Özet geçiyorum RRzg14
hala hamile ikicicek-birbocek
hastanede, hala kızları tutuyor içerde Uumut baki
ve Llabfaresi
doğurdu
Geri kalanlar da iste oram agriyo buram agriyo, takiliyoruz
Özet geçiyorum RRzg14
hala hamile ikicicek-birbocek
hastanede, hala kızları tutuyor içerde Uumut baki
ve Llabfaresi
doğurdu
Geri kalanlar da iste oram agriyo buram agriyo, takiliyoruz
Travel sistem bebek arabası binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı travel sistem bebek arabası çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
kızlar günaydın bugün randevum vardı. benim kız 3057 gr olmuş 50 cm maşallah. ama kan değeelerim hiç yükselmemiş 2 ay önce 10.4 tü şimdi 10. 7 olmuş sabah akşam kan ilacı alıyorum. çay içmiyorum süt ürünlerinden1 saat sonra alıyorum ilacı banamısım dememiş.
bebek senin herşeyinden faydalanıyor depolarını kullanıyor somuruyor dedi doktor.
başka bir kan ilacı verdi bakalım inşallah bunun faydası olur.
yoksa doğumdan sonra sorun olur dedi
Benim de kan değerlerim düşük. Her zaman düşüktü aslında. Hayatımın en yüksek kan değerindeyim ama hamilelik için düşük. Hamileliğim boyunca hiç çay ve kahve içmedim, kan yapıcı gıdalar tükettim buna rağmen 8 i zor gördüm. Sanırım şimdi 9 olmuştur. daha da üstünü göremedim ne yazık ki.. Kan ilacı da kullandım, ekstra takviyeler de alıyorum. 11'e yükseltmek istiyordu doktorum. Bakalım bu tahlillerde ne çıkacak.
Travel sistem bebek arabası binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı travel sistem bebek arabası çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Bende bu arabanın pusetsiz modeli var canım kızımda kullanmıştım hala sapasağlam çok memnunum. Ama bendeki pusetsiz olduğu için kanz ın travel sistem arabasından da aldım biraz büyüyünce buna gecicem acip kapamasi kolay, daha az yer kaplıyor falan artısı çok
Chicco Duo Style Go Up Travel Sistem Bebek Arabası / Gri en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
PiaLeon
bundan almıştık biz baya saglam sizinki baston sanirim bu travel
Chicco Duo Style Go Up Travel Sistem Bebek Arabası / Gri en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
PiaLeon
bundan almıştık biz baya saglam sizinki baston sanirim bu travel
Canım kime sordysam travel almayın dedi az önce arkdsla knstm bunu önerdi valla aklım karışık. Kışın çocuğu ne kadar çıkarcan dışarı diyor emin olamyrm d