2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yorganla yatsam sıcaktan doğururum canım ben burda senin bulunduğun yer serin herhalde biz izmirde yanıyoruz resmen. İnsanın derisini bile çıkarası gekiyor sıcaktan

Günaydın kızlar
ilkinde sürdüm sürdüm yine çatladım. bundada sürüyom işte ama aman salla ya modundayım. tüm annelere söyliyim ben geç kalmıştım. çatlaklarınız kırmızıyken ki bu da bebek doğduktan sonra yaklaşık 1 yıl oluyor mezoterapi ile çatlakları %90 civarında düzeltiyorlar. genelde özel hastanelerin cildiye bölümlerinde ve güzellik merkezlerinde falan yapıyorlar

Ben doktora sormayı unuttum tabiki aranizda doktora araba kullanmakla ilgili soru soran var mii kaçıncı haftaya kadar serbestmis kullanabilirmisiz
Bana doğuma kadar kullanabilirsin dedi. Ben hala kullanıyorum ama uzun mesafe ya da çok dur kalk trafiğine çok girmemeye çalışıyorum, bir süre sonra içeriden itmeye başlıyor çünkü.

Yorganla yatsam sıcaktan doğururum canım ben burda senin bulunduğun yer serin herhalde biz izmirde yanıyoruz resmen. İnsanın derisini bile çıkarası gekiyor sıcaktan
Aynen bura bıraz soguk sıze gore ama yıne dıkkat edın klımanın fılan karsısına oturmayn usuyunce sertlesıyor

Günaydın kızlar
Ağrısı sızısı olanlara geçmiş olsun. Görüş günü olanlar güzel haberlerle gelsin inşallah ben de cuma gününü iple cekiyorum

G Grmn35 canım benim de ilk gebeliğimde sürekli kısalan bi rahim ağzı uzunluğum vardı 24. haftadan 37. haftaya kadar wc hariç yattım. Arada bir iki defa ayaklanır gibi oldum hemen kısalma hızlanmıştı. Heyet raporları vs 32. haftaya kadar sonrasında doğum iznine ayrılıp sabırla 37 ye kadar getirmiştik çok şükür. R Rzg14 ü çok iyi anlıyorum o yüzden. O dönem yine kk sayesinde bunalıma girmeden atlatmıştım yoksa Allah yardımcısı olsun evde yatanların o kadar zor bi durum ki. Neyse demem o ki doktorun yönlendiriyordur elbette ama istirahat iyi gelebilir belki benim tecrübem böyleydi

bebeğin kuvözde kalması kilosundan çok doğunca solumununa bağlı canım. bunu da doğmadan bilinemiyor. ama kuvöze alınmak kötü bir şey değil tamam anne olarak çok kötü oluyoruz ama sağlıklı olan oysa yapacak birşey yok. oğlum çok hastaydı ateşi düşmüyordu. artık bir hastane yatırsın ne olur diye kaç yer gezdim bilmiyorum. bir anne çocuğu hastanede yatsın ister mi istemez. kalbini ferah tut. inşallah solunumunda sıkıntı olmaz girmez ama girerse de onun iyiliği için. riskli yerleri atlattık çok şükür.

dün kontrolüm vardı bu haftayıda çalışayım haftaya yıllık iznimden kullanacam 22 sine raporum başlayacak ama doktor gün verdi 30 temmuzda ameliyat için daha uzun katlanamazsın alalım dedi bebekte 275 gr geldi yinede illa dursun dersen durumuna bakarız bikaçgün uzatırım dedi

Normal pisik kremi almadim ben, tedavi amacli desitin aldim pisik olunca mudehale etmek icin. Oyle her degistirmede surmeyi dusunmuyorum (kafasina kadar sürdü)
bende oğlumda her sefer sürmedim açıkçası. hafif olmaya başlayınca mustela olmadı bepanthene sürdüm. pişik fazlaysa arada sudokrem kullandım. birde doktorumuz hametan vermişti geçmeyen pişikte ama bu bir ilaç ve her ilaç gibi masum değildir illaki. desitin mavi ve mor olan ikiside çöp hiç bir işe yaramıyorlar. en azından bizde. tuna çokta pişik olan bir bebek değildi zaten. hafif kızarırdı. ama bazı bebekler çok fazla oluyor. sanırım cilt ile ilgili biraz. o bebeklerin çok kullanması gerekebilir.

Mustelada parfüm bile var.
Ben şampuan için de yağ için de weleda aldım. Zaten haftada 1 şampuanlarım diğer günler suyla yıkarım sadece. Yağ için de zeytinyağ kullanılsa da olur aslında da denemek için aldım.
Pişik yokken kesinlikle pişik kremi kullanılmamalı zaten. Ben hatta hiç pişik kremi kullanmayı düşünmüyorum. Pişiğin en iyi ilacı poponun kuru kalması ve havalandırılması. Kızımda bir dönem nokta nokta sivilce gibi pişik olmuştu, ne kullandıysam geçmemişti doktor bazı çocuklarda çinko böyle tepkiler verebiliyor demişti. Ne zaman popoyu havalandırmaya başladım o zaman geçti. Altını alıp bir şey bağlamadan bol bir pijama giydiriyordum, öyle duruyordu birkaç saat. Altına alt açmalardan koyuyordum tabi ki. Popo rahat olunca sürprizler olabiliyor çünkü

ben bir tane emzik bir tane biberon ne olur ne olmaz diye alınması taraftarıyım. ben hem biberon verdim hem emdi. gerçi 5 ay emdi ama ameliyat oldum. sütüm yeşile dönünce vermeye korktum. birazda ondan bıraktı memeyi ama. ateş ölçer visio focus aldım. ilk aylar belki normal ateş ölçer kullanılabilir ama bebe az büyüyünce kolay bir ateş ölçer almakta fayda var.

Hay Allah’ım ben böyle hastanenin!!
İkinciye tekrar çekmek istediler olmamış nst bende çıktım belim koptu resmen. Niye devlete geldiysek üç kuruş kar edicez diye valla rezillik.
Şansına ters gitmiş işlerin. Biraz sakinleş dolaş sonra yine git istersen. Hangi hastanede kontrol oluyordun normalde?

Kızlar pişik kremi olarak ne aldınız? Sudocrem, bepantol ve desitin iyi diyorlar. Birde pişik kremini her alt açmada sürmemiz mi gerekiyor yoksa sabah akşam veya günde 1kez mi
ben mustela kullandım. sudokrem gerçekten çok iyi hemen geçiriyor ama içeriği pek temiz değil sanırım. ben geçmeyen inatçı pişikte kullandım. bepantol çok iyi desitin ne mavi ne mor hiç bir işe yaramadı ama memnun kalanı çok. birde doktorumuz hametan vermişti ilaç aslında eczaneden alınıyor ama çok işe yarıyor. ben her bezde sürmedim. hatta düzenlide sürmedim. pişik olcak gibi hissettiğimde arada sürdüm.

Canım vallahi sasirdm ne kullncm diye ama dedgn sampuana bakcm ben de doktrlrdn duydm dedgni her yikamada sampuana gerek yok diye. Hataydan getirttm zeytnyagi ve alacgm kantaron ile pişik masaj yağı durumları cozecgm sadece şampuan sorun bana şuan ama katkısız hiç bir şey yok.

Valla yaşıyorsun bu hayatı elaide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…