çok geçmiş olsun canım inşallah bugn güzel şeyler söyler doktorun evine gidersinKızlar bugün öylesine tansiyonumu bi ölçeyim dedim..ilkinde 14.5/6.5.cıktı sarımsaklı yoğurt yedim.2 saat sonra tekrar baktım 15.5/8.5 olmuş..dr.mesaj attım yüksek dedi kontrol altında olmanda fayda var dedi..hastane ye gitmeden bi daha ölçeyim dedim.19/9 olmuş.hemen geldik tabi hastaneye dr muayene etti..Tansiyon burda da 17.10 cıktı.. dedi bu şekilde bırakamam yatış tansiyon için ilaçlar serum nst sabaha kadar böyle takılıcaz..Şuan tansiyon normal ama eğer düşme olmasaydı direk.sezeryana alacaktı ki idrar tahlilinde bi değer sınırda çıkmış.. nst sonucu güzel.. ancak usg sonucu çok iç acıcı değil..yaklaşık 25 günde 300 gr almisiz..1380 gr dan 1700 gr olmuş.. kafa ölçümü normal ancak göbek ölçümü yaklaşık 4 hafta geri dedi..beslenemiyormus..Buda ödeme bağlı tansiyon dan kaynaklı damarlar da daralma olduğundan kan akışı olmuyormuş tam.anlamiyla...(bacak boyunu kısa gördü kendince down dan şüphelendi ama soyleyemedi)bende dedim.ikili riskli cıktı deyince içimi okudun ama söyleyemedim.sana dedi sonra sini anlattım ayrıntılı usg yi panorama testinin temiz çıktığını o zaman sorun yok sadece gelişim geriliği dedi..Buda çok can sıkıcı değil en.kotu erken doğum.olur dedi..velhasıl tansiyon düşmeseydi şuan.dogum olmuştu...sabah kendi dr um gelince kararı o verecek yatışa devam mi yoksa evde mi takip olacak bakalım sabah belli olacak...
Yok cnm.kacak durumu değil idrarda ki..ödemle alakalı bi değer.simdi kahvaltı geldi 3 ceri domates 3 dilim salata 2 ince dilim kasarİnşaallah kontrol altına alırlar tansiyonunu. Bir şey yemene izin var mı. Protein içeren şeyler yesen . İdrarda kaçak varsa yerine koymuş olursun zaman kaybetmeden
Canım geçmiş olsun içini ferah tut bak ne güzel düşmüş idrarda iyi çıkar inşallahGunaydinn şimdi tekrar tansiyon bakıldı çıkışa geçti sanırım 14.9 dediler ilaç verdiler tekrar..nöbetçi dr 24 saatlik idrar toplama dedi..toplanan idrara test uygulacakmis..bakalım benim dr ne diyecek..herşeyin hayırlısı tabi ama inşallah erken doğum almazlar
Bende de var 1 2 gündür bişileri döküp deviriyorum az kaldı hayırlısı ile atlatsak valla benim doktor daha çatı muayene yada doğumla ilgili bir şeyden bahsetmedi haftaya perşembeden sonra haftaya düşücekmiş kontrolleri işyerindekşler fln diyip duruyor normal yapamazsın kolay mı öle fln bende normal istiyorum ama nasip bakalım.günaydın kızlar
dün telefonumu kırdım ekranını giremiyorum hiç bi uygulamaya.. elimden herşey düşüyo en son bu olduevde başka tel de yok yedek bugun zor geçecek bana inş akşama elinde bir telefonla gelir eşim
umarım herkes iyidir bu sabah. benm yine duygular değişken kasılmalar ağrılar çocuğun sert hareketleri beni benden aldı hamileliği çok sevmiş olmama rağmen yavaştan bıkkınlık çökmeye başladı. sonumuz hayır olsun. az kaldı ama sabır da azalıyor...
salı günki kontrolde açıklığa bakmıştı doktor çok canım yandı ve darlık var dedi.. normal doğuramıcam korkusu sardı moralim çok bozuldu.. tek derdim bu olsun tabi ama ne bileyim üzülüyorum işte..
Tuzu sıfıra indirince meraktan ölçtüm ne durumda acaba diye..yoksa bi sıkıntı olmadı.. ama az önce yükselir gibi oldu ilaç verdilerCanım geçmiş olsun içini ferah tut bak ne güzel düşmüş idrarda iyi çıkar inşallahsen kötü oldun diyemi ölçtün tansiyonu yoksa öylesine mi
Bende de var 1 2 gündür bişileri döküp deviriyorum az kaldı hayırlısı ile atlatsak valla benim doktor daha çatı muayene yada doğumla ilgili bir şeyden bahsetmedi haftaya perşembeden sonra haftaya düşücekmiş kontrolleri işyerindekşler fln diyip duruyor normal yapamazsın kolay mı öle fln bende normal istiyorum ama nasip bakalım.
şekerli bişeyler yedin mi peki. şeker de tuz gibi tansiyonu yükseltir çünkü. bir de tabi ne yaparsan yap bünye yapabiliyor tansiyon. iyi ki ölçmüşsünTuzu sıfıra indirince meraktan ölçtüm ne durumda acaba diye..yoksa bi sıkıntı olmadı.. ama az önce yükselir gibi oldu ilaç verdiler
Canım ya sen iyi düşün ki iyi olsunTuzu sıfıra indirince meraktan ölçtüm ne durumda acaba diye..yoksa bi sıkıntı olmadı.. ama az önce yükselir gibi oldu ilaç verdiler
Valla sorma moralini bozuyorlar erkek milleti birde ama bebek olması için kontrole gittiğimde doktor şey demişti kasların ne kadar kuvvetli çok mu temizlik yapıyorsun yok dedim çalışıyorum zaten ordan aklımda kaldı sanki dar fln dicek diye korkuyorum bende ama hayırlısı tabiki öncelikleBenim doktor da çatı muayenesi ve doğum şekliyle ilgili hiçbişey dememişti ben geçen gün düzenli kasılmayla kontrole gittiğim için açıklık olmuş mu diye bakarken söyledi darlık var diye..eğer bebek çok kilo alırsa normal doğurman baya zor dedi. canım işyerindekilere bakma sen kimin nasıl doğuracağını neye dayanıp dayanamayacağını kimse bilemez. onların ki de laf yani..
ya çok haklısın mantığım senin dediklerini söylüyor da deli gönül sancıyla kıvranığ eşe dosta küfrederek doğurmak istiyorafroditi Allah aşkına.kac kisi normal yapiyor yapabiliyor taktigin seye bak sacmalama Allah saglikli.kolay zamanında dogum versinn herkese ne.farkeder sezeryan normal.kendini uzecek.sebep arama kızıyorum benimde muhtemelen sezeryan olcak.ilerleyen haftalar kesinlescek esitlenmezse gelisim hayırlısı saglikli olsunlar farketmez
şu erkeklerin kadınlarla ilgili, kadın vucuduyla ilgili her konuda kadınlardan fazla yorum yapabiliyo olması canımı çok sıkıyor yaaValla sorma moralini bozuyorlar erkek milleti birde ama bebek olması için kontrole gittiğimde doktor şey demişti kasların ne kadar kuvvetli çok mu temizlik yapıyorsun yok dedim çalışıyorum zaten ordan aklımda kaldı sanki dar fln dicek diye korkuyorum bende ama hayırlısı tabiki öncelikle
Ben cok memnun kaldım eğer bu hanıma bir sey yaptırmak isteyen varsa elini çabuk tutsun , teslimat süresi biraz uzun anca yetişir kızlarFreshh söyledi aslında yapan yeri. 50 tane, tanesi 4.5tl artı kargo olacak.
WhatsApp tan cok hızlı cevap veriyor ve nazik bir hanım.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Kızlar bugün öylesine tansiyonumu bi ölçeyim dedim..ilkinde 14.5/6.5.cıktı sarımsaklı yoğurt yedim.2 saat sonra tekrar baktım 15.5/8.5 olmuş..dr.mesaj attım yüksek dedi kontrol altında olmanda fayda var dedi..hastane ye gitmeden bi daha ölçeyim dedim.19/9 olmuş.hemen geldik tabi hastaneye dr muayene etti..Tansiyon burda da 17.10 cıktı.. dedi bu şekilde bırakamam yatış tansiyon için ilaçlar serum nst sabaha kadar böyle takılıcaz..Şuan tansiyon normal ama eğer düşme olmasaydı direk.sezeryana alacaktı ki idrar tahlilinde bi değer sınırda çıkmış.. nst sonucu güzel.. ancak usg sonucu çok iç acıcı değil..yaklaşık 25 günde 300 gr almisiz..1380 gr dan 1700 gr olmuş.. kafa ölçümü normal ancak göbek ölçümü yaklaşık 4 hafta geri dedi..beslenemiyormus..Buda ödeme bağlı tansiyon dan kaynaklı damarlar da daralma olduğundan kan akışı olmuyormuş tam.anlamiyla...(bacak boyunu kısa gördü kendince down dan şüphelendi ama soyleyemedi)bende dedim.ikili riskli cıktı deyince içimi okudun ama söyleyemedim.sana dedi sonra sini anlattım ayrıntılı usg yi panorama testinin temiz çıktığını o zaman sorun yok sadece gelişim geriliği dedi..Buda çok can sıkıcı değil en.kotu erken doğum.olur dedi..velhasıl tansiyon düşmeseydi şuan.dogum olmuştu...sabah kendi dr um gelince kararı o verecek yatışa devam mi yoksa evde mi takip olacak bakalım sabah belli olacak...
Korkuyu stresi birakip tamamen olumlu dusunuyoruz canim. Allahin izniyle mudaheleni guzel yaparlar. İlac dozunu ayarlarlr . ben doktrouna guveniyorumGunaydinn şimdi tekrar tansiyon bakıldı çıkışa geçti sanırım 14.9 dediler ilaç verdiler tekrar..nöbetçi dr 24 saatlik idrar toplama dedi..toplanan idrara test uygulacakmis..bakalım benim dr ne diyecek..herşeyin hayırlısı tabi ama inşallah erken doğum almazlar
O sisteme uyarsan halin iç açıcı olmaz bacımmm, dur demelisinBen de güya hediyelik falan almayacaktım, kapı süsünü kendim yapacaktım, reçel yapıp küçük kavanozlarla gelenlere dağıtacaktım. Derken sistemin kölesi oldum, her şeyi sipariş ediyorum şu an.
Sistem: Annemle kayın validem. Tşk.
İdrar yolları enfeksiyonunun en kolay ve en net çözümü bol bol su içmek ve tuvalete çıkmak. 2 lt içiyorsan 3 lt ye çıkar kuzumBenim idrar yollarında enfeksiyon var sanırım kasığım feci ağrıyor. Önerebilceğiniz bişey var mı ilaç kullanmak istemiyorum
Canım çok geçmiş olsun, haber ver bize de. Kendini nasıl hissediyorsun sen anlamadın mı hiç tansiyonunun yükseldiğini filan?Kızlar bugün öylesine tansiyonumu bi ölçeyim dedim..ilkinde 14.5/6.5.cıktı sarımsaklı yoğurt yedim.2 saat sonra tekrar baktım 15.5/8.5 olmuş..dr.mesaj attım yüksek dedi kontrol altında olmanda fayda var dedi..hastane ye gitmeden bi daha ölçeyim dedim.19/9 olmuş.hemen geldik tabi hastaneye dr muayene etti..Tansiyon burda da 17.10 cıktı.. dedi bu şekilde bırakamam yatış tansiyon için ilaçlar serum nst sabaha kadar böyle takılıcaz..Şuan tansiyon normal ama eğer düşme olmasaydı direk.sezeryana alacaktı ki idrar tahlilinde bi değer sınırda çıkmış.. nst sonucu güzel.. ancak usg sonucu çok iç acıcı değil..yaklaşık 25 günde 300 gr almisiz..1380 gr dan 1700 gr olmuş.. kafa ölçümü normal ancak göbek ölçümü yaklaşık 4 hafta geri dedi..beslenemiyormus..Buda ödeme bağlı tansiyon dan kaynaklı damarlar da daralma olduğundan kan akışı olmuyormuş tam.anlamiyla...(bacak boyunu kısa gördü kendince down dan şüphelendi ama soyleyemedi)bende dedim.ikili riskli cıktı deyince içimi okudun ama söyleyemedim.sana dedi sonra sini anlattım ayrıntılı usg yi panorama testinin temiz çıktığını o zaman sorun yok sadece gelişim geriliği dedi..Buda çok can sıkıcı değil en.kotu erken doğum.olur dedi..velhasıl tansiyon düşmeseydi şuan.dogum olmuştu...sabah kendi dr um gelince kararı o verecek yatışa devam mi yoksa evde mi takip olacak bakalım sabah belli olacak...
günaydın kızlar
dün telefonumu kırdım ekranını giremiyorum hiç bi uygulamaya.. elimden herşey düşüyo en son bu olduevde başka tel de yok yedek bugun zor geçecek bana inş akşama elinde bir telefonla gelir eşim
umarım herkes iyidir bu sabah. benm yine duygular değişken kasılmalar ağrılar çocuğun sert hareketleri beni benden aldı hamileliği çok sevmiş olmama rağmen yavaştan bıkkınlık çökmeye başladı. sonumuz hayır olsun. az kaldı ama sabır da azalıyor...
salı günki kontrolde açıklığa bakmıştı doktor çok canım yandı ve darlık var dedi.. normal doğuramıcam korkusu sardı moralim çok bozuldu.. tek derdim bu olsun tabi ama ne bileyim üzülüyorum işte..
Günaydın canım, bebek ve sen hem fizyolojik hem psikolojik olarak sağlıkla kavuşursanız hangi dogum şekliyle dünyaya geldiğinin bir önemi yok. Önemli olan sizin anne-bebek sağlığınız. Evet normal dogum herkes icin en iyisi ama günümüz şartlarında anne-bebek dostu sezaryen yapıldığı icin cok aşırı bir farkı kalmadı. Doktorlar da bunu cok iyi biliyor ki bebek 4200 gr üzerinde değilse çatı darlığı normal doguma engel değil. Zaten çatı dediğimiz şey Doğumda açılan bir şey. Ha ben çatı muayenesinde rahat edemezsem, kendimi kasar durur sıkıntı yaratırsam dr dogumda verebileceğim tepkileri ve olusabilecek riskleri göz önünde bulundurarak normali önermez. Ama diyemez ki “çatın dar normal yapamazsın” hayır bunu kabul etmiyorum. Şahsen cok büyük ihtimalle benim de sezaryen olacak gibi hissediyorum, cünkü ben daha kan aldırmadan kan alma odasının önünde küt diye bayılan bir insan olarak, doktor da beni iyi tanıdığı icin yaşayabileceğim psikolojinin cok cok farkında ve “sana unutamayacağın, sonrasında zorlanacagın bir travma yasatmak istemiyorum, ancak bir muayene edelim ve normal dogum icin müsait misin bakalım” dedi. Belki önyargıları yıkacagım, belki de yapamayacağım bilemeyiz. Ama iki türlüsü de beni bebeğime kavuşturacak, önemli olan bu degil mi . Hem şunu da unutmamalı, normal dogum yapıp cok zor bir iyileşme süreci geçiren de var, sezaryen olup 1 hafta sonra hemen iyileşebilen de var. Motive olalım sezaryen öcü degil kuzuya çok haklısın mantığım senin dediklerini söylüyor da deli gönül sancıyla kıvranığ eşe dosta küfrederek doğurmak istiyor
hayırlısı hepimiz için sağlıkla gelsinler yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?