2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ya bebek için kirli sepeti bakıyorum ama çoğunlukla kumaş sepetler var ben de bebişin bazı kirlileri ıslak olabilir diye kumaştan istemiyorum nasıl yapsam ne alsam bulamadım siz naaptınız??
Ben de o konudayim.canim ne.bulursan bana.sutla.olur.mu yavrum.ama.bak.gecen arkadasta.gördüm.normal.plastik.cop.sepeti.almis disini.keten.kumaşlar.var ya desenli.kaplamis.lastikli gibi.üzerinde.isim.isletmis cok.hostu ama.o.emek.zaman.istiyor ama.bulursam.atarim.hazir sende.pasla.yavrum

aaaa süper fikirmişşş totoma güvensem yapmaya kalkışırdım valla sen de mi kumaş istemiyosun hep güzel tatlış olanlar kumaş yaaaa

aaaa süper fikirmişşş totoma güvensem yapmaya kalkışırdım valla sen de mi kumaş istemiyosun hep güzel tatlış olanlar kumaş yaaaa
Evet kumas sanki.dedigin gibi nemli.olanlar bambu.gordum geçen.pahaliydi

Her bebeğin burnu tıkalı mi oluyor ki illa almalı listesinde mi bu fizyolojk

Çok ağlıyor bazen burnu doluyor haliyle . Hasta olmasa bile lazım oluyor. Zaten burnunu yıkama gibi bir durum olmadığı için arada temizlemezsek rahatsız eder. Uyurken rahat etmez. Burun mühim aspiratör az kullandım ama serum fizyolojik çok kullandım ben

Valla çocuk doğunca her uzvu için özel araştırma gerekck sanırım şimdi en iyisi hangisi nerden bulunur nasil saklanir v.b bir-çok soruya cevap bul. Anne olmak cidden zormus

hasta olunca tıkalı oluyor. tıkalı olunca uyumazlar emmezler yemezler. aç ve uykusuz bebek ağlak bebektir. o yüzden her annenin bir otribebesi olmalı reklam gibi oldum. bende illaki olmalı listesinde

hasta olunca tıkalı oluyor. tıkalı olunca uyumazlar emmezler yemezler. aç ve uykusuz bebek ağlak bebektir. o yüzden her annenin bir otribebesi olmalı reklam gibi oldum. bende illaki olmalı listesinde
Tamamdir deneyimli anne almissa biraz da arastrayim hangisi alaym diye alrm teşekkür ederim

Tam eksikler bitti diyorum gün geçmiyor ki yeni bir eksik çıkmasın anamm ne zor işler bunlar

Merhaba hanimlar. Dun kan tahlili vermistim bugun sonucumu aldim. Glukozun araligi normalde 74-106 gorunuyor. Benim son iki seferdede 93 felan cikmisti. Daakt bu sefer 62 yani baya dusuk çıkmış. Saglik ocaginda doktorum yoktu hemsirede hic bisey anlamiyo zaten. Acaba dusuk olmasi da bir sorun mu netten biraz bakayim dedim neler neler yazmislar kapadim hemen.. morelim bozuldu..

Genelde yanma olunca oluyor enfeksiyon canım bende de yok yanma, dün biraz hızlı yürüdüm internetten baktığımda da gebeliğin son zamanlarında böyle ağrılar olabiliyormuş bebek baskı yapınca ya da bağlar genişliyomuş vs bu tarz bişey de olabilir belki

Bunları hastanede mi eve gelenlere mi vereceksin? Karton çantaların fiyatı ne kadar Ben badem şekeri çikolata ve sukulenti masa üzerine dizmeyi düşünüyorum.
Hem hastane hem de eve gelenlere canım. Karton çantalar 50 tanesi 45di yanlış hatırlamıyorsam, N11den aldım ben.
Yetiştiremezsen dışarıda yaptırırsın kurabiyeleri canım
Ben dün yaptırdım tatlım, dogumdan 2 gün önce yaptırsan bile her yer yine batacak. Nasılsa önemli olan camlar kapılar dip köşeler oralar temizlendi ya yeter bana. Günasırı süpürge toz alma yeter doguma kadar.
Cnm çok sevindim , hayırlısıyla dügünü de doğumu da atlatacaksınız inşallah
Hayırlısıyla kavuşun inşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz
Çok tatlı duruyorlar ♥ bu şekilde ne kadara mâl ettin canım?
Cnm özelden yazıcam
kizlar haciseriften cikolata siparisini verecegim de kac gunde gelir acaba ??
Ertesi gün geliyor kuzu

amin cnm. tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…