Gel tabi tatlı anne yolun biraz uzuuuuunnn amaYaaa bende olsam gelırdım valla
AynenGel tabi tatlı anne yolun biraz uzuuuuunnn ama
Evet kökeninde basta bu 2si var.Magnezyum eksikligi de mi yapiyo migren aaa
Kizlar butun yorumlarınızı okudum tşk ederim hepinize lütfen dualar bol bol olsunn..Kendi dr um.kesinlikle bırakmıyor eve tansiyondan ötürü kan tahlilleri normal ama tansiyon dediğim gibi normale dönse bile gidemezsin riske atamam dedi doguma kadar burdasın dedi..bir kez daha renkli doblere girdim o da aynisi ni söyledi.. gelişim.olarak sadece gerilik var zayıf doğar dedi..dr ların ortak görüşü tansiyon normale dönerse tam.anlamiyla 10 gün burdayım sonra doğum.. ama dengesiz git geller olursa tansiyonda 2.3 güne doğum olur dedi..benden bebeğe giden damarların bi tanesinde daralma varmış birde plasenta çok besleyici değil dedi..gerilik ondan kaynaklanıyor..2 ci doz
İyi sonuç çıkar inşallah canımperidrol84 im çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle hayırlısıyla kucağına alırsın inslh. Bende bugün başka bir doktora geldim 10 günde 100 gr almış sadece. Çok küçük diyemeyiz tabi ama haftasına göre düşük dedi bu doktorda. Şimdi renkli doplere gönderdi. Oradan çıkan sonuca göre bakalım dedi.
Ooooo maşallahMaggiore L lavanta111 Cute2019 sekersizfistikezmesi snowmotion M Muhendisella sumak85 S sewils88 Pineapple60 ankara.grubu hatirladiklarim.dogru mudur? Eksik varsa soylesin
Degerimi bilmiyorlar canim ya benimOoooo maşallahroockie üstat sın kuzum. Heykelini diksin kadınlar kulübü
Kiz kocan cok sansli her seyin en iyisini en ucuzunu buluyon wallaDegerimi bilmiyorlar canim ya benim
aynen cnm biliyoruz seniR Rzg14Efelihayat bir arkadaş daha vardı buluşursak çağırırız nikini unuttum. Doktor beni biraz kısıtladı sizin malum olduğunuz üzere. Haftaya ki durum iyi olursa ben de çok istiyorum buluşmak. Netleştiririz konuşup. Doktor ya da bebiş izin vermezse bebişler az toparlayınca bebişli buluşma yaparız artık
burdayım ve evet angara bebesiyimMaggiore L lavanta111 Cute2019 sekersizfistikezmesi snowmotion M Muhendisella sumak85 S sewils88 Pineapple60 ankara.grubu hatirladiklarim.dogru mudur? Eksik varsa soylesin
Bebek arabasinda 900 tl.kurtarip 650 tl hediye çeki.kapinca anladi degerimiKiz kocan cok sansli her seyin en iyisini en ucuzunu buluyon walla
30 haftadan nerelere geldi kadın ya. Hanfendi burcunuz keçi olabilir mi?insallah cnm. hedefi buyuttum ben. 38e diktim gözumu. cuna gecsin de bi. kardesim evleniyor. sonrasi kismet
sagol cnm.sen nasilsin? mis kuzular nasil?
Yapacak bişi yok, kusmadigimiz surece bir yerden cikacak bu çocuk. Sezeryan olursan babaannen bakar sana, hemencecik ayaklanirsin gitsin diyegünaydın kızlar
dün telefonumu kırdım ekranını giremiyorum hiç bi uygulamaya.. elimden herşey düşüyo en son bu olduevde başka tel de yok yedek bugun zor geçecek bana inş akşama elinde bir telefonla gelir eşim
umarım herkes iyidir bu sabah. benm yine duygular değişken kasılmalar ağrılar çocuğun sert hareketleri beni benden aldı hamileliği çok sevmiş olmama rağmen yavaştan bıkkınlık çökmeye başladı. sonumuz hayır olsun. az kaldı ama sabır da azalıyor...
salı günki kontrolde açıklığa bakmıştı doktor çok canım yandı ve darlık var dedi.. normal doğuramıcam korkusu sardı moralim çok bozuldu.. tek derdim bu olsun tabi ama ne bileyim üzülüyorum işte..
O is arkadaslarinin agzina vurmak için indirimde kürek bulabilirim.Bende de var 1 2 gündür bişileri döküp deviriyorum az kaldı hayırlısı ile atlatsak valla benim doktor daha çatı muayene yada doğumla ilgili bir şeyden bahsetmedi haftaya perşembeden sonra haftaya düşücekmiş kontrolleri işyerindekşler fln diyip duruyor normal yapamazsın kolay mı öle fln bende normal istiyorum ama nasip bakalım.
Gecende kocama dedim, herkes normal sezeryan soruyor ve fikir beyan ediyor senin fikrin ne, ne dersin dedim. Ben ne diycem yapacak olan sensin, tabi normal adı üstünde normal ama sezeryan da ölüm demek değil. Nasil olursa olsun bosver dedi.şu erkeklerin kadınlarla ilgili, kadın vucuduyla ilgili her konuda kadınlardan fazla yorum yapabiliyo olması canımı çok sıkıyor yaa
Sifreyi biz bilmiyoruz onu ne yapcaz?Benim de kapandı galiba hatta üzerine kilit vurdumlütfen şifreyi tuşlayın diyecegim kocama
Tullu falan bisiler gordum ama benim tarzim degildi.ya kuzular çok tatlı. burası kapı süsü de yapıyor mu acaba
Gel opcem!Beni alnımın ortasından öpmeni istiyorum
Her gün 2 vesait 22 km olan işime gidip geliyorum. 45 km yapıyorumve daha 3 haftam var
yer veren oluyor olmuyor, bazı genç kızlar beni görmezden geliyor onların saçını başını yolmak istiyorum, muhtemelen evlenemedikleri için beni kıskanıyorlardır(yani öyle düşünmek istiyorum)
Otribebe degil de muadilini aldim e bebek ten. Serum fizyolojikle ne yapacagiz? Onu da sisede alırım, minik tüpler daha pahalidir.kızlar oğlum bu aralar çok hasta oldu. ve farkettim ki biz hala otribebemizi kullanıyoruz. bir adet otribebe bir adet yedek uç kutusu bir adet serum fizyolojik aldınız dimi.
Oh düğüne de gidecek.cok sevgili nst de 7 dk arayla 60-30-60 cikiyor sancilar. dr artik beni kendi icimde degerlendirdigi icin onemsemiyor. nidilati da kestik bakalim. bundan sonrasi dogum potasina girdik bekleyecegiz dedi. pazartesi de son kez pregesteron igneyi yaptiracagim.
kuzucugun 34+5 bugun. olcumlerinin ortalamasi 35 hafta. 2635 g ve 48 cm olmuszorla foto verdi sonunda. ben hic kilo almamisim iyi haberdi bu dr dikkat ediyorsunuz sanirim dedi... yooo hic etmedim dedim sasirdi ...
dugune izin verdi sukur. arada da kafeye git bir kahve ic. cok oturma ama kendini mutlu et dedi sonunda
udg06 Efelihayat ne zaman bulusalim
Felaket tellalı mısın mübarek?peridrol84 Allahim.yardimciniz.olsun dualarimiz.sizinle guclu dur kuZum.doğarsa da insallah toplar hemencecik iyi düşün
@Arwien bence ocuuuu degil 12 saat sanci aaa kanaldan kacti kordon dolandi vb vb apar topar epidural igne bekleyene kadar tansiyon dusmesi.oksijensiz kalmasi gibi.gibi Allah saglikli.kolay.dogum.versin
R Rzg14 biz 2. Ankara bulusmasini.duzenleyeliim o zaman.kutlayalimmmm masallah guzel.haberi
sukur cnm dugune gidiyorum30 haftadan nerelere geldi kadın ya. Hanfendi burcunuz keçi olabilir mi?
Yapacak bişi yok, kusmadigimiz surece bir yerden cikacak bu çocuk. Sezeryan olursan babaannen bakar sana, hemencecik ayaklanirsin gitsin diye
O is arkadaslarinin agzina vurmak için indirimde kürek bulabilirim.
Gecende kocama dedim, herkes normal sezeryan soruyor ve fikir beyan ediyor senin fikrin ne, ne dersin dedim. Ben ne diycem yapacak olan sensin, tabi normal adı üstünde normal ama sezeryan da ölüm demek değil. Nasil olursa olsun bosver dedi.
Rahat kocam
Sifreyi biz bilmiyoruz onu ne yapcaz?
Tullu falan bisiler gordum ama benim tarzim degildi.
Gel opcem!
32 haftada izin gerçekten mantikli. Hani ulaşım sorunu olmasa belki calisilabilir ama evden çalışmadığın surece ileri haftalarda ise gitmek zor. Gerci calisan gebelerin benden daha direncli ve zinde olduklarini dusunuyorum. Zorunlu hareket var.
Otribebe degil de muadilini aldim e bebek ten. Serum fizyolojikle ne yapacagiz? Onu da sisede alırım, minik tüpler daha pahalidir.
Babamin ameliyatından sonra siselerden aliyorduk dezenfektan niyetine.
Oh düğüne de gidecek.
Felaket tellalı mısın mübarek?
masallah ona. moral hersey canim. korkulacak birsey olmayacak Allahin izniyle. o da inatci. bekleyecek 10 gun daha.11.30da kalktim. Gece 3-4 ten önce uyumuyorum zaten. Yine sacmaladi uyku duzenim. Kalitesiz uyuyup dinlenmemis kalkıyorum. Bugün iş yapayim da belki yorulur erken dalarim uykuya.
Peridrol' un morali yüksek, telefonda kah kah guluyor cilve yapiyor banakuvezden korkmuyoruz hatta erken dogumdan da. Ne yasanacaksa yasanacak, olmadan stres yapmaya gerek yok.
Ona dua edin, duanin gucune inaniyor.
Yooo felaket tellali degilim.iki.doğumun artısı eksileri var canım bu bilimsel gercekler artilar.eksiler30 haftadan nerelere geldi kadın ya. Hanfendi burcunuz keçi olabilir mi?
Yapacak bişi yok, kusmadigimiz surece bir yerden cikacak bu çocuk. Sezeryan olursan babaannen bakar sana, hemencecik ayaklanirsin gitsin diye
Gecende kocama dedim, herkes normal sezeryan soruyor ve fikir beyan ediyor senin fikrin ne, ne dersin dedim. Ben ne diycem yapacak olan sensin, tabi normal adı üstünde normal ama sezeryan da ölüm demek değil. Nasil olursa olsun bosver dedi.
Rahat kocam
Gel opcem!
32 haftada izin gerçekten mantikli. Hani ulaşım sorunu olmasa belki calisilabilir ama evden çalışmadığın surece ileri haftalarda ise gitmek zor. Gerci calisan gebelerin benden daha direncli ve zinde olduklarini dusunuyorum. Zorunlu hareket var.
Otribebe degil de muadilini aldim e bebek ten. Serum fizyolojikle ne yapacagiz? Onu da sisede alırım, minik tüpler daha pahalidir.
Oh düğüne de gidecek.
burna sıkıyorsun canım yumuşasın sümük diye kuru kuru çekmek hem zor hemde bebeğin canı acır. ister şişede al ister ayrı ayrı. ben genelde ufak tüplerde alıyorum. bir hastalandığın birini açıyorum. sonra bir iki gün kullanıyorum. tabi güzel saklamak gerekiyor sterilliği bozulmasın.30 haftadan nerelere geldi kadın ya. Hanfendi burcunuz keçi olabilir mi?
Rahat kocam ❤
Gel opcem!
Oh düğüne de gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?