2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben bu karton çantaları hazırladım fikir olsun sizlere de. Hediyelik kuzucuklar, lokum, tülün icinde de badem şekeri ve çikolata var. Hepsini ayrı ayrı dağıtacağıma böyle daha iyi. Salonda duruyor, genelde klima hep calıstıgı icin de erimiyor cikolatalar.

Eklentiler

• 710D2029-5B09-4229-875F-EE9E69F8F7B8.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 73
Canım benim sabah görebildim mesajını. Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına gelsin. Tansiyon olunca bebiş küçük kalıyor. İyi ki fark etmişsin. Benim de arada 14 civarı çıkıyor ya konuyu oradan biliyorum. Kontrol altında olman çok iyi. Sevgiler canım.

Minnos annenin minnoş hediyelikleri saglikla gelsin efecik

yaaa benim kuzularımda böyle tatlı olacak.

İyiki bakmışsın canım tansiyonuna, Allahtan resmen içine doğmuş demekki. Çok geçmiş olsun

Bunları hastanede mi eve gelenlere mi vereceksin? Karton çantaların fiyatı ne kadar Ben badem şekeri çikolata ve sukulenti masa üzerine dizmeyi düşünüyorum.

Geçmiş olsun canım ya

Yaa

Allah korusun sizi inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişi canım ya

cok guzel olmuslar hastane de bisii dagitmayi dusunmuyorum, bi seker ve tatli masasi yeterli. ayrica bizim gelinlerden birinin dogumuna hastanede dagitmalik anahtarliklar almistim, oda bana ‘bende sana bisii hazirliicam abla’ demisti. hazirlarsa olur hazirlamazsada cani sagolsun uzerine seker hamuruyla ismini yazacagim kurabiye yapmayi dusundum ama. bebek gelmemekte israrci olursa bolca vaktim olursa yaparim belki.

Eki Görüntüle 2287756
şöyle isimli bişey yaptırayım diyorum nasıl sizce amigurumi örgülü fln olanları da var
cooook tatli! bende siparisi verdim bundan yaptiriyorum;

Kızlar ben ufak tefek ütü, yemek gibi isleri yapıyorum Evi eşim temizliyor Ama kadın tutucam herşeyi yapamaz zamanida yok gerekte yok Sizce kac haftalıkken uygun olur 38 haftalıkken iyi diyorum temiz kalsın ev azcik malum 2 tane daha cocuk var Evi alt üst ediyolar

cok sevgili nst de 7 dk arayla 60-30-60 cikiyor sancilar. dr artik beni kendi icimde degerlendirdigi icin onemsemiyor. nidilati da kestik bakalim. bundan sonrasi dogum potasina girdik bekleyecegiz dedi. pazartesi de son kez pregesteron igneyi yaptiracagim.

kuzucugun 34+5 bugun. olcumlerinin ortalamasi 35 hafta. 2635 g ve 48 cm olmus zorla foto verdi sonunda. ben hic kilo almamisim iyi haberdi bu dr dikkat ediyorsunuz sanirim dedi... yooo hic etmedim dedim sasirdi ...

dugune izin verdi sukur. arada da kafeye git bir kahve ic. cok oturma ama kendini mutlu et dedi sonunda

udg06 Efelihayat ne zaman bulusalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…