Beni alnımın ortasından öpmeni istiyorumMinibüs, marmaray ve taksi ile 35km olan annemin evinden döndüm, izninizle hala ise giden ve hatta vasitayla işe giden gebelerin önünde saygiyla egilmek isterim.
Bu ne cesaret yiğidim?
dolmuşa bin mümkünse. ne zaman dolmuşa binsem şoförler arkaya dönüp genç bir birine hanımefendiye yer verin hamile diyor. hatta şişt sana diyorum dedikleri oluyor. ve ayrıca bende öpüyorum.Beni alnımın ortasından öpmeni istiyorum
Her gün 2 vesait 22 km olan işime gidip geliyorum. 45 km yapıyorumve daha 3 haftam var
yer veren oluyor olmuyor, bazı genç kızlar beni görmezden geliyor onların saçını başını yolmak istiyorum, muhtemelen evlenemedikleri için beni kıskanıyorlardır(yani öyle düşünmek istiyorum)
Benim idrar yollarında enfeksiyon var sanırım kasığım feci ağrıyor. Önerebilceğiniz bişey var mı ilaç kullanmak istemiyorum
Canım kendını sakın yanlız hıssetme bızım ve bıkac arkadasda da gelısım gerılıgı var benım kıloda uc hafta da kadar zaten doktorlar gereklı mudahıleyı yaparlar gecmıs olsun tekrarKızlar bugün öylesine tansiyonumu bi ölçeyim dedim..ilkinde 14.5/6.5.cıktı sarımsaklı yoğurt yedim.2 saat sonra tekrar baktım 15.5/8.5 olmuş..dr.mesaj attım yüksek dedi kontrol altında olmanda fayda var dedi..hastane ye gitmeden bi daha ölçeyim dedim.19/9 olmuş.hemen geldik tabi hastaneye dr muayene etti..Tansiyon burda da 17.10 cıktı.. dedi bu şekilde bırakamam yatış tansiyon için ilaçlar serum nst sabaha kadar böyle takılıcaz..Şuan tansiyon normal ama eğer düşme olmasaydı direk.sezeryana alacaktı ki idrar tahlilinde bi değer sınırda çıkmış.. nst sonucu güzel.. ancak usg sonucu çok iç acıcı değil..yaklaşık 25 günde 300 gr almisiz..1380 gr dan 1700 gr olmuş.. kafa ölçümü normal ancak göbek ölçümü yaklaşık 4 hafta geri dedi..beslenemiyormus..Buda ödeme bağlı tansiyon dan kaynaklı damarlar da daralma olduğundan kan akışı olmuyormuş tam.anlamiyla...(bacak boyunu kısa gördü kendince down dan şüphelendi ama soyleyemedi)bende dedim.ikili riskli cıktı deyince içimi okudun ama söyleyemedim.sana dedi sonra sini anlattım ayrıntılı usg yi panorama testinin temiz çıktığını o zaman sorun yok sadece gelişim geriliği dedi..Buda çok can sıkıcı değil en.kotu erken doğum.olur dedi..velhasıl tansiyon düşmeseydi şuan.dogum olmuştu...sabah kendi dr um gelince kararı o verecek yatışa devam mi yoksa evde mi takip olacak bakalım sabah belli olacak...
Canım Bu hatta dolmuş yok maalesef, mecburen otobüs ve metro kullanıyorum. Umarım bebek büyüyünce işime yakın bir yere taşınırız. Bebek biraz büyüyene kadar devamdolmuşa bin mümkünse. ne zaman dolmuşa binsem şoförler arkaya dönüp genç bir birine hanımefendiye yer verin hamile diyor. hatta şişt sana diyorum dedikleri oluyor. ve ayrıca bende öpüyorum.
iyi yapıyorsun canım. yeri genelde orta yaşlı bayanlar veriyor. onlar biliyor tabi durumumuzu. bende bazen dersten çıkınca otobuse falan binmem gerekiyor.Canım Bu hatta dolmuş yok maalesef, mecburen otobüs ve metro kullanıyorum. Umarım bebek büyüyünce işime yakın bir yere taşınırız. Bebek biraz büyüyene kadar devamÇünkü ailem herkes 10-15 dk lık mesafede. Geçen bir otobüs şoförü aynı dediğini yaptı, yer verdiler, bir keresinde bir delikanlıya “bana müsaade eder misiniz “dedim. Şaşırıp yüzüme baktı 10 sn ye kadar durdu, sonra kalktı belki hasta olabilir bişey demek istemem ama herkes kafasını gömüyor telefona kimse bakmıyor bile. Mecburen kişi bazlı çalışıyorum
Allah yardımcımız olsun, oğlun hazır mı kardeşeiyi yapıyorsun canım. yeri genelde orta yaşlı bayanlar veriyor. onlar biliyor tabi durumumuzu. bende bazen dersten çıkınca otobuse falan binmem gerekiyor.
Çok geçmiş olsn cnm ya smdi naslsn sson durum neKızlar bugün öylesine tansiyonumu bi ölçeyim dedim..ilkinde 14.5/6.5.cıktı sarımsaklı yoğurt yedim.2 saat sonra tekrar baktım 15.5/8.5 olmuş..dr.mesaj attım yüksek dedi kontrol altında olmanda fayda var dedi..hastane ye gitmeden bi daha ölçeyim dedim.19/9 olmuş.hemen geldik tabi hastaneye dr muayene etti..Tansiyon burda da 17.10 cıktı.. dedi bu şekilde bırakamam yatış tansiyon için ilaçlar serum nst sabaha kadar böyle takılıcaz..Şuan tansiyon normal ama eğer düşme olmasaydı direk.sezeryana alacaktı ki idrar tahlilinde bi değer sınırda çıkmış.. nst sonucu güzel.. ancak usg sonucu çok iç acıcı değil..yaklaşık 25 günde 300 gr almisiz..1380 gr dan 1700 gr olmuş.. kafa ölçümü normal ancak göbek ölçümü yaklaşık 4 hafta geri dedi..beslenemiyormus..Buda ödeme bağlı tansiyon dan kaynaklı damarlar da daralma olduğundan kan akışı olmuyormuş tam.anlamiyla...(bacak boyunu kısa gördü kendince down dan şüphelendi ama soyleyemedi)bende dedim.ikili riskli cıktı deyince içimi okudun ama söyleyemedim.sana dedi sonra sini anlattım ayrıntılı usg yi panorama testinin temiz çıktığını o zaman sorun yok sadece gelişim geriliği dedi..Buda çok can sıkıcı değil en.kotu erken doğum.olur dedi..velhasıl tansiyon düşmeseydi şuan.dogum olmuştu...sabah kendi dr um gelince kararı o verecek yatışa devam mi yoksa evde mi takip olacak bakalım sabah belli olacak...
Kızlar bugün öylesine tansiyonumu bi ölçeyim dedim..ilkinde 14.5/6.5.cıktı sarımsaklı yoğurt yedim.2 saat sonra tekrar baktım 15.5/8.5 olmuş..dr.mesaj attım yüksek dedi kontrol altında olmanda fayda var dedi..hastane ye gitmeden bi daha ölçeyim dedim.19/9 olmuş.hemen geldik tabi hastaneye dr muayene etti..Tansiyon burda da 17.10 cıktı.. dedi bu şekilde bırakamam yatış tansiyon için ilaçlar serum nst sabaha kadar böyle takılıcaz..Şuan tansiyon normal ama eğer düşme olmasaydı direk.sezeryana alacaktı ki idrar tahlilinde bi değer sınırda çıkmış.. nst sonucu güzel.. ancak usg sonucu çok iç acıcı değil..yaklaşık 25 günde 300 gr almisiz..1380 gr dan 1700 gr olmuş.. kafa ölçümü normal ancak göbek ölçümü yaklaşık 4 hafta geri dedi..beslenemiyormus..Buda ödeme bağlı tansiyon dan kaynaklı damarlar da daralma olduğundan kan akışı olmuyormuş tam.anlamiyla...(bacak boyunu kısa gördü kendince down dan şüphelendi ama soyleyemedi)bende dedim.ikili riskli cıktı deyince içimi okudun ama söyleyemedim.sana dedi sonra sini anlattım ayrıntılı usg yi panorama testinin temiz çıktığını o zaman sorun yok sadece gelişim geriliği dedi..Buda çok can sıkıcı değil en.kotu erken doğum.olur dedi..velhasıl tansiyon düşmeseydi şuan.dogum olmuştu...sabah kendi dr um gelince kararı o verecek yatışa devam mi yoksa evde mi takip olacak bakalım sabah belli olacak...
günaydın kızlar
dün telefonumu kırdım ekranını giremiyorum hiç bi uygulamaya.. elimden herşey düşüyo en son bu olduevde başka tel de yok yedek bugun zor geçecek bana inş akşama elinde bir telefonla gelir eşim
umarım herkes iyidir bu sabah. benm yine duygular değişken kasılmalar ağrılar çocuğun sert hareketleri beni benden aldı hamileliği çok sevmiş olmama rağmen yavaştan bıkkınlık çökmeye başladı. sonumuz hayır olsun. az kaldı ama sabır da azalıyor...
salı günki kontrolde açıklığa bakmıştı doktor çok canım yandı ve darlık var dedi.. normal doğuramıcam korkusu sardı moralim çok bozuldu.. tek derdim bu olsun tabi ama ne bileyim üzülüyorum işte..
Cok cok gecmis olsun dualarimiz sizinleKızlar bugün öylesine tansiyonumu bi ölçeyim dedim..ilkinde 14.5/6.5.cıktı sarımsaklı yoğurt yedim.2 saat sonra tekrar baktım 15.5/8.5 olmuş..dr.mesaj attım yüksek dedi kontrol altında olmanda fayda var dedi..hastane ye gitmeden bi daha ölçeyim dedim.19/9 olmuş.hemen geldik tabi hastaneye dr muayene etti..Tansiyon burda da 17.10 cıktı.. dedi bu şekilde bırakamam yatış tansiyon için ilaçlar serum nst sabaha kadar böyle takılıcaz..Şuan tansiyon normal ama eğer düşme olmasaydı direk.sezeryana alacaktı ki idrar tahlilinde bi değer sınırda çıkmış.. nst sonucu güzel.. ancak usg sonucu çok iç acıcı değil..yaklaşık 25 günde 300 gr almisiz..1380 gr dan 1700 gr olmuş.. kafa ölçümü normal ancak göbek ölçümü yaklaşık 4 hafta geri dedi..beslenemiyormus..Buda ödeme bağlı tansiyon dan kaynaklı damarlar da daralma olduğundan kan akışı olmuyormuş tam.anlamiyla...(bacak boyunu kısa gördü kendince down dan şüphelendi ama soyleyemedi)bende dedim.ikili riskli cıktı deyince içimi okudun ama söyleyemedim.sana dedi sonra sini anlattım ayrıntılı usg yi panorama testinin temiz çıktığını o zaman sorun yok sadece gelişim geriliği dedi..Buda çok can sıkıcı değil en.kotu erken doğum.olur dedi..velhasıl tansiyon düşmeseydi şuan.dogum olmuştu...sabah kendi dr um gelince kararı o verecek yatışa devam mi yoksa evde mi takip olacak bakalım sabah belli olacak...
şu an için çok mutlu. bebe gel gel diyor. ultrasona büyülenmiş gibi bakıyor. oyuncaklarını göbeğime koyuyor. gecen elinde yiyecek bir şey var. gelmiş karnıma bebe ham ham yapıyor. yada bebe meme ham ham yapıyor ama doğunca bakcaz artık kıskanacak mı? temmuz sonuna gideyim diyorum. aslında 37 hafta ağustos 6 da doluyor.Allah yardımcımız olsun, oğlun hazır mı kardeşeNe kadar daha çalışacaksın?
Hacıserıften alabılırsın fıyatı uygundu yenıden stoktakızlar çikolata alacağım gelenlere vermek iççin hani şu metal kutuda stikerlı falan ama erimez mi bu sıcakta. birde kargolancak falan. gelince de dolapta mı saklamak lazım
evet oradan alacağım ama bu sıcakta kargodan nasıl gelecek elime ve birde dolapta mı saklayacağım onu geçen oğluma çikolata almış eşim vıcık vıcıktıHacıserıften alabılırsın fıyatı uygundu yenıden stokta
şu an için çok mutlu. bebe gel gel diyor. ultrasona büyülenmiş gibi bakıyor. oyuncaklarını göbeğime koyuyor. gecen elinde yiyecek bir şey var. gelmiş karnıma bebe ham ham yapıyor. yada bebe meme ham ham yapıyor ama doğunca bakcaz artık kıskanacak mı? temmuz sonuna gideyim diyorum. aslında 37 hafta ağustos 6 da doluyor.
Dolapta beyazlar canim 18/22 derece de diyorlar karanlik.alanda saklayinevet oradan alacağım ama bu sıcakta kargodan nasıl gelecek elime ve birde dolapta mı saklayacağım onu geçen oğluma çikolata almış eşim vıcık vıcıktı
ürünlerimiz tüm türkiyeye sıcak hava şartılarına karşı korumalı gönderilir yazıyor. şuan güvendim ve alıyorum.Hacıserıften alabılırsın fıyatı uygundu yenıden stokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?