Çok geçmiş olsun canım,çok üzüldüm.Daha önce iki kez yaşadım çok zor bir durum Allah yardımcın olsun.Tez zaman da sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin İnşAllah .
Sakın üzülme canım. Hakkında hayırlısı buymuş. Zaten sağlıklı olsa seninle olurdu bunu unutma. Bu durumu yaşayan bir çok kadın var. Bu konudada ilk gebeliğinde kürtaj olanlar çok. Gayet normal bir durum. Zor oldada güçlü olmalısın Canını sıkma inşallah bir sonraki gebeliğin çok güzel olur.
Kizlar bulanti icin neler yapiyorsunuz? Bende fazla bulanti yok ama midem cok rahatsiz boynumdan mideme kadar sanki 10 tane ekmek yemisim hepsi orda tikanmis kalmis gibi cok kötü bir his ne yapiyorsunuz sizler
Çok geçmiş olsun canm. Allah daha sağlıklısını daha hayırlısını en doğru zaman da nasip etsin. Biliyorum insan üzülüyor ama veren de Allah alan da. Ben de 2 kere yaşadım hemde 6 ay içinde. Ne söylesek boş ama merak etme Allah sana daha iyisini verecek. Dua et lütfen hakkında hayırlısı olsun.
Bende bugün kalp atışını gördüm ama dr dinletmedi bebek ıyi kanama alanı yok dedi kanama nerden bilmiyoz ama düşük tehdidi dinlen dedi günde 3 progestan a devam gün aşırı pruloton vurulcam kanamam biraz devam ediyor ins ıyi gelir iğnem allah korusun bebeklerimizi ins
Haklısın sürekli doktor değiştirmek te yoruyor insanı. Ben çok doktor gezdim. Fakat biraz da ısınmak gerek. Bursa da çok iyi denilen doktorda Doğum yaptım ama hiç memnun kalmadım. İyi dediler diye devam ettim. Çoğunlukla göz teması kurmuyor, ikili konuşmalara hiç girmiyorduk çok az gülerdi. Doktor işi şans işi. Anlatan arkadaşlarım vardı Devlette bile samimi olanlar varmış. Neyse herşey yolunda gitsin de sağlıkcakla. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Gözünaydın canm. Gününle uyumlu mu bebiş. Kanaman da hemencik kesilir inşAllah. Ben de yarın gideceğim bakalım hayırlısıyla biz de duyarız inşAllah
hasta olan arkadaslarin gecmis olsun.
kontrolleri guzel gecenlerin gozu aydin.
ben bulantilarla bogusurken, anaokuluna alismaya calisan oglumu 3 saat okulda bekliyorum, perisan oluyorum. guya riskli gebeyim ve hep yatmam gerekli...
ilk gebeligi olmayan arkadaslara bir sorum var. benim ic karnim hic yok. baya dar. birkac gundur bazi kimildinmalar hissetmeye basladim. oglumu 12+5te hissetmisim ilk. acaba bu kadar erken olur mu diye meraktayim.
Merhaba kızlar. Bugün herkes randevularından güzel haberlerle dönüyor darısı benim başıma İnşAllah.Randevum 5buçukta çok heyecanlıyım.Dualarınızı bekliyorum. Evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim.
Canim benim de ağzım zehir gibi, muz yiyorum arada alıştırmalık biseyler uzerine yudum yudum su içmeye çalış. Sabah boş mideme öğürüyorum ve gercekten bu beni mahvediyor.. progestani da fitil olarak almaya başladim, bas dönmesinden bayılacak gibi oluyordum çünkü