2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bebişimin kalp atışını duydum, kendisini de gördüm. 6+6 haftalık bugün Çok şükür. Ultrasonda kalbinin oynadığı bile belli oluyordu. Allah isteyen herkese nasip etsin @AlessiaLeon

Canım çok sevindim gözün aydın. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah.

Kızlar bugün biraz kahverengi akıntım geldi çok korktum.Doktoruma yazdım,endişe etme verdiğim ilaçları kullanmaya devam et dedi.İnşallah kötü bşy yoktur.

Kızlar bugün biraz kahverengi akıntım geldi çok korktum.Doktoruma yazdım,endişe etme verdiğim ilaçları kullanmaya devam et dedi.İnşallah kötü bşy yoktur.
İnşallah yoktur canım sen gönlünü ferah tut. Kahverengi olabiliyormuş çoğu kişide bende öyle biliyorum

Ya ne güzel 3.bebiş Önceki gebeliklerinde bulantıların nasıldı? Şu bulantılar geçse de kendimize gelsek ya sersem tavuk gibiyim ben
2 oğlumda da çok kusuyordum. Ama bu bi başka. Yataktan çıkamıyorum hareket edemiyorum. Daha zorlu oldu bence. Ya da yaş mi ilerledi ne

Ben tam aksine 2 kilo vermişim

bulantıdan değil mi bende de çok hafif var ama yemeğe başlayınca geçiyor ve hiç doymayacakmışım gibi geliyor çok garip. İnşallah geçer bulantılarınız en kısa zamanda, gerçekten hiç hoş bişey değil

Kızlar hamileliğinizin başından bu yana kilo alımınız nasıl?
6 haftalık olarak 1.5 kilo almışım gibi görünüyor, şoka girdim

ayni durumdayim.

masallah.
zaten eglenmek amacli yapiyoruz canim cinsiyet tahminlerini zamani mutlu gecirelim diye.. yoksa tamamen teorik bir konu

Selam kizlar bende 2 gün önce doktora gittim şükürler olsun kesemiz gözüktü, kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi ben 20 ocak gibi gitmeyi düşünüyorum. Son 4 gündür aşırı derecede mide bulantısı eksimesi arada çıkarmada yaşıyorum doktora söyledim metpamid verdi, haftasiyla uyumluymuş bugün 5+2 yiz. Rabbimden herkese sağlık diliyorum ınsallah hepimiz için güzel geçer gebeliklerimiz kızlar

Ayrıca çok çok açık kahve lekelenmem oldu progestana da başlattı, günde 2 kez de onu içiyorum. Bulantı ilacını dun sabah içtim düzenli icmeyi düşünmüyorum

Evet canım kusma yok ama bulantı ve öğürme çok oluyor.Aşırı iştahsızım.Zorla yiyorum resmen.

İnşallah canım .Sende 2hafta sonra kalp atışını duyarsın canım İnşAllah.

Evet canım kusma yok ama bulantı ve öğürme çok oluyor.Aşırı iştahsızım.Zorla yiyorum resmen.
Yaa Allah yardımcın olsun, bir an önce geçsin inşallah

ayni durumdayim.
eğer böyle giderse hamilelik sonuna kaç kilo almış oluruz biz

Kontrokden geliyurum bizde kalp atışını duyduk bı sinraki randevumuz 1ay sonra inşallah.

Hayırlı olsunnn , darısı başıma inşallah :)

Kızlar ikili üçlü taramalar hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Kesinlikle yapılmalı diye düşünüyorum. Günümüz teknolojilerindenen önemli anlarımızda yararlanmıyorsak herşey allahtan diyip hiç doktora gitmemek lazım ozaman. Bu testler bizim için bu imkanlardan faydalanmamak mantıksız geliyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…