Bende de var file ilk bebeden kalma ama çok uzun süreli kullanamadim çocuk titriyordu üstünde. Sonra küvete havlu atıp onun üzerinde yıkıyordum ama sonra o havluyu sık yika kurut falan sünger daha pratik gibi geliyor
Araba sungeri var esim her hafta yikiyor arabayi o bile kurumuyor iki gunu buluyor ve kokuyor sanki ne kadar iyi yikasamda benve hijyen konusu yatmadi kafama fiyati makul arastirdim da hijyen
Araba sungeri var esim her hafta yikiyor arabayi o bile kurumuyor iki gunu buluyor ve kokuyor sanki ne kadar iyi yikasamda benve hijyen konusu yatmadi kafama fiyati makul arastirdim da hijyen
Canım ayakları rahat rahat haraket etsın ben vıdeo ızledım genelde kulaga kadar suya koyuyorlar bebısın ellerı ayakları rahat haraket edıyor. Tabı tercıhlere saygılıyım
Vallahi fazla iki yemek takimim.var misafir icin 1 kez onu kullanmadik hep normal bardak biraz ince kristalimsi ya kırılır korkusu zuhahaha yemekteyize katilirsam.ise yarar belki
Vallahi fazla iki yemek takimim.var misafir icin 1 kez onu kullanmadik hep normal bardak biraz ince kristalimsi ya kırılır korkusu zuhahaha yemekteyize katilirsam.ise yarar belki