2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
peridrol84 im çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle hayırlısıyla kucağına alırsın inslh. Bende bugün başka bir doktora geldim 10 günde 100 gr almış sadece. Çok küçük diyemeyiz tabi ama haftasına göre düşük dedi bu doktorda. Şimdi renkli doplere gönderdi. Oradan çıkan sonuca göre bakalım dedi.

Allah yardımcın olsun insallah hayırlı vakitte sağlık sihhatle yavruna kavuşacaksın moralini yüksek tutmaya çalış

İyi sonuç çıkar inşallah canım

aynen cnm biliyoruz seni
benim ilac kesildigi icin 1 gunde de 2 hafta icinde de dogum olabilir. senin dr ok dediginde ben dogurmamis olursam hop goruselim.

insallah cnm. hedefi buyuttum ben. 38e diktim gözumu . cuna gecsin de bi. kardesim evleniyor. sonrasi kismet

sagol cnm.sen nasilsin? mis kuzular nasil?
30 haftadan nerelere geldi kadın ya. Hanfendi burcunuz keçi olabilir mi?
Yapacak bişi yok, kusmadigimiz surece bir yerden cikacak bu çocuk. Sezeryan olursan babaannen bakar sana, hemencecik ayaklanirsin gitsin diye
O is arkadaslarinin agzina vurmak için indirimde kürek bulabilirim.
şu erkeklerin kadınlarla ilgili, kadın vucuduyla ilgili her konuda kadınlardan fazla yorum yapabiliyo olması canımı çok sıkıyor yaa
Gecende kocama dedim, herkes normal sezeryan soruyor ve fikir beyan ediyor senin fikrin ne, ne dersin dedim. Ben ne diycem yapacak olan sensin, tabi normal adı üstünde normal ama sezeryan da ölüm demek değil. Nasil olursa olsun bosver dedi.
Rahat kocam
Benim de kapandı galiba hatta üzerine kilit vurdum lütfen şifreyi tuşlayın diyecegim kocama
Sifreyi biz bilmiyoruz onu ne yapcaz?
ya kuzular çok tatlı. burası kapı süsü de yapıyor mu acaba
Tullu falan bisiler gordum ama benim tarzim degildi.
Gel opcem!
32 haftada izin gerçekten mantikli. Hani ulaşım sorunu olmasa belki calisilabilir ama evden çalışmadığın surece ileri haftalarda ise gitmek zor. Gerci calisan gebelerin benden daha direncli ve zinde olduklarini dusunuyorum. Zorunlu hareket var.
kızlar oğlum bu aralar çok hasta oldu. ve farkettim ki biz hala otribebemizi kullanıyoruz. bir adet otribebe bir adet yedek uç kutusu bir adet serum fizyolojik aldınız dimi.
Otribebe degil de muadilini aldim e bebek ten. Serum fizyolojikle ne yapacagiz? Onu da sisede alırım, minik tüpler daha pahalidir.
Babamin ameliyatından sonra siselerden aliyorduk dezenfektan niyetine.
Oh düğüne de gidecek.
Felaket tellalı mısın mübarek?

11.30da kalktim. Gece 3-4 ten önce uyumuyorum zaten. Yine sacmaladi uyku duzenim. Kalitesiz uyuyup dinlenmemis kalkıyorum. Bugün iş yapayim da belki yorulur erken dalarim uykuya.

Peridrol' un morali yüksek, telefonda kah kah guluyor cilve yapiyor bana kuvezden korkmuyoruz hatta erken dogumdan da. Ne yasanacaksa yasanacak, olmadan stres yapmaya gerek yok.
Ona dua edin, duanin gucune inaniyor.

sukur cnm dugune gidiyorum
burcum balik yukselenim başak... ama 3uncu burcum keçi olabilir. inat ettim tutuyorum. vallahi cok sukur canim. 30+0dan 34+5e. ruya gibi geliyor. 2.5kg mi gectigi icinde dogsa bile solunum sorunu olmazsa hop koynumda kuzum

masallah ona. moral hersey canim. korkulacak birsey olmayacak Allahin izniyle. o da inatci. bekleyecek 10 gun daha.

Yooo felaket tellali degilim.iki.doğumun artısı eksileri var canım bu bilimsel gercekler artilar.eksiler peridrol84 sevindim moral.onemli canim insallah sorun.yok zaten bebis.saglikla.gelcek hepimiz.yanindayiz

burna sıkıyorsun canım yumuşasın sümük diye kuru kuru çekmek hem zor hemde bebeğin canı acır. ister şişede al ister ayrı ayrı. ben genelde ufak tüplerde alıyorum. bir hastalandığın birini açıyorum. sonra bir iki gün kullanıyorum. tabi güzel saklamak gerekiyor sterilliği bozulmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…