2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
herkese selam.
ben feci nezle oldum. gozumu zor aciyorum. bir yandan da idrar yolu enf. iyilesince donerim

Zaten yemem artik basta bilmedigim icin yiyordum. Malesef seviyorum ben iste. İnsallah birsey olmamistir
Olmamıştır canım içini ferah tut. Kan testlerini yaptırdın mı? Orada temiz çıktıysa korkmana gerek yok

Olmamıştır canım içini ferah tut. Kan testlerini yaptırdın mı? Orada temiz çıktıysa korkmana gerek yok
İlk hamileligimi ogrendigimde test yapildi bana sadece. Sonra hic yapilmadi. Saglik ocagindanyaptirmistim zaten. Bir de taa nisan ayinda cagirdilar. Hastane randevumda 16 sinda.

herkese selam.
ben feci nezle oldum. gozumu zor aciyorum. bir yandan da idrar yolu enf. iyilesince donerim
Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inşallah

İlk hamileligimi ogrendigimde test yapildi bana sadece. Sonra hic yapilmadi. Saglik ocagindanyaptirmistim zaten. Bir de taa nisan ayinda cagirdilar. Hastane randevumda 16 sinda.
O yaptırdığın tahlillerde toxoplazma filan var mıydı peki?

Gunaydinn kizlar hastA olanlar gecmis olsun

Bu aralar midenden su geluyor agzima reflu sanirım hamilelikte cok olurmus ama doger 3 hamileliğinde olmamisti

herkese selam.

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine inşallah en kısa sürede iyileşirsin

Kızlar süt içmek zararlı mı hamilelikte? Bir tanıdığım içmemem gerektiğini hamilelikte kalsiyum ve demir eksikliği yaptığını söyledi. Kahvaltı da süt tüketiyorum birde midem yandığında içiyorum kafam karıştı iyice

Hayir oyle birsey hic gormedim
Anladım o zaman kadın doğum doktoruna gittiğinde tahlillerinin yapılmadığını söyle canım. Genelde kalp atışını duyunca istiyor doktorlar tahlil. Bu gittiğinde doktorun da ister mutlaka. Bir sorun da yoktur inşallah stres yapma sen.

Ben bulantılarım başlamadan önce hamilelik yokken de her sabah 1 bardak süt içerdim ama bulantılardan sonra tiksindim. Sonra biraz araştırma yaptım inek sütünün insan için bir faydası olmadığını aksine dediğin gibi eksiklik yaptığını filan okudum. Hatta bunu destekleyen baya bir doktor da var. Pastörize olmayan sütler zaten içilmemeli ama pastorize olan sana kalmış yani. Benim doktorum iç demişti ama ben içemedim tiksindim. Onun yerine kefir, yoğurt yemek daha faydalı diye okudum.

Pastörize süt içiyorum ama onu da biraz azaltsam iyi olucak galiba. Peki mesela süt alıyorum yoğurdu kendim mayalıyorum bunda sıkıntı olmaz dimi?

Pastörize süt içiyorum ama onu da biraz azaltsam iyi olucak galiba. Peki mesela süt alıyorum yoğurdu kendim mayalıyorum bunda sıkıntı olmaz dimi?
Bildiğim kadarıyla ev yoğurdu öneriliyor zaten onda sıkıntı olmaz sanırım ama kontrole gittiğinde doktoruna sor tabiki. Ben bugün gittim aslında keşke daha önce konuşsaydık da sorsaydım merak ettim ben de şimdi.

Bende mayalıyıp yoğurt yiyorum süt ne zamandır içmiyorum kan ilacı alınca süt ve süt ürünleri demir emilimini azalttığı için ilaçtan önce ve sonra süt ürünleri 1 saat yemiyordum ama normal zamanda mesela et yediğinde kan yapan şeyler yediğinde öncesi ve sonrası tüketmemek lazım bir jaö saat sonra tabiki süt ürünlrrininde faydası vardır

Benimde kontrol pazartesi bir kaç gündür progesteron vr folik asitten sonra yediğimi çıkarmaya ve öğürmeye başladım midem yanıyordu bu sabahta yine çıkardım geçen haftalar hiç kusmamıştım hafif bulantı ve mide yanması vardı çıkardığıma seviniyorum nerdeyse birde progesterondan dolayı benimde başım dönüyor pazartesi 7+3 olucaz Allah nasip ederse korkmuyor değilim içimde umutla ve korkuyla bekliyorum inşallah bebeğim sağlıklıdır ve kalbini duyarım doğuma kadar herşey güzel gider inşallah arada ellerim boşalıyo gibi oluyor sizde de oluyor mu kızlar

Benim doktorum süt içmemi söylemişti canım neden zararlı olsun ki. Ama dışarıda satılan açık sütlerden içme canım belki onların içinde bulunan bakteriler falan zararlı olabilir

Neresinde yasıyor kalp atışı

İnsallah tesekkur ederim. 16 ocakta randevm o zmn soylerim artikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…