Canım bu baya baya auralı migren yahu baktığın cisimlerin yarısını görüp yarısını görememek ah ne çektim insanlara yaşadığım durumu anlatana kadar kardiyoloji nöroloji gitmediğim doktor kalmamıştı. Ama dediğim gibi hamileliğinde tetiklediği bir durum olabilir. Evet gerçekten yaşayan insanı baya korkuya sürükleyen bir durum görme ve konuşma kaybı ürkütücü ama geçici oluyor Allahtan.
Canım sadece hamilelikte oluyorsa muhtemelen hamileliğin tetiklediği bir durumdur. Birde bu belirtilerin ardından baş ağrısı olmuyor diyorsun. 30 yaşındayım 15-16 yaşından beri yaşıyorum ben. Tabi bu tür belirtileri doktorunuzla mutlaka paylaşmanızda fayda var.
Canım çok geçmiş olsun gözünaydın ♥ peridrol tansiyon yüksekliğinden dolayı hastanede kontrol altında. Bizlerde iyiyiz çok şükür rutin şikayet ve söylenmelere devam :)
Ahahahah sormaa yavrum hadi damat küçük duruyorda kızın maşallahı var o saç ve makyaj da iyice neneme çevirmiş tövbestağfurullah güzel sanıyorlar kendilerini o halde
Ahahahah sormaa yavrum hadi damat küçük duruyorda kızın maşallahı var o saç ve makyaj da iyice neneme çevirmiş tövbestağfurullah güzel sanıyorlar kendilerini o halde
Merhaba hanimlar. Dun kan tahlili vermistim bugun sonucumu aldim. Glukozun araligi normalde 74-106 gorunuyor. Benim son iki seferdede 93 felan cikmisti. Daakt bu sefer 62 yani baya dusuk çıkmış. Saglik ocaginda doktorum yoktu hemsirede hic bisey anlamiyo zaten. Acaba dusuk olmasi da bir sorun mu netten biraz bakayim dedim neler neler yazmislar kapadim hemen.. morelim bozuldu..
Benimde saglik ocagindaki yaptirdigim en son tahlilde glukoz 69 cikti. doktoruma sonucu yolladigimda herhangi bir sorun yok dedi, sende de bir sikinti olacagini sanmiyorum. İnternet felaket tellali zaten hic canini sikma
Canım çok geçmiş olsun gözünaydın ♥ peridrol tansiyon yüksekliğinden dolayı hastanede kontrol altında. Bizlerde iyiyiz çok şükür rutin şikayet ve söylenmelere devam :)