İlaç yoksa erken.dogum.Allah korusun.doktora git eminsen bol..ic.gecmis.olsun canimBenim idrar yollarında enfeksiyon var sanırım kasığım feci ağrıyor. Önerebilceğiniz bişey var mı ilaç kullanmak istemiyorum
Elma sırkesı var sulandırıp orayı sılıyorsun bol su ama doktora gıt cunku kana karısır mazallah erken dogum olurBenim idrar yollarında enfeksiyon var sanırım kasığım feci ağrıyor. Önerebilceğiniz bişey var mı ilaç kullanmak istemiyorum
Sistem tembel popom
Yoksa etamin iplerim falan da vardi amaaa ben yine yapmadim, yapamadim.
İlaç yoksa erken.dogum.Allah korusun.doktora git eminsen bol..ic.gecmis.olsun canim
Bugün gittiğim dr enfeksiyon da ağrı yapabilir o şekilde dedi de şimdi de hamilelikten önce geçirmiştim aynı onun gibi ağrı yapıyor kasığımaElma sırkesı var sulandırıp orayı sılıyorsun bol su ama doktora gıt cunku kana karısır mazallah erken dogum olur
aaa cok asiri tatliiiiKorku gerilim hiç sevmem, ekrana bakamıyorum
Daha yapilmadi, sekline semaline karar verdik simdilik. Hediyelik gibi yakinlara dagitmak icin kokulu tastan miknatisli seyleri siparis verdim, alesta' da gördüğüne göre buraya atabilirim
Eki Görüntüle 2287661
Gıt gıt benım yengem enfeksıyon gecırmıs ılerlemıs doktor kızmıs az daha gelmesen bebıse gececekmıs. Bı tanıdıgım da enfeksıyondan erken dogurdu meshaneye baskı artdıgı ıcın tam bosaltm olmuyormus bu haftalarda gorunme olasılıgı yuksek sen doktoru ıhmal etme benım bıldıgım hamılelıkte kullanılan ılaclr var. Kesık kesık beyaz akıntın var mı ya da ıdrarda yanmaBugün gittiğim dr enfeksiyon da ağrı yapabilir o şekilde dedi de şimdi de hamilelikten önce geçirmiştim aynı onun gibi ağrı yapıyor kasığıma
Ama ben çok sıkıldım ya artık
deal anlastik
son.anda arap ati.gibi açıldı arkadas tutabilene ask.olsun
o kadar belli mi
sana.yazıklar olsun kınıyorum
bence doktora gitmelisin geçmiş olsun
Süpersin senBakk taa nerden mesaj buldum.sana ne.gostercem
Ege Light Pusulalı Denizci 1144 Çocuk Odası Genç Ve Bebek Fiyatı
Ege Light Pusulalı Denizci 1144 Çocuk Odası Genç Ve Bebek en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Çocuk Odası Sarkıt Modelleri ve Fiyatları - n11
Çocuk Odası Sarkıt ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Çocuk Odası Sarkıt çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Avize & Sarkıt Modelleri ve Fiyatları - n11.com
Avize ve Sarkıt ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Avize ve Sarkıt modelleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Çocuk Odası Sarkıt Modelleri ve Fiyatları - n11
Çocuk Odası Sarkıt ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Çocuk Odası Sarkıt çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Ya bayıldım nerden ve ne kadara yaptırıyorsun canım?Korku gerilim hiç sevmem, ekrana bakamıyorum
Daha yapilmadi, sekline semaline karar verdik simdilik. Hediyelik gibi yakinlara dagitmak icin kokulu tastan miknatisli seyleri siparis verdim, alesta' da gördüğüne göre buraya atabilirim
Eki Görüntüle 2287661
Ya bayıldım nerden ve ne kadara yaptırıyorsun canım?
Ben bundan 9sene önce oğlumu 35+4 de dünyaya getirdim2kilo civarında doğmuştu ciğer geliştirici de kullanmadım gayet rahat nefes aldı şimdi 9 yaşında hiç korkmayın rabbim yardımcı oluyorMerhaba hanımlar umarım herkesin bebeği iyidir epeydir takip edemiyorum, sanırım ağustos annesi olamıcam bu hafta veya önümüzdeki hafta sezeryanla alacaklar bebeği yaşadıklarımı anlatmak istedim belki bir bilen çıkar belki birilerine faydam dokunur. Cuma günü gittik doktorum iki hafta da önce 35 mm e en son 23 mm e düşmüş rahim kısalığın dedi protestan verdi, pazar günü düğün vardı gitti 1 saata ayakta kaldım kalmadım o kadar pazartesi günü sabah Işe gidince Wcye gittim hafiften bi haksizligin vardı da düğüne bağladım açıkçası pembe bir kan geldi hemen doktoru aradım neyse ntsde 20 dakika 5 kez 90 ları 100leri buluyordu sandım sonra yatırdı doktor ebe geldi muayne etti 1 cm açıklık ve rahim çok yumuşak dedi, akşam üstü geçti ağrılarım buarada bebek icin ciğer geliştiri ci iğne yaptılar hemen sonra bu sabah kontrole gittim sancılarım 2 dkya bir düşmüş bir ilaç veriyolar adala diye o kesiyor ama etkisi geçince başlıyor. Bugün de yarıçaplardı ama kalmak istemedim resmen soyguncu olmuş hastamız malesef yeni biri devralmış geceliği 550 tl artı yapılan her işlemden serum igne ilaç ektsra bende çıkmak istediğimi söyledim çünkü ne kadar yatıracağı belli değil doktorumuzun, çıkarken de kağıt imzalattılar sorumluluk bana ait diye allah büyük bisey olmaz allahın izniyle diye çıktım açıkçası, velhasıl doktor yarın tekrar gel doğumun hangi gün olacağını konuşalım dedi 1 hafta içinde sezeryanla alacaklar çünkü açılmak var ama malesef bebeğimiz ters hala şu anda 35+2 deyim. Bu anlattıklarım birileri faysa görür inşallah benim sorum olucak tecrübeli annelere bebek en son cuma gunu 2650idi 3 civarı diğer herhalde Kuvezde kalır mı acaba 2.doz ciğer geliştirici iğneyi de yaptılar bu arada bugün. Cevaplariniz için teşekkür ederim şimdiden herkes sağ sağlim kucağına alır inşallah bebegini
Saol canım bakayım bendeFreshh söyledi aslında yapan yeri. 50 tane, tanesi 4.5tl artı kargo olacak.
WhatsApp tan cok hızlı cevap veriyor ve nazik bir hanım.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
ben de yanciliktan dondurma alayimDondurma pasta ne.istersiniz?
gule gule kullanin cnm.kizlar soooyle bi dolastim sayfalari bebisler yerinde herkes keyifli. sevindim
is arkadaslarima veda ettim bugun, beni cok simartmislarhepsi minik minik hediyeler almis, birde sanki hissetmisler gibi bebisin odasinda kirli camasir sepetimin olmadigini, camasir sepeti (veya oyuncak sepeti) almislar
Eki Görüntüle 2287616 Eki Görüntüle 2287617
ayrica bugun siparis verdigim box-koruyucu yastik gelmiiismuazzam guzellll;
Eki Görüntüle 2287623
dogum sancisi makattan yada belden giriyor cnm. sen yine de sabah dr.una danis.Kızlar bugün doğuruyorum sandımçok kötü bi gündü kayınvalidemgildeydim akşam üstü belime makatıma ordanda rahmime kasıklarıma çok şiddetli sancı girdi ne oturabildim ne yatabildim tuvalete girdim iç çamaşırım ıslak gibi geldi iyice korku sardı eve geldik hastaneye gidecektik lavaboya falan girdim bi anda geçti ağrı sancılar arası dk tutamadım ama çok şiddetliydi bıçak saplanıyo gibiydi doğum sancısında makata ağrı girer mi çok kötü bi ağrıydı inşallah gece güzel geçer 2 3 hafta daha dursun
Leydis
peridrol84 ün odemlerini biliyorsunuz, tuzu da birakti ama, bu aksam tansiyonu olcerken fazla çıktı, sonuncu 19/9 cikinca doktoruna danışip hastaneye gecti, yatis verdiler. İdrar tahlilinde bisiler çıkmış, simdilik tansiyonu dusuruldu, sabaha kendi doktorunu bekliyor.
Bütün gün uyuduğum için gündüz şimdi gözüme uyku girmiyor bu gece bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?