Canım benim sabah görebildim mesajını. Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına gelsin. Tansiyon olunca bebiş küçük kalıyor. İyi ki fark etmişsin. Benim de arada 14 civarı çıkıyor ya konuyu oradan biliyorum. Kontrol altında olman çok iyi. Sevgiler canım.Kızlar bugün öylesine tansiyonumu bi ölçeyim dedim..ilkinde 14.5/6.5.cıktı sarımsaklı yoğurt yedim.2 saat sonra tekrar baktım 15.5/8.5 olmuş..dr.mesaj attım yüksek dedi kontrol altında olmanda fayda var dedi..hastane ye gitmeden bi daha ölçeyim dedim.19/9 olmuş.hemen geldik tabi hastaneye dr muayene etti..Tansiyon burda da 17.10 cıktı.. dedi bu şekilde bırakamam yatış tansiyon için ilaçlar serum nst sabaha kadar böyle takılıcaz..Şuan tansiyon normal ama eğer düşme olmasaydı direk.sezeryana alacaktı ki idrar tahlilinde bi değer sınırda çıkmış.. nst sonucu güzel.. ancak usg sonucu çok iç acıcı değil..yaklaşık 25 günde 300 gr almisiz..1380 gr dan 1700 gr olmuş.. kafa ölçümü normal ancak göbek ölçümü yaklaşık 4 hafta geri dedi..beslenemiyormus..Buda ödeme bağlı tansiyon dan kaynaklı damarlar da daralma olduğundan kan akışı olmuyormuş tam.anlamiyla...(bacak boyunu kısa gördü kendince down dan şüphelendi ama soyleyemedi)bende dedim.ikili riskli cıktı deyince içimi okudun ama söyleyemedim.sana dedi sonra sini anlattım ayrıntılı usg yi panorama testinin temiz çıktığını o zaman sorun yok sadece gelişim geriliği dedi..Buda çok can sıkıcı değil en.kotu erken doğum.olur dedi..velhasıl tansiyon düşmeseydi şuan.dogum olmuştu...sabah kendi dr um gelince kararı o verecek yatışa devam mi yoksa evde mi takip olacak bakalım sabah belli olacak...
Minnos annenin minnoş hediyelikleri saglikla gelsin efecikBen bu karton çantaları hazırladım fikir olsun sizlere de. Hediyelik kuzucuklar, lokum, tülün icinde de badem şekeri ve çikolata var. Hepsini ayrı ayrı dağıtacağıma böyle daha iyi. Salonda duruyor, genelde klima hep calıstıgı icin de erimiyor cikolatalar.
yaaa benim kuzularımda böyle tatlı olacak.Ben bu karton çantaları hazırladım fikir olsun sizlere de. Hediyelik kuzucuklar, lokum, tülün icinde de badem şekeri ve çikolata var. Hepsini ayrı ayrı dağıtacağıma böyle daha iyi. Salonda duruyor, genelde klima hep calıstıgı icin de erimiyor cikolatalar.
Çok sirin ya ayy kizlarin eşyaları bence yaptir cok.guzelEki Görüntüle 2287756
şöyle isimli bişey yaptırayım diyorum nasıl sizce amigurumi örgülü fln olanları da var
Çok sirin ya ayy kizlarin eşyaları bence yaptir cok.guzel
Bence düşünebilirsin çok tatlı canımEki Görüntüle 2287756
şöyle isimli bişey yaptırayım diyorum nasıl sizce amigurumi örgülü fln olanları da var
Geceye cok su ıcme ısını bırakma 8 gıbı bıtır canım ben 3 kere kalkıyorum ama nerden kalkıyom nerden yatıyom bılıyorum.Bir kaç gecedir yazmıyorum uyuyorum sanırımgece 98373 defa wcye gitsem de benim için başarı
İyiki bakmışsın canım tansiyonuna, Allahtan resmen içine doğmuş demekki. Çok geçmiş olsunKızlar bugün öylesine tansiyonumu bi ölçeyim dedim..ilkinde 14.5/6.5.cıktı sarımsaklı yoğurt yedim.2 saat sonra tekrar baktım 15.5/8.5 olmuş..dr.mesaj attım yüksek dedi kontrol altında olmanda fayda var dedi..hastane ye gitmeden bi daha ölçeyim dedim.19/9 olmuş.hemen geldik tabi hastaneye dr muayene etti..Tansiyon burda da 17.10 cıktı.. dedi bu şekilde bırakamam yatış tansiyon için ilaçlar serum nst sabaha kadar böyle takılıcaz..Şuan tansiyon normal ama eğer düşme olmasaydı direk.sezeryana alacaktı ki idrar tahlilinde bi değer sınırda çıkmış.. nst sonucu güzel.. ancak usg sonucu çok iç acıcı değil..yaklaşık 25 günde 300 gr almisiz..1380 gr dan 1700 gr olmuş.. kafa ölçümü normal ancak göbek ölçümü yaklaşık 4 hafta geri dedi..beslenemiyormus..Buda ödeme bağlı tansiyon dan kaynaklı damarlar da daralma olduğundan kan akışı olmuyormuş tam.anlamiyla...(bacak boyunu kısa gördü kendince down dan şüphelendi ama soyleyemedi)bende dedim.ikili riskli cıktı deyince içimi okudun ama söyleyemedim.sana dedi sonra sini anlattım ayrıntılı usg yi panorama testinin temiz çıktığını o zaman sorun yok sadece gelişim geriliği dedi..Buda çok can sıkıcı değil en.kotu erken doğum.olur dedi..velhasıl tansiyon düşmeseydi şuan.dogum olmuştu...sabah kendi dr um gelince kararı o verecek yatışa devam mi yoksa evde mi takip olacak bakalım sabah belli olacak...
Bunları hastanede mi eve gelenlere mi vereceksin? Karton çantaların fiyatı ne kadar Ben badem şekeri çikolata ve sukulenti masa üzerine dizmeyi düşünüyorum.Ben bu karton çantaları hazırladım fikir olsun sizlere de. Hediyelik kuzucuklar, lokum, tülün icinde de badem şekeri ve çikolata var. Hepsini ayrı ayrı dağıtacağıma böyle daha iyi. Salonda duruyor, genelde klima hep calıstıgı icin de erimiyor cikolatalar.
Geçmiş olsun canım yaKızlar bugün doğuruyorum sandımçok kötü bi gündü kayınvalidemgildeydim akşam üstü belime makatıma ordanda rahmime kasıklarıma çok şiddetli sancı girdi ne oturabildim ne yatabildim tuvalete girdim iç çamaşırım ıslak gibi geldi iyice korku sardı eve geldik hastaneye gidecektik lavaboya falan girdim bi anda geçti ağrı sancılar arası dk tutamadım ama çok şiddetliydi bıçak saplanıyo gibiydi doğum sancısında makata ağrı girer mi çok kötü bi ağrıydı inşallah gece güzel geçer 2 3 hafta daha dursun
YaaLeydis
peridrol84 ün odemlerini biliyorsunuz, tuzu da birakti ama, bu aksam tansiyonu olcerken fazla çıktı, sonuncu 19/9 cikinca doktoruna danışip hastaneye gecti, yatis verdiler. İdrar tahlilinde bisiler çıkmış, simdilik tansiyonu dusuruldu, sabaha kendi doktorunu bekliyor.
Allah korusun sizi inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişi canım yaKızlar bugün öylesine tansiyonumu bi ölçeyim dedim..ilkinde 14.5/6.5.cıktı sarımsaklı yoğurt yedim.2 saat sonra tekrar baktım 15.5/8.5 olmuş..dr.mesaj attım yüksek dedi kontrol altında olmanda fayda var dedi..hastane ye gitmeden bi daha ölçeyim dedim.19/9 olmuş.hemen geldik tabi hastaneye dr muayene etti..Tansiyon burda da 17.10 cıktı.. dedi bu şekilde bırakamam yatış tansiyon için ilaçlar serum nst sabaha kadar böyle takılıcaz..Şuan tansiyon normal ama eğer düşme olmasaydı direk.sezeryana alacaktı ki idrar tahlilinde bi değer sınırda çıkmış.. nst sonucu güzel.. ancak usg sonucu çok iç acıcı değil..yaklaşık 25 günde 300 gr almisiz..1380 gr dan 1700 gr olmuş.. kafa ölçümü normal ancak göbek ölçümü yaklaşık 4 hafta geri dedi..beslenemiyormus..Buda ödeme bağlı tansiyon dan kaynaklı damarlar da daralma olduğundan kan akışı olmuyormuş tam.anlamiyla...(bacak boyunu kısa gördü kendince down dan şüphelendi ama soyleyemedi)bende dedim.ikili riskli cıktı deyince içimi okudun ama söyleyemedim.sana dedi sonra sini anlattım ayrıntılı usg yi panorama testinin temiz çıktığını o zaman sorun yok sadece gelişim geriliği dedi..Buda çok can sıkıcı değil en.kotu erken doğum.olur dedi..velhasıl tansiyon düşmeseydi şuan.dogum olmuştu...sabah kendi dr um gelince kararı o verecek yatışa devam mi yoksa evde mi takip olacak bakalım sabah belli olacak...
cok guzel olmuslarBen bu karton çantaları hazırladım fikir olsun sizlere de. Hediyelik kuzucuklar, lokum, tülün icinde de badem şekeri ve çikolata var. Hepsini ayrı ayrı dağıtacağıma böyle daha iyi. Salonda duruyor, genelde klima hep calıstıgı icin de erimiyor cikolatalar.
cooook tatli! bende siparisi verdim bundan yaptiriyorum;Eki Görüntüle 2287756
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?