2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ahh bilemedim ki keşke yazsaydım daha önce bikaç gündür aklıma takılıyordu. Salı günü gidicem bende kontrole o zaman sorarım burdada paylaşırımm :)

Tansiyon da olabilir canım yediklerine dikkat et. .tuzlu şeyler yeme turşu gibi mesela.. Bende oluyor fakat progestan yapıyor bende Rabbim sağlık versin
Bende progestan kullanıyorum birkaç gündür o mu yapıyor acaba

İyi akşamlar kızlar Dr kontrolumuz vardı bugün ayaklarını kollarını gösterdi minnacık her şey yolunda çok şükür siz nasılsınız
Ne güzel sevindim canım:) ben de kontrole gittim bugün aynı hamilelik takvimindeki gibiydi görüntüsü:) bizde de her şey yolunda çok şükür

Arkadaşlar midem 3 gün kötüydü 2 gün iyi oldu diye sevindm ama bugün yine aynı şişkinlik taş var gibi sanki yediklermde degsklk yok ama bir durup yine baslayn bulanti sisknlk var mı Siz de de ;(

Seni cok iyi anliyorum viks kokla canim ben bir geceyi o sekilde gecirmistim sonra doktorum nane esansi tavsiye etti eczaneden onu aldim peceteye dokuyodum bi damla tum gun onu kokluyodum. Sanki burnunda bir koku var heryer o kokuyo ama o koku gecince genel bir koku hassasiyetin kalicak umut ediyorum ki o da 3 aya gecer

Canim senin haftalarinda bas agrisini 2 haftaya yakin her gun cektim sonra tansiyon aleti edindim meger tansiyonum bi dusuyo bi cikiyomus oyuzden en acilinden bi tansiyon aleti edinmeni oneririm. Vücudundakinkan basıncı yükseliyor.en buyuk sebep o. Misal bugun de sabah portakal suyu ictim bi bas donmesi oldu 8e 3e dusmus hemen ayran getirdiler uzandim gene olctum yukseldi bu seferde butun gün kafam.sersem o yuzden takipte olmani öneririm

Kalp atışını yenimi duymaya gitcen canm bende salı günü 7+2 olacağız ozaman kontrolumuz ins sagliklidirlar herşey yolundadır hiç bir sorun yoktur dr gidince kalbim ağzımdan çıkacak gbi

Arkadaşlar midem 3 gün kötüydü 2 gün iyi oldu diye sevindm ama bugün yine aynı şişkinlik taş var gibi sanki yediklermde degsklk yok ama bir durup yine baslayn bulanti sisknlk var mı Siz de de ;(
Var Canim afedersin kusma, gaz çıkarmada var mideden ötürü geçecek insallah sabır..

Bana da öyle geliyor canım akşam ölçtüm 12-7 çıktı ama iyiyim şu an o yuzden bi dengesizlik yok. Alacağım ınsallah aklimda

2 gündür ara ara belime ağrı giriyor neden olabilir acaba

Merhaba kızlar sizce bu bir erkek bebek mi ? Görüşlerinizi bekliyorum 15 + 0 doktor erkek dedi bu görüntüyü verdi 17+3 te başka bir doktor kız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…