2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar maşallah inceciksiniz hepinizde kiloları görünce kendimi çok şişko hıssettım 63.5 kilo ile başladım şimdi 62 ye düştüm bende

Şekerler nasılsınız umarım bebislerde iyidir benim halsizlik biraz düzeldi ama mide bulantısı mahvediyor

Oyy ama sizin çok ağır geçti değil mi, çok şiddetli bulantılarınız olduğunu okumuştum daha önce sanki.
Biraz daha iyi mi, hala aynı şekilde devam ediyor mu?
Evet maalesef öyleydi canım.. bir şey yiyemiyorum çok fazla şuan daha iyiyim çok şükür halime yine az da olsa yiyorum bir şeyler :)

Kızlar maşallah inceciksiniz hepinizde kiloları görünce kendimi çok şişko hıssettım 63.5 kilo ile başladım şimdi 62 ye düştüm bende
:)) canım olsun daha dirençlisindir belki keşke bende biraz daha kilolu olsaydım diyorum halsizlik çok fazla var elim kolum kalkmıyor hiç

amin canim aminnn...
dedigin gibi basina gelmeyen bilemez.
testi yaptirip bilerek beklemek isteyene de saygim sonsuzzzz.
ben o stresi kaldiramam o nedenle de yaptirmamayi tercih ediyorum sadece

Aslinda yazmak istedigim ama yanlis anlasilmasini istemedigim cok sey var. ama konu cok hassas. o nedenle herkese bu konuda saygi duyuyorum

Canım nasılsın nasıl gidiyor :)) biraz daha iyi misin duskapani
İyiyim canım çok şükür 9.haftaya girince baya azaldı. Sabah kusmam devam ediyor ama ona alıştım artık. Gün içinde olmasın da. Ara sıra bulantı hissediyorum gün içinde ama en azından bir şeyler yiyebiliyorum. İnşallah geri gelmez:) sen nasılsın?

:)) canım olsun daha dirençlisindir belki keşke bende biraz daha kilolu olsaydım diyorum halsizlik çok fazla var elim kolum kalkmıyor hiç
Keşke cnm ama nerdee akşama kadar yatıyorum resmen iki adım atıyorum yoruluyorum bazen diyorum önceki halimi özledim çok sıkıcı bu hamilelik biran önce geçse zmn bebişleri kucağımıza alsak

Doğru canım haklısın aslında, müdahale edilebilecek bir şeyse kesin yaptırmak lazım. Ben yine de yaptırırım herhalde ya çünkü merak ederim inşallah sağlıklıdır hepimizin yavrucukları

Doğru canım haklısın aslında, müdahale edilebilecek bir şeyse kesin yaptırmak lazım. Ben yine de yaptırırım herhalde ya çünkü merak ederim inşallah sağlıklıdır hepimizin yavrucukları
İnş canım inş hepimizde sağlıklı bebişler getiririz dünyaya

Evet haklısın canım anlıyorum tabiki her şeyi yazamıyoruz malesef:) herkesin kendi tercihi artık ben meraklı bir insan olduğum için sonra keşke yaptırsaydım derim kesin o yüzden yaptırcam galiba:/ 3 hafta daha düşüneyim de:)

Maşallah ikiz miii meyve suyu yerine portakln kendisini yesen mi annesi çünkü direk suyunu içince birden sekerin yükselir ama yersen daha faydalı. Ama miden almazsa yesil mercimek çorbası öneririm folik asit deposu

Arkadaslar peki bu testler olumsz ciktgnda bir tedavi olmuyor degl mi henüz onlara bakmdm

Evet canım haklısın bu yönden düşünmemiştim gerçekten stres üzüntü çok etkiliyor. Ve dediğin gibi benim çevremde de çok oldu hep sağlıksız dediler fakat hepsi nur topu gibi doğdu. İnşallah Allah hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza versin

Arkadaslar peki bu testler olumsz ciktgnda bir tedavi olmuyor degl mi henüz onlara bakmdm
yok canim. tedavi yapilamiyor.
2li tarama da down sendromu bakiliyor. birkac sey daha vardi sanirim. risk yuksek ise 3lu tarama. o da riskli ise amniyosentez. onda da sorun olursa 2 secenek sunuluyor. ya devam edebilirsin ya da gebeligi sonlandirabilirsin.
Oglumda doktor ense kalinligi olcumu iyi gelince ve burun kemigi olusunca ikili testi kendi yapmadi. digerlerini de ben istemedim.

kocaman amin. hepimizjn guzel gecsin. saglikla tamamlamamiz nasip olsun

Rabbim neylerse güzel eyler. Engelli çocuklara, kpss içinde yetiskin gorme engelli arkdslara gönüllü okutmanlk yaptım doktora yaparken bazen sınıftaki arkdaslarmdan daha da iyiler diyordum manevi yonden. Rabbim evlatla yine de kimseyi imtihan etmesn. inşallah hepimiz sağlıcakla kucagmza alalm canım.

Bu ilacı aile hekimim vermişti ama bende kendi kontrolüme kadar bekliycem kendi doktoruma sorar öyle kullanırım zararı olmaz dedi ama yinede riske atmaym ben genelde hiç ilaç vermiyorlarmış çünkü
Yani ne desem bilemedim sen nasıl istersen canım, şahsen ben de kullanmak istemem.çünkü ilaçla geçse bile yine oluşuyor idrarda lökosit

Maşallah ikiz miii meyve suyu yerine portakln kendisini yesen mi annesi çünkü direk suyunu içince birden sekerin yükselir ama yersen daha faydalı. Ama miden almazsa yesil mercimek çorbası öneririm folik asit deposu
Evet canım ikiz Canım şekerim yok ama mantıklı söylediğin lakin serin serin iyi geliyor mercimek çorbasını çok severim yemek yiyebiliyorum ama zorla iştahla yiyemiyorum hafif hafif bulanıyor ama hiç öğürmedim mesela benimde farklı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…