2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok cok gecmis olsun ikinize de eve gelmissiniz cok sukur iyi olmaniza cok sevindim gozun aydin olsun allah anali babali buyutsun canim.

Ay mesajın devamını zor getirdim valla çok geçmiş olsun neyseki haftanız büyükmüş çok çok geçmiş evde olmazmız çok güzel merak etmeyin bence hemen toplanmaya başlayacaktır çok küçük doğmamış zaten

P Pisay tabloda ilave yapabilirmiyiz, doğum yapanları
Çoğalıyoruz

Allah korumuş canım, çok geçmiş olsun.
Rabbim bundan sonra sağlık sıhhat versin, bol sütün olsun

P Pisay hakli cogu orda yok
Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Guncel.liste budur sadece yardimim bu tatlim pratik45

Kizlar mrb dogum yapan anneler gecmis olsun hayirlisiyla almissiniz kucaginiza darisi basimiza artik

Yarin sabah bizdr yatiyoruz oglen gibi nasipse alacak findigima kavusacagim ama cokkk korkuyoruuuuummmm
Ayyy hadi insallah kuzum iyi.dusun korkma hersey kolay saglikli olur inşallah gecmis.olsun.simdiden

hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun canım sağlıkla büyüt inşallah

Allah korumuş sizi.. Çok şükür eve geçmişsiniz atlattınız zor günleri inşallah Allah bağışlasın minnoşunu..

Selam kızlar bende bugün muayeneye gittim. Ilk defa uzun aradan sonra iyi bi doktor ve hastane buldum özel olarak. Doktor bakti, bu kesinlikle 34 haftalik olamaz, 36 hatta 37 ye yakın görünüyor dedi. Nst sonucumda bir iki dalgalanma var, çatı muayenesi yapalım dedi. Korkulacak bise yok alttan muayene gibi. Asıl şok surda 2 cm açıklık varmış doğumun her an olabilir. 3 gün kanama lekelenme normal 3 den fazla sürerse gel dedi, sat la kesinlikle uyumli değil normalde 3 eylul son dogum tarihi, bu bebek bayrami gormez sanmıyorum dedi. Dedim doğarsa sıkıntı olur mu kuvoze felan gerek kalır mi, 2500 3000 arasi kilosu, gerek kalacağını düşünmüyorum dedi. Bakalim bende haberler böyle kızlar. Şok oldum ama ya, icimi bi korku kapladi...

Sımdıye kadar hep onden mı gıttı sata gore yoksa son haftalar mı ara acıldı.

Hayirlisi olsun kuzum.korkulacak bir durum.yok gelisimi guzel bekliceksin kuzucum müdahale etmez haftadan.dolayi insallah kolay sağlıklı gelsin minnos uzulme.sıkma kendini rahat birak Allaha birak insallah guzel.olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…