2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım kesisiz-dikişsiz doğum için mi başlıyosun bu egzersizlere? biz de doktorla bunları konuştuk 36. hafta gibi anlatıcam sana dedi

mümkünse kesisiz, değilse az kesisiz
kolay olsun diye yani...
oturduğum yerde pelvik kaslarını sık bırak yapıyorum mesela aklıma geldikçe ama baya düzensiz...
bu hafta artık düzene koyayım dedim...
bi de çömelme yapmaya çalışıcam bakalım..
günde en az 100 diyorlar da dün 10 taneyi zor yaptım :)
masajı da araştırdım netten...
umarım yapabilirim...

Vajinal ultrason filan yine daha iyi bana göre, parmak söz konusu olunca bana bi sinir geliyo
Ona ben yalama yaptim vajinal ultrason kultur alma onlar peah parmak 26.hafta yedim baska doktor rahim sert mi diye bakti evet sinir bozucu

Evde hayvan var mi? Birbirine cok yakın isiriklarsa pire olabilir.
Hastane de gelenlere hediyelik olarak bunları düşündüm. Tanesi 5 TL. 20-25 tane alsam yeter sanırım. Nasıl sizce?
Bence cok guzel fikir.
hanımlar..36. haftanın içindeyim...
şimdi pelvik egzersizlerine başlıycam inşallah...
bir de pelvik masajına...
hiç yapanınız var mı?
Pelvik egzersizi kegel ise seneler once yapiyordum, simdi burda gordukce aklima geliyor da duzenli yapmiyorum. Pelvik masaji perine ise ben oraya ulasamam, yaptiramam gibi de görünüyor, o kaldi sanki.
Protein yiyor musun? Geçmişte ağır anemi gecirdim, kan ignesi surubu ve hapi kullandim. Bunun yaninda her sabah annem balli ceviz bir kasik sokuyordu agzima, daha yataktan kalkmadan. Kahvaltida pekmez iciriyordu kahve fincani. Bu arada hic bir takviye ilac kadar hızlı degerleri yukseltemese de desteklee en azindan. Bir de kina kina yapiyordu, nasil bulunur edilir bilmiyorum. Tadi da berbat. Kara uzum bir de.
Kendi kendime yikanamiyordum neredeyse, 3 haftada iyilestim. Benim degerler olmasi gerekenin yarisiydi gerci.

Bu arada ne güzel kızlar acikiyor uyaniyorsunuz. 3 gun yemesem neden demiycem. Cankm hic bisi istemiyor yine. Mide bulantisi geri gelmedi şükür, istah yok. Hele protein, agzimda buyuyor lokmalar, yiyemiyorum. Umarim ben yemesem de cocuk benim depolardan aliyordur yoksa karbonhidrat dogurucam bebek yerine.
Gece de çok kötüydü, stres ve sinirli gezdim dolandim evde. Kocam kizlara neden kotu davraniyorsun bile dedi (kedilere). Bacaklarimi kasimiycam diye evde garajda turladim habire. Mutlu'nun da asabini bozdum herhalde hic durmadi. Baya hareketli bir geceydi.
Simdi kalitesiz uykuyla elini kaldirmak istemeyen bir gebe cizelim suraya da.
Sakinlesmem lazım.

Hastane de gelenlere hediyelik olarak bunları düşündüm. Tanesi 5 TL. 20-25 tane alsam yeter sanırım. Nasıl sizce?

Biz nikahımızda bunlar hediye ettik, inanılmaz güzel oluyor. Kimin evine gitsek bakıyoruz saksılara dikmişler, büyümüş, kocaman olmuşlar. Hem kalıcı bir şey, hem de anlamlı bence.

Canım duruma gore tabıkı benım dedım herkes usur degıl yanı ama yıne dıkkat etmek lazım. Cok sıcakta kıloda var tabıkı gıyemezsın ama gece yatarken dıkkat etmek lazm

kesinlikle faydası olacağına inanıyorum hiç olmadı az dikiş olur. ve o kasları gevşettiği için acı ağrı oranı da azalıyormuş. perine masajı da yapacak mısın? bak aklında bulunsun sıcak uygulama da çok etki ediyormuş sen benden öndesin steril bezi sıcak suyla ıslatıp perine bölgesine yerleştiriyosun 5 dk kadar duruyor. ama bu son aşamada yapılması gerekiyor mesela hastaneye gitmeden önce evde yapabilirsin 5 dk.

Çok güzel ben de düşündüm ama ben hastane, mevlut, ev ziyareti herkese aynı hediyeyi vereceğim, o yüzden çok alacağım, sonra hepsine bakamam kötü olurlar diye vazgeçtim.
Saol canım. Ben tek hastane için düşündüm. Bebek görmeye gelenlere hediyelik değil de bebek çikolatası ve yiyecek ikram vereceğim o kadar. Mevlüt ilk oğlumda yaptım belki yapmam emin değilim o yüzden hediyelikte düşünmedim hiç.

bence de yararı olur...
evet sıcağı da duydum...
evet masaj da yapayım diyorum da yetişebilirsem oralara...

Dün gökyüzünde yine bi hareketlilik filan mı vardı acaba, nedir bu stres bu gerginlik

Ben de yemekle aram.yok esim.deliriyor çocuk küçücük kaldi sayende salak.diyet yaptığımı saniyor sıcaktan yiyemiyorum yaa cok sicak
Sen.sakinles kizz.kedilere de kizdiysan baya gerginsindir azcik.dinlen sen.ev temizler desarj olursun

Canım duruma gore tabıkı benım dedım herkes usur degıl yanı ama yıne dıkkat etmek lazım. Cok sıcakta kıloda var tabıkı gıyemezsın ama gece yatarken dıkkat etmek lazm
Ah keşke üşüsem serin serinnnn püfür püfür ne güzel olurdu esmiyor bacımmm esmiyorrrr

Eklentiler

• B4E0D145-1A88-41E3-8B8D-99D15F87B99A.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 23
Hay Allah’ım ben böyle hastanenin!!
İkinciye tekrar çekmek istediler olmamış nst bende çıktım belim koptu resmen. Niye devlete geldiysek üç kuruş kar edicez diye valla rezillik.
Canim sen tabii baktir sadecr sunu diim gece benim de kasilmam cok oluyo bazen hatta cok sert kasilmalar oluyo gece hissediyorum ama doktora da sordum 2 haftadir boyle sabah kalkiyom bisey yok gece hissedince ben de yatmaya devam ediyorum adamin bana drdigi belden rahimden cekilir gibi hissetmedigin surece agriyla birlikte olmadigi surece fazla panik yapma dedi insallah tabii ki babalara gelmem bu rahatlikla ama her gece her gece olunca da artik cok stres yapmiyorum

Tamam kızlar saolun ben hastane için skulente karar verdim gitti o zaman.
I ikuayko relax canım, seni böyle gergin görmeye alışkın değiliiz. Ilık bir duş al yat dinlen şimdi uyu biraz.
elaide orda 1 saat masaj fiyatı ne kadar? Geçen sene yaptırıyordum ben saati 150 TL di. Çoktandır gitmiyorum, artık doğumda yaklaştı şimdi hiç gidemem. Ama o ayak masajları paha biçilemez keşke yapan olsa eşim hiç güzel yapamıyor, tv izlerken dalıyor sürekli dürtüyorum hadi hadi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…