2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaaa canim benimmm emin ellerdesin 10 gun en oyle dusunelim doktorlar hemsireler hepsi etrafinda insallah hakkinizda ne hayirlisiysa o olsun

Ben de sezeryana karşı değilim. Hatta bir an önce kavuşmak istiyorum. Darlık falan olursa ya da çocuk kilolu olursa hiç üzmem kendimi sezeryanı kabul ederim direk. Normal doğumu da beklemek stresli çünkü. Bi de bekle bekle yapamayanlarda var. Nasip artık başımıza ne gelecek.

Çok geçmiş olsun canım Allahım kötü bildiklerimize uğratmasın...

Ben de ozaman yapmayı düşünüyorum dip bucak temizlik benim çocuklar 2 günde eski haline getiriyor gerçi

peridrol84 Allahim.yardimciniz.olsun dualarimiz.sizinle guclu dur kuZum.doğarsa da insallah toplar hemencecik iyi düşün
Arwien bence ocuuuu degil 12 saat sanci aaa kanaldan kacti kordon dolandi vb vb apar topar epidural igne bekleyene kadar tansiyon dusmesi.oksijensiz kalmasi gibi.gibi Allah saglikli.kolay.dogum.versin
R Rzg14 biz 2. Ankara bulusmasini.duzenleyeliim o zaman.kutlayalimmmm masallah guzel.haberi

Dualarımız seninle canım hep iyi haberlerini alacağız inşallah.

İnşallah yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın canım ya.. Gerek kalmaz kuveze falan..

Allah yardımcın olsun canım

Benden de çok tebrik vallahi
Benim bu hafta son, yolum kısa çok şükür ama ona rağmen artık 35. haftadan sonra günleri sayar moda geçiyorsun.
Napalım, her şey bebelerle daha çok vakit geçirmek için
Çok teşekkürler canm cefakar analar işte. Bende dayanamazsam 36 da temmuz 30 gibi bırakırım belki. Her şey kuzular için aslında verseler doğum sonrası 24 hafta izin. Kimse 3 gün 5 gün hesabı yapmaz yani hem ilk 6 ay anne sütü hem 2 ay da iş başı ohhh valla

Küvezden korkma canım artık nerdeyse cogu bebısı alıyorlar. Hem ben artık kılosunu da takmıyorum komsum 4.700 dogurdu seker hastasıydı dıyetıne dıkkat etmedıgı ıcın erken dogurdu ve 1 ay kuvezde kaldı kan sekerı dustugu ıcın ıc organları zarar gorebılır ve korluk olabılır demıstı doktor dusun kılolu bebek saglıklı dıye de bırsey yok. Sen doktor ne derse onu yap gerısı rabbımın takdırı bız senın yanındayız guclu ol. Üzülme aynı konuları konusmaktan uzak dur bebısınle konus bol bol.

Bugün gittiğim dr enfeksiyon da ağrı yapabilir o şekilde dedi de şimdi de hamilelikten önce geçirmiştim aynı onun gibi ağrı yapıyor kasığıma
Ama ben çok sıkıldım ya artık
Geçmiş olsun canım. Mutlaka enfeksiyon olup olmadığından emin ol. Az kaldı geçecek dayan. Bir çoğumuz artık çok sıkıldık gerçekten.

Canım hiç üzülme. Sezeryandan korkmayın kızlar mecbur kalırsanız çekinmeyin.

şekerli bişeyler yedin mi peki. şeker de tuz gibi tansiyonu yükseltir çünkü. bir de tabi ne yaparsan yap bünye yapabiliyor tansiyon. iyi ki ölçmüşsün
Çok doğru canım şeker de tansiyonu yükseltiyor. Yemekler hafif karbonhidrat oranı düşük ve miktar olarak az olmalı. Çok ve ağır yemek de bende tansiyonu yükseltiyor.

Ben aldım deniz suyunuda aldim 20 lik kutuda ama nasıl kullanılacağini henüz bilmiyorum
Bebe kucukken kolay once buruni fis fis ikisinede az bekle yumusasin sonra otriyi sokuyon hup diye cekiyon kesik kesik degil surekli cekmek gerekiyo yeni doganda dikkatli olmakta fayda var bebe buyuyunce iki kisi lazim biri bebeyi tutmaya digeri hup yapmaya

R Rzg14 Efelihayat bir arkadaş daha vardı buluşursak çağırırız nikini unuttum. Doktor beni biraz kısıtladı sizin malum olduğunuz üzere. Haftaya ki durum iyi olursa ben de çok istiyorum buluşmak. Netleştiririz konuşup. Doktor ya da bebiş izin vermezse bebişler az toparlayınca bebişli buluşma yaparız artık

Yaaa bende olsam gelırdım valla

Tamam haftaya o.zaman duruma.gore.ben.biliyorum ankara grubunu toplanalim canım

sağlıkla dünyaya gelicek inşallah dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…