2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Daha önceki gebeligim de hiç bel ağrısı çekmedim ama şimdi belime ağrı giriyor böyle bişey yaşayan var mı 8. Haftadayiz

Canım şeker hastası olmasnda sıkılan meyve suları portakal suyuda dahil aniden şekerini yükseltiyor insanın. O yüzden posası da dahil 1 adet yemek daha sağlıklı çünkü sıkılan meyve suyu için en az 3 adet meyve oluyor ve posalı olmadığı için direk kana karışıyor şeker.

Arkadaşlar 4+3 günlük hamileyim yeni öğrendim. Dünden beri kasık ağrısı değil de sanki küçük küçük iğne batması gibi şeyler hissediyorum rahminde normal mi acaba korkuyorum

Bende de bulantı kusma yok canım ilkinde de olmadı hiç aklına kötü şeyler getirme bünye meselesi benim kontrolüm de çarşamba hayırlısı bakalım
MaşAllah canım bulantısız ve sağlıklı geçirelim. Güzel haberler ile gelelim Çarşamba 11.20 de randevum .

Evet çoğumuz aynı haftalarda aynı şeyleri yaşıyoruz:) Çarşamba buralar kalp atışı muhabbetiyle dolacak desenize.:)
Siz de güzel haberler ile gelin inşAllah.

İnşAllah canım ya sağlıkla gelsinler de bulantı da başım üstüne. Onu da alır koyarım bir köşeye 9 ay misafir ederimsulandırıcı iğnem var
2 progestanım var,coraspinim var, 5 günde bir proluton iğnem var. Yabancı hissetmez kendini.
Çok şükür yeterki sağlıkla gelsinler.

Bu arada ilk iğne aldığım da 1 kutu verdi eczacı. Sonra doktor 3 kutu yazdı yine 1 kutu verdi. Eczacıya dedim ki ikinciye yazdırdıktan sonra 3 kutu veriliyor Muş. Rapor olunca olur dedi. Rapor alınca 9 kutu veriliyormuş dedim 1 kutu verdi başka yok dedi:)

Arkadaşlar 4+3 günlük hamileyim yeni öğrendim. Dünden beri kasık ağrısı değil de sanki küçük küçük iğne batması gibi şeyler hissediyorum rahminde normal mi acaba korkuyorum
İlk haftalar da normal kasıklar da ağrılar sızılar. Yerleşme oluyor rahim hazırlanıyor. Sağlıkla alırsınız inşAllah kucağınıza.

Sagol canımm halsizlik yok sadece kokuuuuu yine çıkardım şimdi allahım bir an önce geçsinnn inşallahhhh senin nasıl geçti randevun

Evet canım gün içinde oldu mu o çok fena yapıyor. Benim sabah kusmam yok da aldığım herhangi bi koku bile kusmamı sağlıyo ama çok şükür diyeyim o isyan ettiğim zamanlar ki gibi değilim :))) bende yemek yiyebiliyorım çok güzel bişeymiş yemek yemek :))

arkadaslar merhaba bende dun ogrendim hamile oldugumu 13 aylik bir oglum var yurtdisinda yasiyorum 32 yasindayim arayi uzatmayalim bir kardesi olsun birlikte buyusunler dedik ilk aydan hamile kalmisim nasil olduysa bu arada gecen 2 ay 8 kilo verdim ve florida gibi sicak biyerden soguk havaya gelince dedim hava degisiminden adetim gecikti hamilelik hic aklima gelmemisti tabii bu arada sigara alkol hersey vardi tatile geldim diye duzgunde beslenemedim ins bebege bisey olmamistir bugun folik asite basladim daha ....

Ah o kokularr şuan benim zirvede diyebilirim hassasiyetim.. temiz yıkanmış çamaşır kokusundan midem bulanıyor.. mutfağa kesinlikle giremiyorum .. sigara zaten leş ki kullanıyordum hamile kalmadan önce.. odanın kendi kokusu perde kokusu halı kokusu sürekli havalandırıyorum odayı kolonya falan kokluyorum hep bu hafta baya bi zorladı koku durumu beni

Canım çok şanslısın ne güzel kusma zaten hayattan beziyor insan.. benimde halim yok hiç kafam kalkmıyor sanki sakinleştirici almışım..yatıyorum bütün gün bu da psikolojik olarak kötü yapıyor ama napayım canım hiç bişey yapmak istemiyor hormonlardan herhalde normalde 2 gün evde dursam sıkıntı basar

Off okurken bile kokusu burnuma geliyo.. acayip tiksindim bende ya ki çok severdim. Şuan asla görmek bile tahammül edemem öyle bir tiksinme. Bu hamilelik nasıl birşeymiş ya

Ev yogurdu kesinlikle yasak dedi doktorum .acik sütte öyle

Daha sağlıklı olanı yasak oluyor çok garip insan ne yiyip içeceğini de şaşırıyor vallahi. Bende kontrole gittiğimde özellikle sorucam.

Umarim seker değildir canim genetik bizde yarin ananemin seker aletiye bir ölçeyim aclik tokluk..okadar haklisin ki bi daha içmem bitane yerim tamam yani

kızlar aranızda 10 haftalık olan var mı bende göğüs hassasiyeti geçmedi ne zaman geçer acaba ??

Bende 10. Haftamdayım. Göğüs hassasiyeti geçmedi hatta dar gelen çamaşırlarımı bile giyemiyorum çok acıyor

Koku hassasiyetim en kötü 8. Haftamda oldu şu an 10. Haftamdayım daha iyiyim. Giydiğim montlar bile bana kötü kokuyor haftada bir yıkadım iki haftadır. Ama deterjan kokusunu da sevmiyorum.

Arkadaslar ya hamilelikte mayonez yemek sakincaliymis ueni ogrendim. Ama ben meredeyse hergun mayonez yedimm. Bu konuda bilgisi olan var mi

Çiğ yumurta olduğu içinmiş. Bende severdim çok üzüldüm

herkese selam.
ben feci nezle oldum. gozumu zor aciyorum. bir yandan da idrar yolu enf. iyilesince donerim

Geçmiş olsun canım inşallah hızlıca atlatırsın.

Gunaydinn kizlar hastA olanlar gecmis olsun

Bu aralar midenden su geluyor agzima reflu sanirım hamilelikte cok olurmus ama doger 3 hamileliğinde olmamisti

Reflü bende de oluyor. Bazen yemek masasında bile ( uzanma yatma yok) mide asidim yukarı çıkıyor. Çift yastıkla yatıyorum çünkü gece öksürtüyor uykumdan uyandırıyor hamilelikte olurmuş, normalmiş ve 3. Ayın sonunda biter diyorlar bazı arkdaşlarım

Tansiyon konusunu aile hekimim çok önemsiyor. Hamileliğin sağlık durumunu gösteren şeylerden biriymiş. Benim 8-6 düşük biraz. Yüksek olmasından iyi dedi doktor. Bende bir hfta kadar aynı saatte ölçtüm hep 8-6 devam etti şimdi arada ölçüyorum.

Ev yogurdu kesinlikle yasak dedi doktorum .acik sütte öyle

Bunu hiç duymamıştım. Tavsiye eden de çok :s

Daha önceki gebeligim de hiç bel ağrısı çekmedim ama şimdi belime ağrı giriyor böyle bişey yaşayan var mı 8. Haftadayiz

Kuyruk sokumu kemiğim ile beraber 3-4 gündür var. Yürürken de engel olan bir ağrı ne yapıcam bilmiyorum

Giderek azalıyor bulantı ve tiksinme durumu ama iştahsızlık daha zor geçiyor. İnşallah bende yemeğe başlayabilirim

Bunu resmen ben yazmışım gibi olmuş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…