2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
valla bende bir tane var. kadın iki haftada bir geliyor. artık 2. haftanın sonuna doğru allahım nolur zaman geçsin modunda geziyorum. iki tane olunca belediyeyi arayacağım çöp ev ihbarı diye

Hadi geçmiş olsun Bekler inşallah biraz daha ama haftasına göre maşallah iyi
kolay gelsin! yattim kaldim bende kalkayim bari bir iki is yapiim
Yavaştan yap sanada kolay gelsin

Hangi sayfa bunlar canım

inşallah azcık daha dayancak. düğüne izin vermesi süper. ve kendini mutlu et kahve yanına bir de tatlı söyle

Eki Görüntüle 2287756
şöyle isimli bişey yaptırayım diyorum nasıl sizce amigurumi örgülü fln olanları da var
Harika görünüyor sadece düşündüren ağırlığı sonra uyurken dolanma ihtimali boynuna derken evhamlı anne modum istemiyor dışarı çıkarke dusmesini onlemk icin sadce olablr ama evde günlük olmaz

valla bende bir tane var. kadın iki haftada bir geliyor. artık 2. haftanın sonuna doğru allahım nolur zaman geçsin modunda geziyorum. iki tane olunca belediyeyi arayacağım çöp ev ihbarı diye
Ben zor biriyim beğenmem herkesin işini ama arada alıyorum mecbur Sanada kolay gelsin

Harika görünüyor sadece düşündüren ağırlığı sonra uyurken dolanma ihtimali boynuna derken evhamlı anne modum istemiyor dışarı çıkarke dusmesini onlemk icin sadce olablr ama evde günlük olmaz
ben bir kaç video da kullananalrdan gördüm çok hafif olduğunu söylüyolardı. özellikle örgü olanlardan biri tartmıştı . bana da bu biraz uzun geldi sipariş verirsem kısa yapmasını isticem bi de uyurken takmayı düşünmüyorum zaten ben

sagligindan oturu mu hic is yapamiyosun? herseyi arka arkaya degil ama supurme paspas toz alma yemek hepsi yine benden. esim evde oldugunda yapiyo ama benim kadar asla degil.
buyuk temizlik icin abla geliyo zaten, gecen cuma geldi dolaplar pencereler kapilar silindi. doguma birbucuk bir hafta kala bidaha cagirayim diyorum bende.

kuzucugun 34+5 bugun. olcumlerinin ortalamasi 35 hafta. 2635 g ve 48 cm olmus zorla foto verdi sonunda. ben hic kilo almamisim iyi haberdi bu dr dikkat ediyorsunuz sanirim dedi... yooo hic etmedim dedim sasirdi ...
masallah nasil kocaman olmus!! yarin doktorda randevumuz var, senle aramiz 1 gun o yuzden senin kg ve cm lerden yola cikiyorum bende hep haha
olcmeyecek kilosunu boyunu sanirim yarin ama, yinede sorucam.

Geceye cok su ıcme ısını bırakma 8 gıbı bıtır canım ben 3 kere kalkıyorum ama nerden kalkıyom nerden yatıyom bılıyorum.
Canim onu da denedim hatta şu icemedgm dönem de öylesine çıkıyordum ki yemek suları falandn sanırım dedim zaten öyle de kalkıyorum böyle de 12de yatıyorum ne zaman istesem iciyrm

Benden de çok tebrik vallahi
Benim bu hafta son, yolum kısa çok şükür ama ona rağmen artık 35. haftadan sonra günleri sayar moda geçiyorsun.
Napalım, her şey bebelerle daha çok vakit geçirmek için

ben bir kaç video da kullananalrdan gördüm çok hafif olduğunu söylüyolardı. özellikle örgü olanlardan biri tartmıştı . bana da bu biraz uzun geldi sipariş verirsem kısa yapmasını isticem
emzik zinciri bebenin boynuna dolancak bir şey olmuyor kısa oluyor zaten yeleğin yakasından ağzına ancak gidiyor. benim bu ürünlerde korkum ipinin sağlam olmalı. bebek koparmamalı. ipinin neyden olduğunu sor sadece canım.

Harika güzel istanbul ooohhh serin serin gece migren atağı ile fenalarda idim sabah Allahimm yagmur serinlik maşallah süperim.Eve bi girişim ben
Migren= magnezyum ve su icme eksikliği. Neurofeedback klinisyenlgi yaparken o kadar kişi geliyordu ki ortak noktalari buydu.

Hadi geçmiş olsun Bekler inşallah biraz daha ama haftasına göre maşallah iyi

Yavaştan yap sanada kolay gelsin
inşallah azcık daha dayancak. düğüne izin vermesi süper. ve kendini mutlu et kahve yanına bir de tatlı söyle

sag olun guzeller. artik dogsa da hic sıkıntim kalmadi sukur
elaide sen de guzel haberlerle gel canim.

Kizlar butun yorumlarınızı okudum tşk ederim hepinize lütfen dualar bol bol olsunn..Kendi dr um.kesinlikle bırakmıyor eve tansiyondan ötürü kan tahlilleri normal ama tansiyon dediğim gibi normale dönse bile gidemezsin riske atamam dedi doguma kadar burdasın dedi..bir kez daha renkli doblere girdim o da aynisi ni söyledi.. gelişim.olarak sadece gerilik var zayıf doğar dedi..dr ların ortak görüşü tansiyon normale dönerse tam.anlamiyla 10 gün burdayım sonra doğum.. ama dengesiz git geller olursa tansiyonda 2.3 güne doğum olur dedi..benden bebeğe giden damarların bi tanesinde daralma varmış birde plasenta çok besleyici değil dedi..gerilik ondan kaynaklanıyor..2 ci doz ciger gelistiriciyi vurdular.tansiyon nst düzenli bakılıyor...dr ların demesi belki kuveze girmez yada solunum dan ötürü girer dediler..bakalım.dualarinizi bekliyorum sağlıklı bir şekilde dünya getireyim.inşallah

Allahim korusun canim. 10 gun cok rahat bekleyecek kuzum canimmmm. sen mumkun mertebe kendini rahatlat ki stresten tansiyon yukselmesi yasama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…