2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
:) hangi sehirdesin ismi ne doktorunun canım :)

cnm benim doktorum günde 2 bardak süt iç ve mutlaka ev yapımınyoğurt ye demişti kalsiyum ihtiyacı için

Arkadaşlar dün keseyi gördük ama benim hiç kasik agrım yok iki gündür normal mi değerim çok güzel artmış ama ağrı batma hissetmiyorum hiç

Canım kaç haftalık.benim adet gecikmesi hariç hiç belirti yok hamile olduğumu bile unutuyorum
4+6 bugün. Benm de sağ göğsümde hafif hassasiyet var bide kabızlık var. Ama kaşık agrım iki gün oldu artık yok. Dün kan verirken kesin artmadı değerim dedm ama cuma 196 olan değer pazartesi 905 olmus. Kese de nokta kadar görüldü akşam. Ama neden agrım yok

Canım ağrı olucak diye birşey yok.benim hiç birinde olmadi.agrisiz sızısız sağlıkla kucağına al inşaallah

merhaba kizlar yarin son kontrolum var. Hepinizden tum annelerden dua istiyorum. Kalp atisi duyulmazsa yarin kurtaj olacagim. Insallah operasyon korktugum kadar olmaz. Dua edin nolur sag salim kazasiz belasiz atlatayim yarini. Agrim sizim kanamam cok olmasin kolay gecsin

Insallah duyarsiniz kalp atisini bebisinizin. Umarim yarin sizin icin mutlu haberler getirir. Benimde cok umutsuzdu ama guzel haberler aldim insallah sizde benim gibi surpriz haber alirsiniz. Icinizi ferah tutun

Canım benim bebek 8.haftada gözüktü. 4.haftadan itibaren hep bakıldı. Erken gibi geldi herhangi bir problem olduğunu sanmıyorum gönlünü ferah tut canım
merhaba bebeğiniz 8 haftada görülmesine rağmen bhcg değerleriniz nasıldı 2 güne bir 2 katı oldu mu

İnşallah duyarsın canım. Dualarım seninle. Hakkında hayırlı olan neyse o olsun. İnanıyorum mutlu haberlerle geleceksin. 10. Haftaya kadar beklemeni öneririm

İnşallah beklediğiniz haberi alırsın ve herşey yolundadır. Dualarımız seninle

Canım sağlıcakla inşallah guzel haberlerni aliriz insallah

Bebeğinin kalp atımını görmene çok sevindim canım.Kanaman kesilir inşallah çok geçmiş olsun.Rabbim korusun bebişini, size bağışlasın inşallah.Allaha emanet ol bebişinle
Saol cnm ins allaha emanetiz canm kıpırdamadan yatıyorum ins ıyi oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…