Benim de 3 gün önce bulandi ogurme yok ama hayattan bezmis gibi olmstm şükür bugün iyiyim inşallah daha olmaz diyelim canım.Evet canım ikizCanım şekerim yok ama mantıklı söylediğin lakin serin serin iyi geliyor mercimek çorbasını çok severim yemek yiyebiliyorum ama zorla iştahla yiyemiyorum hafif hafif bulanıyor ama hiç öğürmedim mesela benimde farklı sanırım
Aynen halsizlik uyku hali hiçbirşey yapmak istemiyorum bazen diyorum anca mı başlayacak acaba sıkıntılar diye inş hafif atlatırız canım dediğin gibiBenim de 3 gün önce bulandi ogurme yok ama hayattan bezmis gibi olmstm şükür bugün iyiyim inşallah daha olmaz diyelim canım.
bende de mide bulantısı hiç olmadı ama sürekli halsizlik ve hiçbirşey yapmk istemiyorum sadece ben böyle olmadığıma sevindim çünkü naz yapıyorum gibi oluyor ama gercekten hiçbirşey yapasım gelmiyor fakat 2 yaşında bir kızım var çok zor oluyorAynen halsizlik uyku hali hiçbirşey yapmak istemiyorum bazen diyorum anca mı başlayacak acaba sıkıntılar diye inş hafif atlatırız canım dediğin gibi
Yanlız değilsin ben de acaba ben mi kendimi bıraktım diyordum sanırım hormonlar geçen birde ağlama krizine girdim kafamda kurdum saçma sapan şeyleribende de mide bulantısı hiç olmadı ama sürekli halsizlik ve hiçbirşey yapmk istemiyorum sadece ben böyle olmadığıma sevindim çünkü naz yapıyorum gibi oluyor ama gercekten hiçbirşey yapasım gelmiyor fakat 2 yaşında bir kızım var çok zor oluyor
bende öyleyim istifra etmiyorum fakat kokulardan çok etkileniyorum eşime bile diyorum kokuyosun diye tek isteğim deterjan koksun hereyer temiz koksun hele ki sigara kokusu mahfoluyorumKokulardan rahatsız olan varmı ağzım yüzüm kapalı geziyorum evde kapattığım şalın bile kokusu geliyo oda değiştirdiğim an öğürüyorum odaların kendi kokusundan nasıl anlatıyım bilemedm cok saçma ama yattığım odaya tıkıldım kaldım kahvaltımı bile burda yapıyorum yemek kokusu sigara kokusu herşey cok kötü ilk defa dün istifra ettim ki en son 8 yaşında falandım heralde hatırlamıyorum bile
bende duygusal yönden çok kötüyüm geçenlerde kızım yaramazlık yaptı o ağladı ben ağladımmYanlız değilsin ben de acaba ben mi kendimi bıraktım diyordum sanırım hormonlar geçen birde ağlama krizine girdim kafamda kurdum saçma sapan şeyleri
Canım bayadır yazmıyordun ben de seni merak etmiştim. Kokulardan ben de rahatsız oluyorum geçen haftalarda senin gibiydim oda, koridor, mutfak hepsi ayrı midemi bulandırıyordu ama binlerce şükür 9.haftaya girince rahatladım. Gitsin gelmesin o günler çok kötüydü. İnşallah sen de rahatlarsın hepsi geçerKokulardan rahatsız olan varmı ağzım yüzüm kapalı geziyorum evde kapattığım şalın bile kokusu geliyo oda değiştirdiğim an öğürüyorum odaların kendi kokusundan nasıl anlatıyım bilemedm cok saçma ama yattığım odaya tıkıldım kaldım kahvaltımı bile burda yapıyorum yemek kokusu sigara kokusu herşey cok kötü ilk defa dün istifra ettim ki en son 8 yaşında falandım heralde hatırlamıyorum bile
Sabahları ben de kusuyorum canım ama ona alıştım artık yataktan kafamı kaldırdığım gibi öğürmeye başlıyorum eşim de alıştı artık hiç garipsemiyor:) 6.haftadan beri her gün yaşıyorum bunu. sabah kusması hiçbir şeymiş geçen haftalarda yaşadıklarımdan sonra. Buna da şükür.8. Haftaya girmemle bulantılarıma kusma da eklendi. Sabahları kalktığımda ağlayarak kusuyorum psikolojim yerle bir komikte gözükmüyor değilimdir dışarıdan bakınca ahahah :)) hiçbişey yapmamak, isteksizlik, halsizlik, uyku halleri bende de var. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Zor süreçler ama şükür Rabbimin nasip ettiği güzel duygular aynı zamanda.
Teşekkür ederim canım allah tazı olsunBen okudum canım ama mesajımı bulamamıştım. Allah kabul etsin
anti tpo 10.38 cikti ve digeri <10 mu canim? dogru mu anladim?Iyi geceler kızlar benim tiroid çıkmıştı ilaca başladım doktorum tpo testi istedi geçici bir hastalık mi yoksa ömür boyu sürecek mi diye bakmak için sonuçlarım çıktı Anti Tpo 10,38 - Anti triglobulin antikor <10 çıktı kontrolüm iki hafta sonra çok merak ediyorum internette araştırdım pek bi cevap bulamadım anlayan varsa açıklayabilirmi şimdiden teşekkürler
Hiç endişelenme annemin iki kızıyız bir kere öğürdüm der o kadar ben oğlumda hiçbirşey anlamadım şimdi ilk defa hamile gibiyim yine kusma öğürme yok çok şükür ama bi bezmiştik tembellik isteği var tabi iş ve çocuk olunca pekte mümkün olmuyor endişe etme yani her bünye farklı birde bu tarz şeyler sanırım anneye çekiyorMerhaba kızlar. Siz böyle kusmalardan bahsedince çok şükür diyorum çok hafif bulantı ve koku hassasiyetim var. Hiç öğürmedim kusma da olmadı Her bünye farklıdır evet ama, bazen diyorum bulantım yok ters giden bir şeyler mi var gelişim ile ilgili. Kontrol Çarşamba günü daha da çook var. Allahım yavrularımıza sağ Salim kavuşmayı nasip etsin.
Ev işlerini, temizliği düzenli yapabiliyor musunuz,? Halim yok ve kendimi yormak istemiyorum ama sürekli ev düzenli tertemiz olsun istiyorum çocuk ta olunca tabi ki çok mümkün olmuyor.
Evet ben de her bünye farklıdır diye düşünüp kendimi telkin ediyorum canm.Hiç endişelenme annemin iki kızıyız bir kere öğürdüm der o kadar ben oğlumda hiçbirşey anlamadım şimdi ilk defa hamile gibiyim yine kusma öğürme yok çok şükür ama bi bezmiştik tembellik isteği var tabi iş ve çocuk olunca pekte mümkün olmuyor endişe etme yani her bünye farklı birde bu tarz şeyler sanırım anneye çekiyor
Canım teşekkür ederim içimi rahatlattin sadece bunlar yazıyor sınır yazmıyor o yüzden bende pek anlamadım doktorumda öyle demişti çünkü gebelikten önce kan tahlilleri verdiğimde temiz çıkmıştı gebellikle birlikte tsh hormonum yükseldi 4.99 çıktı doktorda ilaca basliycaksin ama gebelikten kaynaklı gibi duruyor dedi o yüzden tpo testi istedi bakalım hayırlısı olsun inşallah ultrasonda istedi onunda sonucunda kesin birsey söyleranti tpo 10.38 cikti ve digeri <10 mu canim? dogru mu anladim?
anti tpo sınıri kac?
bu yazdigina gore bence gebelik kaynakli senin gibi geldi bana. . benim bu anti tpo ve digeri 1000 lerde neredeyse. benim ki omurluk. sen de en fazla takip eder, gebelikten sonrada kontrol eder...
bu antilerin anlami su demek.... "ben senin bagisiklik sisteminim ve senin tiroid bezinin urettigi hormonlari dusman olarak algiliyorum. o yuzden de seni korumak icin anti leri yani antikorlari uretip, tiroid bezine saldiriyorum ki hormon uretmeyi biraksin"... yani tiroidid denen tiroid iltihabini gosteriyor bu antiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?