Kesınlıkle bız hamıleyz yıne bı yerden soguk buluruz senın kramların nedenı de soguk ben sortla yatarsam kramp oluyor ama uzun bısey gıyer yatarsam olmuyor gece farketmeden sabaha krsı usuyoruz karnımıza yansıyor bence.Adet sancısı bende de var sanırım gaz ya o sanci kasilma degil çünkü gece ustumuzu ayagimizi açıyoruz
bebis kac kat icerde, usumez ki? mantikli gelmedi bana.Kızlar karnınız gun boyu sertse dıkkat edın farketmeden karnınız usuyor olabılır gece terlıyoruz acık yatıyoruz ustunu ortun yınede hassas oldugu ıcın kv demıstı usutursun ama farketmezsın dıye dun oyle agrıdı acıdı bu gece yorganla yattm sabaha karnım duzelmıstı en azından karnınızda atlet olsun.
hepppp diyorum; quality time önemlidirValla yaşıyorsun bu hayatı elaide
masaja gitmeye korkuyorum artik yaa. karnim cok cok buyudu, nebilim bazi dokunuslar baslatir dogumu simdiden diye herhalde cekiniyorum
Çok güzel ben de düşündüm ama ben hastane, mevlut, ev ziyareti herkese aynı hediyeyi vereceğim, o yüzden çok alacağım, sonra hepsine bakamam kötü olurlar diye vazgeçtim.Hastane de gelenlere hediyelik olarak bunları düşündüm. Tanesi 5 TL. 20-25 tane alsam yeter sanırım. Nasıl sizce?
Bebek usumuyor karnımız usuyorbebis kac kat icerde, usumez ki? mantikli gelmedi bana.
burada havalar asiri sicak degil, ama aslaaaa yorgansiz yatamayan ben atlet kulotla yatiyorum. atlette gobegi kapatamiyo tabi gobegim acik hep. yorganida alamiyorum uzerime yaniyorum cunku. surda doguma bisii kalmadi, kasilmalar vs artik hepsi bebisin gelmeye hazirlandiginin sinyalleri diye dusunuyorum nedense.
hepppp diyorum; quality time önemlidirkendimizi simartmamiz sart. bebis olunca ilk donem bi afallariz ama sonra yeniden toparlayip kendimizi iyi hissettirecek seylerin ucundan tutariz sanirim dimi kizlar.
masaja gitmeye korkuyorum artik yaa. karnim cok cok buyudu, nebilim bazi dokunuslar baslatir dogumu simdiden diye herhalde cekiniyorumson gunler gelmezse bi turlu yine ugrarim bizim kizlara
cok guzel bence alabilirsin tatlimHastane de gelenlere hediyelik olarak bunları düşündüm. Tanesi 5 TL. 20-25 tane alsam yeter sanırım. Nasıl sizce?
gitme.gitme madem.risklibebis kac kat icerde, usumez ki? mantikli gelmedi bana.
burada havalar asiri sicak degil, ama aslaaaa yorgansiz yatamayan ben atlet kulotla yatiyorum. atlette gobegi kapatamiyo tabi gobegim acik hep. yorganida alamiyorum uzerime yaniyorum cunku. surda doguma bisii kalmadi, kasilmalar vs artik hepsi bebisin gelmeye hazirlandiginin sinyalleri diye dusunuyorum nedense.
hepppp diyorum; quality time önemlidirkendimizi simartmamiz sart. bebis olunca ilk donem bi afallariz ama sonra yeniden toparlayip kendimizi iyi hissettirecek seylerin ucundan tutariz sanirim dimi kizlar.
masaja gitmeye korkuyorum artik yaa. karnim cok cok buyudu, nebilim bazi dokunuslar baslatir dogumu simdiden diye herhalde cekiniyorumson gunler gelmezse bi turlu yine ugrarim bizim kizlara
Masallah masallahh prensese 50 cm.nedir yahuukızlar günaydın bugün randevum vardı. benim kız 3057 gr olmuş 50 cm maşallah. ama kan değeelerim hiç yükselmemiş 2 ay önce 10.4 tü şimdi 10. 7 olmuş sabah akşam kan ilacı alıyorum. çay içmiyorum süt ürünlerinden1 saat sonra alıyorum ilacı banamısım dememiş.
bebek senin herşeyinden faydalanıyor depolarını kullanıyor somuruyor dedi doktor.
başka bir kan ilacı verdi bakalım inşallah bunun faydası olur.
yoksa doğumdan sonra sorun olur dedi
Gece ben gecelik ile uyuyorum bir uyaniyorum ustum acik terlemişim falan karnim sert ve gaz belli yani ama daraliyorum napimBebek usumuyor karnımız usuyoreskıler dıyorsa bır bıldıgı vardır bırgun once ustum acık yattım gobus acılmıs sabah kalktm tas gıbı kasılma harıcı yanı sertlık dedı karnın usumustur yatarken dıkkat et bu gece dıkkat ettım suan gayet ıyıyım. Duzensız kasılmalar oluyor zaten. Aksam yatarken adet sancısı gıbı vardı yatakdan da kalkarken kasıklarım oyle agrıdı kı anlatamam dedım bebıse dayan bıraz daha ama bugun ıyıyım zıbınsız gezmıyorum tabı bura normal sıcaklıkta.
Ben almıyım, parmaklamayı ve parmaklanmayı sevmemhanımlar..36. haftanın içindeyim...
şimdi pelvik egzersizlerine başlıycam inşallah...
bir de pelvik masajına...
hiç yapanınız var mı?
kızlar günaydın bugün randevum vardı. benim kız 3057 gr olmuş 50 cm maşallah. ama kan değeelerim hiç yükselmemiş 2 ay önce 10.4 tü şimdi 10. 7 olmuş sabah akşam kan ilacı alıyorum. çay içmiyorum süt ürünlerinden1 saat sonra alıyorum ilacı banamısım dememiş.
bebek senin herşeyinden faydalanıyor depolarını kullanıyor somuruyor dedi doktor.
başka bir kan ilacı verdi bakalım inşallah bunun faydası olur.
yoksa doğumdan sonra sorun olur dedi
canım kesisiz-dikişsiz doğum için mi başlıyosun bu egzersizlere? biz de doktorla bunları konuştuk 36. hafta gibi anlatıcam sana dedihanımlar..36. haftanın içindeyim...
şimdi pelvik egzersizlerine başlıycam inşallah...
bir de pelvik masajına...
hiç yapanınız var mı?
Kaçtın kaçtın kaçtın elbet çatıda yakalancazBen almıyım, parmaklamayı ve parmaklanmayı sevmem
Neeee zıbın mı bana bi sıcak bastı sen öyle deyinceBebek usumuyor karnımız usuyoreskıler dıyorsa bır bıldıgı vardır bırgun once ustum acık yattım gobus acılmıs sabah kalktm tas gıbı kasılma harıcı yanı sertlık dedı karnın usumustur yatarken dıkkat et bu gece dıkkat ettım suan gayet ıyıyım. Duzensız kasılmalar oluyor zaten. Aksam yatarken adet sancısı gıbı vardı yatakdan da kalkarken kasıklarım oyle agrıdı kı anlatamam dedım bebıse dayan bıraz daha ama bugun ıyıyım zıbınsız gezmıyorum tabı bura normal sıcaklıkta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?