2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hanımlar..36. haftanın içindeyim...
şimdi pelvik egzersizlerine başlıycam inşallah...
bir de pelvik masajına...
hiç yapanınız var mı?
GÜnümüz aynı seninle canım, ben pilates topu aldım gebe okulunda gösterdikleri egzersizleri yapıyorum 1 haftadır her gün kendimi çok yormadan. 0 çizme 8 çizme gibi hareketler var. Squat yapmaya çalışıyorum ama üst bacaklarım acayip ağrıyor bünye alışık olmayınca sabah akşam 10’ar tane filan yapıyorum öyle 100 tane yapamam hayatta. Ebe de zaten önemli olan kaç tane yaptığınız değil her gün yapmanız dedi. VÜcudunuz alışsın ki doğumda sizden bunları yapmanızı isteyeceğiz dedi. Bir de nefes egzersizleri yapıyorum aklıma geldikçe aç karna daha rahat oluyor. Kegel yapmaya başladım onu da o kadar çok yapamıyorum o sıkma hareketi sinirimi bozuyor Perine masajına da başlıycam inşallah yetilebilirsem eşim yanımda olmadığı için yaptırabileceğim kimse yok mecbur kendim yapıcam bakalım başarırsam yazarım

plates topu bende de var..şimdiye kadar ayaklarımı dikmek için kullanıyorum şişi insin bacakların diye...
dün ben de 0 ve 8 çizme yaptım hakkatten ağrı yapıyor bacakta....

Ek gidaya gecis seruveni diye baslik acmislar su levellari atlayip direkt oraya gecemiyomuyuz ya para karsiligi puan falan arttirip kusacam artik
heh süper yer sanki ek gıda. benim en zorlandığım 2 kısımdı. allahım nasıl korkuyordum. artık şey diyordum bu çocuk katı bir şey yiyemeyecek ben çok korkuyorum diye geziyordum. allah o meyve filesini bulandan razı olsun. en güzeli 1 yaş sonrası ver eline yesin

Kiz ebebek var babymall var.joker var hersey cokta guzel seyler vardi almasam daha alcaktm ankaradasin sen de bence alışverişin gelmemis

Kiz ebebek var babymall var.joker var hersey cokta guzel seyler vardi almasam daha alcaktm ankaradasin sen de bence alışverişin gelmemis
dün e bebeğe girdim. çok az kıyafet vardı. ben söğütözüne girdim. iki alt pijama ile bir yelek aldım sadece. emzik ve göğüs pedi aldım çıktım. jokerden baya alışveriş yaptım. çok güzel şeyler almıştım geçen hafta. sanırım kafam karışık biraz şimdi kısa kollu mu alayım uzun kollu mu yeni doğan takımlarım tamam sayılır aslında 3 hastane çıkışım bayağıda 3lü 5li takımım var. 0-3 3-6 alayım ne bilim bulamadım hiç bişi babymall bana biraz ters kalıyor eşimle gitmem lazım. istanbul yolunda minicity var birde ona gideyim. babymall nerede var iş yerim odtü de yakında var mı acaba bir ara kaçıp gideyim.

e bebekte guzel indirimler vardi ben aldim biseyler gecen haftada minico dan almistim bugun hepsini attim makinaya yıkanıyor 1 ay once yikayip utulemistim herseyini ama gorunce dayanamayip yine aliyorum biseyler yikama işi de hic bitmiyo o yuzden

Ek gidaya gecis seruveni diye baslik acmislar su levellari atlayip direkt oraya gecemiyomuyuz ya para karsiligi puan falan arttirip kusacam artik
Kendini şöyle motive et, ek gidada kaka değişiyormuş, hic bebek kakasi görmedim ama sütü şimdiden tercih ederim
Ilık mi dus? Yaniyorum alev alev, bana buz lazım.
H&m in internet sitesine baksana. Çok güzel şeyler var.
Sukuat deseler egilir oraya otururum.

Alesta kizlarin tuvaletini bosalttim yikadim, dusakabini agilebildigim kadar camasir suladim, ortayi süpürdüm ama yok. İligim kemigim bile hareketi reddediyor. Anneme gidim de iyice dolayim, inceldigi yerden kopsun bugün

e bebekte hiç bir şey bulamıyorum nedense ben. çok az kıyafet bölümü var en azından söğütözündeki şubesinde

Canım sadece 0-3ay tamamla uygun indirim varsa 3 6 ay öyle al çünkü o zamana belki hızla buyur bilemyrz.

3/6 aldim.ben 0/3 cok az.aldim.sahsen uzun.olur diye kisa uzun.kol karisik al ben.karışırdım odtuye yakin.kentpark cepa joker carters lcw ama.istanbul.yoluna hafta sonu git bak bence minicity uygunmus hic gitmedim babymall ebebek jokerden.aldim.ben alirken

plates topu bende de var..şimdiye kadar ayaklarımı dikmek için kullanıyorum şişi insin bacakların diye...
dün ben de 0 ve 8 çizme yaptım hakkatten ağrı yapıyor bacakta....
Evet özellikle 8 çizme çok ağrıtıyor onu daha az yapıyorum biraz alışınca çoğaltırım herhalde.
Bu videoyu izleyerek yapıyorum bazen de başka hareketler de gösteriyor

henuz hic panige kapilacak bisey yasamadim (bikac hafta önce gecirdigim berbat gece haricinde). yasadigimiz hersey normal geliyo nedense son haftalarida kazasiz belasiz atlatiriz insallah

masaj 1 saat fullbody thai 39 euro benim gittigim yerde kuzum. sokak arasi, bagiris cigiris thai’ca konusan ablalarin calistigi bi yer. oyle waaaaaw muazzam luks degil yani iyikide degil oyle yerlere de gittim, masaj diye oksuyorlardi.

peki 0-3 hep uzun kollu mu aldınız aman oğlum kış bebesiydi kalın kalın aldık. bu ağustos bebek üşürmü çok mu sıcak olur vs vs kafam karışık
0-3 uzun kollu da aldım kısa kollu da ama benim Ağustos başı gibi gözüküyor senin Ağustos sonu gözüküyor, Ankara bir de esebilir. Çok kısa kollu alma bence.

Bakk taa nerden mesaj buldum.sana ne.gostercem

Valla üzerimi açmaya fırsat bile kalmıyor örtmuyorum çünkü üstelik vantilatör le aramizda ki bağda bi metre ancadır heralde
Bizim tavan vantilatörü var o bile dusuk seviyede esim.korkuyor hasta olcam.diye ama haslaniyorum kanter icinde uyanıyorum

Valla zaten haftaya dr da randevum var zaten o zaman yapacak nst canım. Parmağı yedik açılma falan yok dedi muhtemelen gaz olabilir Üşütmüş olabilirim çıplak yatıyorum nerdeyse bi klima bi vantilatör etkilemiş de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…