2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Pentininkiler baya rahat duruyor.
Pek rengi kalmamış ama takipte kalayım en iyisi.
Normalde kullandığının bir beden büyüğünü mü aldın peki?

Bende bunlari kullaniyorum canim rahatlar https://www.penti.com/ten-mamma-emz...MI-7G2se6k4wIVy-eaCh0OKw_cEAQYASABEgJf7vD_BwE
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/...VEKWaCh0DIg1HEAQYASABEgJbJfD_BwE&gclsrc=aw.ds

Pentininkiler baya rahat duruyor.
Pek rengi kalmamış ama takipte kalayım en iyisi.
Normalde kullandığının bir beden büyüğünü mü aldın peki?
Ben de henüz almadım. İyi oldu sorduğun.
@ikuayko teşekkürler cevap için. Hava sıcak sütyen iyi olur başlarda herhalde. Sonra da atletli olanlardan alırız.

Günaydın kızlar, bu saate kadar yataktan çıkaramadım kendimi 2 gündür bi halsizlik, baş dönmesi var, akşam baktım tansiyonum düşmüş biraz, şimdi birşeyler yedim takip edeceğim..
Görüş günü olanlardan güzel haberler gelmeye başlamış ❤ maşallah bebislerin hepsine, kocaman oldular

Efelihayat geçmiş olsun canım

Kızlar R Rzg14 yazmıyor bir süredir? Var mı haberi olan?

Sana da gecmis.olsun.canim

gunaydin kizlar.. hava cok sicak oturdugum yerden suyum cikiyor resmen.. emzirme sutyeni hastane cantama koydum imer marka almistim magazadan kapli olandan, bez olanlari da denedim begenmedim ucu belli oluyor cok inceydi kumasi.. normalde 80 kullaniyorum ama 90 beden aldim büyüyormuş cunku

benim için aymamış olan güne günaydın kızlar.
arkadaş bu kornaya basarak eğlenmek neyin nesi ya. insanlar neden gerdeğe benim küfürlerimi duyarak girmek istiyor.
başka bir toplumda var mı böyle eğlence gerçekten merak ediyorum. gecenin 12 sinde bizim oğlanı uyandırdılar sabaha mıkır mıkır mıkırdadı. bizim evde kornaya basınca mutlu olan tek birey 2.5 yaşındaki oğlum. baba düt düt diye seviniyor. kime neyin havasını atıyor bu millet. ohhh anlattım rahatladım.

Seninle aynı mahallede oturuyor olabilir miyiz acaba dün gece bizim.sokak 'ta da bir şenlik vardı ki sorma..oğlumu uyandiracaklardi kapadım cami perdeyi

Sizin en azindan sadece korna basmışlar dun gece 1 buçuğu geçiyordu havai fişek patlamasıyla uyandim bağırışlar biyandan nasil korktum bi baktim müzik açmışlar son ses fişekler ellerde damat dövüyorlar bu neyin mutluluğu acaba

Seninle aynı mahallede oturuyor olabilir miyiz acaba dün gece bizim.sokak 'ta da bir şenlik vardı ki sorma..oğlumu uyandiracaklardi kapadım cami perdeyi
olabilir mi acaba. valla bende kapadım ama bizim oğlan çöp kamyonunu görcem diye zaten tilki uykusunda yatıyor. kornalar ve arabalar hassas noktamız.

hayır yani dünya üzerinde insanların %75'i sevişiyorlar zaten. herkes kutlama yapsa ohoooo. tamam sevin sonuçta hepimiz düğün yaptık ama sokak ortasında insanlara eziyet neden. çok korna çalınca ne oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…