Canım şeker hastası olmasnda sıkılan meyve suları portakal suyuda dahil aniden şekerini yükseltiyor insanın. O yüzden posası da dahil 1 adet yemek daha sağlıklı çünkü sıkılan meyve suyu için en az 3 adet meyve oluyor ve posalı olmadığı için direk kana karışıyor şeker.Canim senin haftalarinda bas agrisini 2 haftaya yakin her gun cektim sonra tansiyon aleti edindim meger tansiyonum bi dusuyo bi cikiyomus oyuzden en acilinden bi tansiyon aleti edinmeni oneririm. Vücudundakinkan basıncı yükseliyor.en buyuk sebep o. Misal bugun de sabah portakal suyu ictim bi bas donmesi oldu 8e 3e dusmus hemen ayran getirdiler uzandim gene olctum yukseldi bu seferde butun gün kafam.sersem o yuzden takipte olmani öneririm
Rahim büyüdüğü için olabilirArkadaşlar 4+3 günlük hamileyim yeni öğrendim. Dünden beri kasık ağrısı değil de sanki küçük küçük iğne batması gibi şeyler hissediyorum rahminde normal mi acaba korkuyorum
MaşAllah canım bulantısız ve sağlıklı geçirelim. Güzel haberler ile gelelim Çarşamba 11.20 de randevum .Bende de bulantı kusma yok canım ilkinde de olmadı hiç aklına kötü şeyler getirme bünye meselesi benim kontrolüm de çarşamba hayırlısı bakalım
Evet çoğumuz aynı haftalarda aynı şeyleri yaşıyoruz:) Çarşamba buralar kalp atışı muhabbetiyle dolacak desenize.:)Ya sizinle herşeyimiz o kadar aynı gidiyo ki şu yazdıklarınızın birebir aynısını yaşadım bugün iki gün midem bulandı bugün yoktu bir korktum benimde Çarşamba randevum var sanırım aramızda gün farkı fazla yok tek fark benim ilk olacak inşallah bide böyle aynı şeyi yaşayıp yazan olunca tek değilim diyorum kötü düşünceler biraz uzaklaşıyor :))
İnşAllah canım ya sağlıkla gelsinler de bulantı da başım üstüne. Onu da alır koyarım bir köşeye 9 ay misafir ederimMerhaba canım, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum her bünye farklı tepki veriyor sıkma canını.
Valla düzenli yapmaya çalışsam da ev işlerini bazen yapamıyorum. Eşim yapıyor sağolsun. Birde evde iki tane kedim var mecbur devamlı süpürmek gerekiyor kum saçıyorlar etrafa. Eşim süpürüyor arada ben yapıyorum. Ama derin temizlik hayal oldu tabiki :) idare ediyoruz bir şekilde.
Çok geçmiş olsun canm Allah acil şifalar versin.herkese selam.
ben feci nezle oldum. gozumu zor aciyorum. bir yandan da idrar yolu enf. iyilesince donerim
İlk haftalar da normal kasıklar da ağrılar sızılar. Yerleşme oluyor rahim hazırlanıyor. Sağlıkla alırsınız inşAllah kucağınıza.Arkadaşlar 4+3 günlük hamileyim yeni öğrendim. Dünden beri kasık ağrısı değil de sanki küçük küçük iğne batması gibi şeyler hissediyorum rahminde normal mi acaba korkuyorum
Sagol canımm halsizlik yok sadece kokuuuuu yine çıkardım şimdi allahım bir an önce geçsinnn inşallahhhh senin nasıl geçti randevunCanım ne güzel kalbini duymuşsun çok sevindim:) ultrason aletleri öyle farklı ölçüyormuş bebeğin duruşuna göre sanırım. Bebekler hep dümdüz durmuyor ki boyunu ölçerken:) merak etme 2 günden bir şey olmaz. Biz de 8+6’dayız bugün 1 buçuk saat sonra randevum var bakalım ben de en son 6+1’de gitmiştim kalbini duymuştum inşallah her şey yolundadır. Bulantı meselesi de ben de o 5.ay geçti diyenleri okuyup bunalıma giriyordum ama çok şükür sadece sabah 1 kere kusmayla bitiriyorum günü artık. 8.hafta bitince bir de halsizlik de azalıyor bünye bebeğe artık alıştığı için. 9.haftada biraz daha rahatlayacağına inanıyorum ben halsizliğin de geçmesiyle.
Evet canım gün içinde oldu mu o çok fena yapıyor. Benim sabah kusmam yok da aldığım herhangi bi koku bile kusmamı sağlıyo ama çok şükür diyeyim o isyan ettiğim zamanlar ki gibi değilim :))) bende yemek yiyebiliyorım çok güzel bişeymiş yemek yemek :))İyiyim canım çok şükür 9.haftaya girince baya azaldı. Sabah kusmam devam ediyor ama ona alıştım artık. Gün içinde olmasın da. Ara sıra bulantı hissediyorum gün içinde ama en azından bir şeyler yiyebiliyorum. İnşallah geri gelmez:) sen nasılsın?
Ah o kokularr şuan benim zirvede diyebilirim hassasiyetim.. temiz yıkanmış çamaşır kokusundan midem bulanıyor.. mutfağa kesinlikle giremiyorum .. sigara zaten leş ki kullanıyordum hamile kalmadan önce.. odanın kendi kokusu perde kokusu halı kokusu sürekli havalandırıyorum odayı kolonya falan kokluyorum hep bu hafta baya bi zorladı koku durumu beniKokulardan rahatsız olan varmı ağzım yüzüm kapalı geziyorum evde kapattığım şalın bile kokusu geliyo oda değiştirdiğim an öğürüyorum odaların kendi kokusundan nasıl anlatıyım bilemedm cok saçma ama yattığım odaya tıkıldım kaldım kahvaltımı bile burda yapıyorum yemek kokusu sigara kokusu herşey cok kötü ilk defa dün istifra ettim ki en son 8 yaşında falandım heralde hatırlamıyorum bile
Canım çok şanslısın ne güzel kusma zaten hayattan beziyor insan.. benimde halim yok hiç kafam kalkmıyor sanki sakinleştirici almışım..yatıyorum bütün gün bu da psikolojik olarak kötü yapıyor ama napayım canım hiç bişey yapmak istemiyor hormonlardan herhalde normalde 2 gün evde dursam sıkıntı basarMerhaba kızlar. Siz böyle kusmalardan bahsedince çok şükür diyorum çok hafif bulantı ve koku hassasiyetim var. Hiç öğürmedim kusma da olmadı Her bünye farklıdır evet ama, bazen diyorum bulantım yok ters giden bir şeyler mi var gelişim ile ilgili. Kontrol Çarşamba günü daha da çook var. Allahım yavrularımıza sağ Salim kavuşmayı nasip etsin.
Ev işlerini, temizliği düzenli yapabiliyor musunuz,? Halim yok ve kendimi yormak istemiyorum ama sürekli ev düzenli tertemiz olsun istiyorum çocuk ta olunca tabi ki çok mümkün olmuyor.
Off okurken bile kokusu burnuma geliyo.. acayip tiksindim bende ya ki çok severdim. Şuan asla görmek bile tahammül edemem öyle bir tiksinme. Bu hamilelik nasıl birşeymiş yaBen bulantılarım başlamadan önce hamilelik yokken de her sabah 1 bardak süt içerdim ama bulantılardan sonra tiksindim. Sonra biraz araştırma yaptım inek sütünün insan için bir faydası olmadığını aksine dediğin gibi eksiklik yaptığını filan okudum. Hatta bunu destekleyen baya bir doktor da var. Pastörize olmayan sütler zaten içilmemeli ama pastorize olan sana kalmış yani. Benim doktorum iç demişti ama ben içemedim tiksindim. Onun yerine kefir, yoğurt yemek daha faydalı diye okudum.
Ev yogurdu kesinlikle yasak dedi doktorum .acik sütte öyle
Umarim seker değildir canim genetik bizde yarin ananemin seker aletiye bir ölçeyim aclik tokluk..okadar haklisin ki bi daha içmem bitane yerim tamam yaniCanım şeker hastası olmasnda sıkılan meyve suları portakal suyuda dahil aniden şekerini yükseltiyor insanın. O yüzden posası da dahil 1 adet yemek daha sağlıklı çünkü sıkılan meyve suyu için en az 3 adet meyve oluyor ve posalı olmadığı için direk kana karışıyor şeker.
Amin arkadaşım 9 ay önce çocuğumu kaybettim çok korkularım var o yuzdenİlk haftalar da normal kasıklar da ağrılar sızılar. Yerleşme oluyor rahim hazırlanıyor. Sağlıkla alırsınız inşAllah kucağınıza.
Benim de 6. Haftaya kadar kaşıklarında çok ağrı oldu dış gebelik sandım ama şükür değilmiş dr olur dedi ağrı.Amin arkadaşım 9 ay önce çocuğumu kaybettim çok korkularım var o yuzden
Basın saolsun sağlıcakla al kucağına inşallahAmin arkadaşım 9 ay önce çocuğumu kaybettim çok korkularım var o yuzden
kızlar aranızda 10 haftalık olan var mı bende göğüs hassasiyeti geçmedi ne zaman geçer acaba ??
Kokulardan rahatsız olan varmı ağzım yüzüm kapalı geziyorum evde kapattığım şalın bile kokusu geliyo oda değiştirdiğim an öğürüyorum odaların kendi kokusundan nasıl anlatıyım bilemedm cok saçma ama yattığım odaya tıkıldım kaldım kahvaltımı bile burda yapıyorum yemek kokusu sigara kokusu herşey cok kötü ilk defa dün istifra ettim ki en son 8 yaşında falandım heralde hatırlamıyorum bile
Arkadaslar ya hamilelikte mayonez yemek sakincaliymis ueni ogrendim. Ama ben meredeyse hergun mayonez yedimm.Bu konuda bilgisi olan var mi
herkese selam.
ben feci nezle oldum. gozumu zor aciyorum. bir yandan da idrar yolu enf. iyilesince donerim
Gunaydinn kizlar hastA olanlar gecmis olsun
Bu aralar midenden su geluyor agzima reflu sanirım hamilelikte cok olurmus ama doger 3 hamileliğinde olmamisti
Canim senin haftalarinda bas agrisini 2 haftaya yakin her gun cektim sonra tansiyon aleti edindim meger tansiyonum bi dusuyo bi cikiyomus oyuzden en acilinden bi tansiyon aleti edinmeni oneririm. Vücudundakinkan basıncı yükseliyor.en buyuk sebep o. Misal bugun de sabah portakal suyu ictim bi bas donmesi oldu 8e 3e dusmus hemen ayran getirdiler uzandim gene olctum yukseldi bu seferde butun gün kafam.sersem o yuzden takipte olmani öneririm
Ev yogurdu kesinlikle yasak dedi doktorum .acik sütte öyle
Daha önceki gebeligim de hiç bel ağrısı çekmedim ama şimdi belime ağrı giriyor böyle bişey yaşayan var mı 8. Haftadayiz
Evet canım gün içinde oldu mu o çok fena yapıyor. Benim sabah kusmam yok da aldığım herhangi bi koku bile kusmamı sağlıyo ama çok şükür diyeyim o isyan ettiğim zamanlar ki gibi değilim :))) bende yemek yiyebiliyorım çok güzel bişeymiş yemek yemek :))
Ah o kokularr şuan benim zirvede diyebilirim hassasiyetim.. temiz yıkanmış çamaşır kokusundan midem bulanıyor.. mutfağa kesinlikle giremiyorum .. sigara zaten leş ki kullanıyordum hamile kalmadan önce.. odanın kendi kokusu perde kokusu halı kokusu sürekli havalandırıyorum odayı kolonya falan kokluyorum hep bu hafta baya bi zorladı koku durumu beni
Sağ ol arkadaşım rabbim hepimize sağlıkla kucağına almak nasip etsinBasın saolsun sağlıcakla al kucağına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?