2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benım bebek ataga gectı

ben kullanıyorum bızım aıle akrabadan cok esımın ıs arkadasları gelıyor o yuzden ıyı oluyor kırılmaz kullan kullan gelıne mı vercen
Bir daha mi gelcez dünyaya haklisin.kiz

Hepimiz aynı canım ter su içindeyiz resmen. Çok sıcaklara kaldık maalesef, en iyisi bahar annesi olmak, nisan mayıs gibi neyse buna şükür yine senin 2 haftan var, benim 3
Aynen canım 2 hafta deme ya kaldı 8 günüm pazarı da saymaz isek hahahah :)))))

Madem günün konusu banyo. İki bebeğini üç gün önce ilk kez yıkamış anne olarak nasıl yaptığımızı anlatayım. Belki tecrübe olur.

Şimdi öncelikle içinde hafif rampa gibi platform olan bir plastik küvet getirdi hemşire. Şuna benzer birşey:

Sonra içine çocuğun göbeğine çıkmayacak yükseklikte ılıkla sıcak arası su doldurduk. Vücut sıcaklığından birazcık yüksek olacak. Sonra bu suyun üzerine müslin serdik çift kat ve çocuğu ıslanan müslinin üzerine koyduk ve üstünü örttük. Küçük temizlik brzlerinden birini suda ıslattık. Üstüne az bişey bebek şampuanı döktük. Önce yüzünü sonra kulak boyun çevresini bu bezle güzelce sildik ve temizledik. Sonra omuzlarından aşağıya doğru güzelce bezle yavaş yavaş yıkadık, üstüne yavaşca su döküp duruladık. En son başını yıkadık. Çünkü en çok sıcaklığı kafalarından kaybediyorlar. Duruladık sonra tarakla taradık bşr kere daha duruladık. Böyle olunca konak olması engellenşyormuş.

Sonra temşz bir havluya ya da müsline sarıp aldım kuruladım. Hemen bezini bağlayıp üstünü giydirdim. Banyo sonrası azıcık üşüyorlar o yüzden uzun kollu giydirip mümkünse kundaklamak gerekiyor. Bir de yapabiliyorsanız banyoda değil de hemen yattıkları yerin yanında yıkayın dediler. Islak bebek aşırı kaygan oluyor ordan oraya taşımayın dediler.

Ayyy masallah kuzulara ozendim ya ayyy.minnoslar dogunca insallah dedigin seyleri uygulariz

Su takimini kullaniyom walla yalniz yemek takimini cikarmaya asiri useniyorum aslinda su takimini da sonra onlari tekrar yerine yerlestirmesi falan
ayyyy hamileyken misafir agirlamak korku filmi
Var var, aynısı değil ama benzerleri var. Katlanabilir bebek banyo küveti, katlanabilir sling filan yazınca çıkıyor.
tesekkurler kuzum bakim bakalim varmidir benzeri

Ayyy masallah kuzulara ozendim ya ayyy.minnoslar dogunca insallah dedigin seyleri uygulariz
nasıl tatlı oluyorlar suya girince görmen lazım hasta olmayacaklarını bilsem fazla tutardım. Bayılıyorlar suya Allahım bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayo nasip etsin. Banyo büyük keyif, hayırlı zamanda tadın inşallaah

Ayyy hayali bile.cok.güzel masallah masallah ya kuzucuklara

Pekmez dene canım C vitamini içeren şeyler ile birlikte limon suyu gibi

Eki Görüntüle 2287471 Eki Görüntüle 2287471
Bu işte kizlar. Filenin uzerinde üşüyebiliyor bebişler bunu tavsiye ettiler ama markasini sorusturmadim hiç
Ne file kullandim ne sunger file bebegi suyun disinda tuttugu icin usutuyor sungerde bir sure sonra bakteri yuvasi olur islan kuru islan kuru ben hani su alt degistirmeler varya kumas olan onlardan atiyordum bebegide ustunde yikiyordum sonra hop makineye tertemiz yikaniyordu

Vallahi fazla iki yemek takimim.var misafir icin 1 kez onu kullanmadik hep normal bardak biraz ince kristalimsi ya kırılır korkusu zuhahaha yemekteyize katilirsam.ise yarar belki
Tek takımım var, misafire ayrı takim alıp ugrasamam dedim kaliteli tek takimla takiliyoruz 2 senedir. Sefam olsun o zaman su takimini da alalim demisti ablam, 600 lira miydi neydi, dedim manyak misiniz bir bardak kirilsa 50 lira kendimi keserim, ikea bardaklarim
Ben seni yerim yerim suraya da minnos bir anne çizelim

Yatak odasina geniş üst yuzeyli sifonyer yaptim zaten, onun üstünde yikarim kolay olur. Bütün malzemeler de elimin altında.

Kizlar baby mall gittim cok cici seyler aldim ya cok guzeller soyleyenlere tesekkur ediyorum. Sanirim bunlarla beraber kiyafet ihtiyacimi yavastan tamamlamis oluyorum sadece banyo icin deniz sungeri alacagim sanirim e bebekte var siparis ederim gelir birde hediyelikler kaldi ben sanirim kokulu tas alacagim

Hee bende yok bundan amann eski usül yikar annem ya bide bunu mu alcaz
En guzeli valla. Kuvetin icine bebegin ustunden cikardigin kiyafetleri atabilirsin. Hem kiyafetler yikanacak zaten. Hem bebek usumez ve kaymaz. Zaten eski usul de böyle diye biliyorum. File almistim ben de. Inat ettim biraz kullandim ama kenara attim.

Son düzenleme:
Tek biseyden.pismanim.su takımı ama.oda setteydi bende fazla.almadim hiçbişey
Yemek takımının içinden çıkan porselen çorba tenceresi, kahvaltı takımımdan çıkan sütlük . Asla kullanmadığım , bir işe yaramayan, ama atmaya da kıyamadığım

Yemek takımının içinden çıkan porselen çorba tenceresi, kahvaltı takımımdan çıkan sütlük . Asla kullanmadığım , bir işe yaramayan, ama atmaya da kıyamadığım
Yogurt mayalıyorlar cok ıyı oluyormus corba seysınde sütlük mü caylık mı onu sus olarak kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…