2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhabalar bencede 10 yada 11 haftaya kadar beklerim derim. Hastanede bir bayanla tanismistim. Kadincagiz neler cekmis önce dis gebelik demisler beta düzenli yükselince kesen yok demisler düsürmüssün sonra kadin yine beklemis nokta kadar kesen var kesen bos demisler gitmedigi de doktor kalmamis ama biz konustumuzda 36 haftalikti doguma gidecekti lütfen moralini bozma belki senin ufaklikta saklaniyordur. Bir kac doktora daha görün derim.

Allahım hayırlısını versin. Sağlıklı bi bebekse umarım seninledir, sağlıklı değilse zaten hayırlısı böyleymiş.

Kızlar çok şükür hersey yolundaymış ikisininde aynı dedi kalp atışı için 160 atıyor dedi o zmn kız mı olacak bakalım tutcak mı cinsiyet tahminleri bide ben en baştan beri hep ekşi acı yiyorum tatlıdan midem bulanıyor bakalım artık ne olurlar

Merhaba canım öncelikle inşallah yarın kalp atışını duyarsınız ama olaki sonlandırılması gerekti bunda da korkacak bir şey yok ben 2 kez kürtaj oldum anestezi ile hiç bir ağrı olmuyor kendini korkutma önce annenin sağlığı sonrasında inşallah herşey yoluna girer . Ben şuan hamileyim tekrar iğne ilaç bebeğimi büyütüyorum. Geçmiş olsun şimdiden

Çok şükür canım gözün aydın

hasta olan arkadaslarin gecmis olsun.
kontrolleri guzel gecenlerin gozu aydin.

ben bulantilarla bogusurken, anaokuluna alismaya calisan oglumu 3 saat okulda bekliyorum, perisan oluyorum. guya riskli gebeyim ve hep yatmam gerekli...

ilk gebeligi olmayan arkadaslara bir sorum var. benim ic karnim hic yok. baya dar. birkac gundur bazi kimildinmalar hissetmeye basladim. oglumu 12+5te hissetmisim ilk. acaba bu kadar erken olur mu diye meraktayim.

Merhaba kızlar.
Ben de çıktım doktordan çok şükür kalbini duyduk 160 dedi. 7+ 2 görünüyormuş CRL 11.44mm.
Ne güzel hepiniz kontrolden güzel haberler almışsınız Allahım hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin. Gözümüz aydın.
Bakalım cinsiyet ne olacak. Kesenin yanında hala kanama alanı var kahve telvesi gibi gelirse korkma progestana devam dedi. Ev de mayalanmış yoğurt yiyebilirsin süt olarak pastörize de olur güvendiğin birinden alıyorsan en az 10 dk kaynatma ile tüketebilirsin dedi.
Bu arada yüz yıkama jeli olarak ne kullanıyorsunuz? Kimyasal bir şeyler kullanmak istemiyorum. Yves rocher in yağlı ciltler için olanını almıştım arada kullanıyorum ama sormayı unuttum doktora.
R Rzg14
Canm Allah kolaylık versin inşAllah bugünleri de atlatacağız.
Benim haftam senden biraz küçük bazı şeyler hissetsem de erkendir diye düşünüyorum. Ama senğn haftanda olabilir gibime geliyor. Kanamaların kesildi mi?

hadi gozun aydin.
cok sukur kanamalar yok. progestana devam. hafta 1 prolutona da devam bakalim.

Merhaba kızlar. Bugün herkes randevularından güzel haberlerle dönüyor darısı benim başıma İnşAllah.Randevum 5buçukta çok heyecanlıyım.Dualarınızı bekliyorum. Evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim.

Darısı başına canım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz.
Bu arada sen 2018 Aralık annelerin de varmıydın? Ben de oradaydım ama maalesef erken ayrılmak zorunda kaldım.

Darısı başına canım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz.
Bu arada sen 2018 Aralık annelerin de varmıydın? Ben de oradaydım ama maalesef erken ayrılmak zorunda kaldım.

İnşallah canım .Evet vardm canım ama malesef kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.Ayrılmak zorunda kaldım gruptan.

Ben şimdiye kadar bir kere kustum akşama dek kendime gelemedim Allah kolaylık gelsin ama ateşin niye yükseliyor ki sordun mu doktoruna
Evet canım allah sabır versin.. doktoruma sormadım da bünyeyle alakalı sanırım öğürürken zorlanıyorum ondan oluyo herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…