2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Minibüs, marmaray ve taksi ile 35km olan annemin evinden döndüm, izninizle hala ise giden ve hatta vasitayla işe giden gebelerin önünde saygiyla egilmek isterim.
Bu ne cesaret yiğidim?
Beni alnımın ortasından öpmeni istiyorum
Her gün 2 vesait 22 km olan işime gidip geliyorum. 45 km yapıyorum ve daha 3 haftam var
yer veren oluyor olmuyor, bazı genç kızlar beni görmezden geliyor onların saçını başını yolmak istiyorum, muhtemelen evlenemedikleri için beni kıskanıyorlardır (yani öyle düşünmek istiyorum)

dolmuşa bin mümkünse. ne zaman dolmuşa binsem şoförler arkaya dönüp genç bir birine hanımefendiye yer verin hamile diyor. hatta şişt sana diyorum dedikleri oluyor. ve ayrıca bende öpüyorum.

Benim idrar yollarında enfeksiyon var sanırım kasığım feci ağrıyor. Önerebilceğiniz bişey var mı ilaç kullanmak istemiyorum

benm kasık ağrılarımı ve çok sık idrara sıkışmamı enfeksiyon olabilir dedi dktor tahlil istedi temiz çıktı. sen de bi tahlil yaptır için rahatlasın. belki gebelikten ağrıyodur enfeksiyonun yoktur canım. ilaç enfeksiyonun yüksekse verir doktor onun dışında kuru tut mutlaka ve bol su içmelisin.

Canım kendını sakın yanlız hıssetme bızım ve bıkac arkadasda da gelısım gerılıgı var benım kıloda uc hafta da kadar zaten doktorlar gereklı mudahıleyı yaparlar gecmıs olsun tekrar sen yıne arada yaz bızı bılgılendır durumundan.

dolmuşa bin mümkünse. ne zaman dolmuşa binsem şoförler arkaya dönüp genç bir birine hanımefendiye yer verin hamile diyor. hatta şişt sana diyorum dedikleri oluyor. ve ayrıca bende öpüyorum.
Canım Bu hatta dolmuş yok maalesef, mecburen otobüs ve metro kullanıyorum. Umarım bebek büyüyünce işime yakın bir yere taşınırız. Bebek biraz büyüyene kadar devam Çünkü ailem herkes 10-15 dk lık mesafede. Geçen bir otobüs şoförü aynı dediğini yaptı, yer verdiler, bir keresinde bir delikanlıya “bana müsaade eder misiniz “dedim. Şaşırıp yüzüme baktı 10 sn ye kadar durdu, sonra kalktı belki hasta olabilir bişey demek istemem ama herkes kafasını gömüyor telefona kimse bakmıyor bile. Mecburen kişi bazlı çalışıyorum

iyi yapıyorsun canım. yeri genelde orta yaşlı bayanlar veriyor. onlar biliyor tabi durumumuzu. bende bazen dersten çıkınca otobuse falan binmem gerekiyor.

Çok geçmiş olsn cnm ya smdi naslsn sson durum ne

Canım geçmiş oldun iyi haberlerinizi bekliyoruz haberdar et bizi umarım tansiyon kontrol altında tutulur dua ediyoruz canım

Hepimizde var bir sakarlıklar sıkma canını, bebeklerimiz ve bizim için en iyi Doğum şekli hangisiyse o olsun canım hemen üzme kendini

Cok cok gecmis olsun dualarimiz sizinle

kızlar çikolata alacağım gelenlere vermek iççin hani şu metal kutuda stikerlı falan ama erimez mi bu sıcakta. birde kargolancak falan. gelince de dolapta mı saklamak lazım

Allah yardımcımız olsun, oğlun hazır mı kardeşe Ne kadar daha çalışacaksın?
şu an için çok mutlu. bebe gel gel diyor. ultrasona büyülenmiş gibi bakıyor. oyuncaklarını göbeğime koyuyor. gecen elinde yiyecek bir şey var. gelmiş karnıma bebe ham ham yapıyor. yada bebe meme ham ham yapıyor ama doğunca bakcaz artık kıskanacak mı? temmuz sonuna gideyim diyorum. aslında 37 hafta ağustos 6 da doluyor.

abi olmuşta kardeşini besliyor yaaa. Merhametli kuzu maşAllah. Yaş farkı az sizin umarım çok kıskanma olmaz. Bizim 6 yaş bitiyor bakalım neler olacak seninle 1 gün var aramızda. Benim de 7 qğustosta doluyor. Dayanırsan Tek pzt gidersin o hafta. Bende Pzt salı. Hatta salı öğleden sonra izin yazar kaçarım
Çikolata için ben netten hacişerif çikolatalarını beğendim. Bursa’da şubesi var gittim tadına bile baktım çok güzeller. 15 gün önce model ve yazı baskı karar verip sipariş alıyoruz, doğuma 2-3 gün kala gelip teslim alabilirsiniz dedi. Sanırım netten de o şekilde. Bi tane ikram etti bütün fıstık dolgulu. Müthiş tadı. Kilosu 120 TL. 75 adet civarı geliyor dedi. Bir de renkli badem şekerli var onlardan almayı düşünüyorum inşAllah.

evet oradan alacağım ama bu sıcakta kargodan nasıl gelecek elime ve birde dolapta mı saklayacağım onu geçen oğluma çikolata almış eşim vıcık vıcıktı
Dolapta beyazlar canim 18/22 derece de diyorlar karanlik.alanda saklayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…