Sağlıkla kucağına al inşallah bebişini.. Onu görünce unutacaksın herşeyi inşallah yolunda gider herşeyKizlar mrb dogum yapan anneler gecmis olsun hayirlisiyla almissiniz kucaginiza darisi basimiza artik
Yarin sabah bizdr yatiyoruz oglen gibi nasipse alacak findigima kavusacagim ama cokkk korkuyoruuuuummmm
Hadi inşallah hafif rahat bir doğumla kucağına alıp evine dönersinYa sorma ya ıkı uc gundur bel agrısı ayak agrısı olmaya basladı daha cok baskı bar asagıya cuma gunu dogursam ya da hafta sonu ıyı olur
Kendi doktorum koruya gecmis yani doktor aramama gerek kalmadi. Hastane degismis oldu.valla doktor etkilemez asla dedi onceden de soyledim sat etkili dedi ama.senin iri olmasi beni biraz gelirmis.izlenimi verse de bilemedim ama su kesin doktorum 13 cm.kafali bebegi 42 de almis dusun
Tatlim geçmiş olsun minnosa huseyin pehlivan orda iyi bashekim.sıkma canini herkes memnun ondan araştır kuzum
Sancı falan takip et kendini dikkat et sağlıkla kucağına al inşallah.. Açılma da varmış Allaha emanet olun canım heyecan yaptırmıştır sana dedikleri..Selam kızlar bende bugün muayeneye gittim. Ilk defa uzun aradan sonra iyi bi doktor ve hastane buldum özel olarak. Doktor bakti, bu kesinlikle 34 haftalik olamaz, 36 hatta 37 ye yakın görünüyor dedi. Nst sonucumda bir iki dalgalanma var, çatı muayenesi yapalım dedi. Korkulacak bise yok alttan muayene gibi. Asıl şok surda 2 cm açıklık varmış doğumun her an olabilir. 3 gün kanama lekelenme normal 3 den fazla sürerse gel dedi, sat la kesinlikle uyumli değil normalde 3 eylul son dogum tarihi, bu bebek bayrami gormez sanmıyorum dedi. Dedim doğarsa sıkıntı olur mu kuvoze felan gerek kalır mi, 2500 3000 arasi kilosu, gerek kalacağını düşünmüyorum dedi. Bakalim bende haberler böyle kızlar. Şok oldum ama ya, icimi bi korku kapladi...
Hayırlı olsun.Bana da yazar mısın.Ihrac fazlasi satan bi instagram hesabindan baya baya ucuza aldim elime gelip bakmadan incelemeden de buraya yazmak istemedim. Ozelden yazarim sana adini. Sevi bebenin fln da var trendyolda indirimli
Tecrübeli anne daha iyi bilir tabi. Bu resimdeki arka görüntüsü galiba. Kumaş mı daha iyi kanguru mu. Oğlum kilolu doğduğu için almamıştım kullanamazsın dediler ama bana hiç bir iş yaptırmıyordu.almazsan mutsuz olursun..
ayyy ben oglumda gec aldigima pismanim. bastanda yazmistim. bez sling alin. baglayin evde, wc ye rahat gidin yemegi rahat yiyin diye.
ben bundan cok memnun kaldim.
Eki Görüntüle 2291318
Artik dogum ucretini dusunmeyecegiz. Ciktigini ogrenince nolur bir hastaneye gecmis olsun dedim.Geçmiş olsun canım.
Doktor değişmesi sıkıntılı bir durum, benimde başıma geldi. İyi seninki hastane değiştirmiş. Benimki yurt dışına gitti
İnşallah diğer hastanenin imkanları da iyidir ve doğum ücreti seni üzmez.
Sagol canim doktor degismemis oldu doktorumun oldugu hastaneye gidecegimÇok geçmiş olsun canım ya iyileşir oğluşun hemen inşallah.. Doktor konusunda endişe etme Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah yolunda gider herşey
Cümlenin girişine baktığımda doktora güvenmişsin. Son zamanda doktor değiştirmek her zaman kafa kurcalar. Ama doktorun sana güven verdiyse korkulacak birşey söz konusu değil bence de .Kanaman normalde oluyor muydu?Selam kızlar bende bugün muayeneye gittim. Ilk defa uzun aradan sonra iyi bi doktor ve hastane buldum özel olarak. Doktor bakti, bu kesinlikle 34 haftalik olamaz, 36 hatta 37 ye yakın görünüyor dedi. Nst sonucumda bir iki dalgalanma var, çatı muayenesi yapalım dedi. Korkulacak bise yok alttan muayene gibi. Asıl şok surda 2 cm açıklık varmış doğumun her an olabilir. 3 gün kanama lekelenme normal 3 den fazla sürerse gel dedi, sat la kesinlikle uyumli değil normalde 3 eylul son dogum tarihi, bu bebek bayrami gormez sanmıyorum dedi. Dedim doğarsa sıkıntı olur mu kuvoze felan gerek kalır mi, 2500 3000 arasi kilosu, gerek kalacağını düşünmüyorum dedi. Bakalim bende haberler böyle kızlar. Şok oldum ama ya, icimi bi korku kapladi...
Canım büyük geçmiş olsun, iyi zamanında yetişmişsiniz. hayırlı evlat olur inşAllah. Güle güle büyüt oğlunuMerhaba kizlar kac gundur bakamiyordum. Pazar gunu gece yani 22 temmuzda oglumu kucagima aldim. Maleseff hic hesapta olmayan bir sekilde bebegin esi bebekten ayrilmis suyum patladi gibi bi kan patlamasi oldu bende belkide 3 4 ltre kipkirmizi kan akti. Hemen hastaneye kostuk ve direk sezeryana aldilar. 5 dk gec kalsak belkide bebegi kaybedebilirmisiz. Hatta ben bile baya riskliydim o yuzden genel anestezi oldum komple uyuttular. Oglusum 37+2 gunlukken dogdu. Ve cok kucuk 2300 dogdu. Yinede kuvoze koymadilar. Malesef es dusunce kordonu patlamis ve oglumda kan yutkus midesini yikamislar minicik kuzumun.. dun aksam eve geldik cok sukur daha iyiyiz dualarinizi bekliyoruz..
Einstien doğuruyoruz kizim super zekaKabullendik bu durumu napalım
Öyle tatlım tabi ki.Artik dogum ucretini dusunmeyecegiz. Ciktigini ogrenince nolur bir hastaneye gecmis olsun dedim.
Canım karnımla bikini bölgem birleşti artık, mide bölümü boşaldı önceden göğüslerim karnıma değiyordu şimdi değmiyor. Birde kasık ağrım çok arttı
Ya şu günlük meselesini niyetse ben romantik duygusal yaklaşamadım
Sevgili günlük bugün bebek yine çok ağladı ve ben sadece 300 gr verebilmişim 10 kilo nasıl gidecek bilmiyorum acaba sütüm yeter mi şu karşı komşuyu boğmak parçalamak ve denize atmak istiyorum bide çok uykum var bana bu temiz sayfayı ayırdığın için teşekkürler bi gülüşü varrrr
Benim muhtemel yazacaklarım
Kızlar bu kafası büyük muhabbeti vardı 2hafta önden çıkanlar oluyordu. Ultrason kağıdında BPD olarak ölçülüyor ve 10cm olduğunda doğum gerçekleşiyormuş bebek kendi ayarlıyormuş. Benim 9.30cm 3hafta önde gözüküyor doktor beklenenden erken gelir 2haftaya doğurursun dedi. Sizinkiler nedir acaba doğruluk payı varmı bunun
selam kızlar ben güne hızlı başladım. doktorum hastaneden ayrılmış. anlayacağınız 35. haftada öylece kalabilirdim. şu 2 hafta doktorum yeni hastaneye geçene kadar doğurmamalıyım. otomatik olarak bende sincan koru hastanesine geçmiş bulunuyorum. doğum ücreti ne kadar acaba işte bu sebeple doğum paketi almıyordum ben. ikincisi bugün oğlum hasta dünden beri kusuyor. salgın varmış. onu doktora götürürken doktorumun ayrıldığını tesadüf eseri gördüm. ani gelişmiş. oğlumun serumunu beklerken ani kararla izine çıktım. otururken ben izine çıkcam dedim gttim yazdırdım. bundan sonra evdeyim. oğlum evdeki herşeye kustuğu için 3 gün çamaşır yıkamam lazım. bende haberler böyle
Merhaba kizlar kac gundur bakamiyordum. Pazar gunu gece yani 22 temmuzda oglumu kucagima aldim. Maleseff hic hesapta olmayan bir sekilde bebegin esi bebekten ayrilmis suyum patladi gibi bi kan patlamasi oldu bende belkide 3 4 ltre kipkirmizi kan akti. Hemen hastaneye kostuk ve direk sezeryana aldilar. 5 dk gec kalsak belkide bebegi kaybedebilirmisiz. Hatta ben bile baya riskliydim o yuzden genel anestezi oldum komple uyuttular. Oglusum 37+2 gunlukken dogdu. Ve cok kucuk 2300 dogdu. Yinede kuvoze koymadilar. Malesef es dusunce kordonu patlamis ve oglumda kan yutkus midesini yikamislar minicik kuzumun.. dun aksam eve geldik cok sukur daha iyiyiz dualarinizi bekliyoruz..
Kizlar mrb dogum yapan anneler gecmis olsun hayirlisiyla almissiniz kucaginiza darisi basimiza artik
Yarin sabah bizdr yatiyoruz oglen gibi nasipse alacak findigima kavusacagim ama cokkk korkuyoruuuuummmm
Selam kızlar bende bugün muayeneye gittim. Ilk defa uzun aradan sonra iyi bi doktor ve hastane buldum özel olarak. Doktor bakti, bu kesinlikle 34 haftalik olamaz, 36 hatta 37 ye yakın görünüyor dedi. Nst sonucumda bir iki dalgalanma var, çatı muayenesi yapalım dedi. Korkulacak bise yok alttan muayene gibi. Asıl şok surda 2 cm açıklık varmış doğumun her an olabilir. 3 gün kanama lekelenme normal 3 den fazla sürerse gel dedi, sat la kesinlikle uyumli değil normalde 3 eylul son dogum tarihi, bu bebek bayrami gormez sanmıyorum dedi. Dedim doğarsa sıkıntı olur mu kuvoze felan gerek kalır mi, 2500 3000 arasi kilosu, gerek kalacağını düşünmüyorum dedi. Bakalim bende haberler böyle kızlar. Şok oldum ama ya, icimi bi korku kapladi...
Elimden geldigince dolaniyorum aksamlari da yürüyüş:) yarın kontrol var bakalim kilo ve nst nasil cikacak cok merak ediyorumEvin içinde dolan dur ben 38 de öyle yapıcam artık gelene kadar yürüyiciimmdışarı çıkılmıyo zaten öff sıcak
Heyecan heyecanElimden geldigince dolaniyorum aksamlari da yürüyüş:) yarın kontrol var bakalim kilo ve nst nasil cikacak cok merak ediyorum
Benim hem kangurum vardi hem slingim kanguri kullanamadim ben bebek bir tuhaf duruyor icinde sling ise sariyor bebegiHayırlı olsun.Bana da yazar mısın.
Tecrübeli anne daha iyi bilir tabi. Bu resimdeki arka görüntüsü galiba. Kumaş mı daha iyi kanguru mu. Oğlum kilolu doğduğu için almamıştım kullanamazsın dediler ama bana hiç bir iş yaptırmıyordu.
Bu oğlum malum prematüre, bir de büyük oğlum bacağıma yapışacak o da 22aylık daha. Benim almam şart bu defa sanırım
Hep öndeydi canım, 2 haftaya yakin hep önde çıkardı. Beklemeyerek gittim ya böyle bi durumu o yüzden baya bi afalladim, ınsallah saglikla gelsin de napalim..Sımdıye kadar hep onden mı gıttı sata gore yoksa son haftalar mı ara acıldı.
Göreceğiz bakalım ne çıkacakEinstien doğuruyoruz kizim super zeka
Bizim grubun bebişleri sürprizlerle doluuu biliyosunuzz seninkide anneciğine sürpriz yapmış canımHep öndeydi canım, 2 haftaya yakin hep önde çıkardı. Beklemeyerek gittim ya böyle bi durumu o yüzden baya bi afalladim, ınsallah saglikla gelsin de napalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?