2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canım çok geçmiş olsun.İyi olmanıza çok sevindim.Rabbim yar ve yardımcın olsun.İnşAllah hepimiz sağ salim kucağımıza alacağız evlatlarımızı.Doktor kontrolünde olmanda çok iyi,gönlünü ferah tut❤Dualarım sizinle❤

Tşk ederim saol cnm..ama iste dr baya geri deyince stres yapıyorsun sabah ola hayr ola dua edin bol bol

Canım çok geçmiş olsun. İyiki ölçmüşsün tansiyonunu. Şükürler olsun ki tansiyonun düşmüş ve erken doğum vs olmamış. Sabah çok güzel haberler alırsın inşallah. Rabbim korktuklarınla sınamasın. Sen gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle güzel olacak herşey tüm dualarımız iyi dileklerimiz seninle

Bütün gün uyuduğum için gündüz şimdi gözüme uyku girmiyor bu gece bitmez
peridrol84 canım çok geçmiş olsun.Umarım bebiş de sende iyisinizdir.Güzel haberlerinizi bekliyoruz❤ Bizim kızın da hareketleri iyice canımı acıtmaya başladı ,uyutmuyor

ben gunduz hic uyumuyorum aman yine de gece toplam 5 saat uyuyabjliyorum. olaki oglum erkenden benimde yatirirsa sabaha kadar oturuyorum belli bir saatten sonra.

gecmis olsun canim. tansiyonun kontrollu devam eder insallah. o zaman bebegin de guzelce beslenir. sakin kalmaya calismak her zaman daha iyi canim.

gecmis olsun canim

Bende gündüz uyumayayım akşam erken uyurum diyorum öyle de olmuyor yine sabahlıyorum.O yüzden uykum ne zaman gelirse o zman uyıyuyorum artk Sen nasıl oldun canım? Rabbim sana da dayanma gücü versin inşAllah.

Bende gündüz uyumayayım akşam erken uyurum diyorum öyle de olmuyor yine sabahlıyorum.O yüzden uykum ne zaman gelirse o zman uyıyuyorum artk Sen nasıl oldun canım? Rabbim sana da dayanma gücü versin inşAllah.
saol cnm amin.
sabah kontrol var yine. bakalim ne diyecek dr. ilaci kesiyor artik. 3 gun icinde de 2 hafta icinde de dogum olabilirmis

saol cnm amin.
sabah kontrol var yine. bakalim ne diyecek dr. ilaci kesiyor artik. 3 gun icinde de 2 hafta icinde de dogum olabilirmis

Riskli dönemi atlattık sayılır bu haftalrda genelde bir sorun olmuyormuş doğumlarda.İçini ferah tut.37 ye kdr beklerse de mükemmel olur tabiAllah yardımcın olsun canım

peridrol84 geçmiş olsun canım Allahım sifa versin dur bakalim kendi doktorun ne dicek biliyorsun olcumler cok farkli ve değişiyor sakın moralini.bozma Allaha Emanet ufaklık gün.doğmadan.neler.doğar halledilir bir şekilde dualarimiz.seninle.sen sakin kalmaya calis uzulme.lütfen bence sandıkları gibi.cikmayacak

canim haber verdigin icin tesekurler.

canim oncelikle cok gecmis olsun. Insallah hersey yoluna girer. Tansiyon dusmus en azindan cok sevindim. Allah hayirlisini versin sen sakin ol yeter.

saol cnm amin.
hadi bakalim hayirlisi artik. Allah buradan sonrasi icin kolaylik versin kuzum. Hayirli haberler gelsin.

Riskli dönemi atlattık sayılır bu haftalrda genelde bir sorun olmuyormuş doğumlarda.İçini ferah tut.37 ye kdr beklerse de mükemmel olur tabiAllah yardımcın olsun canım
insallah cnm. hedefi buyuttum ben. 38e diktim gözumu . cuna gecsin de bi. kardesim evleniyor. sonrasi kismet
sagol cnm.sen nasilsin? mis kuzular nasil?

Çok çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun umarım herşey yolunda gider inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine

Çok geçmiş olsun..

Teşekkür ederim canım şuan ağrım sancım yok gece tekrar başlarsa gidiyim
Sancın tekrarlamamıştır inşaallah. 3.çiğer geliştiriciyi önermişti doktorun yaptırdın mı. Ben sordum benimkine. 27 haftalıkken yaptırdık 2doz, 31 haftalıkken yaptıracak mıyım dedim . Hayır gerek yok dedi

Allah iyilik versin insallah canım bebegin e hayirli vakitte sag salim kavus insallah

İnşaallah kontrol altına alırlar tansiyonunu. Bir şey yemene izin var mı. Protein içeren şeyler yesen . İdrarda kaçak varsa yerine koymuş olursun zaman kaybetmeden

Kızlar küvet içi için hangi markanın süngerini aldınız
Benim oğlum Eylül 2017 doğumlu ve ikinci banyosundan itibaren tek başıma yıkadım bu fileyle. Kimsem yoktu hergün bana yardım edecek. Banyo sonrası durulayıp astığında da hemen kuruyor. Sapasağlam ve tertemiz hala. Şimdi bu oğlumda da onu kullanıcam.
İlk aylar resimdeki gibi yukarda yıkadım tabi öncesinde odayı 27dereceye kadar ısıttım. 3-4 Aydan sonra küvetin içine serip yıkadım. Oturmaya ve yanlardan tutunmaya başlayınca fileyi çıkartıp doğrudan küvet içine oturtarak yıkadım. Yaz gelince banyoda beraber yıkandık

Eklentiler

• AF2191A5-0BD6-402A-AE0B-F1D9D5B45377.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 45
İnşallah kuzum senn sakinn.ol.yükseltme daha fazla tansiyonu Allahim yardımcınız olsun ınşallah hersey guzel.olcak.bebeğim.iyi dusunelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…