2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ah kuzum çok geçmiş olsun ya. İyi ki ölçmüşsün gerçekten nasip işte. Güzel haberlerini bekliyoruz, gönlünü ferah tut.

Cok geçmiş olsun canım inşallah hersey yoluna girer

Gunaydin kizlar, keyifli bi gün dilerim bebisler uslu uslu buyumeye devam eder insallah, bizde dinlenmekle hareket etmenin arasindaki dengeyi guzel saglayabilelim insallah.

bu sabahlari erkenden kalkmalari mother nature bizi bebise hazirlamak icin yapiyo, artik eminim. gece wc’ye de o yuzden kalkiyoruz 4/5 kez. neyse sukur bunada ne diyelim.

Günaydın Ağustos böcekleri ve anneleri yağmurlu bir Bursa sabahı çok özlemişim böyle havaları, Allahım nolur 10 gün daha havalar soğuk olsun üşümek istiyorum
peridrol84 çok geçmiş olsun canım, iyi ki farketmişsin müdahale edilmeseydi daha zor olurdu senin için, çok şükür Allah’ın izniyle sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza
Gelişmelerden haberdar et bizi de.

evet canım çok doğru söylüyosun katılıyorum dediklerine. ben de kastım kendimi mesela acıklık için bakarken sıktım kendimi ve adam zor baktıayrıca da ben gebeliğim boyunca hiç ilişki yaşamadım iyice kapandı yani :)) belki onun da etkisi vardır. sezaryen öcü değil olmamız gerekiyosa olacağız yeter ki bebişler sağlıkla doğsun. o anı yaşamadan bilemeyeceğiz zaten. belki sen kan aldırmaktan bile fenalaşırken doğum anında çok çok güçlü olacaksın ben bu kadar isterken ağlayıp beni sezaryene alın diyeceğim :). herşeyin hayırlısı

Gunaydinlarr saat 5 te yatip 9da kalkmak nasil psikopatlik ya bi rahat pozisyon bulsam 3 gün uyuycam ama yok yok
Bundan sonra artık maalesef böyle canım büyüdükçe zorlanacağız, doğunca ayrı dertler başlayacak, Allah dermansız dert vermesin, bugünler de geçecek elbet

Benim de kapandı galiba hatta üzerine kilit vurdum lütfen şifreyi tuşlayın diyecegim kocama

Canım çok geçmiş olsun. Kendi doktorun ne diyecek bakalım, bizi de haberdar et dua ediyorum inşallah güzel seyler duyarız

canım çok sağol
gece yazdım doktoruma, idrarda yanma varmı dedi.. benimde yok ama akıntım var çok fazla olmasada, bol su iç takip edelim dedi..
Freshh sağol canım içmeye çalışıcam

ya kuzular çok tatlı. burası kapı süsü de yapıyor mu acaba

Protein kaçağı mi var canım acaba

Minibüs, marmaray ve taksi ile 35km olan annemin evinden döndüm, izninizle hala ise giden ve hatta vasitayla işe giden gebelerin önünde saygiyla egilmek isterim.
Bu ne cesaret yiğidim?
valla servis olmazsa mümkün değil. evimin önünden binip işimin önünde iniyorum. bazen derse bile gitmiyorum. toplu taşıma ile mümkün değil.

çok geçmiş olsun canım tansiyonun düzelir inşallah. dün bana doktor bacak boyu senin gibi kısa olacak dedi. bacak boyumun kısa olduğunu hiç düşünmedim bugüne dek. doktor evham yapmayayım diye söyledi galiba öyle.çünkü biliyor kafama takacağımı.
gerçi oğlumunda boyu yaşıtlarına göre kısa. bizden uzun bir şey çıkmayacak belli oldu.
ama insan kafaya takmadanda duramıyor nedense. inşallah sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi

çok geçmiş olsun. inşallah düşer bir daha çıkmaz tansiyon. sabah haberlerini bekliyoruz. tabi ben bunları yazana kadar haber vermediysen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…