2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ama sadece hamılelıkte oluyorsa canım son donem ve bas agrısı fılan olmuyorsa yıne mıgren mı oluyor

Ama sadece hamılelıkte oluyorsa canım son donem ve bas agrısı fılan olmuyorsa yıne mıgren mı oluyor
Canım sadece hamilelikte oluyorsa muhtemelen hamileliğin tetiklediği bir durumdur. Birde bu belirtilerin ardından baş ağrısı olmuyor diyorsun. 30 yaşındayım 15-16 yaşından beri yaşıyorum ben. Tabi bu tür belirtileri doktorunuzla mutlaka paylaşmanızda fayda var.

Kızlar nasılsınız 50 sayfa birikmiş okuyamadım bugün taburcu olduk evime geldim cok mutluyum :)
Canım çok geçmiş olsun gözünaydın ♥ peridrol tansiyon yüksekliğinden dolayı hastanede kontrol altında. Bizlerde iyiyiz çok şükür rutin şikayet ve söylenmelere devam :)

Ahahahah sormaa yavrum hadi damat küçük duruyorda kızın maşallahı var o saç ve makyaj da iyice neneme çevirmiş tövbestağfurullah güzel sanıyorlar kendilerini o halde
Kiz biz sonuk kalmisiz hahahaha dur son 1.5 dk basliyor

Benimde saglik ocagindaki yaptirdigim en son tahlilde glukoz 69 cikti. doktoruma sonucu yolladigimda herhangi bir sorun yok dedi, sende de bir sikinti olacagini sanmiyorum. İnternet felaket tellali zaten hic canini sikma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…