Kızlar bugün öylesine tansiyonumu bi ölçeyim dedim..ilkinde 14.5/6.5.cıktı sarımsaklı yoğurt yedim.2 saat sonra tekrar baktım 15.5/8.5 olmuş..dr.mesaj attım yüksek dedi kontrol altında olmanda fayda var dedi..hastane ye gitmeden bi daha ölçeyim dedim.19/9 olmuş.hemen geldik tabi hastaneye dr muayene etti..Tansiyon burda da 17.10 cıktı.. dedi bu şekilde bırakamam yatış tansiyon için ilaçlar serum nst sabaha kadar böyle takılıcaz..Şuan tansiyon normal ama eğer düşme olmasaydı direk.sezeryana alacaktı ki idrar tahlilinde bi değer sınırda çıkmış.. nst sonucu güzel.. ancak usg sonucu çok iç acıcı değil..yaklaşık 25 günde 300 gr almisiz..1380 gr dan 1700 gr olmuş.. kafa ölçümü normal ancak göbek ölçümü yaklaşık 4 hafta geri dedi..beslenemiyormus..Buda ödeme bağlı tansiyon dan kaynaklı damarlar da daralma olduğundan kan akışı olmuyormuş tam.anlamiyla...(bacak boyunu kısa gördü kendince down dan şüphelendi ama soyleyemedi)bende dedim.ikili riskli cıktı deyince içimi okudun ama söyleyemedim.sana dedi sonra sini anlattım ayrıntılı usg yi panorama testinin temiz çıktığını o zaman sorun yok sadece gelişim geriliği dedi..Buda çok can sıkıcı değil en.kotu erken doğum.olur dedi..velhasıl tansiyon düşmeseydi şuan.dogum olmuştu...sabah kendi dr um gelince kararı o verecek yatışa devam mi yoksa evde mi takip olacak bakalım sabah belli olacak...
O sisteme uyarsan halin iç açıcı olmaz bacımmm, dur demelisin
Cok geçmiş olsun canım inşallah hersey yoluna girerKızlar bugün öylesine tansiyonumu bi ölçeyim dedim..ilkinde 14.5/6.5.cıktı sarımsaklı yoğurt yedim.2 saat sonra tekrar baktım 15.5/8.5 olmuş..dr.mesaj attım yüksek dedi kontrol altında olmanda fayda var dedi..hastane ye gitmeden bi daha ölçeyim dedim.19/9 olmuş.hemen geldik tabi hastaneye dr muayene etti..Tansiyon burda da 17.10 cıktı.. dedi bu şekilde bırakamam yatış tansiyon için ilaçlar serum nst sabaha kadar böyle takılıcaz..Şuan tansiyon normal ama eğer düşme olmasaydı direk.sezeryana alacaktı ki idrar tahlilinde bi değer sınırda çıkmış.. nst sonucu güzel.. ancak usg sonucu çok iç acıcı değil..yaklaşık 25 günde 300 gr almisiz..1380 gr dan 1700 gr olmuş.. kafa ölçümü normal ancak göbek ölçümü yaklaşık 4 hafta geri dedi..beslenemiyormus..Buda ödeme bağlı tansiyon dan kaynaklı damarlar da daralma olduğundan kan akışı olmuyormuş tam.anlamiyla...(bacak boyunu kısa gördü kendince down dan şüphelendi ama soyleyemedi)bende dedim.ikili riskli cıktı deyince içimi okudun ama söyleyemedim.sana dedi sonra sini anlattım ayrıntılı usg yi panorama testinin temiz çıktığını o zaman sorun yok sadece gelişim geriliği dedi..Buda çok can sıkıcı değil en.kotu erken doğum.olur dedi..velhasıl tansiyon düşmeseydi şuan.dogum olmuştu...sabah kendi dr um gelince kararı o verecek yatışa devam mi yoksa evde mi takip olacak bakalım sabah belli olacak...
O sisteme uyarsan halin iç açıcı olmaz bacımmm, dur demelisin
İdrar yolları enfeksiyonunun en kolay ve en net çözümü bol bol su içmek ve tuvalete çıkmak. 2 lt içiyorsan 3 lt ye çıkar kuzum
Canım çok geçmiş olsun, haber ver bize de. Kendini nasıl hissediyorsun sen anlamadın mı hiç tansiyonunun yükseldiğini filan?
Günaydın canım, bebek ve sen hem fizyolojik hem psikolojik olarak sağlıkla kavuşursanız hangi dogum şekliyle dünyaya geldiğinin bir önemi yok. Önemli olan sizin anne-bebek sağlığınız. Evet normal dogum herkes icin en iyisi ama günümüz şartlarında anne-bebek dostu sezaryen yapıldığı icin cok aşırı bir farkı kalmadı. Doktorlar da bunu cok iyi biliyor ki bebek 4200 gr üzerinde değilse çatı darlığı normal doguma engel değil. Zaten çatı dediğimiz şey Doğumda açılan bir şey. Ha ben çatı muayenesinde rahat edemezsem, kendimi kasar durur sıkıntı yaratırsam dr dogumda verebileceğim tepkileri ve olusabilecek riskleri göz önünde bulundurarak normali önermez. Ama diyemez ki “çatın dar normal yapamazsın” hayır bunu kabul etmiyorum. Şahsen cok büyük ihtimalle benim de sezaryen olacak gibi hissediyorum, cünkü ben daha kan aldırmadan kan alma odasının önünde küt diye bayılan bir insan olarak, doktor da beni iyi tanıdığı icin yaşayabileceğim psikolojinin cok cok farkında ve “sana unutamayacağın, sonrasında zorlanacagın bir travma yasatmak istemiyorum, ancak bir muayene edelim ve normal dogum icin müsait misin bakalım” dedi. Belki önyargıları yıkacagım, belki de yapamayacağım bilemeyiz. Ama iki türlüsü de beni bebeğime kavuşturacak, önemli olan bu degil mi . Hem şunu da unutmamalı, normal dogum yapıp cok zor bir iyileşme süreci geçiren de var, sezaryen olup 1 hafta sonra hemen iyileşebilen de var. Motive olalım sezaryen öcü degil kuzu
Bundan sonra artık maalesef böyle canım büyüdükçe zorlanacağız, doğunca ayrı dertler başlayacak, Allah dermansız dert vermesin, bugünler de geçecek elbetGunaydinlarr saat 5 te yatip 9da kalkmak nasil psikopatlik ya bi rahat pozisyon bulsam 3 gün uyuycam ama yok yok
Benim de kapandı galiba hatta üzerine kilit vurdumevet canım çok doğru söylüyosun katılıyorum dediklerine. ben de kastım kendimi mesela acıklık için bakarken sıktım kendimi ve adam zor baktıayrıca da ben gebeliğim boyunca hiç ilişki yaşamadım iyice kapandı yani :)) belki onun da etkisi vardır. sezaryen öcü değil olmamız gerekiyosa olacağız yeter ki bebişler sağlıkla doğsun. o anı yaşamadan bilemeyeceğiz zaten. belki sen kan aldırmaktan bile fenalaşırken doğum anında çok çok güçlü olacaksın ben bu kadar isterken ağlayıp beni sezaryene alın diyeceğim :). herşeyin hayırlısı
Canım çok geçmiş olsun. Kendi doktorun ne diyecek bakalım, bizi de haberdar et dua ediyorum inşallah güzel seyler duyarızKızlar bugün öylesine tansiyonumu bi ölçeyim dedim..ilkinde 14.5/6.5.cıktı sarımsaklı yoğurt yedim.2 saat sonra tekrar baktım 15.5/8.5 olmuş..dr.mesaj attım yüksek dedi kontrol altında olmanda fayda var dedi..hastane ye gitmeden bi daha ölçeyim dedim.19/9 olmuş.hemen geldik tabi hastaneye dr muayene etti..Tansiyon burda da 17.10 cıktı.. dedi bu şekilde bırakamam yatış tansiyon için ilaçlar serum nst sabaha kadar böyle takılıcaz..Şuan tansiyon normal ama eğer düşme olmasaydı direk.sezeryana alacaktı ki idrar tahlilinde bi değer sınırda çıkmış.. nst sonucu güzel.. ancak usg sonucu çok iç acıcı değil..yaklaşık 25 günde 300 gr almisiz..1380 gr dan 1700 gr olmuş.. kafa ölçümü normal ancak göbek ölçümü yaklaşık 4 hafta geri dedi..beslenemiyormus..Buda ödeme bağlı tansiyon dan kaynaklı damarlar da daralma olduğundan kan akışı olmuyormuş tam.anlamiyla...(bacak boyunu kısa gördü kendince down dan şüphelendi ama soyleyemedi)bende dedim.ikili riskli cıktı deyince içimi okudun ama söyleyemedim.sana dedi sonra sini anlattım ayrıntılı usg yi panorama testinin temiz çıktığını o zaman sorun yok sadece gelişim geriliği dedi..Buda çok can sıkıcı değil en.kotu erken doğum.olur dedi..velhasıl tansiyon düşmeseydi şuan.dogum olmuştu...sabah kendi dr um gelince kararı o verecek yatışa devam mi yoksa evde mi takip olacak bakalım sabah belli olacak...
canım çok sağolGıt gıt benım yengem enfeksıyon gecırmıs ılerlemıs doktor kızmıs az daha gelmesen bebıse gececekmıs. Bı tanıdıgım da enfeksıyondan erken dogurdu meshaneye baskı artdıgı ıcın tam bosaltm olmuyormus bu haftalarda gorunme olasılıgı yuksek sen doktoru ıhmal etme benım bıldıgım hamılelıkte kullanılan ılaclr var. Kesık kesık beyaz akıntın var mı ya da ıdrarda yanma
akşam atarım canım. çok güzel bir mağazaymış gerçektenCanim foto atsana aldıklarını merak ettim şimdi
ya kuzular çok tatlı. burası kapı süsü de yapıyor mu acabaBen buradan yaptırıyorum ama teslim süresi uzun gelebilir, bir görüş istersen
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Protein kaçağı mi var canım acabaGunaydinn şimdi tekrar tansiyon bakıldı çıkışa geçti sanırım 14.9 dediler ilaç verdiler tekrar..nöbetçi dr 24 saatlik idrar toplama dedi..toplanan idrara test uygulacakmis..bakalım benim dr ne diyecek..herşeyin hayırlısı tabi ama inşallah erken doğum almazlar
valla servis olmazsa mümkün değil. evimin önünden binip işimin önünde iniyorum. bazen derse bile gitmiyorum. toplu taşıma ile mümkün değil.Minibüs, marmaray ve taksi ile 35km olan annemin evinden döndüm, izninizle hala ise giden ve hatta vasitayla işe giden gebelerin önünde saygiyla egilmek isterim.
Bu ne cesaret yiğidim?
çok geçmiş olsun canım tansiyonun düzelir inşallah. dün bana doktor bacak boyu senin gibi kısa olacak dedi. bacak boyumun kısa olduğunu hiç düşünmedim bugüne dek. doktor evham yapmayayım diye söyledi galiba öyle.çünkü biliyor kafama takacağımı.Gunaydinn şimdi tekrar tansiyon bakıldı çıkışa geçti sanırım 14.9 dediler ilaç verdiler tekrar..nöbetçi dr 24 saatlik idrar toplama dedi..toplanan idrara test uygulacakmis..bakalım benim dr ne diyecek..herşeyin hayırlısı tabi ama inşallah erken doğum almazlar
çok geçmiş olsun. inşallah düşer bir daha çıkmaz tansiyon. sabah haberlerini bekliyoruz. tabi ben bunları yazana kadar haber vermediysen.Kızlar bugün öylesine tansiyonumu bi ölçeyim dedim..ilkinde 14.5/6.5.cıktı sarımsaklı yoğurt yedim.2 saat sonra tekrar baktım 15.5/8.5 olmuş..dr.mesaj attım yüksek dedi kontrol altında olmanda fayda var dedi..hastane ye gitmeden bi daha ölçeyim dedim.19/9 olmuş.hemen geldik tabi hastaneye dr muayene etti..Tansiyon burda da 17.10 cıktı.. dedi bu şekilde bırakamam yatış tansiyon için ilaçlar serum nst sabaha kadar böyle takılıcaz..Şuan tansiyon normal ama eğer düşme olmasaydı direk.sezeryana alacaktı ki idrar tahlilinde bi değer sınırda çıkmış.. nst sonucu güzel.. ancak usg sonucu çok iç acıcı değil..yaklaşık 25 günde 300 gr almisiz..1380 gr dan 1700 gr olmuş.. kafa ölçümü normal ancak göbek ölçümü yaklaşık 4 hafta geri dedi..beslenemiyormus..Buda ödeme bağlı tansiyon dan kaynaklı damarlar da daralma olduğundan kan akışı olmuyormuş tam.anlamiyla...(bacak boyunu kısa gördü kendince down dan şüphelendi ama soyleyemedi)bende dedim.ikili riskli cıktı deyince içimi okudun ama söyleyemedim.sana dedi sonra sini anlattım ayrıntılı usg yi panorama testinin temiz çıktığını o zaman sorun yok sadece gelişim geriliği dedi..Buda çok can sıkıcı değil en.kotu erken doğum.olur dedi..velhasıl tansiyon düşmeseydi şuan.dogum olmuştu...sabah kendi dr um gelince kararı o verecek yatışa devam mi yoksa evde mi takip olacak bakalım sabah belli olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?