Cok cok gecmis olsun ikinize de eve gelmissiniz cok sukurMerhaba kizlar kac gundur bakamiyordum. Pazar gunu gece yani 22 temmuzda oglumu kucagima aldim. Maleseff hic hesapta olmayan bir sekilde bebegin esi bebekten ayrilmis suyum patladi gibi bi kan patlamasi oldu bende belkide 3 4 ltre kipkirmizi kan akti. Hemen hastaneye kostuk ve direk sezeryana aldilar. 5 dk gec kalsak belkide bebegi kaybedebilirmisiz. Hatta ben bile baya riskliydim o yuzden genel anestezi oldum komple uyuttular. Oglusum 37+2 gunlukken dogdu. Ve cok kucuk 2300 dogdu. Yinede kuvoze koymadilar. Malesef es dusunce kordonu patlamis ve oglumda kan yutkus midesini yikamislar minicik kuzumun.. dun aksam eve geldik cok sukur daha iyiyiz dualarinizi bekliyoruz..
Merhaba kizlar kac gundur bakamiyordum. Pazar gunu gece yani 22 temmuzda oglumu kucagima aldim. Maleseff hic hesapta olmayan bir sekilde bebegin esi bebekten ayrilmis suyum patladi gibi bi kan patlamasi oldu bende belkide 3 4 ltre kipkirmizi kan akti. Hemen hastaneye kostuk ve direk sezeryana aldilar. 5 dk gec kalsak belkide bebegi kaybedebilirmisiz. Hatta ben bile baya riskliydim o yuzden genel anestezi oldum komple uyuttular. Oglusum 37+2 gunlukken dogdu. Ve cok kucuk 2300 dogdu. Yinede kuvoze koymadilar. Malesef es dusunce kordonu patlamis ve oglumda kan yutkus midesini yikamislar minicik kuzumun.. dun aksam eve geldik cok sukur daha iyiyiz dualarinizi bekliyoruz..
Kabullendik bu durumu napalım
P Pisay tabloda ilave yapabilirmiyiz, doğum yapanlarıUmut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Allah korumuş canım, çok geçmiş olsun.Merhaba kizlar kac gundur bakamiyordum. Pazar gunu gece yani 22 temmuzda oglumu kucagima aldim. Maleseff hic hesapta olmayan bir sekilde bebegin esi bebekten ayrilmis suyum patladi gibi bi kan patlamasi oldu bende belkide 3 4 ltre kipkirmizi kan akti. Hemen hastaneye kostuk ve direk sezeryana aldilar. 5 dk gec kalsak belkide bebegi kaybedebilirmisiz. Hatta ben bile baya riskliydim o yuzden genel anestezi oldum komple uyuttular. Oglusum 37+2 gunlukken dogdu. Ve cok kucuk 2300 dogdu. Yinede kuvoze koymadilar. Malesef es dusunce kordonu patlamis ve oglumda kan yutkus midesini yikamislar minicik kuzumun.. dun aksam eve geldik cok sukur daha iyiyiz dualarinizi bekliyoruz..
Kızlar el atın tabloya, bi ara baya isimler değiştiListenin neredeyse yarısı tabloda yok? İsmi değişen mi oldu veya hiç eklemediler mi kendilerini?
Ayyy hadi insallah kuzum iyi.dusun korkma hersey kolay saglikli olur inşallah gecmis.olsun.simdidenKizlar mrb dogum yapan anneler gecmis olsun hayirlisiyla almissiniz kucaginiza darisi basimiza artik
Yarin sabah bizdr yatiyoruz oglen gibi nasipse alacak findigima kavusacagim ama cokkk korkuyoruuuuummmm
hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun canım sağlıkla büyüt inşallahMerhaba kizlar kac gundur bakamiyordum. Pazar gunu gece yani 22 temmuzda oglumu kucagima aldim. Maleseff hic hesapta olmayan bir sekilde bebegin esi bebekten ayrilmis suyum patladi gibi bi kan patlamasi oldu bende belkide 3 4 ltre kipkirmizi kan akti. Hemen hastaneye kostuk ve direk sezeryana aldilar. 5 dk gec kalsak belkide bebegi kaybedebilirmisiz. Hatta ben bile baya riskliydim o yuzden genel anestezi oldum komple uyuttular. Oglusum 37+2 gunlukken dogdu. Ve cok kucuk 2300 dogdu. Yinede kuvoze koymadilar. Malesef es dusunce kordonu patlamis ve oglumda kan yutkus midesini yikamislar minicik kuzumun.. dun aksam eve geldik cok sukur daha iyiyiz dualarinizi bekliyoruz..
Evin içinde dolan dur ben 38 de öyle yapıcam artık gelene kadar yürüyiciimmBenim gwcen hafta 10... kusurdu canim hala dogmadi
Hadi inşallah inşallah sağlıkla kucağına al tam zamanıAyaklarımda acayıp agrı var acaba dogurcam mıbende dogurmak ıstıyorum artık hayırlısıyla hafıf hafıf dogum agırlıgı cokuyor galıba
Allah korumuş sizi.. Çok şükür eve geçmişsiniz atlattınız zor günleri inşallah Allah bağışlasın minnoşunu..Merhaba kizlar kac gundur bakamiyordum. Pazar gunu gece yani 22 temmuzda oglumu kucagima aldim. Maleseff hic hesapta olmayan bir sekilde bebegin esi bebekten ayrilmis suyum patladi gibi bi kan patlamasi oldu bende belkide 3 4 ltre kipkirmizi kan akti. Hemen hastaneye kostuk ve direk sezeryana aldilar. 5 dk gec kalsak belkide bebegi kaybedebilirmisiz. Hatta ben bile baya riskliydim o yuzden genel anestezi oldum komple uyuttular. Oglusum 37+2 gunlukken dogdu. Ve cok kucuk 2300 dogdu. Yinede kuvoze koymadilar. Malesef es dusunce kordonu patlamis ve oglumda kan yutkus midesini yikamislar minicik kuzumun.. dun aksam eve geldik cok sukur daha iyiyiz dualarinizi bekliyoruz..
Ya sorma ya ıkı uc gundur bel agrısı ayak agrısı olmaya basladı daha cok baskı bar asagıya cuma gunu dogursam ya da hafta sonu ıyı olurHadi inşallah inşallah sağlıkla kucağına al tam zamanı
Sımdıye kadar hep onden mı gıttı sata gore yoksa son haftalar mı ara acıldı.Selam kızlar bende bugün muayeneye gittim. Ilk defa uzun aradan sonra iyi bi doktor ve hastane buldum özel olarak. Doktor bakti, bu kesinlikle 34 haftalik olamaz, 36 hatta 37 ye yakın görünüyor dedi. Nst sonucumda bir iki dalgalanma var, çatı muayenesi yapalım dedi. Korkulacak bise yok alttan muayene gibi. Asıl şok surda 2 cm açıklık varmış doğumun her an olabilir. 3 gün kanama lekelenme normal 3 den fazla sürerse gel dedi, sat la kesinlikle uyumli değil normalde 3 eylul son dogum tarihi, bu bebek bayrami gormez sanmıyorum dedi. Dedim doğarsa sıkıntı olur mu kuvoze felan gerek kalır mi, 2500 3000 arasi kilosu, gerek kalacağını düşünmüyorum dedi. Bakalim bende haberler böyle kızlar. Şok oldum ama ya, icimi bi korku kapladi...
Hayirlisi olsun kuzum.korkulacak bir durum.yok gelisimi guzel bekliceksin kuzucum müdahale etmez haftadan.dolayi insallah kolay sağlıklı gelsin minnos uzulme.sıkma kendini rahat birak Allaha birak insallah guzel.olcakSelam kızlar bende bugün muayeneye gittim. Ilk defa uzun aradan sonra iyi bi doktor ve hastane buldum özel olarak. Doktor bakti, bu kesinlikle 34 haftalik olamaz, 36 hatta 37 ye yakın görünüyor dedi. Nst sonucumda bir iki dalgalanma var, çatı muayenesi yapalım dedi. Korkulacak bise yok alttan muayene gibi. Asıl şok surda 2 cm açıklık varmış doğumun her an olabilir. 3 gün kanama lekelenme normal 3 den fazla sürerse gel dedi, sat la kesinlikle uyumli değil normalde 3 eylul son dogum tarihi, bu bebek bayrami gormez sanmıyorum dedi. Dedim doğarsa sıkıntı olur mu kuvoze felan gerek kalır mi, 2500 3000 arasi kilosu, gerek kalacağını düşünmüyorum dedi. Bakalim bende haberler böyle kızlar. Şok oldum ama ya, icimi bi korku kapladi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?