2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben de dr.la gorustum. 2 gun once idrar kultruru istemisti. ne yazik ki enfeksiyon cikti gel dedi. yine azicik leke de oldu diye usg ile bakti. masallah hersey yolunda. icerde olculebilen kanama alano yok dedi ama enfeksiyon icin 1 hafta enfeksiyon verdi.

Yaa Allah yardımcın olsun, bir an önce geçsin inşallah

eğer böyle giderse hamilelik sonuna kaç kilo almış oluruz biz

Hayırlı olsunnn , darısı başıma inşallah :)
vallahi bu sekilde baslamistim oglumda da . 11 kg ile tamamladim

masallah.

ben hicbir kosulda aldirmak istemedigim icin bu testleri yaptirmamayi tercih ediyorum. olay mantik meselesi degil, sonundaki vereceginiz karara gore hareket etmek.

Geçmiş olsun bende çok ağır geçirdim sinüzit oldum antibiyotik kullandım. Öksürme ve hapşırmanın kötü bir etkisi yok diye biliyorum canım. Ama ben ağzımı açarak hapşuruyordum daha rahat oluyor. Ihlamur vs gibi çaylar maalesef bende etkisi olmamıştı ama zorla içtiğim çorbalar kurtardı diyebilirim. O hafta hem midem bulanıyordu hem hastaydım hem iştahsızdım hepsi bir arada olunca iyice güçsüz düştüm. Doktorum takviye verdi onlarla daha iyiyim. Bir de doktorların fikirleri çok farklı olabiliyor ama ben kadın doğumcuma göre hareket ettim. İlk kbbye gittim oradan aldığım reçeteyi uygun mu diye doktoruma sorup öyle kullandım. Antibiyotik dışındakileri de şikayetim geçince bıraktım. İnşallah çabuk atlatırsın. Umarım kışın hamile kalan kimse de hasta olmaz çok zor oluyor

Kızlar bende dün gittim miniklerimin kalp atışlarını duydum aralarında 4 gün fark var dedi dr sorun değil dedi 6+6 olarak görüldü benimde hesabımla aynı büyük olan çok şükür.Bende acayip iştahsızım canım hiçbirşey istemiyor ama mecbur yiyorum sanki hiç doymuyor gibiyim ağzım acı sanki hasta olmuşum gibi tek sevdiğim şey portakal suyu şu günlerde kalp atış hızını sordum son anda aklıma geldi 145 dedi birine diğeri 140 dedi ama bu haftalarda mı bakılıyordu ?yarın özele gidicez birde ailecek eşimde görsün istiyorum bakalım o ne diyecek

ben hicbir kosulda aldirmak istemedigim icin bu testleri yaptirmamayi tercih ediyorum. olay mantik meselesi degil, sonundaki vereceginiz karara gore hareket etmek.
Canım testleri yaptırınca illa aldırmak zorunda değilsin ki. Eğer sonuç ne olursa olsun doğurmak istiyorum diyorsan en azından daha bilinçli bir anne olursun. Araştırmalar yaparsın ona nasıl iyi bir hayat sunabilirim diye düşünürsün en azından. Birşeylere bilinçli yaklaşmak gerekiyor. Down sendromu konusunda sıfır bilgi sahibi olmak bir anne için daha kötü olmalı. Eli kolu bağlı hissetmek öğrendiklerinin yetersiz olduğunu düşünmek vs. Umarım mantıklı gelmiştir. Resme geniş bir gözlükle bakmak lazım diye düşünüyorum canım

vallahi bu sekilde baslamistim oglumda da . 11 kg ile tamamladim
yaa gerçekten mi, içimi rahatlattınız vallahi son aylarda özellikle her ay birer kilo alınıyor neredeyse, ben de daha şimdiden böyle giderse ne olur sonum diye biraz endişelendim açıkçası. İnşallah ben de 10'dan çok yukarı çıkmadan tamamlayabilirim

cok genis bakiyorum canim. senin de gorusunu cok iyi anliyorum.
ben de yaptirip o riskle tum gebeligimi yasayip zehir etmek istemem. stres bebege cok daha fazla zarar veren bir faktor. sonucta sadece tarama; saglikli denip sagliksiz cikan, ya da hasta deyip saglikli cikan cok bebek var. o nedenle icimize sindigi gibi hareket etmek daha mantikli geliyor bana.

oh oh masallahhh kuzucuklara...

son ayda birden kilo aliniyor. o da bebek birden kilo aldigi icin.
bence bizgiller ilk aylarda yiyip kilo alip, sonrasinda almayanlardaniz

Adlinaa korkma cnm inş iyidir bebişin dönem döne
canım genelde sonuçların yanlış çıktığını okudum buda beni endişelendırdı açıkcası Çarşamba günü randevum doktorumdan da detaylı bilgi isteyeceğim test için daha vakit var ama durduk yere ol7msuz birşey duymaya da korkuyorum sonuçta olumsuz çıksa bile bnm için sonuç değişmeyecek ben yoluma devam edeceğim ve o olumsuzluk Doğuma kadar kafama takılıp duracak rahatsız edecek beni yaptırmasam mı diye düşünmüyor değilim

2 oğlumda da çok kusuyordum. Ama bu bi başka. Yataktan çıkamıyorum hareket edemiyorum. Daha zorlu oldu bence. Ya da yaş mi ilerledi ne
Ben de sonraki gebeliklerde daha kolay geçer diye umuyordum ama öyle değilmiş. Kız bebeklerde daha yoğun olur diye okudum bi yerde. Benim kızımda ne yesem çıkarıyordum rahatlıyordum bunda sürekli bulantı ama kusamama hali var

Amin canım sana da geçmiş olsun bebiş iyiymiş çok şükür. Bu gün görünce rahatladım. Gerçekten hamilelikte çok zormuş geçmiyor. İnşallah kimse yakalanmadan gribe atlatırlar şu kış aylarını.

Kızlar hamileliğinizin başından bu yana kilo alımınız nasıl?
6 haftalık olarak 1.5 kilo almışım gibi görünüyor, şoka girdim
Ben de 1 kilodan biraz fazla verdim canım iştahsızlık var bulantılarım azaldı çok şükür ama. 57 kiloyum şu an bakalım kaçla kapatacağım:)

Canım ben de dün biraz araştırdım da sonuçların yanlış çıktığı da çok oluyormuş bizim komşunun bile öyle çıkmıştı çok kararsızım yaptırıp yaptırmamakta. Benim bir de ablam engelli o yüzden bu konuda baya hassasım. Engelli bir çocuğa bakmaktan ziyade o çocuğun yaşadıklarının, yaşadığı hastalıkların, çektiği acıların daha önemli olduğunu düşünüyorum. Başına gelmeyen bilemez. Allah herkese sağlıklı çocuklar versin. Bir de benim ablam doktor hatası yüzünden engelli olmuş olsijensiz kalmış ve küvöze koymamışlar öyle düşününce de olacağı varsa her türlü oluyor diyorsun. Sağlıklı doğup sonradan havaleyle engelli olanlar da var. Ne bileyim test yaptırmasam da sonra merak ederim kesin çok kararasızım ben. İnşallah sağlıklıdır bebeklerimiz

Canım nasılsın nasıl gidiyor :)) biraz daha iyi misin duskapani

Ben de 1 kilodan biraz fazla verdim canım iştahsızlık var bulantılarım azaldı çok şükür ama. 57 kiloyum şu an bakalım kaçla kapatacağım:)
Sizin de mi ilk hamilelik?
Ben 53 kilo ile başladım 55'i zorlamaya başladı tartı, takip edelim bakalım kaçla kapatacağız

duskapani ikili test olumsuz çıkarsa boş yere stres yasıycam zından edicem herseyi Doğuma kadar biliyorum kendimi hersey takdiri ilahi haa derseler zamanında müdahale edilebilecek birsey varsa herhangi olumsuzlukta tedavi amaçlı birsey yapılabiliyorsa yaptırayım ama sadece genetık anarmollıkleri belirlemek için yapılıyorsa yaptırmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…