2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nextlevelin yan tarafi yavrum babymall mekanların yanindan sola.girceksin hastahane varya adini.hep.karisitiryorum anla ufuk.üniversitesi hastahanesinin ust gecitten sag sonra sol babymall
babymall'e gideyim bir bakalım neler bulacağım. alışveriş işini bitireyim artık. yenidoğanlarım tamam. birazda 0-3 3-6 alayım yıkayayım ütüleyeyim ve minnakımı bekliyim

bende maltofer kullanıyordum canım hiç etkisi olmamış. bırakıcam onu.
evet canım serbest demekki bende çok severim ciğeri

benim doktor içilen demir ilaçlarından yazdı canım inşallah faydası olur bilemedim canım sıkıldı doktor birde ciğer ve et ye dedi. yiyebilsem kara üzümün çekirdeği çok iyi kan yapıyormuş

anladım...
bende il başka o sıvı olanlardan kullandım...
12 olan kanım düştü 10.7 'ye..
sinir olmuştum...
inşallah sana yarar...

Fazla zorlamış olabilirmisiniz canım veya normalden farklı birşey yaptıysanız o etkilemiştir belki? Normal doğumu çok kolaylaştırıyor diyorlar bence yapmıycam deme

Ekleme yapmak istiyorum +kayınvalide , +misafir
Kızım bende kayınvalide hep ek zaten yanimdaama.elim.ayagim valla saolsun çok ilgili ve yardımcıdır..misafire gelince allahtan çok çevreleri yokda belli başlı kişiler geliyor..bizden de mevlitte gelirler.zaten sıkıntı yok o yuzden

Evet özellikle 8 çizme çok ağrıtıyor onu daha az yapıyorum biraz alışınca çoğaltırım herhalde.
Bu videoyu izleyerek yapıyorum bazen de başka hareketler de gösteriyor
Bende alayım bir top ama başlamak için erken mi acaba 36-37gibi mi başlamak lazım

Ben henüz doğur
ikicicek-birbocek canm nasılsın? Sen Bursa da mıydın??
Medikabil fotoğrafçısı dün gece 3 te ikiz bebek doğuran birini paylaştı da, Sen miydin diye merak ettim.
Ben henüz doguramadim cnm zaten fotoğrafcı istemedim bn yatıyorum hala hastanede ama dün geceden beri sancılar tavan yaptı yarın karar verecek doktor taburcu mu olurum doğuma mi alır bakalım bir kız bir erkek ikizler fogmus dün karşı koridordalar onlar :)

Kiz anneleri daha şanslı ama.ya aa

Eklentiler

• Screenshot_2019-07-10-14-15-35.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2019-07-10-14-15-21.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 35
Bende alayım bir top ama başlamak için erken mi acaba 36-37gibi mi başlamak lazım
Erken değil aslında ben 34 hafta bitince başladım ama gebe okulunda daha 30.haftada olanlar da vardı ebe şu an da yapabilirsiniz daha iyi olur dedi. Bu pelvik kaslarımızı, bacak kaslarımızı güçlendirdiği için sıkıntı olmaz ama perine masajı 36’dan itibaren başlanıyormuş.

oy masallah minise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…