Kızlar bugün öylesine tansiyonumu bi ölçeyim dedim..ilkinde 14.5/6.5.cıktı sarımsaklı yoğurt yedim.2 saat sonra tekrar baktım 15.5/8.5 olmuş..dr.mesaj attım yüksek dedi kontrol altında olmanda fayda var dedi..hastane ye gitmeden bi daha ölçeyim dedim.19/9 olmuş.hemen geldik tabi hastaneye dr muayene etti..Tansiyon burda da 17.10 cıktı.. dedi bu şekilde bırakamam yatış tansiyon için ilaçlar serum nst sabaha kadar böyle takılıcaz..Şuan tansiyon normal ama eğer düşme olmasaydı direk.sezeryana alacaktı ki idrar tahlilinde bi değer sınırda çıkmış.. nst sonucu güzel.. ancak usg sonucu çok iç acıcı değil..yaklaşık 25 günde 300 gr almisiz..1380 gr dan 1700 gr olmuş.. kafa ölçümü normal ancak göbek ölçümü yaklaşık 4 hafta geri dedi..beslenemiyormus..Buda ödeme bağlı tansiyon dan kaynaklı damarlar da daralma olduğundan kan akışı olmuyormuş tam.anlamiyla...(bacak boyunu kısa gördü kendince down dan şüphelendi ama soyleyemedi)bende dedim.ikili riskli cıktı deyince içimi okudun ama söyleyemedim.sana dedi sonra sini anlattım ayrıntılı usg yi panorama testinin temiz çıktığını o zaman sorun yok sadece gelişim geriliği dedi..Buda çok can sıkıcı değil en.kotu erken doğum.olur dedi..velhasıl tansiyon düşmeseydi şuan.dogum olmuştu...sabah kendi dr um gelince kararı o verecek yatışa devam mi yoksa evde mi takip olacak bakalım sabah belli olacak...
Valla en güzeli gündüz dayanıp uyumamak yoksa geceler iyice çekilmez oluyor canımBende gündüz biraz uyuyorum ,sonra gce sabah 5 e kdr otryorm canım.Düzen müzen kalmadı.
Tşk ederim saol cnm..ama iste dr baya geri deyince stres yapıyorsun sabah ola hayr ola dua edin bol bolCanım çok geçmiş olsun.İyi olmanıza çok sevindim.Rabbim yar ve yardımcın olsun.İnşAllah hepimiz sağ salim kucağımıza alacağız evlatlarımızı.Doktor kontrolünde olmanda çok iyi,gönlünü ferah tut❤Dualarım sizinle❤
Canım çok geçmiş olsun. İyiki ölçmüşsün tansiyonunu. Şükürler olsun ki tansiyonun düşmüş ve erken doğum vs olmamış. Sabah çok güzel haberler alırsın inşallah. Rabbim korktuklarınla sınamasın. Sen gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle güzel olacak herşey tüm dualarımız iyi dileklerimiz seninleKızlar bugün öylesine tansiyonumu bi ölçeyim dedim..ilkinde 14.5/6.5.cıktı sarımsaklı yoğurt yedim.2 saat sonra tekrar baktım 15.5/8.5 olmuş..dr.mesaj attım yüksek dedi kontrol altında olmanda fayda var dedi..hastane ye gitmeden bi daha ölçeyim dedim.19/9 olmuş.hemen geldik tabi hastaneye dr muayene etti..Tansiyon burda da 17.10 cıktı.. dedi bu şekilde bırakamam yatış tansiyon için ilaçlar serum nst sabaha kadar böyle takılıcaz..Şuan tansiyon normal ama eğer düşme olmasaydı direk.sezeryana alacaktı ki idrar tahlilinde bi değer sınırda çıkmış.. nst sonucu güzel.. ancak usg sonucu çok iç acıcı değil..yaklaşık 25 günde 300 gr almisiz..1380 gr dan 1700 gr olmuş.. kafa ölçümü normal ancak göbek ölçümü yaklaşık 4 hafta geri dedi..beslenemiyormus..Buda ödeme bağlı tansiyon dan kaynaklı damarlar da daralma olduğundan kan akışı olmuyormuş tam.anlamiyla...(bacak boyunu kısa gördü kendince down dan şüphelendi ama soyleyemedi)bende dedim.ikili riskli cıktı deyince içimi okudun ama söyleyemedim.sana dedi sonra sini anlattım ayrıntılı usg yi panorama testinin temiz çıktığını o zaman sorun yok sadece gelişim geriliği dedi..Buda çok can sıkıcı değil en.kotu erken doğum.olur dedi..velhasıl tansiyon düşmeseydi şuan.dogum olmuştu...sabah kendi dr um gelince kararı o verecek yatışa devam mi yoksa evde mi takip olacak bakalım sabah belli olacak...
Bütün gün uyuduğum için gündüz şimdi gözüme uyku girmiyor bu gece bitmez
peridrol84 canım çok geçmiş olsun.Umarım bebiş de sende iyisinizdir.Güzel haberlerinizi bekliyoruz❤ Bizim kızın da hareketleri iyice canımı acıtmaya başladı ,uyutmuyor
gecmis olsun canim. tansiyonun kontrollu devam eder insallah. o zaman bebegin de guzelce beslenir. sakin kalmaya calismak her zaman daha iyi canim.Kızlar bugün öylesine tansiyonumu bi ölçeyim dedim..ilkinde 14.5/6.5.cıktı sarımsaklı yoğurt yedim.2 saat sonra tekrar baktım 15.5/8.5 olmuş..dr.mesaj attım yüksek dedi kontrol altında olmanda fayda var dedi..hastane ye gitmeden bi daha ölçeyim dedim.19/9 olmuş.hemen geldik tabi hastaneye dr muayene etti..Tansiyon burda da 17.10 cıktı.. dedi bu şekilde bırakamam yatış tansiyon için ilaçlar serum nst sabaha kadar böyle takılıcaz..Şuan tansiyon normal ama eğer düşme olmasaydı direk.sezeryana alacaktı ki idrar tahlilinde bi değer sınırda çıkmış.. nst sonucu güzel.. ancak usg sonucu çok iç acıcı değil..yaklaşık 25 günde 300 gr almisiz..1380 gr dan 1700 gr olmuş.. kafa ölçümü normal ancak göbek ölçümü yaklaşık 4 hafta geri dedi..beslenemiyormus..Buda ödeme bağlı tansiyon dan kaynaklı damarlar da daralma olduğundan kan akışı olmuyormuş tam.anlamiyla...(bacak boyunu kısa gördü kendince down dan şüphelendi ama soyleyemedi)bende dedim.ikili riskli cıktı deyince içimi okudun ama söyleyemedim.sana dedi sonra sini anlattım ayrıntılı usg yi panorama testinin temiz çıktığını o zaman sorun yok sadece gelişim geriliği dedi..Buda çok can sıkıcı değil en.kotu erken doğum.olur dedi..velhasıl tansiyon düşmeseydi şuan.dogum olmuştu...sabah kendi dr um gelince kararı o verecek yatışa devam mi yoksa evde mi takip olacak bakalım sabah belli olacak...
gecmis olsun canimKızlar bugün öylesine tansiyonumu bi ölçeyim dedim..ilkinde 14.5/6.5.cıktı sarımsaklı yoğurt yedim.2 saat sonra tekrar baktım 15.5/8.5 olmuş..dr.mesaj attım yüksek dedi kontrol altında olmanda fayda var dedi..hastane ye gitmeden bi daha ölçeyim dedim.19/9 olmuş.hemen geldik tabi hastaneye dr muayene etti..Tansiyon burda da 17.10 cıktı.. dedi bu şekilde bırakamam yatış tansiyon için ilaçlar serum nst sabaha kadar böyle takılıcaz..Şuan tansiyon normal ama eğer düşme olmasaydı direk.sezeryana alacaktı ki idrar tahlilinde bi değer sınırda çıkmış.. nst sonucu güzel.. ancak usg sonucu çok iç acıcı değil..yaklaşık 25 günde 300 gr almisiz..1380 gr dan 1700 gr olmuş.. kafa ölçümü normal ancak göbek ölçümü yaklaşık 4 hafta geri dedi..beslenemiyormus..Buda ödeme bağlı tansiyon dan kaynaklı damarlar da daralma olduğundan kan akışı olmuyormuş tam.anlamiyla...(bacak boyunu kısa gördü kendince down dan şüphelendi ama soyleyemedi)bende dedim.ikili riskli cıktı deyince içimi okudun ama söyleyemedim.sana dedi sonra sini anlattım ayrıntılı usg yi panorama testinin temiz çıktığını o zaman sorun yok sadece gelişim geriliği dedi..Buda çok can sıkıcı değil en.kotu erken doğum.olur dedi..velhasıl tansiyon düşmeseydi şuan.dogum olmuştu...sabah kendi dr um gelince kararı o verecek yatışa devam mi yoksa evde mi takip olacak bakalım sabah belli olacak...
ben gunduz hic uyumuyorum aman yine de gece toplam 5 saat uyuyabjliyorum. olaki oglum erkenden benimde yatirirsa sabaha kadar oturuyorum belli bir saatten sonra.
gecmis olsun canim. tansiyonun kontrollu devam eder insallah. o zaman bebegin de guzelce beslenir. sakin kalmaya calismak her zaman daha iyi canim.
saol cnm amin.Bende gündüz uyumayayım akşam erken uyurum diyorum öyle de olmuyor yine sabahlıyorum.O yüzden uykum ne zaman gelirse o zman uyıyuyorum artkSen nasıl oldun canım? Rabbim sana da dayanma gücü versin inşAllah.
saol cnm amin.
sabah kontrol var yine. bakalim ne diyecek dr. ilaci kesiyor artik. 3 gun icinde de 2 hafta icinde de dogum olabilirmis
canim haber verdigin icin tesekurler.Leydis
peridrol84 ün odemlerini biliyorsunuz, tuzu da birakti ama, bu aksam tansiyonu olcerken fazla çıktı, sonuncu 19/9 cikinca doktoruna danışip hastaneye gecti, yatis verdiler. İdrar tahlilinde bisiler çıkmış, simdilik tansiyonu dusuruldu, sabaha kendi doktorunu bekliyor.
canim oncelikle cok gecmis olsun. Insallah hersey yoluna girer. Tansiyon dusmus en azindan cok sevindim. Allah hayirlisini versin sen sakin ol yeter.Kızlar bugün öylesine tansiyonumu bi ölçeyim dedim..ilkinde 14.5/6.5.cıktı sarımsaklı yoğurt yedim.2 saat sonra tekrar baktım 15.5/8.5 olmuş..dr.mesaj attım yüksek dedi kontrol altında olmanda fayda var dedi..hastane ye gitmeden bi daha ölçeyim dedim.19/9 olmuş.hemen geldik tabi hastaneye dr muayene etti..Tansiyon burda da 17.10 cıktı.. dedi bu şekilde bırakamam yatış tansiyon için ilaçlar serum nst sabaha kadar böyle takılıcaz..Şuan tansiyon normal ama eğer düşme olmasaydı direk.sezeryana alacaktı ki idrar tahlilinde bi değer sınırda çıkmış.. nst sonucu güzel.. ancak usg sonucu çok iç acıcı değil..yaklaşık 25 günde 300 gr almisiz..1380 gr dan 1700 gr olmuş.. kafa ölçümü normal ancak göbek ölçümü yaklaşık 4 hafta geri dedi..beslenemiyormus..Buda ödeme bağlı tansiyon dan kaynaklı damarlar da daralma olduğundan kan akışı olmuyormuş tam.anlamiyla...(bacak boyunu kısa gördü kendince down dan şüphelendi ama soyleyemedi)bende dedim.ikili riskli cıktı deyince içimi okudun ama söyleyemedim.sana dedi sonra sini anlattım ayrıntılı usg yi panorama testinin temiz çıktığını o zaman sorun yok sadece gelişim geriliği dedi..Buda çok can sıkıcı değil en.kotu erken doğum.olur dedi..velhasıl tansiyon düşmeseydi şuan.dogum olmuştu...sabah kendi dr um gelince kararı o verecek yatışa devam mi yoksa evde mi takip olacak bakalım sabah belli olacak...
hadi bakalim hayirlisi artik. Allah buradan sonrasi icin kolaylik versin kuzum. Hayirli haberler gelsin.saol cnm amin.
sabah kontrol var yine. bakalim ne diyecek dr. ilaci kesiyor artik. 3 gun icinde de 2 hafta icinde de dogum olabilirmis
insallah cnm. hedefi buyuttum ben. 38e diktim gözumuRiskli dönemi atlattık sayılır bu haftalrda genelde bir sorun olmuyormuş doğumlarda.İçini ferah tut.37 ye kdr beklerse de mükemmel olur tabiAllah yardımcın olsun canım
sagol cnm.sen nasilsin? mis kuzular nasil?canim haber verdigin icin tesekurler.
canim oncelikle cok gecmis olsun. Insallah hersey yoluna girer. Tansiyon dusmus en azindan cok sevindim. Allah hayirlisini versin sen sakin ol yeter.
hadi bakalim hayirlisi artik. Allah buradan sonrasi icin kolaylik versin kuzum. Hayirli haberler gelsin.
Kızlar bugün öylesine tansiyonumu bi ölçeyim dedim..ilkinde 14.5/6.5.cıktı sarımsaklı yoğurt yedim.2 saat sonra tekrar baktım 15.5/8.5 olmuş..dr.mesaj attım yüksek dedi kontrol altında olmanda fayda var dedi..hastane ye gitmeden bi daha ölçeyim dedim.19/9 olmuş.hemen geldik tabi hastaneye dr muayene etti..Tansiyon burda da 17.10 cıktı.. dedi bu şekilde bırakamam yatış tansiyon için ilaçlar serum nst sabaha kadar böyle takılıcaz..Şuan tansiyon normal ama eğer düşme olmasaydı direk.sezeryana alacaktı ki idrar tahlilinde bi değer sınırda çıkmış.. nst sonucu güzel.. ancak usg sonucu çok iç acıcı değil..yaklaşık 25 günde 300 gr almisiz..1380 gr dan 1700 gr olmuş.. kafa ölçümü normal ancak göbek ölçümü yaklaşık 4 hafta geri dedi..beslenemiyormus..Buda ödeme bağlı tansiyon dan kaynaklı damarlar da daralma olduğundan kan akışı olmuyormuş tam.anlamiyla...(bacak boyunu kısa gördü kendince down dan şüphelendi ama soyleyemedi)bende dedim.ikili riskli cıktı deyince içimi okudun ama söyleyemedim.sana dedi sonra sini anlattım ayrıntılı usg yi panorama testinin temiz çıktığını o zaman sorun yok sadece gelişim geriliği dedi..Buda çok can sıkıcı değil en.kotu erken doğum.olur dedi..velhasıl tansiyon düşmeseydi şuan.dogum olmuştu...sabah kendi dr um gelince kararı o verecek yatışa devam mi yoksa evde mi takip olacak bakalım sabah belli olacak...
Çok geçmiş olsun..Kızlar bugün öylesine tansiyonumu bi ölçeyim dedim..ilkinde 14.5/6.5.cıktı sarımsaklı yoğurt yedim.2 saat sonra tekrar baktım 15.5/8.5 olmuş..dr.mesaj attım yüksek dedi kontrol altında olmanda fayda var dedi..hastane ye gitmeden bi daha ölçeyim dedim.19/9 olmuş.hemen geldik tabi hastaneye dr muayene etti..Tansiyon burda da 17.10 cıktı.. dedi bu şekilde bırakamam yatış tansiyon için ilaçlar serum nst sabaha kadar böyle takılıcaz..Şuan tansiyon normal ama eğer düşme olmasaydı direk.sezeryana alacaktı ki idrar tahlilinde bi değer sınırda çıkmış.. nst sonucu güzel.. ancak usg sonucu çok iç acıcı değil..yaklaşık 25 günde 300 gr almisiz..1380 gr dan 1700 gr olmuş.. kafa ölçümü normal ancak göbek ölçümü yaklaşık 4 hafta geri dedi..beslenemiyormus..Buda ödeme bağlı tansiyon dan kaynaklı damarlar da daralma olduğundan kan akışı olmuyormuş tam.anlamiyla...(bacak boyunu kısa gördü kendince down dan şüphelendi ama soyleyemedi)bende dedim.ikili riskli cıktı deyince içimi okudun ama söyleyemedim.sana dedi sonra sini anlattım ayrıntılı usg yi panorama testinin temiz çıktığını o zaman sorun yok sadece gelişim geriliği dedi..Buda çok can sıkıcı değil en.kotu erken doğum.olur dedi..velhasıl tansiyon düşmeseydi şuan.dogum olmuştu...sabah kendi dr um gelince kararı o verecek yatışa devam mi yoksa evde mi takip olacak bakalım sabah belli olacak...
Sancın tekrarlamamıştır inşaallah. 3.çiğer geliştiriciyi önermişti doktorun yaptırdın mı. Ben sordum benimkine. 27 haftalıkken yaptırdık 2doz, 31 haftalıkken yaptıracak mıyım dedim . Hayır gerek yok dediTeşekkür ederim canım şuan ağrım sancım yok gece tekrar başlarsa gidiyim
Allah iyilik versin insallah canım bebegin e hayirli vakitte sag salim kavus insallahGunaydinn şimdi tekrar tansiyon bakıldı çıkışa geçti sanırım 14.9 dediler ilaç verdiler tekrar..nöbetçi dr 24 saatlik idrar toplama dedi..toplanan idrara test uygulacakmis..bakalım benim dr ne diyecek..herşeyin hayırlısı tabi ama inşallah erken doğum almazlar
İnşaallah kontrol altına alırlar tansiyonunu. Bir şey yemene izin var mı. Protein içeren şeyler yesen . İdrarda kaçak varsa yerine koymuş olursun zaman kaybetmedenGunaydinn şimdi tekrar tansiyon bakıldı çıkışa geçti sanırım 14.9 dediler ilaç verdiler tekrar..nöbetçi dr 24 saatlik idrar toplama dedi..toplanan idrara test uygulacakmis..bakalım benim dr ne diyecek..herşeyin hayırlısı tabi ama inşallah erken doğum almazlar
Benim oğlum Eylül 2017 doğumlu ve ikinci banyosundan itibaren tek başıma yıkadım bu fileyle. Kimsem yoktu hergün bana yardım edecek. Banyo sonrası durulayıp astığında da hemen kuruyor. Sapasağlam ve tertemiz hala. Şimdi bu oğlumda da onu kullanıcam.Kızlar küvet içi için hangi markanın süngerini aldınız
İnşallah kuzum senn sakinn.ol.yükseltme daha fazla tansiyonu Allahim yardımcınız olsun ınşallah hersey guzel.olcak.bebeğim.iyi dusunelim.Gunaydinn şimdi tekrar tansiyon bakıldı çıkışa geçti sanırım 14.9 dediler ilaç verdiler tekrar..nöbetçi dr 24 saatlik idrar toplama dedi..toplanan idrara test uygulacakmis..bakalım benim dr ne diyecek..herşeyin hayırlısı tabi ama inşallah erken doğum almazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?