2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok.guzeller gule.gule.kullansin kucuk.prens cok.hos

Kaynatmışsınız yine maşallah keyiflerde yerinde bugün bütün gün uyudum arada böyle oluyor anlam veremiyorum. Oysaki bi ton iş beni bekliyor. Sıcaklardan galiba elim kolum kalkmıyor. Yarın perdeleri, koltuk minderlerinin yüzlerini falan yıkamam gerek artık. Bu ara bi Katya’ya çok ihtiyacım var

Hepsi çok güzel bebişinle sağlıklı mutlu günlerde kullanın dilerim.

I ikuayko niye kapi susunu goremiyoruuz biiiz ask olsun

hamile hamile ilk yanliz gecemi geciricem, ilk korku filmimi devirdim (hic korkunc degildi) simdide bir thrillera gectim
Korku gerilim hiç sevmem, ekrana bakamıyorum
Daha yapilmadi, sekline semaline karar verdik simdilik. Hediyelik gibi yakinlara dagitmak icin kokulu tastan miknatisli seyleri siparis verdim, alesta' da gördüğüne göre buraya atabilirim

Kızlar bugün doğuruyorum sandım çok kötü bi gündü kayınvalidemgildeydim akşam üstü belime makatıma ordanda rahmime kasıklarıma çok şiddetli sancı girdi ne oturabildim ne yatabildim tuvalete girdim iç çamaşırım ıslak gibi geldi iyice korku sardı eve geldik hastaneye gidecektik lavaboya falan girdim bi anda geçti ağrı sancılar arası dk tutamadım ama çok şiddetliydi bıçak saplanıyo gibiydi doğum sancısında makata ağrı girer mi çok kötü bi ağrıydı inşallah gece güzel geçer 2 3 hafta daha dursun

Sistem tembel popom
Yoksa etamin iplerim falan da vardi amaaa ben yine yapmadim, yapamadim.

Bebişler gelince bir buluşma daha isterimmm
Efelihayat
deal anlastik
Kapı süsü düşündüğüm gibi olursa nerde yaptirdin diye cildiracaksiniz
Durdum durdum son dakkalarda costum ben de
son.anda arap ati.gibi açıldı arkadas tutabilene ask.olsun
Bir takım çıkar ilişkileri görüyorum
o kadar belli mi
sana.yazıklar olsun kınıyorum
bence doktora gitmelisin geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…