o saatte verilmeli ki gunduz sütünü gece verip uykusunu kacirmayalim. Saatine ayına gunune gore, annenin vücudu bebege uygun sütü uretiyor
İlk basta gelmiyor sanilsa da geliyor, vazgecmemek ve olumsuz dusunmemek gerek
Meme ucu kremi, ayva cekirdegi seysi, tahinin üste çıkan yağı, zeytinyağı, kantoron yağı vb yara olmasin hizla adapte olsun diye kullanılıyor
Gogus pedleri basta degil de daha ilerde diye anladim, basta temas olmasin hava alsin diye kapaklar kullaniliyor
Bebegin kilosuna taktigimiz gibi sütün gramina da takicaz
Süt yoksa dünyanın sonu değil, mamalar bizi bekler
İse gitsek de gitmesek de sağma süt uretimini arttiriyor ama hic bi pompa bebek gibi kuvvetli ve fonksiyonel değil
Vucut hormonu uretirse gerisi kolay
Yara da olsa zamanla geçiyor, pes etmek yok
Sadece ucunu degil kahve kismi komple ağzına almalı

Bizle ilgilensen.ben.bakmiyorum.oraya artıkın psikolijimi bozdu

persembe gunu saglik ocagi cagirmisti kisa bir emzirme egitimi verdiler, bebegin agzi kahverengi kismin cogunu almaliymis sadece ucundan emerse yara olurmus, memenin ucunu degil tamamini sikar gibi yapmalıymışız.. bol su icilmesi gerekiyormus ve annenin bol bol dinlenmesi gerekiyormus.. eger emziremezsen biz sana yardim ederiz falan diye soyledi hemsire.. biberonla sut verme dedi biberona alışırsa anne sütünü emmek icin ugrasmiyormus bebelerr..

Ya arkadasim.yeni dogum.yaptı 35 gunluk biberonla memeyle mamayla idare ediyor biberon alan meme.red eder bence.bebege bagli ya

Ooo fazla detay bi doğuralım inşallah süt de olur allahın izniyle yeter ki stres yapmayalım.. Dediğin gibi süt yoksa mama var napalım yani

Çok iyi öğrenmişsin gerçekten

Bizle ilgilensen.ben.bakmiyorum.oraya artıkın psikolijimi bozdu
Sen bakma annem. Sen bana bak, saldim cayira mevlam kayira
Ooo fazla detay bi doğuralım inşallah süt de olur allahın izniyle yeter ki stres yapmayalım.. Dediğin gibi süt yoksa mama var napalım yani
Detay kalp ben, biliyorsun
Çok iyi öğrenmişsin gerçekten
Bu şey gülüşü degil mi ya?
Sen istedigin kadar plan yap ogrendim san gorucem seni

Rol modelim sensin relax gelen gelir geldigi.gun.gelir agzimiza s..caklar

Yok canım. Ben hiç öyle Mesajlar vermiyorum. İlk günler yaşanıp geçecek işte. Hepimize @Zeytinliii bakış açısı lazım. Kız süper. Olursa olacak gelirse gelecek emerse emecek büyüyecek filan diyor. Maşallah 4. Bile yapılır böyle. Ona da nazar boncuku sana da onu örnek gösteriyorum. Bak nasıl yapılıyor 3 tane öğren. ne bakıyorsun Temmuz görünümlü Haziran annelerine

Evet maşallah doğuma hazırlar artık

Kopya mopya. süper konu özeti çıkarmış Üniversitelerde Ders notlarını sınav zamanı almak için peşinde koşulan o arkadaşların çalışmaları türünden bir çalışma olmuş
Uyku ve suyu yazmadim bi tek
Kadin 5 bile yapar ben sana diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…