Harika güzel istanbul ooohhh serin serin gece migren atağı ile fenalarda idim sabah Allahimm yagmur serinlik maşallah süperim.Eve bi girişim ben
valla bende bir tane var. kadın iki haftada bir geliyor. artık 2. haftanın sonuna doğru allahım nolur zaman geçsin modunda geziyorum.Kızlar ben ufak tefek ütü, yemek gibi isleri yapıyorum Evi eşim temizliyor Ama kadın tutucam herşeyi yapamaz zamanida yok gerekte yok Sizce kac haftalıkken uygun olur 38 haftalıkken iyi diyorum temiz kalsın ev azcik malum 2 tane daha cocuk var Evi alt üst ediyolar
Hadi geçmiş olsun Bekler inşallah biraz daha ama haftasına göre maşallah iyicok sevgili nst de 7 dk arayla 60-30-60 cikiyor sancilar. dr artik beni kendi icimde degerlendirdigi icin onemsemiyor. nidilati da kestik bakalim. bundan sonrasi dogum potasina girdik bekleyecegiz dedi. pazartesi de son kez pregesteron igneyi yaptiracagim.
kuzucugun 34+5 bugun. olcumlerinin ortalamasi 35 hafta. 2635 g ve 48 cm olmuszorla foto verdi sonunda. ben hic kilo almamisim iyi haberdi bu dr dikkat ediyorsunuz sanirim dedi... yooo hic etmedim dedim sasirdi ...
dugune izin verdi sukur. arada da kafeye git bir kahve ic. cok oturma ama kendini mutlu et dedi sonunda
@udg06 @Rookiemother ne zaman bulusalim
Yavaştan yap sanada kolay gelsinkolay gelsin! yattim kaldim bende kalkayim bari bir iki is yapiim
Hangi sayfa bunlar canımcok guzel olmuslarhastane de bisii dagitmayi dusunmuyorum, bi seker ve tatli masasi yeterli. ayrica bizim gelinlerden birinin dogumuna hastanede dagitmalik anahtarliklar almistim, oda bana ‘bende sana bisii hazirliicam abla’ demisti. hazirlarsa olur hazirlamazsada cani sagolsun ♥ uzerine seker hamuruyla ismini yazacagim kurabiye yapmayi dusundum ama. bebek gelmemekte israrci olursa bolca vaktim olursa yaparim belki.
cooook tatli! bende siparisi verdim bundan yaptiriyorum;
Eki Görüntüle 2287775
inşallah azcık daha dayancak. düğüne izin vermesi süper. ve kendini mutlu et kahve yanına bir de tatlı söylecok sevgili nst de 7 dk arayla 60-30-60 cikiyor sancilar. dr artik beni kendi icimde degerlendirdigi icin onemsemiyor. nidilati da kestik bakalim. bundan sonrasi dogum potasina girdik bekleyecegiz dedi. pazartesi de son kez pregesteron igneyi yaptiracagim.
kuzucugun 34+5 bugun. olcumlerinin ortalamasi 35 hafta. 2635 g ve 48 cm olmuszorla foto verdi sonunda. ben hic kilo almamisim iyi haberdi bu dr dikkat ediyorsunuz sanirim dedi... yooo hic etmedim dedim sasirdi ...
dugune izin verdi sukur. arada da kafeye git bir kahve ic. cok oturma ama kendini mutlu et dedi sonunda
@udg06 @Rookiemother ne zaman bulusalim
Harika görünüyor sadece düşündüren ağırlığı sonra uyurken dolanma ihtimali boynuna derken evhamlı anne modum istemiyor dışarı çıkarke dusmesini onlemk icin sadce olablr ama evde günlük olmazEki Görüntüle 2287756
şöyle isimli bişey yaptırayım diyorum nasıl sizce amigurumi örgülü fln olanları da var
Ben zor biriyim beğenmem herkesin işini ama arada alıyorum mecbur Sanada kolay gelsinvalla bende bir tane var. kadın iki haftada bir geliyor. artık 2. haftanın sonuna doğru allahım nolur zaman geçsin modunda geziyorum.iki tane olunca belediyeyi arayacağım çöp ev ihbarı diye
ohh kolay gelsin ben de serinlikten istifade giriştimHarika güzel istanbul ooohhh serin serin gece migren atağı ile fenalarda idim sabah Allahimm yagmur serinlik maşallah süperim.Eve bi girişim ben
ben bir kaç video da kullananalrdan gördüm çok hafif olduğunu söylüyolardı. özellikle örgü olanlardan biri tartmıştı . bana da bu biraz uzun geldi sipariş verirsem kısa yapmasını isticem bi de uyurken takmayı düşünmüyorum zaten benHarika görünüyor sadece düşündüren ağırlığı sonra uyurken dolanma ihtimali boynuna derken evhamlı anne modum istemiyor dışarı çıkarke dusmesini onlemk icin sadce olablr ama evde günlük olmaz
sagligindan oturu mu hic is yapamiyosun? herseyi arka arkaya degil ama supurme paspas toz alma yemek hepsi yine benden. esim evde oldugunda yapiyo ama benim kadar asla degil.Kızlar ben ufak tefek ütü, yemek gibi isleri yapıyorum Evi eşim temizliyor Ama kadın tutucam herşeyi yapamaz zamanida yok gerekte yok Sizce kac haftalıkken uygun olur 38 haftalıkken iyi diyorum temiz kalsın ev azcik malum 2 tane daha cocuk var Evi alt üst ediyolar
masallah nasil kocaman olmus!!kuzucugun 34+5 bugun. olcumlerinin ortalamasi 35 hafta. 2635 g ve 48 cm olmuszorla foto verdi sonunda. ben hic kilo almamisim iyi haberdi bu dr dikkat ediyorsunuz sanirim dedi... yooo hic etmedim dedim sasirdi ...
soyleyimde kuzum bunlari yapan kadin almanyadan. isine yaramaz sanirim?Hangi sayfa bunlar canım
Canim onu da denedim hatta şu icemedgm dönem de öylesine çıkıyordum ki yemek suları falandn sanırım dedim zaten öyle de kalkıyorum böyle de 12de yatıyorum ne zaman istesem iciyrmGeceye cok su ıcme ısını bırakma 8 gıbı bıtır canım ben 3 kere kalkıyorum ama nerden kalkıyom nerden yatıyom bılıyorum.
Benden de çok tebrik vallahiBeni alnımın ortasından öpmeni istiyorum
Her gün 2 vesait 22 km olan işime gidip geliyorum. 45 km yapıyorumve daha 3 haftam var
yer veren oluyor olmuyor, bazı genç kızlar beni görmezden geliyor onların saçını başını yolmak istiyorum, muhtemelen evlenemedikleri için beni kıskanıyorlardır(yani öyle düşünmek istiyorum)
emzik zinciri bebenin boynuna dolancak bir şey olmuyor kısa oluyor zaten yeleğin yakasından ağzına ancak gidiyor. benim bu ürünlerde korkum ipinin sağlam olmalı. bebek koparmamalı. ipinin neyden olduğunu sor sadece canım.ben bir kaç video da kullananalrdan gördüm çok hafif olduğunu söylüyolardı. özellikle örgü olanlardan biri tartmıştı . bana da bu biraz uzun geldi sipariş verirsem kısa yapmasını isticem
Migren= magnezyum ve su icme eksikliği. Neurofeedback klinisyenlgi yaparken o kadar kişi geliyordu ki ortak noktalari buydu.Harika güzel istanbul ooohhh serin serin gece migren atağı ile fenalarda idim sabah Allahimm yagmur serinlik maşallah süperim.Eve bi girişim ben
Hadi geçmiş olsun Bekler inşallah biraz daha ama haftasına göre maşallah iyi
Yavaştan yap sanada kolay gelsin
inşallah azcık daha dayancak. düğüne izin vermesi süper. ve kendini mutlu et kahve yanına bir de tatlı söyle
sagligindan oturu mu hic is yapamiyosun? herseyi arka arkaya degil ama supurme paspas toz alma yemek hepsi yine benden. esim evde oldugunda yapiyo ama benim kadar asla degil.
buyuk temizlik icin abla geliyo zaten, gecen cuma geldi dolaplar pencereler kapilar silindi. doguma birbucuk bir hafta kala bidaha cagirayim diyorum bende.
masallah nasil kocaman olmus!!yarin doktorda randevumuz var, senle aramiz 1 gun o yuzden senin kg ve cm lerden yola cikiyorum bende hep haha
olcmeyecek kilosunu boyunu sanirim yarin ama, yinede sorucam.
tamam canım teşekkürler :)emzik zinciri bebenin boynuna dolancak bir şey olmuyor kısa oluyor zaten yeleğin yakasından ağzına ancak gidiyor. benim bu ürünlerde korkum ipinin sağlam olmalı. bebek koparmamalı. ipinin neyden olduğunu sor sadece canım.
Allahim korusun canim. 10 gun cok rahat bekleyecek kuzum canimmmm. sen mumkun mertebe kendini rahatlat ki stresten tansiyon yukselmesi yasama.Kizlar butun yorumlarınızı okudum tşk ederim hepinize lütfen dualar bol bol olsunn..Kendi dr um.kesinlikle bırakmıyor eve tansiyondan ötürü kan tahlilleri normal ama tansiyon dediğim gibi normale dönse bile gidemezsin riske atamam dedi doguma kadar burdasın dedi..bir kez daha renkli doblere girdim o da aynisi ni söyledi.. gelişim.olarak sadece gerilik var zayıf doğar dedi..dr ların ortak görüşü tansiyon normale dönerse tam.anlamiyla 10 gün burdayım sonra doğum.. ama dengesiz git geller olursa tansiyonda 2.3 güne doğum olur dedi..benden bebeğe giden damarların bi tanesinde daralma varmış birde plasenta çok besleyici değil dedi..gerilik ondan kaynaklanıyor..2 ci doz ciger gelistiriciyi vurdular.tansiyon nst düzenli bakılıyor...dr ların demesi belki kuveze girmez yada solunum dan ötürü girer dediler..bakalım.dualarinizi bekliyorum sağlıklı bir şekilde dünya getireyim.inşallah
Magnezyum eksikligi de mi yapiyo migren aaaMigren= magnezyum ve su icme eksikliği. Neurofeedback klinisyenlgi yaparken o kadar kişi geliyordu ki ortak noktalari buydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?