2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ufak çantalara veda diyorsun ben daha çanta da almadım. Normal spor bir sırt çantası alacağım içine bu saydıklarını koyabileceğim büyüklükte, bi begenebilirsemm...

Doktorun kontrolünde sağlıkla dünyaya gelsin bebiş. Annesi en fazla biraz minik olur inşallah başka sorun olmaz. Doğunca hemen büyür o. Ne güzel moral vermişsin. Bebişe de maşallah
Olumlu olmak lazım canım yapacak bırsey yok. Doktorum bu konuda cok ıyı kendını gelıstırmıs Allah guzel ınsanlarla karsılastırsın

Ufak çantalara veda diyorsun ben daha çanta da almadım. Normal spor bir sırt çantası alacağım içine bu saydıklarını koyabileceğim büyüklükte, bi begenebilirsemm...
Kiz al artik efe geldi.geliyor ayyy valizi.attin arabaya ohhh rahatsin tabiii

Aaa demek foto da cekinebildiniz ne guzel simdi o dediklerini set yapmistim zaten kucuk bi hurca koydum artik onlari veririz

Aaa demek foto da cekinebildiniz ne guzel simdi o dediklerini set yapmistim zaten kucuk bi hurca koydum artik onlari veririz
Gecelik geliyor.aklima sen.hastahane.cikisi dedikce ya kan.olcak.bir tane daha uyduruk.alim ya ben normal.olmasi artik.benim.zor gerci de

Bizde çıktık kontrolden 2800 gr olmuş minnoş şükür hersey yolunda ajandasina 5 ağustosa yazdi adımı doktor son 28 gün ❤❤ nst de yolunda cıktı beni bi heyecan sardı sürekli büyük tuvalet varnis hissi bebeğin kafasi kalin bağırsağa baski yapıyormuş ondan oluyormuş baski yapacak yer bulamadi çocuğum

Eklentiler

• 20190708_151822.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 28
Bizde çıktık kontrolden 2800 gr olmuş minnoş şükür hersey yolunda ajandasina 5 ağustosa yazdi adımı doktor son 28 gün ❤❤ nst de yolunda cıktı beni bi heyecan sardı
Masallah masalalh baya iyi kilosu tosun maşallah neyden.korkuyorsun.kuzum.bak.en.azindan.gunu belli korkma.herşey yolunda.gidicek

Gecelik geliyor.aklima sen.hastahane.cikisi dedikce ya kan.olcak.bir tane daha uyduruk.alim ya ben normal.olmasi artik.benim.zor gerci de
Ama durumun netlik kazanmadi yine de demi... Sezeryanda xa aslinda dikisli yerlere lastik gelmemesi acisindan iyi olur belki bi gecelik daha alsak ben de bitand daha dandik alicam

Ama durumun netlik kazanmadi yine de demi... Sezeryanda xa aslinda dikisli yerlere lastik gelmemesi acisindan iyi olur belki bi gecelik daha alsak ben de bitand daha dandik alicam
2 tane.var geceligim ama.sirinler kiyamam babaanne.geceligi aliyim diyorum net degil ama hislerim sezeryan.diyor gelisim esitlenirse insallah normali herkes ister tabiki hayirlisi olsun kolay saglikli olan.olsun.herkese

benim babannem almıştı bana ama bende normal sırt çantası kullanıyorum. normal sırt çantasına termal bir bez almıştım biberonu sıcak tutsun diye yetiyor valla.

Eklentiler

• 98FBD2CD-5891-4A1F-91F5-2FF92F04CFF8.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 43
  • F1B2FCE7-71F1-427E-8CD3-D7EEAC899974.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 56
  • 2710857D-6BA2-4606-BEE3-781442110FD1.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 41
ayyy kiyamam ben bunlara cok.guzeller sende uyduruk.al benim 2 pijama 2 gecelik var da bu ameliyathanede giydiriyorlarmis onlara.kiyamam uyduruk.alcam
sen.depend.aldin mi?eczaneden
Ama fıyatları uygun canım bunların ben sıyahlıyı daha uyguna almıstım ucu bır pjama fıyatı kuzum. 180 lıra fılan tutmustu. Grılı olanı kanamam cok oldugunda gıycem.

Ama fıyatları uygun canım bunların ben sıyahlıyı daha uyguna almıstım ucu bır pjama fıyatı kuzum. 180 lıra fılan tutmustu. Grılı olanı kanamam cok oldugunda gıycem.
Çok iyi bakim.bir lcw den durum ne.suan

ayyy kiyamam ben bunlara cok.guzeller sende uyduruk.al benim 2 pijama 2 gecelik var da bu ameliyathanede giydiriyorlarmis onlara.kiyamam uyduruk.alcam
sen.depend.aldin mi?eczaneden
Canım ben dependin mesane pedini aldım. Normal pedden daha kalın, yeterli olur gibi geldi ilk günler için

Bızım bısey yok canım beklıyoz dogum seklıde bellı degıl doguma kadar 2800 olur dedı doktor erken gelırse2500 olmazsa sezeryan olur mecburı belkı dayanamaz kan akımı yavasmıs.
Hayırlısı canim ınşallah saglikla gelsin gerisi bos sen sıkma düşünme yemek yeyip pozitif dusunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…