GÜnümüz aynı seninle canım, ben pilates topu aldım gebe okulunda gösterdikleri egzersizleri yapıyorum 1 haftadır her gün kendimi çok yormadan. 0 çizme 8 çizme gibi hareketler var. Squat yapmaya çalışıyorum ama üst bacaklarım acayip ağrıyor bünye alışık olmayıncahanımlar..36. haftanın içindeyim...
şimdi pelvik egzersizlerine başlıycam inşallah...
bir de pelvik masajına...
hiç yapanınız var mı?
plates topu bende de var..şimdiye kadar ayaklarımı dikmek için kullanıyorum şişi insin bacakların diye...GÜnümüz aynı seninle canım, ben pilates topu aldım gebe okulunda gösterdikleri egzersizleri yapıyorum 1 haftadır her gün kendimi çok yormadan. 0 çizme 8 çizme gibi hareketler var. Squat yapmaya çalışıyorum ama üst bacaklarım acayip ağrıyor bünye alışık olmayıncasabah akşam 10’ar tane filan yapıyorum öyle 100 tane yapamam hayatta. Ebe de zaten önemli olan kaç tane yaptığınız değil her gün yapmanız dedi. VÜcudunuz alışsın ki doğumda sizden bunları yapmanızı isteyeceğiz dedi. Bir de nefes egzersizleri yapıyorum aklıma geldikçe aç karna daha rahat oluyor. Kegel yapmaya başladım onu da o kadar çok yapamıyorum o sıkma hareketi sinirimi bozuyor Perine masajına da başlıycam inşallah yetilebilirsem eşim yanımda olmadığı için yaptırabileceğim kimse yok mecbur kendim yapıcam bakalım başarırsam yazarım
heh süper yer sanki ek gıda. benim en zorlandığım 2 kısımdı. allahım nasıl korkuyordum. artık şey diyordum bu çocuk katı bir şey yiyemeyecek ben çok korkuyorum diye geziyordum. allah o meyve filesini bulandan razı olsun.Ek gidaya gecis seruveni diye baslik acmislar su levellari atlayip direkt oraya gecemiyomuyuz ya para karsiligi puan falan arttiripkusacam artik
Kiz ebebek var babymall var.joker var hersey cokta guzel seyler vardi almasam daha alcaktm ankaradasin sen de bence alışverişin gelmemisaman ya dün mağazaya girdim biraz alışveriş yapayım diye baktım baktım. hiç bişi yok ya. hepsi pijama vari şeyler pof yani. bu gidişle benim bebe çıplak kalcak. olmadı abisinin elbiselerini giydircempaçalarını katlarım. tshirtleride uzun kollu olur zaten
dün e bebeğe girdim. çok az kıyafet vardı. ben söğütözüne girdim. iki alt pijama ile bir yelek aldım sadece. emzik ve göğüs pedi aldım çıktım. jokerden baya alışveriş yaptım. çok güzel şeyler almıştım geçen hafta. sanırım kafam karışık biraz şimdi kısa kollu mu alayım uzun kollu mu yeni doğan takımlarım tamam sayılır aslında 3 hastane çıkışım bayağıda 3lü 5li takımım var. 0-3 3-6 alayım ne bilim bulamadım hiç bişi babymall bana biraz ters kalıyor eşimle gitmem lazım. istanbul yolunda minicity var birde ona gideyim. babymall nerede var iş yerim odtü de yakında var mı acaba bir ara kaçıp gideyim.Kiz ebebek var babymall var.joker var hersey cokta guzel seyler vardi almasam daha alcaktm ankaradasin sen de bence alışverişin gelmemis
e bebekte guzel indirimler vardi ben aldim biseyler gecen haftada minico dan almistim bugun hepsini attim makinaya yıkanıyor 1 ay once yikayip utulemistim herseyini ama gorunce dayanamayip yine aliyorum biseyler yikama işi de hic bitmiyo o yuzdenaman ya dün mağazaya girdim biraz alışveriş yapayım diye baktım baktım. hiç bişi yok ya. hepsi pijama vari şeyler pof yani. bu gidişle benim bebe çıplak kalcak. olmadı abisinin elbiselerini giydircempaçalarını katlarım. tshirtleride uzun kollu olur zaten
Kendini şöyle motive et, ek gidada kaka değişiyormuş, hic bebek kakasi görmedim ama sütü şimdiden tercih ederimEk gidaya gecis seruveni diye baslik acmislar su levellari atlayip direkt oraya gecemiyomuyuz ya para karsiligi puan falan arttiripkusacam artik
Ilık mi dus? Yaniyorum alev alev, bana buz lazım.Tamam kızlar saolun ben hastane için skulente karar verdim gitti o zaman.
I ikuayko relax canım, seni böyle gergin görmeye alışkın değiliiz. Ilık bir duş al yat dinlen şimdi uyu biraz.
elaide orda 1 saat masaj fiyatı ne kadar? Geçen sene yaptırıyordum ben saati 150 TL di. Çoktandır gitmiyorum, artık doğumda yaklaştı şimdi hiç gidemem. Ama o ayak masajları paha biçilemez keşke yapan olsa eşim hiç güzel yapamıyor, tv izlerken dalıyor sürekli dürtüyorum hadi hadi diye.
H&m in internet sitesine baksana. Çok güzel şeyler var.aman ya dün mağazaya girdim biraz alışveriş yapayım diye baktım baktım. hiç bişi yok ya. hepsi pijama vari şeyler pof yani. bu gidişle benim bebe çıplak kalcak. olmadı abisinin elbiselerini giydircempaçalarını katlarım. tshirtleride uzun kollu olur zaten
Sukuat deseler egilir oraya otururum.GÜnümüz aynı seninle canım, ben pilates topu aldım gebe okulunda gösterdikleri egzersizleri yapıyorum 1 haftadır her gün kendimi çok yormadan. 0 çizme 8 çizme gibi hareketler var. Squat yapmaya çalışıyorum ama üst bacaklarım acayip ağrıyor bünye alışık olmayıncasabah akşam 10’ar tane filan yapıyorum öyle 100 tane yapamam hayatta. Ebe de zaten önemli olan kaç tane yaptığınız değil her gün yapmanız dedi. VÜcudunuz alışsın ki doğumda sizden bunları yapmanızı isteyeceğiz dedi. Bir de nefes egzersizleri yapıyorum aklıma geldikçe aç karna daha rahat oluyor. Kegel yapmaya başladım onu da o kadar çok yapamıyorum o sıkma hareketi sinirimi bozuyor Perine masajına da başlıycam inşallah yetilebilirsem eşim yanımda olmadığı için yaptırabileceğim kimse yok mecbur kendim yapıcam bakalım başarırsam yazarım
e bebekte hiç bir şey bulamıyorum nedense ben. çok az kıyafet bölümü var en azından söğütözündeki şubesindee bebekte guzel indirimler vardi ben aldim biseyler gecen haftada minico dan almistim bugun hepsini attim makinaya yıkanıyor 1 ay once yikayip utulemistim herseyini ama gorunce dayanamayip yine aliyorum biseyler yikama işi de hic bitmiyo o yuzden
Canım sadece 0-3ay tamamla uygun indirim varsa 3 6 ay öyle al çünkü o zamana belki hızla buyur bilemyrz.dün e bebeğe girdim. çok az kıyafet vardı. ben söğütözüne girdim. iki alt pijama ile bir yelek aldım sadece. emzik ve göğüs pedi aldım çıktım. jokerden baya alışveriş yaptım. çok güzel şeyler almıştım geçen hafta. sanırım kafam karışık biraz şimdi kısa kollu mu alayım uzun kollu mu yeni doğan takımlarım tamam sayılır aslında 3 hastane çıkışım bayağıda 3lü 5li takımım var. 0-3 3-6 alayım ne bilim bulamadım hiç bişi babymall bana biraz ters kalıyor eşimle gitmem lazım. istanbul yolunda minicity var birde ona gideyim. babymall nerede var iş yerim odtü de yakında var mı acaba bir ara kaçıp gideyim.
peki 0-3 hep uzun kollu mu aldınız aman oğlum kış bebesiydi kalın kalın aldık. bu ağustos bebek üşürmü çok mu sıcak olur vs vs kafam karışıkCanım sadece 0-3ay tamamla uygun indirim varsa 3 6 ay öyle al çünkü o zamana belki hızla buyur bilemyrz.
3/6 aldim.ben 0/3 cok az.aldim.sahsen uzun.olur diye kisa uzun.kol karisik al ben.karışırdım odtuye yakin.kentpark cepa joker carters lcw ama.istanbul.yoluna hafta sonu git bak bence minicity uygunmus hic gitmedim babymall ebebek jokerden.aldim.ben alirkendün e bebeğe girdim. çok az kıyafet vardı. ben söğütözüne girdim. iki alt pijama ile bir yelek aldım sadece. emzik ve göğüs pedi aldım çıktım. jokerden baya alışveriş yaptım. çok güzel şeyler almıştım geçen hafta. sanırım kafam karışık biraz şimdi kısa kollu mu alayım uzun kollu mu yeni doğan takımlarım tamam sayılır aslında 3 hastane çıkışım bayağıda 3lü 5li takımım var. 0-3 3-6 alayım ne bilim bulamadım hiç bişi babymall bana biraz ters kalıyor eşimle gitmem lazım. istanbul yolunda minicity var birde ona gideyim. babymall nerede var iş yerim odtü de yakında var mı acaba bir ara kaçıp gideyim.
Evet özellikle 8 çizme çok ağrıtıyor onu daha az yapıyorum biraz alışınca çoğaltırım herhalde.plates topu bende de var..şimdiye kadar ayaklarımı dikmek için kullanıyorum şişi insin bacakların diye...
dün ben de 0 ve 8 çizme yaptım hakkatten ağrı yapıyor bacakta....
henuz hic panige kapilacak bisey yasamadim (bikac hafta önce gecirdigim berbat gece haricinde). yasadigimiz hersey normal geliyo nedenseGünaydın tatlı anneler@greyfurt_ bence de uyuyamayacak kadar ağrılar çektiysen tedbir olarak bir görün doktora bence de. Güzel haberlerle dönersin umarım. elaide o ağrılardan bende de iki gecedir var. Sanki adet olmuşum gibi. Tam işte bir yerim ağrıdı sanırım doğuyor diyorum biriniz aynısını yazıyorsunuz. Böylece anlıyorum ki normal
Herkese sağlıklı günler.
masaj 1 saat fullbody thai 39 euro benim gittigim yerde kuzum. sokak arasi, bagiris cigiris thai’ca konusan ablalarin calistigi bi yer. oyle waaaaaw muazzam luks degil yani
Valla üzerimi açmaya fırsat bile kalmıyor örtmuyorum çünkü üstelik vantilatör le aramizda ki bağda bi metre ancadır heraldeAdet sancısı bende de var sanırım gaz ya o sanci kasilma degil çünkü gece ustumuzu ayagimizi açıyoruz
0-3 uzun kollu da aldım kısa kollu da ama benim Ağustos başı gibi gözüküyor senin Ağustos sonu gözüküyor, Ankara bir de esebilir. Çok kısa kollu alma bence.peki 0-3 hep uzun kollu mu aldınız aman oğlum kış bebesiydi kalın kalın aldık. bu ağustos bebek üşürmü çok mu sıcak olur vs vs kafam karışık
Bakk taa nerden mesaj buldum.sana ne.gostercemÇilek kokmuyor evet. Biz yerleştirdik ama ben gündüz kapalı olsa da akşam açıyorum odayı havalandırıyorum. Beşik ve diğer malzemelerin üstüne çarşaf serdik.
Bu arada avize sorayım. Avize nerelerden aldınız kızlar?
Bizim tavan vantilatörü var o bile dusuk seviyede esim.korkuyor hasta olcam.diye ama haslaniyorum kanter icinde uyanıyorumValla üzerimi açmaya fırsat bile kalmıyor örtmuyorum çünkü üstelik vantilatör le aramizda ki bağda bi metre ancadır heralde
Valla zaten haftaya dr da randevum var zaten o zaman yapacak nst canım. Parmağı yedik açılma falan yok dedi muhtemelen gaz olabilir Üşütmüş olabilirim çıplak yatıyorum nerdeyse bi klima bi vantilatör etkilemiş de olabilirCanim sen tabii baktir sadecr sunu diim gece benim de kasilmam cok oluyo bazen hatta cok sert kasilmalar oluyo gece hissediyorum ama doktora da sordum 2 haftadir boyle sabah kalkiyom bisey yok gece hissedince ben de yatmaya devam ediyorum adamin bana drdigi belden rahimden cekilir gibi hissetmedigin surece agriyla birlikte olmadigi surece fazla panik yapma dedi insallah tabii ki babalara gelmem bu rahatlikla ama her gece her gece olunca da artik cok stres yapmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?