2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
plt aynı seviyelerde çıkmış

kalp atışını duyduk rahatladım renklide gösterdi fasulye kadar dedi ama popo baş bacak bariz belirgindi yaa bu nasıl mucize
Gözünaydın. İnşAllah biz de görürüz o hallerini

Benim hep karından bakıldı 5+3 te ekranda yanıp sönen kalp var dedi gösterdi. Dün gittiğim de 6+0 dı bebek 3 mm kalbi yine yanıp sönüyor gösterdi hatta kameraya çekti eşim. 9 Ocak Salı randevum inşAllah ilk defa sesini duyacağım bebeğimin.
@Rzg14 kalp atış sayısı aklımda unutmazsam soracağım bakalım tutacak mı

Slm bizde geldik geçen haftadan beri lekelenmelerim vardı sabah akşam progestan kullanıyorum dün bebişimin kalp atışlarini duyduk çok sukur umarım hepimiz sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza
Amin inşAllah. Gözünaydın.:)

İnsana kendini ne kadar kötü hissettiriyorlar değil mi. Benim de yüzüme bakmamıştı . Sanki babasının hayrına bakıyorlar. Herkes haketttiği maaşı alıyor zaten. Hatta ben ultrasondan kalkınca doktorun karşısına oturup sorular sordum iğne yapıyorum falan diye.kullan dedi. Sonra yanında ki sekreteri bana siz çıkın dışarda bekleyin barkodları getiririm dedi. Orada 5 dk oturmama bile tahammül edemiyorlar bir şeyler soracağım diye. Baktığı her hasta başına performans alıyorlar. Tamm belki hergün yüzlerce hastaya bakıyorlar ama her hastaya ayrı muamele etmeleri gerekiyor. Sevmiyorsan yapma bu işi o zaman. Ben 5 haftalık iken gitmiştim ama niye geldin der gibi baktı.
Onlar için önem 20. Haftadan sonra başlıyor sanırım.

Ben de geldimm bebişi gördüm kalbini dinledim çok şükür herşey yolunda Hatta başını gövdesini çok net gördüm minicik bir bebeğe benziyordu Nasıl bir mucize bu

Aşlah sağlıkla kavuştursun, gözünaydın

Adet oldum 3 gün sürdü be baş dönmem aşırı uyku ve iştahım çoğaldı

Kızlar ben daha hiç kan testi yaptırmadım ya bu troitti vs baktıkları doktor verdi bir kağıt elime ama kusmalardan evden çıkamadım bi türlü gecikmiş olmuyorumdur inşallah
Erken baktırmanda yarar vardır canm yaptır bence biraz kendini toparlarsan

Kızlar yarın sabah randevum var. Umarım bebeğimi görürüm ve kalp atışını duyarım. Buna çok ihtiyacım var. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin. Benim için dua edin
Canım dualrmdasn ikizler geleck mi merakla beklyrm yaz olur mu

Günaydınlar Kızlar. Hayırlı cumalar
B Bluemom44 hayırlı haberler ile gel inşAllah. Allah sağ Salim kavuşmayı nasip etsin. Çıkınca yaz bize de.

kızlar günaydın. 8 hafta bitti çok şükür ama bu bulantılar ve kusmalar beni maaf etti hiç birşey canım istemiyor yediğim anda kusmaya gidiyorum ne zaman biticek bunlar

Günaydıııınnnn

B Bluemom44 İnşallah hayırlı haberlerle geleceksin inanıyorum ben.

tutkuu85 Benim rahmim tersmiş. Bu nedenle kese baya büyüyene kadar alttan bakabiliriz dedi.
İlk kalp atışını da vajinal duyarız muhtemelen dedi.
Bakalım randevum yarın.
Ben de video çektirmek istiyorum :))

Canm benim de rahim ters. İlk gittiğim doktorların hepsi zor görülüyor çok küçük diyerek alttan bakmışlardı. Bu seferde ilk doktor randevum 4+3 olmasına rağmen karından kese 5+3 te de bebek ve kalp atımları görülüyordu. Bilemiyorum belki cihaz farkından dolayıdır. Güzel haberlerini bekliyorum. Allah’ın izniyle pıt pıt duyarsınız kalbini.kayıt al çok güzel oluyor eve gelince durup durup izledim

benim de rahmim ters canim. sadece 1 kez vajinal bakildi. hep karnimdan bakiyorlad.

benim de rahmim ters canim. sadece 1 kez vajinal bakildi. hep karnimdan bakiyorlad.

Aaa demek ki yaygın bir şey bu :)
Bi benim böyle galiba diye düşünüyordum:))
Cihaz farkı da olabilir. Bana mesela kanama alanları var yok gibi bir şey söylemedi hiç.
Kanama alanı olmadığı için mi söylemedi, yoksa cihazda mı görünmüyor bilmiyorum.
Bu sefer sorularımı not aldım soracağım :)
Benim 5+0 da karından keseyi göremedi, vajinal görebildi.
İnşallah 6+2 de görebilir.

Kızlar bebişimin kalp atışını duydum, kendisini de gördüm. 6+6 haftalık bugün Çok şükür. Ultrasonda kalbinin oynadığı bile belli oluyordu. Allah isteyen herkese nasip etsin PiaLeon
Gözün aydın canım masallah. Ölcume göre tam tarihinde mi cikti kaç kere atmış dakikada burda annelerle cinsiyt sağlaması yapacgz

Kızlar 3 haftadır geçmeyen bir grip yaşıyorum artık sinüzite çevrimi hapşırdıkça ve öksürdükçe kasıklarım çok acıyor 9+5 yetim hafif karnım çıkmaya başladı hastalıktan iştahım azalmasına rağmen. ama göğüsteki hasasiyetim azaldı. bu gün devlet hastanesine gidiceğim umarım doktor ilgilenir ve bebeğim iyidir. Normalde özele gidiyorum ama doktor sağolsun abarttığını düşünüyor ama ilk gebelik olunca insan merak etmeden duramıyor. Korkmuyor değilim. Kendimi sürekli düşükle ilgili yazıları okurken buluyorum dua edin bebiş iyi olsun. Herkese hayırlı Cuma’lar. Bebişlerimizin dağlımı olması için dua ediyorum

Kızlar hamileliğinizin başından bu yana kilo alımınız nasıl?
6 haftalık olarak 1.5 kilo almışım gibi görünüyor, şoka girdim

Gözün aydın canım masallah. Ölcume göre tam tarihinde mi cikti kaç kere atmış dakikada burda annelerle cinsiyt sağlaması yapacgz
Canım doktor haftaya gel baş popo ölçümü ile tam olarak kaç haftalık olduğuna bakarız dedi ama 7.haftan bitmek üzere dedi. Kesin olarak ölçümden sonra söyleyecekmiş. Kalp atışı 150dedi canım bu cinsiyet muhabbetinide sordum haftaya değişir 8.hafta baz alınıyor genelde ama doğru çıkmıyor mğmkün değil tutanda şans zaten ya kız ya erkek dedi. Annemde yanımdaydı oda erkek kardeşimde 180civarı çıktığını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…