- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Yaaa canim benimmm emin ellerdesin 10 gun en oyle dusunelim doktorlar hemsireler hepsi etrafinda insallah hakkinizda ne hayirlisiysa o olsunKizlar butun yorumlarınızı okudum tşk ederim hepinize lütfen dualar bol bol olsunn..Kendi dr um.kesinlikle bırakmıyor eve tansiyondan ötürü kan tahlilleri normal ama tansiyon dediğim gibi normale dönse bile gidemezsin riske atamam dedi doguma kadar burdasın dedi..bir kez daha renkli doblere girdim o da aynisi ni söyledi.. gelişim.olarak sadece gerilik var zayıf doğar dedi..dr ların ortak görüşü tansiyon normale dönerse tam.anlamiyla 10 gün burdayım sonra doğum.. ama dengesiz git geller olursa tansiyonda 2.3 güne doğum olur dedi..benden bebeğe giden damarların bi tanesinde daralma varmış birde plasenta çok besleyici değil dedi..gerilik ondan kaynaklanıyor..2 ci doz ciger gelistiriciyi vurdular.tansiyon nst düzenli bakılıyor...dr ların demesi belki kuveze girmez yada solunum dan ötürü girer dediler..bakalım.dualarinizi bekliyorum sağlıklı bir şekilde dünya getireyim.inşallah
Ben de sezeryana karşı değilim. Hatta bir an önce kavuşmak istiyorum. Darlık falan olursa ya da çocuk kilolu olursa hiç üzmem kendimi sezeryanı kabul ederim direk. Normal doğumu da beklemek stresli çünkü. Bi de bekle bekle yapamayanlarda var. Nasip artık başımıza ne gelecek.afroditi Allah aşkına.kac kisi normal yapiyor yapabiliyor taktigin seye bak sacmalama Allah saglikli.kolay zamanında dogum versinn herkese ne.farkeder sezeryan normal.kendini uzecek.sebep arama kızıyorum benimde muhtemelen sezeryan olcak.ilerleyen haftalar kesinlescek esitlenmezse gelisim hayırlısı saglikli olsunlar farketmez
Kızlar bugün öylesine tansiyonumu bi ölçeyim dedim..ilkinde 14.5/6.5.cıktı sarımsaklı yoğurt yedim.2 saat sonra tekrar baktım 15.5/8.5 olmuş..dr.mesaj attım yüksek dedi kontrol altında olmanda fayda var dedi..hastane ye gitmeden bi daha ölçeyim dedim.19/9 olmuş.hemen geldik tabi hastaneye dr muayene etti..Tansiyon burda da 17.10 cıktı.. dedi bu şekilde bırakamam yatış tansiyon için ilaçlar serum nst sabaha kadar böyle takılıcaz..Şuan tansiyon normal ama eğer düşme olmasaydı direk.sezeryana alacaktı ki idrar tahlilinde bi değer sınırda çıkmış.. nst sonucu güzel.. ancak usg sonucu çok iç acıcı değil..yaklaşık 25 günde 300 gr almisiz..1380 gr dan 1700 gr olmuş.. kafa ölçümü normal ancak göbek ölçümü yaklaşık 4 hafta geri dedi..beslenemiyormus..Buda ödeme bağlı tansiyon dan kaynaklı damarlar da daralma olduğundan kan akışı olmuyormuş tam.anlamiyla...(bacak boyunu kısa gördü kendince down dan şüphelendi ama soyleyemedi)bende dedim.ikili riskli cıktı deyince içimi okudun ama söyleyemedim.sana dedi sonra sini anlattım ayrıntılı usg yi panorama testinin temiz çıktığını o zaman sorun yok sadece gelişim geriliği dedi..Buda çok can sıkıcı değil en.kotu erken doğum.olur dedi..velhasıl tansiyon düşmeseydi şuan.dogum olmuştu...sabah kendi dr um gelince kararı o verecek yatışa devam mi yoksa evde mi takip olacak bakalım sabah belli olacak...
Ben de ozaman yapmayı düşünüyorum dip bucak temizlik benim çocuklar 2 günde eski haline getiriyor gerçiKızlar ben ufak tefek ütü, yemek gibi isleri yapıyorum Evi eşim temizliyor Ama kadın tutucam herşeyi yapamaz zamanida yok gerekte yok Sizce kac haftalıkken uygun olur 38 haftalıkken iyi diyorum temiz kalsın ev azcik malum 2 tane daha cocuk var Evi alt üst ediyolar
Ben aldım deniz suyunuda aldim 20 lik kutuda ama nasıl kullanılacağini henüz bilmiyorumkızlar oğlum bu aralar çok hasta oldu. ve farkettim ki biz hala otribebemizi kullanıyoruz. bir adet otribebe bir adet yedek uç kutusu bir adet serum fizyolojik aldınız dimi.
Dualarımız seninle canım hep iyi haberlerini alacağız inşallah.Kizlar butun yorumlarınızı okudum tşk ederim hepinize lütfen dualar bol bol olsunn..Kendi dr um.kesinlikle bırakmıyor eve tansiyondan ötürü kan tahlilleri normal ama tansiyon dediğim gibi normale dönse bile gidemezsin riske atamam dedi doguma kadar burdasın dedi..bir kez daha renkli doblere girdim o da aynisi ni söyledi.. gelişim.olarak sadece gerilik var zayıf doğar dedi..dr ların ortak görüşü tansiyon normale dönerse tam.anlamiyla 10 gün burdayım sonra doğum.. ama dengesiz git geller olursa tansiyonda 2.3 güne doğum olur dedi..benden bebeğe giden damarların bi tanesinde daralma varmış birde plasenta çok besleyici değil dedi..gerilik ondan kaynaklanıyor..2 ci doz ciger gelistiriciyi vurdular.tansiyon nst düzenli bakılıyor...dr ların demesi belki kuveze girmez yada solunum dan ötürü girer dediler..bakalım.dualarinizi bekliyorum sağlıklı bir şekilde dünya getireyim.inşallah
İnşallah yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın canım ya..Kizlar butun yorumlarınızı okudum tşk ederim hepinize lütfen dualar bol bol olsunn..Kendi dr um.kesinlikle bırakmıyor eve tansiyondan ötürü kan tahlilleri normal ama tansiyon dediğim gibi normale dönse bile gidemezsin riske atamam dedi doguma kadar burdasın dedi..bir kez daha renkli doblere girdim o da aynisi ni söyledi.. gelişim.olarak sadece gerilik var zayıf doğar dedi..dr ların ortak görüşü tansiyon normale dönerse tam.anlamiyla 10 gün burdayım sonra doğum.. ama dengesiz git geller olursa tansiyonda 2.3 güne doğum olur dedi..benden bebeğe giden damarların bi tanesinde daralma varmış birde plasenta çok besleyici değil dedi..gerilik ondan kaynaklanıyor..2 ci doz ciger gelistiriciyi vurdular.tansiyon nst düzenli bakılıyor...dr ların demesi belki kuveze girmez yada solunum dan ötürü girer dediler..bakalım.dualarinizi bekliyorum sağlıklı bir şekilde dünya getireyim.inşallah
Allah yardımcın olsun canımKizlar butun yorumlarınızı okudum tşk ederim hepinize lütfen dualar bol bol olsunn..Kendi dr um.kesinlikle bırakmıyor eve tansiyondan ötürü kan tahlilleri normal ama tansiyon dediğim gibi normale dönse bile gidemezsin riske atamam dedi doguma kadar burdasın dedi..bir kez daha renkli doblere girdim o da aynisi ni söyledi.. gelişim.olarak sadece gerilik var zayıf doğar dedi..dr ların ortak görüşü tansiyon normale dönerse tam.anlamiyla 10 gün burdayım sonra doğum.. ama dengesiz git geller olursa tansiyonda 2.3 güne doğum olur dedi..benden bebeğe giden damarların bi tanesinde daralma varmış birde plasenta çok besleyici değil dedi..gerilik ondan kaynaklanıyor..2 ci doz ciger gelistiriciyi vurdular.tansiyon nst düzenli bakılıyor...dr ların demesi belki kuveze girmez yada solunum dan ötürü girer dediler..bakalım.dualarinizi bekliyorum sağlıklı bir şekilde dünya getireyim.inşallah
Çok teşekkürler canmBenden de çok tebrik vallahi
Benim bu hafta son, yolum kısa çok şükür ama ona rağmen artık 35. haftadan sonra günleri sayar moda geçiyorsun.
Napalım, her şey bebelerle daha çok vakit geçirmek için
Küvezden korkma canım artık nerdeyse cogu bebısı alıyorlar. Hem ben artık kılosunu da takmıyorum komsum 4.700 dogurdu seker hastasıydı dıyetıne dıkkat etmedıgı ıcın erken dogurdu ve 1 ay kuvezde kaldı kan sekerı dustugu ıcın ıc organları zarar gorebılır ve korluk olabılır demıstı doktor dusun kılolu bebek saglıklı dıye de bırsey yok. Sen doktor ne derse onu yap gerısı rabbımın takdırı bız senın yanındayız guclu ol. Üzülme aynı konuları konusmaktan uzak dur bebısınle konus bol bol.Kizlar butun yorumlarınızı okudum tşk ederim hepinize lütfen dualar bol bol olsunn..Kendi dr um.kesinlikle bırakmıyor eve tansiyondan ötürü kan tahlilleri normal ama tansiyon dediğim gibi normale dönse bile gidemezsin riske atamam dedi doguma kadar burdasın dedi..bir kez daha renkli doblere girdim o da aynisi ni söyledi.. gelişim.olarak sadece gerilik var zayıf doğar dedi..dr ların ortak görüşü tansiyon normale dönerse tam.anlamiyla 10 gün burdayım sonra doğum.. ama dengesiz git geller olursa tansiyonda 2.3 güne doğum olur dedi..benden bebeğe giden damarların bi tanesinde daralma varmış birde plasenta çok besleyici değil dedi..gerilik ondan kaynaklanıyor..2 ci doz ciger gelistiriciyi vurdular.tansiyon nst düzenli bakılıyor...dr ların demesi belki kuveze girmez yada solunum dan ötürü girer dediler..bakalım.dualarinizi bekliyorum sağlıklı bir şekilde dünya getireyim.inşallah
Geçmiş olsun canım. Mutlaka enfeksiyon olup olmadığından emin ol. Az kaldı geçecek dayan. Bir çoğumuz artık çok sıkıldık gerçekten.Bugün gittiğim dr enfeksiyon da ağrı yapabilir o şekilde dedi de şimdi de hamilelikten önce geçirmiştim aynı onun gibi ağrı yapıyor kasığıma
Ama ben çok sıkıldım ya artık
Canım hiç üzülme. Sezeryandan korkmayın kızlar mecbur kalırsanız çekinmeyin.günaydın kızlar
dün telefonumu kırdım ekranını giremiyorum hiç bi uygulamaya.. elimden herşey düşüyo en son bu olduevde başka tel de yok yedek bugun zor geçecek bana inş akşama elinde bir telefonla gelir eşim
umarım herkes iyidir bu sabah. benm yine duygular değişken kasılmalar ağrılar çocuğun sert hareketleri beni benden aldı hamileliği çok sevmiş olmama rağmen yavaştan bıkkınlık çökmeye başladı. sonumuz hayır olsun. az kaldı ama sabır da azalıyor...
salı günki kontrolde açıklığa bakmıştı doktor çok canım yandı ve darlık var dedi.. normal doğuramıcam korkusu sardı moralim çok bozuldu.. tek derdim bu olsun tabi ama ne bileyim üzülüyorum işte..
Çok doğru canım şeker de tansiyonu yükseltiyor. Yemekler hafif karbonhidrat oranı düşük ve miktar olarak az olmalı. Çok ve ağır yemek de bende tansiyonu yükseltiyor.şekerli bişeyler yedin mi peki. şeker de tuz gibi tansiyonu yükseltir çünkü. bir de tabi ne yaparsan yap bünye yapabiliyor tansiyon. iyi ki ölçmüşsün
Bebe kucukken kolay once buruni fis fis ikisinede az bekle yumusasin sonra otriyi sokuyon hup diye cekiyon kesik kesik degil surekli cekmek gerekiyo yeni doganda dikkatli olmakta fayda var bebe buyuyunce iki kisi lazim biri bebeyi tutmaya digeri hup yapmayaBen aldım deniz suyunuda aldim 20 lik kutuda ama nasıl kullanılacağini henüz bilmiyorum
Yaaa bende olsam gelırdım vallaR Rzg14Efelihayat bir arkadaş daha vardı buluşursak çağırırız nikini unuttum. Doktor beni biraz kısıtladı sizin malum olduğunuz üzere. Haftaya ki durum iyi olursa ben de çok istiyorum buluşmak. Netleştiririz konuşup. Doktor ya da bebiş izin vermezse bebişler az toparlayınca bebişli buluşma yaparız artık
Tamam haftaya o.zaman duruma.gore.ben.biliyorum ankara grubunu toplanalim canımR Rzg14Efelihayat bir arkadaş daha vardı buluşursak çağırırız nikini unuttum. Doktor beni biraz kısıtladı sizin malum olduğunuz üzere. Haftaya ki durum iyi olursa ben de çok istiyorum buluşmak. Netleştiririz konuşup. Doktor ya da bebiş izin vermezse bebişler az toparlayınca bebişli buluşma yaparız artık
sağlıkla dünyaya gelicek inşallah dualarımız seninleKizlar butun yorumlarınızı okudum tşk ederim hepinize lütfen dualar bol bol olsunn..Kendi dr um.kesinlikle bırakmıyor eve tansiyondan ötürü kan tahlilleri normal ama tansiyon dediğim gibi normale dönse bile gidemezsin riske atamam dedi doguma kadar burdasın dedi..bir kez daha renkli doblere girdim o da aynisi ni söyledi.. gelişim.olarak sadece gerilik var zayıf doğar dedi..dr ların ortak görüşü tansiyon normale dönerse tam.anlamiyla 10 gün burdayım sonra doğum.. ama dengesiz git geller olursa tansiyonda 2.3 güne doğum olur dedi..benden bebeğe giden damarların bi tanesinde daralma varmış birde plasenta çok besleyici değil dedi..gerilik ondan kaynaklanıyor..2 ci doz ciger gelistiriciyi vurdular.tansiyon nst düzenli bakılıyor...dr ların demesi belki kuveze girmez yada solunum dan ötürü girer dediler..bakalım.dualarinizi bekliyorum sağlıklı bir şekilde dünya getireyim.inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?