Gözünaydın. İnşAllah biz de görürüz o halleriniplt aynı seviyelerde çıkmış
kalp atışını duyduk rahatladım renklide gösterdi fasulye kadar dedi ama popo baş bacak bariz belirgindi yaa bu nasıl mucize
Benim hep karından bakıldı 5+3 te ekranda yanıp sönen kalp var dedi gösterdi. Dün gittiğim de 6+0 dı bebek 3 mm kalbi yine yanıp sönüyor gösterdi hatta kameraya çekti eşim. 9 Ocak Salı randevum inşAllah ilk defa sesini duyacağım bebeğimin.Bence stres yapma.
Gebelik çok tedirgin bir süreç ama akışına bırakmak da gerek.
İnşallah çok güzel gelsin sonucun
Hamile olmanın kaderinde şımarıklık zannedilme var galiba.
Hiç takılma.
6+2 de gideceğim ben de. Geçmedi şu iki gün.
Kafein benim zayıf noktam.
Çok korkuyorum benim yüzümden bir şey olacak diye.
Kahve çekirdeklerimiz kalp biz :)
Sen ne zaman gördün? Vajinal muayene miydi?
Sormamışımdır inşallah daha önce :)
Aklım biraz dağınık da :))
Listeni paylaşabilirsen ben de çok sevinirim :)
Zira Boyum 1.70 ama 65 kg ile hamile kaldım.
Ve dikkat etmem şart :)
Amin inşAllah. Gözünaydın.:)Slm bizde geldikgeçen haftadan beri lekelenmelerim vardı sabah akşam progestan kullanıyorum dün bebişimin kalp atışlarini duyduk çok sukur umarım hepimiz sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza
Kızlar devlette randevum vardi. Doktor doğru duzgun ilgilenmedi. Insulin ve d vitamoni icin endokrine godeceksin dedi . Kan istemedi yani. Ben su an 9 +3 üm. Ultrasonda dogru duzgun bakmadi cok kucuk falan dedi. 3 hafta sonra gel dedi. Kâğıtta vermedi. Kalp atisi vs olmasa soylerdi degil mi ? Canimi cok sıktı ya. Mal oldum resmen
Ben de geldimmbebişi gördüm kalbini dinledim çok şükür herşey yolunda Hatta başını gövdesini çok net gördüm minicik bir bebeğe benziyordu Nasıl bir mucize bu
Adet oldum 3 gün sürdü be baş dönmem aşırı uyku ve iştahım çoğaldıCanım 3aydır adet olmuyorsun yani doğru düzgün. Hafif pembe kanama oluyor kısa süreli anladığım kadarıyla. Hamile olsaydın en az 7haftalık hatta 9haftalık bile olabilirdin. Yeni hamile kalman içinde adet olman gerekli. Fakat olmamışsın neredeyse. kanda değerlerin çıkmamış hamile değilsin eğer sorduğun buysa. Herhangi bir idrar testiylede bakabilirsin. Kan sonuçlarını aldığında hemşirenin bilgi vermesi gerekiyordu. Bence haftaya tekrar kandan baktır içinin rahat etmesini istiyorsan. Adet düzensizliğin için doktora görün istersen. Forumda da konular mevcuttur
Anladım canım tekrar kan testi yaptır derim ozaman Allah gönlüne göre versinAdet oldum 3 gün sürdü be baş dönmem aşırı uyku ve iştahım çoğaldı
Erken baktırmanda yarar vardır canm yaptır bence biraz kendini toparlarsanKızlar ben daha hiç kan testi yaptırmadım ya bu troitti vs baktıkları doktor verdi bir kağıt elime ama kusmalardan evden çıkamadım bi türlü gecikmiş olmuyorumdur inşallah
Canım dualrmdasn ikizler geleck mi merakla beklyrmKızlar yarın sabah randevum var. Umarım bebeğimi görürüm ve kalp atışını duyarım. Buna çok ihtiyacım var. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin. Benim için dua edin
Canm benim de rahim ters. İlk gittiğim doktorların hepsi zor görülüyor çok küçük diyerek alttan bakmışlardı. Bu seferde ilk doktor randevum 4+3 olmasına rağmen karından kese 5+3 te de bebek ve kalp atımları görülüyordu. Bilemiyorum belki cihaz farkından dolayıdır. Güzel haberlerini bekliyorum. Allah’ın izniyle pıt pıt duyarsınız kalbini.kayıt al çok güzel oluyor eve gelince durup durup izledim
Canm benim de rahim ters. İlk gittiğim doktorların hepsi zor görülüyor çok küçük diyerek alttan bakmışlardı. Bu seferde ilk doktor randevum 4+3 olmasına rağmen karından kese 5+3 te de bebek ve kalp atımları görülüyordu. Bilemiyorum belki cihaz farkından dolayıdır. Güzel haberlerini bekliyorum. Allah’ın izniyle pıt pıt duyarsınız kalbini.kayıt al çok güzel oluyor eve gelince durup durup izledim
benim de rahmim ters canim. sadece 1 kez vajinal bakildi. hep karnimdan bakiyorlad.
Kızlar bebişimin kalp atışını duydum, kendisini de gördüm. 6+6 haftalık bugün Çok şükür. Ultrasonda kalbinin oynadığı bile belli oluyordu. Allah isteyen herkese nasip etsinPiaLeon
Gözün aydın canım maşallahKızlar bebişimin kalp atışını duydum, kendisini de gördüm. 6+6 haftalık bugün Çok şükür. Ultrasonda kalbinin oynadığı bile belli oluyordu. Allah isteyen herkese nasip etsinPiaLeon
Gözün aydın canım masallah. Ölcume göre tam tarihinde mi cikti kaç kere atmış dakikada burda annelerle cinsiyt sağlaması yapacgzKızlar bebişimin kalp atışını duydum, kendisini de gördüm. 6+6 haftalık bugün Çok şükür. Ultrasonda kalbinin oynadığı bile belli oluyordu. Allah isteyen herkese nasip etsinPiaLeon
Canım doktor haftaya gel baş popo ölçümü ile tam olarak kaç haftalık olduğuna bakarız dedi ama 7.haftan bitmek üzere dedi. Kesin olarak ölçümden sonra söyleyecekmiş. Kalp atışı 150dedi canım bu cinsiyet muhabbetinide sordum haftaya değişir 8.hafta baz alınıyor genelde ama doğru çıkmıyor mğmkün değil tutanda şans zaten ya kız ya erkek dedi. Annemde yanımdaydı oda erkek kardeşimde 180civarı çıktığını söylediGözün aydın canım masallah. Ölcume göre tam tarihinde mi cikti kaç kere atmış dakikada burda annelerle cinsiyt sağlaması yapacgz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?