2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Denemediğim şey kalmadı. Konuşmak bile bulandırıyo. Su en kötüsü. Çok susuyorum ama içemiyorum. Leblebiden çubuk kralerden öğ geldi Sabahları bende öğürüyorum hep.

Ben 100mg Progestan kullanıyorum gece yatarken 2 tane alıyorum bende herhangibir yan etki yapmıyor. 5.haftadan beri kullanıyorum gerçi benim kusmam da yok bu konuda şanslı annelerdenim sanırım. Ilk cocugumda oğlumda çok fazla bulantim oluyordu sonra fark ettimki aç kaldığında daha çok oluyor o yüzden sabah erken kalkıp erken güne başlıyordum uykum gelirse hemen uyku moduna geçiyordum. Şimdi bundada ayni şekilde yapıyorum ve herşey yolunda şimdilik bulantı yaşamıyorum sizede tavsiye edebilirim vücudu aç hissetmesine izin vermeyin

Slm kızlar ben sizleri takip ediyorm ama yazmiyodum ben şuan hamileyim çok şükür ama tam anlamıyla sevinemedim cnku 2 kere bebegimin kalbi durmasıyla kürtaj oldum ikiside 8 haftalık ti 2 kere dee tüp bebek denemem olmuştu ilki olmadı ikinci olmuştu kaybettim sonra kendiliğinde n hamile kaldım ama onuda 8 haftalıkken kaybettim malesf sua n gene kendiliğinden hamile kaldım perinatoloji riskli gebelik bölümüne bi kere gittim 5 haftalıkken kese görünmüştü smdi bidahaki randevum cuma günü ozmanda 7+2 olması lazm inşallah bu sfer bebeğime sağ salim kavuşurum

Merhaba hanimlar. Ya siz kiminiz bebisi hissetmissiniz kiminizin mide bulantisi var kiminizin gogus hassasiyeti var. Bende hic birsey yok. Randevum ayin 16 snda sanki zaman hic gecmiyor. İnsallah herşey yolundadirr

bugün randevuya gittin haftasu 11 hafta olacagu yerde 10+3 görünüyor ne yapacagn blniyoruö

bugün randevuya gittin haftasu 11 hafta olacagu yerde 10+3 görünüyor ne yapacagn blniyoruö
Canım öyle oynamalar oluyo çok büyük bi fark yok. Benimde 5 gün geri çıktı doktor normal fark olabilir dedi. Önemli olan ileriki dönemde farkın artmaması zaten büyüdükçe arayı kapatır büyük ihtimalle.

İnşallah canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Ben de bugun gastroentoroloji ye gittim.karaciger enzimlerim icin.adam kadin dogumcuyla ilgili kotu seyler soylememek icin zor tuttu kendini.bir sey demek istemiyorum dedi sadece.gebelige devam etmesinde gastroentolojik acidan sorun yoktur diye rapor imzaladi.tahlillerde yuksek buldugu icin gebeligi sonlandirmaya kalkan doktoru iyi ki birakmisim.uzman hafif bir yukseklikmis degerler 2 3 hatta 10 katina ciktiginda bile gerekirse ilac kullandiriyoruz sende 2 kata bile hic ulasmamis ki sonra da dusmus.normal bir gebelik nasil devam ediyorsa ayni kontroller ve vitaminlere devam.hersey cok guzel dedi gonderdi

Malesef kizlar kurtaj oldum. Allah size saglikli dogumlar nasip etsin...

Geçmiş olsun canım Allah en güzel zamanda en rahat hamileliği nasip etsin

İnşallah kavuşursunuz moralinizi yüksek tutun bence

Güzel bir haber çok mutlu oldum. Doktorların düşüncesiz tavırlarına kızıyorum, Allahtan sonunda güzel bir doktorla karşılaşmışsınız

Merhaba hanimlar. Ya siz kiminiz bebisi hissetmissiniz kiminizin mide bulantisi var kiminizin gogus hassasiyeti var. Bende hic birsey yok. Randevum ayin 16 snda sanki zaman hic gecmiyor. İnsallah herşey yolundadirr
meraklanma canim. herkesin vucudu farkli tepkiler verir. herseyin yolunda oldugundan eminim

En fazla zeytin büyüklüğündeki bebeği hissetmek imkansız. Hisseden arkadaşlar gazla karıştırıyo bence.
bizim ilk gebeligimiz degil canim. gazla bebek hissini ayirabilecek durumdayiz.

oglumu 12+5 haftada balik kaymasi gibi hissettigimde doktor dogrudur hissedersin demisti. bu kez dedigimiz his oyle degil, farkli birsey.

İnsallah canim. Ne guzel erkenden hissedebilmeniz. Bakalim ben ne zmn hissedicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…