2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hee bende de var file babyjem diye bir markanındi galiba en ucuzunu aldim içlerinde
Bende de var file ilk bebeden kalma ama çok uzun süreli kullanamadim çocuk titriyordu üstünde. Sonra küvete havlu atıp onun üzerinde yıkıyordum ama sonra o havluyu sık yika kurut falan sünger daha pratik gibi geliyor

Ben de bilemedim o kısmını
Araba sungeri var esim her hafta yikiyor arabayi o bile kurumuyor iki gunu buluyor ve kokuyor sanki ne kadar iyi yikasamda benve hijyen konusu yatmadi kafama fiyati makul arastirdim da hijyen

Ahh ahhh hele.bi doğurun da siz ilk gebelerrbazı aldiklarinizin ne kadar fazla ve bazılarının da gereksiz olacağı.ni anlayacaksiniz
Gereksız bısey almamaya dıkkat ettım gercekten abartmadmdugunde de oyle yaptm sunuda almasaydm dedıgım bırsey olmamıstı musrıflıgı hıc sevmem

Gereksız bısey almamaya dıkkat ettım gercekten abartmadmdugunde de oyle yaptm sunuda almasaydm dedıgım bırsey olmamıstı musrıflıgı hıc sevmem
Tek biseyden.pismanim.su takımı ama.oda setteydi bende fazla.almadim hiçbişey

Ahh ahhh hele.bi doğurun da siz ilk gebelerrbazı aldiklarinizin ne kadar fazla ve bazılarının da gereksiz olacağı.ni anlayacaksiniz
Ben birşey almıyorum. İhtiyaç olursa alırım diye düşünüyorum. Malum evler çok büyük değil buralarada

Su takımı ıse yarıyor ya mısafır agırlarken keske olsaydı dıyorum tabaklar tamm on numara su takımım cok ıyı degıl onu alcam fazlalık degıl.
Vallahi fazla iki yemek takimim.var misafir icin 1 kez onu kullanmadik hep normal bardak biraz ince kristalimsi ya kırılır korkusu zuhahaha yemekteyize katilirsam.ise yarar belki

Vallahi fazla iki yemek takimim.var misafir icin 1 kez onu kullanmadik hep normal bardak biraz ince kristalimsi ya kırılır korkusu zuhahaha yemekteyize katilirsam.ise yarar belki
ben kullanıyorum bızım aıle akrabadan cok esımın ıs arkadasları gelıyor o yuzden ıyı oluyor kırılmaz kullan kullan gelıne mı vercen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…