2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hayır yani dünya üzerinde insanların %75'i sevişiyorlar zaten. herkes kutlama yapsa ohoooo. tamam sevin sonuçta hepimiz düğün yaptık ama sokak ortasında insanlara eziyet neden. çok korna çalınca ne oluyor.
Muhtemelen evde çocuk olsa ve uyansa o sinirle polisi arardım millet rahatlayacak diye ben gerildim

Mycey göğüs kalkanı hepsi buradada 23.90

Canım karnın hiç taş gibi olmuyor mu ayakta fazla durunca falan kasılınca beni zorluyo sende anlarsın mutlaka

Ben civilden aldım 17. 90 fiyati sütyen ihtiyacım vardı almışkene emzirme sütyeni olsun dedim 1 aydırda kullanıyorum memnunum canım

Yanık misin acaba ?
Sanki. Kışın maksimum polar ici tişört.
Hiç bir zaman atletim olmamistir
Gel sarilalim
Seks?
Kadinlara sevismek tu kaka erkekler gerdeğe girerken halay zurna. Sonra vajinusmus neden bu kadar yaygin.

Hatırlıyorum canım yazmıştın sen buraya.
Öyle dedi yengem. Ben çok defa taş düşürdüğüm için hep söylerlerdi doğum sancısı gibi bişey bu böbrek ağrısı diye. Her ikisini de çeken sormak aklıma gelmemişti hiç. Demek ki öyleymiş. Bana da bir güven gelmedi değil doğum konusunda

Aynisi aynisi tek eksik hawai fişek ti..müzik bittikçe tekrar tekrar çalıp oynadılar halaylar falan

Muhtemelen evde çocuk olsa ve uyansa o sinirle polisi arardım millet rahatlayacak diye ben gerildim
Ya bide bizim burda ramazan ayında son yillarda sahura kadar sokaklarda kapının onunde falan oturuyor tamam hava sıcak evde durulmuyorda ise giden var hastası olan var gece 3.4 kadar ben sizin sohbetlerinizi dinlemek zorundayım..çoluk çocuk hepsi sokaklarda iki yıl önce falandı oğlum daha ufak o zaman çıkıp bağırmıştım valla az sessiz olun diye

Ülkemizin genel sorunu ne yazıkki o uyumuyorsa senin uyumana gerek yok o gerdeğe girecekse mutlaka sende eğlenmelisin o sohbet ediyorsa senin istememe sessizlik isteme hakkin yok herkes bencil düşüncesiz sanki babalari bu ülkeyi onlara miras bırakmış diger insanlar yaninda sığınma gibi davranıyorlar cok kızıyorum insanlara bi süre sessiz oldum sonra anlatmaya çalıştım artik tepkimi gösteriyorum . Üst komşumun çocuğu geceleri basketbol topuyla oynuyordu saat 11 12 gibi 1 kere aradim ertesi gün yine ayni en sonunda ciktim kavga ettim bir daha ses gelmedi bundan anlıyorlar

Sancı olunca kasılma da oluyor nefessiz bırakacak tarzda ve kasıklarda vajina ya doğru yanma şeklinde ağrı oluyor ve en önemlisi de ritmik mutlaka aralarında düzenli zaman oluyor sancıların nişan su gelmese bile bundan anlarsın canım..

Günaydın güzel anneler, hafta sonu gizli gizli okuyup yazamadım nasıl eksiklendim anlatamam
Ben hamile sendromu koca iş sendromu telefon kullanmıyayım vakit geçirelim dedi. Dün ufak bir kaçamak yaptık, ama ben yine dayanamayıp arada baktım size
Doğuran yok, herkeste aynı sorunlar ve kv kp gıybetleriçoğuna şok oldum.
Emzirme sütyen ben 1 tane kaplı 1 tane kapsız koydum çantaya o an hangisi rahat gelirse
Görüş günü olanlar var maşallah bebişlere, 2500 kilolarıda gördük artık ele avuca gelecek hepsi

Oluyo canım taş gibi de oluyo geriliyo da o kasılma mı yoksa

benim elbisem hamilelikte bu elbise uzerimde paralandi cok giydim cok rahat

Heee senin bel boyundaysa sadece o yastiktan alirsin yeterli olur, aklimda yuksek kalmis nedense.

gunaaaydin anneler! 35e dogru yol aldik..mutluyuz!

Evet doğumdan beter diye duymuştum yaşayan birinden duymak daha da inandırdı.. Doğururuz yaa amann ne var ki

Hep iyiyye yoralım inşallah bebiş dönmüştür başaşağı baskı ondandır o sancı gibi olan da gerilmeden oluyordur allahım vakitlice gelsinleeerrrr

Bana şey dediler canım, bebek emdikten sonra göğsündeki sütü bitiremezse sağıp sütü akıt. Böylece hem süt artarmıs hem de süt kırılması olmazmis
Evet süt gelmişse pompa yada elinde sağma ile artıyormuş ama biz henüz sütun gelmediğinde mümkün oldgnca bebeğin meme ile teması sağlanması gerekirmiş.

Heee senin bel boyundaysa sadece o yastiktan alirsin yeterli olur, aklimda yuksek kalmis nedense.

gunaaaydin anneler! 35e dogru yol aldik..mutluyuz!
Basta olabilir de hareket ederse yada anlik elimi üstünden cekersem o yastigin oturacagi bir yuva şart.
Ve bunu kocam da söylüyor ki kendisi inanilmaz rahat bi insan bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…