- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
Muhtemelen evde çocuk olsa ve uyansa o sinirle polisi arardım millet rahatlayacak diye ben gerildimhayır yani dünya üzerinde insanların %75'i sevişiyorlar zaten. herkes kutlama yapsa ohoooo. tamam sevin sonuçta hepimiz düğün yaptık ama sokak ortasında insanlara eziyet neden. çok korna çalınca ne oluyor.
Bin tane yere numune talebi yazmistim o ara, kimseden bisi gelmedi.
Banada çıkmamış
@Sevnus 9da zeynep kamil e gelecek, 10 gibi isi bitse dedim 10.30 da cafede bulusuruz. Kimse de saate bisi demedi
Penguen gibi yuruyen veya oturan boğa gibi oturan birini gorursen o benim, kos gel
Avm ye gittik bugün Decathlon için. Baya da dalga gectik pazar günü avmye giden insan olduk sonunda diye. Orda bi saat kaldiysak 10dk da e bebek te kaldık. Gogus kalkani aldim, lohusa pedi, bi 5li hastane çıkışı ve temiz icerikli olan yenidoğan köpüğü.
https://www.e-bebek.com/hellobaby-b...yenidogan-hastane-cikisi-p-18khbluset001-0011
https://www.e-bebek.com/mycey-gogus-kalkani-seti-p-myc-m09610
https://www.e-bebek.com/baby-me-yenidogan-kopuk-sampuan-150-ml-p-bae-20076
Ya ictigim suyun haddi hesabi yok geceli gunduzlu iciyorum. Bu gece de her kalktigmda ictim su. Agrim sancim yoktu neyseki karnim kasildi ve asagiya baski :/ bi de saga sola dönerken kasiklarim yirtilcak gibi oluyo bazen onu çözemedim ya ne cektik bee
Canım karnın hiç taş gibi olmuyor mu ayakta fazla durunca falan kasılınca beni zorluyo sende anlarsın mutlakaGünaydınn Kızlar 35. Haftadan herkese selamlarrr
Ben ne kasılma ne bişey hiç hissetmiyorum ya da anlamıyorum hala.
Sanki 40. Haftaya kadar beklicekmiş gibi geliyor bu kızçe
Klasik şikayetlerim var uykusuzluk sağa sola dönme kol uyuşması vs ama şu kasılmayı çözemedimm
Ben civilden aldım 17. 90 fiyati sütyen ihtiyacım vardı almışkene emzirme sütyeni olsun dedimGünaydınlar, mutlu haftalar herkeseee
Bu haftada herkesin bebişleri içeride tutmasını dilerim
Kızlar ben emzirme sütyeni almadım.
Almalı mıyım kesinlikle? Ne dersiniz?
Hastanede doğum sonrası normal sütyen zor mu olur?
Emzirme sütyeni alın diyorsanız, hangisini tavsiye edersiniz?
Sanki. Kışın maksimum polar ici tişört.Yanık misin acaba ?
Gel sarilalimHiç bir zaman atletim olmamistir
Seks?Sizin en azindan sadece korna basmışlar dun gece 1 buçuğu geçiyordu havai fişek patlamasıyla uyandim bağırışlar biyandan nasil korktum bi baktim müzik açmışlar son ses fişekler ellerde damat dövüyorlar bu neyin mutluluğu acaba
Bana şey dediler canım, bebek emdikten sonra göğsündeki sütü bitiremezse sağıp sütü akıt. Böylece hem süt artarmıs hem de süt kırılması olmazmisAma bebeğin emmesi gibi olmuyormuş canım yine de.
Ben başladım valla lansinoh sürmeye. Aynı dediğin gibi benim deBebişler doğar doğmaz yapışır çuçulara inşallahbenim göğüs uçları kupkuru oldular var ya Bi de bi hassaslaştılar yanlışlıkla elim çarpsa acıyo anlamadım neyin kuruluğu bu
Hatırlıyorum canım yazmıştın sen buraya.Doğum daha mı kolaymış? Valla ben 20 haftam da çok fena 10 gün böbrek ağrısı çekmiştim o ağrıyı unutamam. Yastık ısırdığımı biliyorum çok zordu.
Doğum daha kolaysa ohooo korkmuyorum valla patır patır doğururum ben artık
Arwien
Aynisi aynisi tek eksik hawai fişek ti..müzik bittikçe tekrar tekrar çalıp oynadılar halaylar falanSizin en azindan sadece korna basmışlar dun gece 1 buçuğu geçiyordu havai fişek patlamasıyla uyandim bağırışlar biyandan nasil korktum bi baktim müzik açmışlar son ses fişekler ellerde damat dövüyorlar bu neyin mutluluğu acaba
Ya bide bizim burda ramazan ayında son yillarda sahura kadar sokaklarda kapının onunde falan oturuyor tamam hava sıcak evde durulmuyorda ise giden var hastası olan var gece 3.4 kadar ben sizin sohbetlerinizi dinlemek zorundayım..çoluk çocuk hepsi sokaklarda iki yıl önce falandı oğlum daha ufak o zaman çıkıp bağırmıştım valla az sessiz olun diyeMuhtemelen evde çocuk olsa ve uyansa o sinirle polisi arardım millet rahatlayacak diye ben gerildim
Ülkemizin genel sorunu ne yazıkki o uyumuyorsa senin uyumana gerek yok o gerdeğe girecekse mutlaka sende eğlenmelisin o sohbet ediyorsa senin istememe sessizlik isteme hakkin yok herkes bencil düşüncesiz sanki babalari bu ülkeyi onlara miras bırakmış diger insanlar yaninda sığınma gibi davranıyorlar cok kızıyorum insanlara bi süre sessiz oldum sonra anlatmaya çalıştım artik tepkimi gösteriyorum . Üst komşumun çocuğu geceleri basketbol topuyla oynuyordu saat 11 12 gibi 1 kere aradim ertesi gün yine ayni en sonunda ciktim kavga ettim bir daha ses gelmedi bundan anlıyorlarYa bide bizim burda ramazan ayında son yillarda sahura kadar sokaklarda kapının onunde falan oturuyor tamam hava sıcak evde durulmuyorda ise giden var hastası olan var gece 3.4 kadar ben sizin sohbetlerinizi dinlemek zorundayım..çoluk çocuk hepsi sokaklarda iki yıl önce falandı oğlum daha ufak o zaman çıkıp bağırmıştım valla az sessiz olun diye
Sancı olunca kasılma da oluyor nefessiz bırakacak tarzda ve kasıklarda vajina ya doğru yanma şeklinde ağrı oluyor ve en önemlisi de ritmik mutlaka aralarında düzenli zaman oluyor sancıların nişan su gelmese bile bundan anlarsın canım..Günaydın güzel annişler,
Bu arada dün dayımın hanımı anlattı. Geçen hafta böbreğinden taş düşürmüş. Ben de 18 yaşımdan beri düşünüyorum dönem dönem. Sordum doğum sancısı da belden geliyor böbrek sanıcısı da karıştırır mıyım dedim. Kesinlikle karıştırırsın ama böbrek sancısı doğum sancısından beter dedi (3 çocuk doğurmuş).
Velhasıl kelam sanırım ben bazı sancıları karıştırdım. Bazen belimden ağrı giriyor. Böbreğimdeki taşlar yapıyor herhalde diyorum. Doğumu anlamamaktan korkuyorum şimdi. Nişandan sudan falan anlarız artık. Yoksa bana göre belden gelen her sancı böbrek sancısı
Oluyo canım taş gibi de oluyo geriliyo da o kasılma mı yoksaMycey göğüs kalkanı hepsi buradada 23.90
Canım karnın hiç taş gibi olmuyor mu ayakta fazla durunca falan kasılınca beni zorluyo sende anlarsın mutlaka
Ben civilden aldım 17. 90 fiyati sütyen ihtiyacım vardı almışkene emzirme sütyeni olsun dedim1 aydırda kullanıyorum memnunum canım
Maşallah hadi gözün aydın sağlıkla güzel haberlerle her daim inşallahBenimde görüş günüm gördüm pasamı2kilo 400grm olmuş herşey yolundaymis çok şükür baş gelisliymis normal olucak inşallah
benim elbisemGünaydınlar sevgili anneler bugün görüş günü nst günü inşallah sorunsuz geçerdün hastane çıkışı için elbise aldim sezaryan olacağı için esofman almadim birde yol kenarindan bir ayakkabicidan 15 tlye terlik aldim ve çantam hazir bitti şükür tek eksik onlardı
Eki Görüntüle 2286422
Heee senin bel boyundaysa sadece o yastiktan alirsin yeterli olur, aklimda yuksek kalmis nedense.Yok tam terdi, 4 degil 3 cekmeceli aldım ki boyum kurtarsın. Üstüne ayrica satilan bir alt değiştirme mobilya aparati/eki bulamadim. İkinci el satan gordum mesajima cevap vermedi. İkea sistemleri birlesik, ayri satis yine bulamadim. Sevgilimden rica edeyim de yapsin bize. İcine de bir sey alirim artik (senin aldigina benzer)
Evet doğumdan beter diye duymuştum yaşayan birinden duymak daha da inandırdı..Hatırlıyorum canım yazmıştın sen buraya.
Öyle dedi yengem. Ben çok defa taş düşürdüğüm için hep söylerlerdi doğum sancısı gibi bişey bu böbrek ağrısı diye. Her ikisini de çeken sormak aklıma gelmemişti hiç. Demek ki öyleymiş. Bana da bir güven gelmedi değil doğum konusunda
Hep iyiyye yoralım inşallah bebiş dönmüştür başaşağı baskı ondandır o sancı gibi olan da gerilmeden oluyordurYa ictigim suyun haddi hesabi yok geceli gunduzlu iciyorum. Bu gece de her kalktigmda ictim su. Agrim sancim yoktu neyseki karnim kasildi ve asagiya baski :/ bi de saga sola dönerken kasiklarim yirtilcak gibi oluyo bazen onu çözemedim ya ne cektik bee
Evet süt gelmişse pompa yada elinde sağma ile artıyormuş ama biz henüz sütun gelmediğinde mümkün oldgnca bebeğin meme ile teması sağlanması gerekirmiş.Bana şey dediler canım, bebek emdikten sonra göğsündeki sütü bitiremezse sağıp sütü akıt. Böylece hem süt artarmıs hem de süt kırılması olmazmis
Basta olabilir de hareket ederse yada anlik elimi üstünden cekersem o yastigin oturacagi bir yuva şart.Heee senin bel boyundaysa sadece o yastiktan alirsin yeterli olur, aklimda yuksek kalmis nedense.
gunaaaydin anneler! 35e dogru yol aldik..mutluyuz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?