Bende de bulantı kusma yok canım ilkinde de olmadı hiç aklına kötü şeyler getirme bünye meselesi benim kontrolüm de çarşamba hayırlısı bakalımMerhaba kızlar. Siz böyle kusmalardan bahsedince çok şükür diyorum çok hafif bulantı ve koku hassasiyetim var. Hiç öğürmedim kusma da olmadı Her bünye farklıdır evet ama, bazen diyorum bulantım yok ters giden bir şeyler mi var gelişim ile ilgili. Kontrol Çarşamba günü daha da çook var. Allahım yavrularımıza sağ Salim kavuşmayı nasip etsin.
Ev işlerini, temizliği düzenli yapabiliyor musunuz,? Halim yok ve kendimi yormak istemiyorum ama sürekli ev düzenli tertemiz olsun istiyorum çocuk ta olunca tabi ki çok mümkün olmuyor.
Merhaba kızlar. Siz böyle kusmalardan bahsedince çok şükür diyorum çok hafif bulantı ve koku hassasiyetim var. Hiç öğürmedim kusma da olmadı Her bünye farklıdır evet ama, bazen diyorum bulantım yok ters giden bir şeyler mi var gelişim ile ilgili. Kontrol Çarşamba günü daha da çook var. Allahım yavrularımıza sağ Salim kavuşmayı nasip etsin.
Ev işlerini, temizliği düzenli yapabiliyor musunuz,? Halim yok ve kendimi yormak istemiyorum ama sürekli ev düzenli tertemiz olsun istiyorum çocuk ta olunca tabi ki çok mümkün olmuyor.
Merhaba kızlar. Siz böyle kusmalardan bahsedince çok şükür diyorum çok hafif bulantı ve koku hassasiyetim var. Hiç öğürmedim kusma da olmadı Her bünye farklıdır evet ama, bazen diyorum bulantım yok ters giden bir şeyler mi var gelişim ile ilgili. Kontrol Çarşamba günü daha da çook var. Allahım yavrularımıza sağ Salim kavuşmayı nasip etsin.
Merhaba hanımlar bende neredeyse 8 haftalık gebeyim... Sol göğsüm diğerine nazaran daha ağrılı ve sert kitle geliyor ele. Sizin de var mı böyle bir sorununuz? İlk çocuğum sol göğsümden emmeyi sevmezdi süt kalıntısı mı yağ bezesi mi yoksa Allah korusun kötü huylu bir kitle mi diye düşünüyorum kaç gündür. Hormonlardan kaynaklıdır diyorlar ama içim hiç rahat değil ...Genel cerrahiden randevu alacağım.
İnşallah canım 3 ay da 5. Ay da geçti diyen var o kadar nasıl dayanıcam ağlıyorum artık hergün bugn doktora gittm zar zor daha ikinci kez dışarı bile cıkamıyorum kalbini duydum bebegi gördük 7+0 dedi ama sat göre 7+2 olması gerekiyordu bi sorun olmaz değil mi senin nasılCanım bayadır yazmıyordun ben de seni merak etmiştim. Kokulardan ben de rahatsız oluyorum geçen haftalarda senin gibiydim oda, koridor, mutfak hepsi ayrı midemi bulandırıyordu ama binlerce şükür 9.haftaya girince rahatladım. Gitsin gelmesin o günler çok kötüydü. İnşallah sen de rahatlarsın hepsi geçer
Endişeniz normal ama artis normal görünüyor. En az yuzde 60 artis bekleniyor . Sizinde hep 2 katı olmuş. Rahat olun :) Allah nasip etsin yeter ki :)Arkadaşlar 4+2 günlük hamileyim adetim bir gun geçti daha. Ilk değerim 37, 48 saat sonra 92, 46 saat sonra 196. Artis nasıl biraz az gibi sanki yani tam sınırda. Bebegin tutunması için ne yapabilirim
Çarşamba 15te benim deÇarşamba günü bende dahil olmak üzere baya kişinin randevusu var.İnşallah hayırlı güzel haberler alırız kızlar.Hayırlı geceler hepinize. ❤
kızlar aranızda 10 haftalık olan var mı bende göğüs hassasiyeti geçmedi ne zaman geçer acaba ??
Normal yemeklere koyariz ya o sorun teskil etmiyor. Ama cig avuc avuc yemek dusuge sebep oluyormus. Asya ulkelerinde cocuk dusurmek isteyenler maydonoz ve adacayi tuketirler.. bu zamana kadar bir sey olmamis. Icini rahat tut. Rabbim korumustur. Bundan sonra da yeme ☺ kahvalti da ben 3 4 sap roka yiyorum..Arkadaslar ya hamilelikte mayonez yemek sakincaliymis ueni ogrendim. Ama ben meredeyse hergun mayonez yedimm.Bu konuda bilgisi olan var mi
Aaaaa cok pardon mayonez demissin ☺ evet gebelikte mayonez yenmez. Cunku cig yumurtanin cirpilmasiyla yapiliyor. Pastorize olmayan cig sut peynir vs nasil yenmiyorsa az pismis et az haslanmis rafadan yumurta da yasak. Allah korumustur. Artik ogrendin ve yememelisin...Arkadaslar ya hamilelikte mayonez yemek sakincaliymis ueni ogrendim. Ama ben meredeyse hergun mayonez yedimm.Bu konuda bilgisi olan var mi
Canım ne güzel kalbini duymuşsun çok sevindim:) ultrason aletleri öyle farklı ölçüyormuş bebeğin duruşuna göre sanırım. Bebekler hep dümdüz durmuyor ki boyunu ölçerken:) merak etme 2 günden bir şey olmaz. Biz de 8+6’dayız bugün 1 buçuk saat sonra randevum var bakalım ben de en son 6+1’de gitmiştim kalbini duymuştum inşallah her şey yolundadır. Bulantı meselesi de ben de o 5.ay geçti diyenleri okuyup bunalıma giriyordum ama çok şükür sadece sabah 1 kere kusmayla bitiriyorum günü artık. 8.hafta bitince bir de halsizlik de azalıyor bünye bebeğe artık alıştığı için. 9.haftada biraz daha rahatlayacağına inanıyorum ben halsizliğin de geçmesiyle.İnşallah canım 3 ay da 5. Ay da geçti diyen var o kadar nasıl dayanıcam ağlıyorum artık hergün bugn doktora gittm zar zor daha ikinci kez dışarı bile cıkamıyorum kalbini duydum bebegi gördük 7+0 dedi ama sat göre 7+2 olması gerekiyordu bi sorun olmaz değil mi senin nasıl
İnsallah canim ya rabbim korumustur insallah.Aaaaa cok pardon mayonez demissin ☺ evet gebelikte mayonez yenmez. Cunku cig yumurtanin cirpilmasiyla yapiliyor. Pastorize olmayan cig sut peynir vs nasil yenmiyorsa az pismis et az haslanmis rafadan yumurta da yasak. Allah korumustur. Artik ogrendin ve yememelisin...
Canım bence bir daha yeme o da çiğ yumurta olduğu için toxoplazma için deniyor yenmesin diye. Bir de bu sadece toxoplazma için değil karaciğer için de çok zararlı bir yiyecek ben normal hayatımda da hiç yemem o yüzden. Karaciğerini yağlandırır, Kolesterolü yükseltir.Arkadaslar ya hamilelikte mayonez yemek sakincaliymis ueni ogrendim. Ama ben meredeyse hergun mayonez yedimm.Bu konuda bilgisi olan var mi
Aynı ben . Koku yüzünden çok kötü durumdayım. Eşimle bile kavga sebebimiz. O da bişey yiyemiyor . Geçer inşallah .Kokulardan rahatsız olan varmı ağzım yüzüm kapalı geziyorum evde kapattığım şalın bile kokusu geliyo oda değiştirdiğim an öğürüyorum odaların kendi kokusundan nasıl anlatıyım bilemedm cok saçma ama yattığım odaya tıkıldım kaldım kahvaltımı bile burda yapıyorum yemek kokusu sigara kokusu herşey cok kötü ilk defa dün istifra ettim ki en son 8 yaşında falandım heralde hatırlamıyorum bile
Zaten yemem artik basta bilmedigim icin yiyordum. Malesef seviyorum ben iste. İnsallah birsey olmamistirCanım bence bir daha yeme o da çiğ yumurta olduğu için toxoplazma için deniyor yenmesin diye. Bir de bu sadece toxoplazma için değil karaciğer için de çok zararlı bir yiyecek ben normal hayatımda da hiç yemem o yüzden. Karaciğerini yağlandırır, Kolesterolü yükseltir.
Tansiyon da olabilir canım yediklerine dikkat et. .tuzlu şeyler yeme turşu gibi mesela.. Bende oluyor fakat progestan yapıyor bende Rabbim sağlık versinKızlar nasılsınız dün akşam üstü bende bi baş dönmesi tuttu dedim bayılıyorum , kafama sıkıca tülbent bağladım biraz hafifletti. Bu sabahta oldu ama dünkü gibi değildi çok acıkmış olarak kalktım sanki kan şekerim düşmüş gibiydi ondan mıdır bilemedim. Sizde de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?