2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok tatlı duruyorlar ♥ bu şekilde ne kadara mâl ettin canım?

Canım dualarımız seninle. inşallah Tansiyonun normale döner ve bebiş de içinde ne kadar durabilirse durur.

İşte hep tek başıma yapacağım onlari, kocam kedilerin tırnaklarını kesmeye de yardim etmiyor, neymiş kötü anılar olurmus ona tavir alirmislarmis seymis bi seymis falan. Cocugun sumugu de bana emanet

Çok haklısın. Keşke verseler de bu sıcaklarda uğraşmasak. Ben de biraz önce gittim çalışabilir raporu aldım. Allah izin verir de bayrama kadar çalışabilirim inşallah. Herşey bebekle daha fazla vakit geçirebilmek için

Allah gönlünüzü ferahlatacak güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah canım.. Sağlıkla kucağınıza alırsınız..

Allah kolaylık versin o halde çalışmak gözüme çok büyük geliyor evde bile zorlanıyoruz..

cok gecmis olsun canim..ins bebegi biraz daha icerde tutabilirler, hersey allahtan üzme kendini ins kuveze de gerek kalmaz.. hep aklimizdasin kendini yalniz mutsuz hissetme .. dualarimiz seninle..guzel haberlerini bekliyoruz

Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla kavuştursun sizi inşallah. Aklımızda ve dualarımızdasın canım. Lütfen sakinliğini korumaya çalış, bebeğine yapabileceğin en büyük iyilik bu olacak annesi ♥ Allahım korusun sizi

İşte hep tek başıma yapacağım onlari, kocam kedilerin tırnaklarını kesmeye de yardim etmiyor, neymiş kötü anılar olurmus ona tavir alirmislarmis seymis bi seymis falan. Cocugun sumugu de bana emanet
nefesin kuvvetli midir? erkekler daha iyi çekiyor. benim oğlanın tırnaklarını da eşim keser. mesleği gereği eli daha yatkın.

Allah kolaylık versin canım. Havalar böyle gitse keşke. Sıcakta çok zor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…