Çok tatlı duruyorlar ♥ bu şekilde ne kadara mâl ettin canım?Ben bu karton çantaları hazırladım fikir olsun sizlere de. Hediyelik kuzucuklar, lokum, tülün icinde de badem şekeri ve çikolata var. Hepsini ayrı ayrı dağıtacağıma böyle daha iyi. Salonda duruyor, genelde klima hep calıstıgı icin de erimiyor cikolatalar.
Canım dualarımız seninle. inşallah Tansiyonun normale döner ve bebiş de içinde ne kadar durabilirse durur.Kizlar butun yorumlarınızı okudum tşk ederim hepinize lütfen dualar bol bol olsunn..Kendi dr um.kesinlikle bırakmıyor eve tansiyondan ötürü kan tahlilleri normal ama tansiyon dediğim gibi normale dönse bile gidemezsin riske atamam dedi doguma kadar burdasın dedi..bir kez daha renkli doblere girdim o da aynisi ni söyledi.. gelişim.olarak sadece gerilik var zayıf doğar dedi..dr ların ortak görüşü tansiyon normale dönerse tam.anlamiyla 10 gün burdayım sonra doğum.. ama dengesiz git geller olursa tansiyonda 2.3 güne doğum olur dedi..benden bebeğe giden damarların bi tanesinde daralma varmış birde plasenta çok besleyici değil dedi..gerilik ondan kaynaklanıyor..2 ci doz ciger gelistiriciyi vurdular.tansiyon nst düzenli bakılıyor...dr ların demesi belki kuveze girmez yada solunum dan ötürü girer dediler..bakalım.dualarinizi bekliyorum sağlıklı bir şekilde dünya getireyim.inşallah
İşte hep tek başıma yapacağım onlari, kocam kedilerin tırnaklarını kesmeye de yardim etmiyor, neymiş kötü anılar olurmus ona tavir alirmislarmis seymis bi seymis falan. Cocugun sumugu de bana emanetburna sıkıyorsun canım yumuşasın sümük diye kuru kuru çekmek hem zor hemde bebeğin canı acır. ister şişede al ister ayrı ayrı. ben genelde ufak tüplerde alıyorum. bir hastalandığın birini açıyorum. sonra bir iki gün kullanıyorum. tabi güzel saklamak gerekiyor sterilliği bozulmasın.
Çok haklısın. Keşke verseler de bu sıcaklarda uğraşmasak. Ben de biraz önce gittim çalışabilir raporu aldım. Allah izin verir de bayrama kadar çalışabilirim inşallah. Herşey bebekle daha fazla vakit geçirebilmek içinÇok teşekkürler canmcefakar analar işte. Bende dayanamazsam 36 da temmuz 30 gibi bırakırım belki. Her şey kuzular için aslında verseler doğum sonrası 24 hafta izin. Kimse 3 gün 5 gün hesabı yapmaz yani hem ilk 6 ay anne sütü hem 2 ay da iş başı ohhh valla
Allah gönlünüzü ferahlatacak güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah canım.. Sağlıkla kucağınıza alırsınız..peridrol84 im çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle hayırlısıyla kucağına alırsın inslh. Bende bugün başka bir doktora geldim 10 günde 100 gr almış sadece. Çok küçük diyemeyiz tabi ama haftasına göre düşük dedi bu doktorda. Şimdi renkli doplere gönderdi. Oradan çıkan sonuca göre bakalım dedi.
Allah kolaylık versin o halde çalışmak gözüme çok büyük geliyor evde bile zorlanıyoruz..Çok haklısın. Keşke verseler de bu sıcaklarda uğraşmasak. Ben de biraz önce gittim çalışabilir raporu aldım. Allah izin verir de bayrama kadar çalışabilirim inşallah. Herşey bebekle daha fazla vakit geçirebilmek için
cok gecmis olsun canim..ins bebegi biraz daha icerde tutabilirler, hersey allahtan üzme kendini ins kuveze de gerek kalmaz.. hep aklimizdasin kendini yalniz mutsuz hissetme .. dualarimiz seninle..guzel haberlerini bekliyoruzKizlar butun yorumlarınızı okudum tşk ederim hepinize lütfen dualar bol bol olsunn..Kendi dr um.kesinlikle bırakmıyor eve tansiyondan ötürü kan tahlilleri normal ama tansiyon dediğim gibi normale dönse bile gidemezsin riske atamam dedi doguma kadar burdasın dedi..bir kez daha renkli doblere girdim o da aynisi ni söyledi.. gelişim.olarak sadece gerilik var zayıf doğar dedi..dr ların ortak görüşü tansiyon normale dönerse tam.anlamiyla 10 gün burdayım sonra doğum.. ama dengesiz git geller olursa tansiyonda 2.3 güne doğum olur dedi..benden bebeğe giden damarların bi tanesinde daralma varmış birde plasenta çok besleyici değil dedi..gerilik ondan kaynaklanıyor..2 ci doz ciger gelistiriciyi vurdular.tansiyon nst düzenli bakılıyor...dr ların demesi belki kuveze girmez yada solunum dan ötürü girer dediler..bakalım.dualarinizi bekliyorum sağlıklı bir şekilde dünya getireyim.inşallah
Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla kavuştursun sizi inşallah. Aklımızda ve dualarımızdasın canım. Lütfen sakinliğini korumaya çalış, bebeğine yapabileceğin en büyük iyilik bu olacak annesi ♥ Allahım korusun siziKizlar butun yorumlarınızı okudum tşk ederim hepinize lütfen dualar bol bol olsunn..Kendi dr um.kesinlikle bırakmıyor eve tansiyondan ötürü kan tahlilleri normal ama tansiyon dediğim gibi normale dönse bile gidemezsin riske atamam dedi doguma kadar burdasın dedi..bir kez daha renkli doblere girdim o da aynisi ni söyledi.. gelişim.olarak sadece gerilik var zayıf doğar dedi..dr ların ortak görüşü tansiyon normale dönerse tam.anlamiyla 10 gün burdayım sonra doğum.. ama dengesiz git geller olursa tansiyonda 2.3 güne doğum olur dedi..benden bebeğe giden damarların bi tanesinde daralma varmış birde plasenta çok besleyici değil dedi..gerilik ondan kaynaklanıyor..2 ci doz ciger gelistiriciyi vurdular.tansiyon nst düzenli bakılıyor...dr ların demesi belki kuveze girmez yada solunum dan ötürü girer dediler..bakalım.dualarinizi bekliyorum sağlıklı bir şekilde dünya getireyim.inşallah
nefesin kuvvetli midir?İşte hep tek başıma yapacağım onlari, kocam kedilerin tırnaklarını kesmeye de yardim etmiyor, neymiş kötü anılar olurmus ona tavir alirmislarmis seymis bi seymis falan. Cocugun sumugu de bana emanet
Hayirnefesin kuvvetli midir?erkekler daha iyi çekiyor. benim oğlanın tırnaklarını da eşim keser. mesleği gereği eli daha yatkın.
hah işte o nefesten lazım. olur olur duygu sömürüsü yap bak nefes alamıyor nefesim yetmiyor. sömürün kızlar duygularıHayirkocamda hayvan gibi ciğer var aslında, deli dalar ve yüzer. Du bakalım belki ikna olur, o gün gelsin de.
Allah kolaylık versin canım. Havalar böyle gitse keşke. Sıcakta çok zor gerçekten.Çok haklısın. Keşke verseler de bu sıcaklarda uğraşmasak. Ben de biraz önce gittim çalışabilir raporu aldım. Allah izin verir de bayrama kadar çalışabilirim inşallah. Herşey bebekle daha fazla vakit geçirebilmek için
Bunun adı “duman” olmalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?