Ben de o konudayim.canim ne.bulursan bana.sutla.olur.mu yavrum.ama.bak.gecen arkadasta.gördüm.normal.plastik.cop.sepeti.almis disini.keten.kumaşlar.var ya desenli.kaplamis.lastikli gibi.üzerinde.isim.isletmis cok.hostu ama.o.emek.zaman.istiyorya bebek için kirli sepeti bakıyorum ama çoğunlukla kumaş sepetler var ben de bebişin bazı kirlileri ıslak olabilir diye kumaştan istemiyorum nasıl yapsam ne alsam bulamadım siz naaptınız??
aaaa süper fikirmişşş totoma güvensem yapmaya kalkışırdım vallaBen de o konudayim.canim ne.bulursan bana.sutla.olur.mu yavrum.ama.bak.gecen arkadasta.gördüm.normal.plastik.cop.sepeti.almis disini.keten.kumaşlar.var ya desenli.kaplamis.lastikli gibi.üzerinde.isim.isletmis cok.hostu ama.o.emek.zaman.istiyorama.bulursam.atarim.hazir sende.pasla.yavrum
Evet kumas sanki.dedigin gibi nemli.olanlar bambu.gordum geçen.pahaliydiaaaa süper fikirmişşş totoma güvensem yapmaya kalkışırdım vallasen de mi kumaş istemiyosun hep güzel tatlış olanlar kumaş yaaaa
Her bebeğin burnu tıkalı mi oluyor ki illa almalı listesinde mi bu fizyolojkburna sıkıyorsun canım yumuşasın sümük diye kuru kuru çekmek hem zor hemde bebeğin canı acır. ister şişede al ister ayrı ayrı. ben genelde ufak tüplerde alıyorum. bir hastalandığın birini açıyorum. sonra bir iki gün kullanıyorum. tabi güzel saklamak gerekiyor sterilliği bozulmasın.
Çok ağlıyor bazen burnu doluyor haliyleHer bebeğin burnu tıkalı mi oluyor ki illa almalı listesinde mi bu fizyolojk
Hemen gelıyormus bır yerde yenı okudum yaza uygun sekılde paketleyorlarmıs erıme fılan olmuyormus. Hemen bıter yıne kutulular ben mevlude dusunuyorum doguma degıldekizlar haciseriften cikolata siparisini verecegim de kac gunde gelir acaba ??
Valla çocuk doğunca her uzvu için özel araştırma gerekck sanırımÇok ağlıyor bazen burnu doluyor haliyle. Hasta olmasa bile lazım oluyor. Zaten burnunu yıkama gibi bir durum olmadığı için arada temizlemezsek rahatsız eder. Uyurken rahat etmez. Burun mühim aspiratör az kullandım ama serum fizyolojik çok kullandım ben
Hafızaya@Maggiore @lavanta111 @sss2000 @sekersizfistikezmesisnowmotion M Muhendisella @iclal85 @sewils88 @Pineapple60 ankara.grubu hatirladiklarim.dogru mudur? Eksik varsa soylesin
Toplanalim.diyoruz onumuzdeki.haftalar.doktorlariniz onaylarsa uygunluk olursa canimHafızaya
Ben sanırım kaçırdım bir plan mı var
hasta olunca tıkalı oluyor. tıkalı olunca uyumazlar emmezler yemezler. aç ve uykusuz bebek ağlak bebektir. o yüzden her annenin bir otribebesi olmalıHer bebeğin burnu tıkalı mi oluyor ki illa almalı listesinde mi bu fizyolojk
Tamamdir deneyimli anne almissa biraz da arastrayim hangisi alaym diye alrmhasta olunca tıkalı oluyor. tıkalı olunca uyumazlar emmezler yemezler. aç ve uykusuz bebek ağlak bebektir. o yüzden her annenin bir otribebesi olmalıreklam gibi oldum. bende illaki olmalı listesinde
1gun canim.kizlar haciseriften cikolata siparisini verecegim de kac gunde gelir acaba ??
Tam eksikler bitti diyorum gün geçmiyor ki yeni bir eksik çıkmasın anamm ne zor işler bunlarhasta olunca tıkalı oluyor. tıkalı olunca uyumazlar emmezler yemezler. aç ve uykusuz bebek ağlak bebektir. o yüzden her annenin bir otribebesi olmalıreklam gibi oldum. bende illaki olmalı listesinde
Toplanalim.diyoruz onumuzdeki.haftalar.doktorlariniz onaylarsa uygunluk olursa canim
Genelde yanma olunca oluyor enfeksiyon canım bende de yok yanma, dün biraz hızlı yürüdüm internetten baktığımda da gebeliğin son zamanlarında böyle ağrılar olabiliyormuş bebek baskı yapınca ya da bağlar genişliyomuş vs bu tarz bişey de olabilir belkibenm kasık ağrılarımı ve çok sık idrara sıkışmamı enfeksiyon olabilir dedi dktor tahlil istedi temiz çıktı. sen de bi tahlil yaptır için rahatlasın. belki gebelikten ağrıyodur enfeksiyonun yoktur canım. ilaç enfeksiyonun yüksekse verir doktor onun dışında kuru tut mutlaka ve bol su içmelisin.
Hem hastane hem de eve gelenlere canım. Karton çantalar 50 tanesi 45di yanlış hatırlamıyorsam, N11den aldım ben.Bunları hastanede mi eve gelenlere mi vereceksin? Karton çantaların fiyatı ne kadar Ben badem şekeri çikolata ve sukulenti masa üzerine dizmeyi düşünüyorum.
Yetiştiremezsen dışarıda yaptırırsın kurabiyeleri canımcok guzel olmuslarhastane de bisii dagitmayi dusunmuyorum, bi seker ve tatli masasi yeterli. ayrica bizim gelinlerden birinin dogumuna hastanede dagitmalik anahtarliklar almistim, oda bana ‘bende sana bisii hazirliicam abla’ demisti. hazirlarsa olur hazirlamazsada cani sagolsun ♥ uzerine seker hamuruyla ismini yazacagim kurabiye yapmayi dusundum ama. bebek gelmemekte israrci olursa bolca vaktim olursa yaparim belki.
cooook tatli! bende siparisi verdim bundan yaptiriyorum;
Eki Görüntüle 2287775
Ben dün yaptırdım tatlım, dogumdan 2 gün önce yaptırsan bile her yer yine batacak. Nasılsa önemli olan camlar kapılar dip köşeler oralar temizlendi ya yeter bana. Günasırı süpürge toz alma yeter doguma kadar.Kızlar ben ufak tefek ütü, yemek gibi isleri yapıyorum Evi eşim temizliyor Ama kadın tutucam herşeyi yapamaz zamanida yok gerekte yok Sizce kac haftalıkken uygun olur 38 haftalıkken iyi diyorum temiz kalsın ev azcik malum 2 tane daha cocuk var Evi alt üst ediyolar
Cnm çok sevindim , hayırlısıyla dügünü de doğumu da atlatacaksınız inşallahcok sevgili nst de 7 dk arayla 60-30-60 cikiyor sancilar. dr artik beni kendi icimde degerlendirdigi icin onemsemiyor. nidilati da kestik bakalim. bundan sonrasi dogum potasina girdik bekleyecegiz dedi. pazartesi de son kez pregesteron igneyi yaptiracagim.
kuzucugun 34+5 bugun. olcumlerinin ortalamasi 35 hafta. 2635 g ve 48 cm olmuszorla foto verdi sonunda. ben hic kilo almamisim iyi haberdi bu dr dikkat ediyorsunuz sanirim dedi... yooo hic etmedim dedim sasirdi ...
dugune izin verdi sukur. arada da kafeye git bir kahve ic. cok oturma ama kendini mutlu et dedi sonunda
udg06 Efelihayat ne zaman bulusalim
Hayırlısıyla kavuşun inşallah canım iyi haberlerini bekliyoruzKizlar butun yorumlarınızı okudum tşk ederim hepinize lütfen dualar bol bol olsunn..Kendi dr um.kesinlikle bırakmıyor eve tansiyondan ötürü kan tahlilleri normal ama tansiyon dediğim gibi normale dönse bile gidemezsin riske atamam dedi doguma kadar burdasın dedi..bir kez daha renkli doblere girdim o da aynisi ni söyledi.. gelişim.olarak sadece gerilik var zayıf doğar dedi..dr ların ortak görüşü tansiyon normale dönerse tam.anlamiyla 10 gün burdayım sonra doğum.. ama dengesiz git geller olursa tansiyonda 2.3 güne doğum olur dedi..benden bebeğe giden damarların bi tanesinde daralma varmış birde plasenta çok besleyici değil dedi..gerilik ondan kaynaklanıyor..2 ci doz ciger gelistiriciyi vurdular.tansiyon nst düzenli bakılıyor...dr ların demesi belki kuveze girmez yada solunum dan ötürü girer dediler..bakalım.dualarinizi bekliyorum sağlıklı bir şekilde dünya getireyim.inşallah
Cnm özelden yazıcamÇok tatlı duruyorlar ♥ bu şekilde ne kadara mâl ettin canım?
Ertesi gün geliyor kuzukizlar haciseriften cikolata siparisini verecegim de kac gunde gelir acaba ??
amin cnm. tesekkur ederim.Hem hastane hem de eve gelenlere canım. Karton çantalar 50 tanesi 45di yanlış hatırlamıyorsam, N11den aldım ben.
Yetiştiremezsen dışarıda yaptırırsın kurabiyeleri canım
Ben dün yaptırdım tatlım, dogumdan 2 gün önce yaptırsan bile her yer yine batacak. Nasılsa önemli olan camlar kapılar dip köşeler oralar temizlendi ya yeter bana. Günasırı süpürge toz alma yeter doguma kadar.
Cnm çok sevindim , hayırlısıyla dügünü de doğumu da atlatacaksınız inşallah
Hayırlısıyla kavuşun inşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz
Cnm özelden yazıcam
Ertesi gün geliyor kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?