Nazlım büyüyo muu napiyoo görmeden seviyoruzz kızımızıKızlar nasılsınız 50 sayfa birikmiş okuyamadım bugün taburcu olduk evime geldim cok mutluyum :)
:) o zaman hep birlikte sağlıkla kucağımıza almak dileğiyle..Canım henüz doguramadim ama kritik dönemi atlattık diye taburcu etti doktor
Doğrudur canım@Maggiore @lavanta111Cute2019 @sekersizfistikezmesi @snowmotion @Muhendisella @iclal85 @sewils88 @Pineapple60 ankara.grubu hatirladiklarim.dogru mudur? Eksik varsa soylesin
Allahımm nasıl da minnoşşş
Sifir tuz kullanıyordum ya cnm.ben ödem.den dolayı.. öylesine bi ölçeyim ne durumda dedim.bi şikayetim falan yoktu yani..ilkinde 14.5/6.5 15.5/8.5 arkasından da19/9 çıkınca hastanede bulduk kendimizi..yani dr tansiyondan ötürü doguma kadar burdasın dedi bırakmıyor.. Tansiyon normale dönerse düzenli 10 gün yatış sonra doğum.. ama düzensiz olursa her an doguma alabilirim.dedi..pelesanta kaliteli değilmiş birde benden bebeğe giden onu besleyen damarlardan biri tıkaniyormuş ödem ve tansiyondan o yüzden beslenemiyor..dr biri 1720 dedi benim dr da 1900 dedi..kuveze girebilir de girmeyebilir de girerse sadece solunum açısından girebilir dedi..bakalım.gorucez sağlıklı.olsunda kilosunda yada erken doğmasında değilim yeterki sağlığı yerinde olsun...anlayacağın rzg14 gibi bizde bi hastaneye ücret bayılacağız.suan yatış geceliği 1000 dedi..ekstra lar.haric...dünden bugüne 3000 olduk bile şimdidenGebelikten dolayı mi tansiyonu yükseldi ins düzelir
Gözün aydın canım sevindim adına.. Sağlıkla sıhhatle vakitlice gelsin kuzucuklsr inşallahKızlar nasılsınız 50 sayfa birikmiş okuyamadım bugün taburcu olduk evime geldim cok mutluyum :)
Sağlığınız yerinde olsunda Allah ödeme kolaylığı versin inşallahSifir tuz kullanıyordum ya cnm.ben ödem.den dolayı.. öylesine bi ölçeyim ne durumda dedim.bi şikayetim falan yoktu yani..ilkinde 14.5/6.5 15.5/8.5 arkasından da19/9 çıkınca hastanede bulduk kendimizi..yani dr tansiyondan ötürü doguma kadar burdasın dedi bırakmıyor.. Tansiyon normale dönerse düzenli 10 gün yatış sonra doğum.. ama düzensiz olursa her an doguma alabilirim.dedi..pelesanta kaliteli değilmiş birde benden bebeğe giden onu besleyen damarlardan biri tıkaniyormuş ödem ve tansiyondan o yüzden beslenemiyor..dr biri 1720 dedi benim dr da 1900 dedi..kuveze girebilir de girmeyebilir de girerse sadece solunum açısından girebilir dedi..bakalım.gorucez sağlıklı.olsunda kilosunda yada erken doğmasında değilim yeterki sağlığı yerinde olsun...anlayacağın rzg14 gibi bizde bi hastaneye ücret bayılacağız.suan yatış geceliği 1000 dedi..ekstra lar.haric...dünden bugüne 3000 olduk bile şimdiden
Isler bıttı
Gözün aydın cnm allahtan bende hepsini yıkadım..03 leri ütüleyip yerlestirmistim..büyüklere fırsat kalmadiIsler bıttı
Canım sen ve bebiş iyi olunda gerisi bir şekilde hallolur Allahın izniyle. Rabbim yardımcın olsun, ödeme kolaylığı versin inşallah.Sifir tuz kullanıyordum ya cnm.ben ödem.den dolayı.. öylesine bi ölçeyim ne durumda dedim.bi şikayetim falan yoktu yani..ilkinde 14.5/6.5 15.5/8.5 arkasından da19/9 çıkınca hastanede bulduk kendimizi..yani dr tansiyondan ötürü doguma kadar burdasın dedi bırakmıyor.. Tansiyon normale dönerse düzenli 10 gün yatış sonra doğum.. ama düzensiz olursa her an doguma alabilirim.dedi..pelesanta kaliteli değilmiş birde benden bebeğe giden onu besleyen damarlardan biri tıkaniyormuş ödem ve tansiyondan o yüzden beslenemiyor..dr biri 1720 dedi benim dr da 1900 dedi..kuveze girebilir de girmeyebilir de girerse sadece solunum açısından girebilir dedi..bakalım.gorucez sağlıklı.olsunda kilosunda yada erken doğmasında değilim yeterki sağlığı yerinde olsun...anlayacağın rzg14 gibi bizde bi hastaneye ücret bayılacağız.suan yatış geceliği 1000 dedi..ekstra lar.haric...dünden bugüne 3000 olduk bile şimdiden
Canım hemen ıcını doldurur yenı doganlar prematurelere anca olur benımde zayıf olacak 0-3 anca olur. Bende ısıme yarayanları cıkardım dıgerlerını yer kaplamasın dıye ayırdım.Gözün aydın cnm allahtan bende hepsini yıkadım..03 leri ütüleyip yerlestirmistim..büyüklere fırsat kalmadihoş 0.3 leri de kullanımıcaz galiba..artik aaa dostlarrr elinizde ki premature kıyafetleri benim hastaneye postalayabilirsiniz mede olsa yikanip utulenmis hazır vaziyette
Oohh gözünaydın canım benim daha mobilya gelecekte yerleştiricem ohoo çok iş var çok :)Isler bıttı
Üniversite hastanesi araştırma yok mu canım bulundgnz şehirde? Çok çok geçmiş olsunSifir tuz kullanıyordum ya cnm.ben ödem.den dolayı.. öylesine bi ölçeyim ne durumda dedim.bi şikayetim falan yoktu yani..ilkinde 14.5/6.5 15.5/8.5 arkasından da19/9 çıkınca hastanede bulduk kendimizi..yani dr tansiyondan ötürü doguma kadar burdasın dedi bırakmıyor.. Tansiyon normale dönerse düzenli 10 gün yatış sonra doğum.. ama düzensiz olursa her an doguma alabilirim.dedi..pelesanta kaliteli değilmiş birde benden bebeğe giden onu besleyen damarlardan biri tıkaniyormuş ödem ve tansiyondan o yüzden beslenemiyor..dr biri 1720 dedi benim dr da 1900 dedi..kuveze girebilir de girmeyebilir de girerse sadece solunum açısından girebilir dedi..bakalım.gorucez sağlıklı.olsunda kilosunda yada erken doğmasında değilim yeterki sağlığı yerinde olsun...anlayacağın rzg14 gibi bizde bi hastaneye ücret bayılacağız.suan yatış geceliği 1000 dedi..ekstra lar.haric...dünden bugüne 3000 olduk bile şimdiden
Ben mobılya almadım kıytırık bır lojmanda oturuyorum ıcıme sınmezdı.dırek genc odası alcam ınsallah park yatakda ıdare etsın mınık.Oohh gözünaydın canım benim daha mobilya gelecekte yerleştiricem ohoo çok iş var çok :)
Canım ben olsam genç odası da almam şimdiden esimin ısrarı ile oda takımı aldım hevesi kirilmasin diye ama sadece yatak bence 1 yıl.yeterliBen mobılya almadım kıytırık bır lojmanda oturuyorum ıcıme sınmezdı.dırek genc odası alcam ınsallah park yatakda ıdare etsın mınık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?