2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
inşallah kıskanmaz. eşimin kuzenininde o kadar var çok sevdi hiç kıskanmadı annesinin en büyük yardımcısı benim kuzenimin 7 yaş var çok kıskanıyor. biraz çocukla alakalı sanırım
https://www.haciserif.com/yuvarlak-metal-kutuda-bebek-cikolatasi ben şunu beğendim. aslında sıcağa karşı güvenli yolluyorlarmış ama ben nerede saklayacağım. ben mecbur netten alacağım.

ben de yanciliktan dondurma alayim
gule gule kullanin cnm.

dogum sancisi makattan yada belden giriyor cnm. sen yine de sabah dr.una danis.

Evet makattan girdi belim de ağrıdı sonra kasıklarıma bıçak saplanır gibi adet sancısı gibi girdi 2 saat sürdü ancak gece boyu hiç olmadı çok şükür

Tekrarlamadı çok şükür canım. Evet yaptırdık canım 30 haftalıkken yaptırdık ilacın etkisi 4 hafta dedi 34 haftalıkken bi gece hastanede yattım 3 serum 2 tane progestan hap 2 kere sabah akşam ciğer geliştirici iğne yaptılar canım benimde kafam karışıktı yaptırmakla ama doktorum sağlama almak istiyo gibi geldi bende yaptırdım

kızlar çikolata alacağım gelenlere vermek iççin hani şu metal kutuda stikerlı falan ama erimez mi bu sıcakta. birde kargolancak falan. gelince de dolapta mı saklamak lazım
Canım hacışerif buz kalıbıyla beraber yolluyor erimiyor gelene kadar. Gelince de serin kuru bir yerde saklarsan bir sey olmuyor.

Evinin karanlık bir yeri yoksa herhangi bir dolap içine koyabilirsin bir şey olmuyor

doktorumun her gittigimde vajinal kontrol yapmasina sinir oluyodum. sonradan aslinda cok iyi bisey yaptigini idrak ettim, enfeksiyonun bana ve bebege zarari cok buyuk olabiliyor cunku. dogum esnasinda bebek kanaldan cikarken o enfeksiyon ona da bulasiyo ustelik. sonra ufacik bebegin agzinda yuzunde mantar oluyo Allah korusun.

Geldiği gibi aynı şekilde soğuk zincirle saklayabilirsin bence. Arka kapalı balkonun falan varsa oraya da koyarsın. . İnstagramda sayfası var ben de ordan bakıyorum. Ürünleri güzel gerçekten.

Daha ileri.boyutu var korkutmak.istemem ama kor.bile olabiliyormus ALLAH korusun

Yarın 37 bitiyor 38’e giriyorum Ne cabuk gecti dimiiiii demek isterdim ama hiç de çabuk geçmedi. İnsan büyüttük içimizde resmen

Ha gayret az kaldı
Ya cok heyecanli bastan soyliyim dogunca kiskancam hepinizi benim dun 33 doldu daha ben daha dun utuledim bebegimin esyalarini dun aldiklarimi da bugun utileyip cantami hazirliyim baksana bazi annelerin az kalmis artik totomu kaldirma vakti geldi sanirim

Burdan kuzulari siparis ettim canim evet cok yogunum dedi ama agustosun ilk haftasina teslim ederim dedi simdi ilk gorevim agustosun ilk haftasina kadar bu sipayi icerde tutmak bu iste bitti keske kocalar bunlari kendileri yapsa daha dogum hediyesi secip subliminal mesaj vermem lazim

Benim arkadasimin kardesi erken dogum yapti enfeksiyon sebebi ile bebegin suyu tamamen bitmisti 680 gram dogdu bebek allaha sukur yasiyor simdi 1.5 yasinda ama cok zor gunler gecirdiler enfeksiyon cok onemli onlem almak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…