2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar mrb dogum yapan anneler gecmis olsun hayirlisiyla almissiniz kucaginiza darisi basimiza artik

Yarin sabah bizdr yatiyoruz oglen gibi nasipse alacak findigima kavusacagim ama cokkk korkuyoruuuuummmm
Sağlıkla kucağına al inşallah bebişini.. Onu görünce unutacaksın herşeyi inşallah yolunda gider herşey

Kendi doktorum koruya gecmis yani doktor aramama gerek kalmadi. Hastane degismis oldu.

Sancı falan takip et kendini dikkat et sağlıkla kucağına al inşallah.. Açılma da varmış Allaha emanet olun canım heyecan yaptırmıştır sana dedikleri..

Ihrac fazlasi satan bi instagram hesabindan baya baya ucuza aldim elime gelip bakmadan incelemeden de buraya yazmak istemedim. Ozelden yazarim sana adini. Sevi bebenin fln da var trendyolda indirimli
Hayırlı olsun.Bana da yazar mısın.
almazsan mutsuz olursun ..
ayyy ben oglumda gec aldigima pismanim. bastanda yazmistim. bez sling alin. baglayin evde, wc ye rahat gidin yemegi rahat yiyin diye.

ben bundan cok memnun kaldim.
Eki Görüntüle 2291318
Tecrübeli anne daha iyi bilir tabi. Bu resimdeki arka görüntüsü galiba. Kumaş mı daha iyi kanguru mu. Oğlum kilolu doğduğu için almamıştım kullanamazsın dediler ama bana hiç bir iş yaptırmıyordu.
Bu oğlum malum prematüre, bir de büyük oğlum bacağıma yapışacak o da 22aylık daha. Benim almam şart bu defa sanırım

Artik dogum ucretini dusunmeyecegiz. Ciktigini ogrenince nolur bir hastaneye gecmis olsun dedim.

Cümlenin girişine baktığımda doktora güvenmişsin. Son zamanda doktor değiştirmek her zaman kafa kurcalar. Ama doktorun sana güven verdiyse korkulacak birşey söz konusu değil bence de .Kanaman normalde oluyor muydu?
Şuanda 2500 falansa minimum bayrama kadar daha da kilo alır o hiç canını sıkma sen. İnşallah seni endişelendirmeden güzel güzel gelir, pıt diye doğurursun.

Canım büyük geçmiş olsun, iyi zamanında yetişmişsiniz. hayırlı evlat olur inşAllah. Güle güle büyüt oğlunu

Artik dogum ucretini dusunmeyecegiz. Ciktigini ogrenince nolur bir hastaneye gecmis olsun dedim.
Öyle tatlım tabi ki.
Biz de sigorta şirketi ile sıkıntı yaşadık son 1 ayda bizi stres soktu poliçe yenilenmemesi. Ama insanın gözü görmüyor.
Doktor değiştirmektense herşeyi göze alıyorsun.

Canım karnımla bikini bölgem birleşti artık, mide bölümü boşaldı önceden göğüslerim karnıma değiyordu şimdi değmiyor. Birde kasık ağrım çok arttı

Benim göğsüm hala bitişik.
Bir de karnımın alt kısmındaki çizgi hala baya baya belirgin.
Birisi söylemişti burada, her sabah yağlanırken o çizgiyi kontrol ediyorum.

Çok beğendim yazacaklarını
Bayıldım bayıldım

Benim bundan 1 ay önce 8.3 cm di düşünün.
3 hafta öndeydi.
Resmen çöktüm o gün
Şimdi gülüyorum ama bi sıkıntı felan var zannettim.
Doktor 10 cm i geçerse normal zor olur dedi.
Ama 10 cm i geçerse hemen doğar felan demedi.
2 hafta kadar öncede normal gününden 3-5 gün önce çıktı sadece.
Bakalım yarın kaç santim diyecekler..

Çok geçmiş olsun.
Üst üste gelmiş her şey.
Sincan Koru ile ilgili genelde iyi şeyler duydum.
İyi olur inşallah her şey

Zorlu olmuş sizin için.
Çok şükür ki her ikinizde sağlıklısınız.
Küveze bile girmemiş ne güzel, çabucak toparlar inşallah.

Kizlar mrb dogum yapan anneler gecmis olsun hayirlisiyla almissiniz kucaginiza darisi basimiza artik

Yarin sabah bizdr yatiyoruz oglen gibi nasipse alacak findigima kavusacagim ama cokkk korkuyoruuuuummmm

Yaaa gününü, saatini bilmek de başka heyecan olsa gerek

2 Ağustos sandım önce, 2 Eylülmüş.
Adet tarihlerin felan düzenli miydi normalde canım?
2-3 haftalık fark da ne bileyim çok değil mi?
Korkma ama, kilosu da gayet iyiymiş
Gelse küvezi dahi görmez minnak

Benim hem kangurum vardi hem slingim kanguri kullanamadim ben bebek bir tuhaf duruyor icinde sling ise sariyor bebegi

Sımdıye kadar hep onden mı gıttı sata gore yoksa son haftalar mı ara acıldı.
Hep öndeydi canım, 2 haftaya yakin hep önde çıkardı. Beklemeyerek gittim ya böyle bi durumu o yüzden baya bi afalladim, ınsallah saglikla gelsin de napalim..

Hep öndeydi canım, 2 haftaya yakin hep önde çıkardı. Beklemeyerek gittim ya böyle bi durumu o yüzden baya bi afalladim, ınsallah saglikla gelsin de napalim..
Bizim grubun bebişleri sürprizlerle doluuu biliyosunuzz seninkide anneciğine sürpriz yapmış canım sağlıkla gelsin inşallah ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…