2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın hamişler bir kaç gündür ayaklarım feci kaşınıyor delirtecek kadar Böcek ısırığı gibi ama sadece ayaklarımda bu böcekler sadece ayaklarıma takmış olamaz acaba alerji olabilir mi çorapla yatıyorum resmen ...

Adet sancısı bende de var sanırım gaz ya o sanci kasilma degil çünkü gece ustumuzu ayagimizi açıyoruz
Kesınlıkle bız hamıleyz yıne bı yerden soguk buluruz senın kramların nedenı de soguk ben sortla yatarsam kramp oluyor ama uzun bısey gıyer yatarsam olmuyor gece farketmeden sabaha krsı usuyoruz karnımıza yansıyor bence.

bebis kac kat icerde, usumez ki? mantikli gelmedi bana.
burada havalar asiri sicak degil, ama aslaaaa yorgansiz yatamayan ben atlet kulotla yatiyorum. atlette gobegi kapatamiyo tabi gobegim acik hep. yorganida alamiyorum uzerime yaniyorum cunku. surda doguma bisii kalmadi, kasilmalar vs artik hepsi bebisin gelmeye hazirlandiginin sinyalleri diye dusunuyorum nedense.

Valla yaşıyorsun bu hayatı elaide
hepppp diyorum; quality time önemlidir kendimizi simartmamiz sart. bebis olunca ilk donem bi afallariz ama sonra yeniden toparlayip kendimizi iyi hissettirecek seylerin ucundan tutariz sanirim dimi kizlar.

elaide elaide masaja da gec ordan ohhh miss
masaja gitmeye korkuyorum artik yaa. karnim cok cok buyudu, nebilim bazi dokunuslar baslatir dogumu simdiden diye herhalde cekiniyorum son gunler gelmezse bi turlu yine ugrarim bizim kizlara

Hastane de gelenlere hediyelik olarak bunları düşündüm. Tanesi 5 TL. 20-25 tane alsam yeter sanırım. Nasıl sizce?
Çok güzel ben de düşündüm ama ben hastane, mevlut, ev ziyareti herkese aynı hediyeyi vereceğim, o yüzden çok alacağım, sonra hepsine bakamam kötü olurlar diye vazgeçtim.

kızlar günaydın bugün randevum vardı. benim kız 3057 gr olmuş 50 cm maşallah. ama kan değeelerim hiç yükselmemiş 2 ay önce 10.4 tü şimdi 10. 7 olmuş sabah akşam kan ilacı alıyorum. çay içmiyorum süt ürünlerinden1 saat sonra alıyorum ilacı banamısım dememiş.
bebek senin herşeyinden faydalanıyor depolarını kullanıyor somuruyor dedi doktor.
başka bir kan ilacı verdi bakalım inşallah bunun faydası olur.
yoksa doğumdan sonra sorun olur dedi

Bebek usumuyor karnımız usuyor eskıler dıyorsa bır bıldıgı vardır bırgun once ustum acık yattım gobus acılmıs sabah kalktm tas gıbı kasılma harıcı yanı sertlık dedı karnın usumustur yatarken dıkkat et bu gece dıkkat ettım suan gayet ıyıyım. Duzensız kasılmalar oluyor zaten. Aksam yatarken adet sancısı gıbı vardı yatakdan da kalkarken kasıklarım oyle agrıdı kı anlatamam dedım bebıse dayan bıraz daha ama bugun ıyıyım zıbınsız gezmıyorum tabı bura normal sıcaklıkta.

Hastane de gelenlere hediyelik olarak bunları düşündüm. Tanesi 5 TL. 20-25 tane alsam yeter sanırım. Nasıl sizce?
cok guzel bence alabilirsin tatlim
gitme.gitme madem.riskli
Masallah masallahh prensese 50 cm.nedir yahuu senin hastahane cikislari iptal buyur daha onlar 50 cm oluyor ya

Günaydın tatlı anneler @greyfurt_ bence de uyuyamayacak kadar ağrılar çektiysen tedbir olarak bir görün doktora bence de. Güzel haberlerle dönersin umarım. elaide o ağrılardan bende de iki gecedir var. Sanki adet olmuşum gibi. Tam işte bir yerim ağrıdı sanırım doğuyor diyorum biriniz aynısını yazıyorsunuz. Böylece anlıyorum ki normal
Herkese sağlıklı günler.

Gece ben gecelik ile uyuyorum bir uyaniyorum ustum acik terlemişim falan karnim sert ve gaz belli yani ama daraliyorum napim

maşallah bebek de iri sanki...
kan olayında ben de bi ara sorun yaşadım...doktor sabah aç karnına iki tane al dedi...
vegaferon ilacın adı...
5 hafta falan öyle kullandım...
10.7 ydi 12.7 olmuştu en son...
bakalım şimdi tek alıyorum...
düşmemiştir umarım...
ama bana sabah aç karnına 1 2 saat kahvaltı yapmadan dediler...

hanımlar..36. haftanın içindeyim...
şimdi pelvik egzersizlerine başlıycam inşallah...
bir de pelvik masajına...
hiç yapanınız var mı?
canım kesisiz-dikişsiz doğum için mi başlıyosun bu egzersizlere? biz de doktorla bunları konuştuk 36. hafta gibi anlatıcam sana dedi

Neeee zıbın mı bana bi sıcak bastı sen öyle deyince Burası cok sıcak oluyor bi sütyen bi külot bile fazlasıyla bunaltıyor. Gecelikle uyuyorum gecenin bi yarısı sıcak basınca göbeğime kadar açıyorum bide tavan vantilatörü var ama en düşükte çalıştırıyorum... diğer kademeleri açarsam üşütürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…