Benımkı kılo konusunda benle yarısıyor o konuda ıyı ben 10 aldım o 6 aldı hep yıllardır aynı anda alır aynı anda verırız. Aynen evde oturuyorum dıye adamıda eve tıkamam ya gezsın zaten streslı bır ısı var bırde ben bunaltmak ıstemıyorum ama bebek oluncada ben cıkamıycam yıne o cıkacak.Gecen gün kocam dedi ki su haline bakiyorum da sac diplerim aciyo desen inanirim. Artık nasıl gözüküyorsa göbek
Ben kilo aldim adam hayatinda ilk defa diyete basladi. Bir süredir aksamlari bisiklet, gece geliyor. Bu sabah da spor salonuna başladı. Yürüyüşe cikalim aksamlari dedim yurumedin yurumedin simdi dogum kolay olsun diye istiyorsun diyio guluyor, para verseler yurumez çünkü ben de yurumem
Gitsin ya, kampa da gidiyor. Benle kukumam kuşu gibi oturmasin evde. Onemli olan aramizdaki uyumu ilgiyi mesafeyi kaybetmemek.
ya size gore dengeniz iyiyse sorun yok. birlikte gecirdiginiz zaman kaliteli ve keyifliyse, cokta onemli degil zaten.Her pazar degıl baskasının arabası ıle gıtmıstı bırakıp gelemedı ama her hafta sonu bı yerlere gıtmesıne musade edıyorum hafta ıcı benle gıdıyor. Yaz gunu sankı benım basımı beklıyor gıbı hıssedıyor bıraz sucluluk duygusu oluyor bende ıyı degıl aslında cocuk olunca fragmanın devamı
Ben hep tek takılmayı cok severım pek arkadas canlısı bırı degılım eşım aılesı de hep bır arkadas kalabalık olsun oyle alıstırmıs ben on yıl evden cıkmasam kımseyı aramam esım arkadas ıster tek hıc duramaz o yuzden huyunu bıldıgım ıcın cık dıyorum.ya size gore dengeniz iyiyse sorun yok. birlikte gecirdiginiz zaman kaliteli ve keyifliyse, cokta onemli degil zaten.
Bu ay tavan yapıcam ağırlaşmada son ay çok büyüyo karnım yaa peeSen daha ağırlaşmadın mı bacımdoğuracaz da ben bi otursam o namaz bitmez sanırım
Bana kalsa ağrılarımın o an geçeceğini bilsem şimdi doğururumYaa senin ki abiş mi olcak benimkinin yaa
iste bak bu yanlisa dusmezsin umarim. bir alisinca o oylece devam eder. hep birlikte cikin. yada anlasin, o cumartesi 4 saat cikiyosa sende pazar gunu 4 saat cik. dengeli olmali bence, tum yuk anneye binmemeli. zaten bebek olayinda cogu sey bize bakiyo, ayri gecirilen gezme vakitlerini dogru organize etmeli ozaman.ama bebek oluncada ben cıkamıycam yıne o cıkacak.
Ben de bunları kullanacağım. Eğer detaylarında varsa gayet uygun olur benceKizlar Kapi susu.icin bunu sabitlicem slikon tabancayla orup.ipten hem.terlik tacta kapi susunde bu detay vardi mantikli değil miArwien nasil ustat
Sıcağa bağlayalım diyosun gerçi çorap giy karnını sar derdi hep annem.. Masaj yapmaz benim herif ya 10 saniye ovuyo sıkılıyoraaa kizlar size thai masajci kadinin anlattiklarini aktariyorum, uzak dogu adetleri efenimgerci @onigirichan imiz hepsini cok daha iyi bilir ve anlatir, onun izniyle bikac ilgimi ceken noktayi aktariyorum;
sancin yavas yavas gelsin diye bol bol bacaklara masaj yapin/yaptirin. ozellikle alt bacaginizin sag ve sol taraflarina, ordaki cikik kemigin 8/10 cm ust kismina.
ayaklarada bolca masaj yapin/yaptirin. masaj aletiniz varsa onu kullanin mesela. kocalarda bos durmasin guzel yagladiktan sonra bi bes dakka yapsalar yeterli.
ayriyetteeen; dogum sonrasi hormon dengemiz alt ust malum. rahmimiz de keza oyle. doktor sauna ya gidebilirsin dedigi anda kos sauna ya dedi. sicak cooook iyi geliyormus rahmin cabuk toparlanmasina/kapanmasina. eskiden annem bizi dogurduktan sonra atesin basinda uyurmus diye anlatti. yani dogumdan sonra kendimizi sicak tutmamiz onemliymis. banyoya sik sik gir cik dogumdan sonra, iyice sicak suyla al dusunu dedi.
aklimizin bi kosesinde dursun:)
Aynen canım bızım en buyuk hatamız kocamızı da bebek gıbı gorup onu da anaclık yapmak aslında ıkımızde ebeveyınız hatlar karısıyor sonra erkekler farklı seylerden mutlu olmaya baslıyor. Hersey bır kere ıle baslıyoriste bak bu yanlisa dusmezsin umarim. bir alisinca o oylece devam eder. hep birlikte cikin. yada anlasin, o cumartesi 4 saat cikiyosa sende pazar gunu 4 saat cik. dengeli olmali bence, tum yuk anneye binmemeli. zaten bebek olayinda cogu sey bize bakiyo, ayri gecirilen gezme vakitlerini dogru organize etmeli ozaman.
Ne kadar kötü ya Allah korumuş sizi de vallahi aynı şeyleri yaşamışsınız resmen.. Çok şükür ki iyisiniz Allah bağışlasın minnoşun uzu sizeHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bahtını ömrünü güzel eylesin.
Benimde bir anda kanamam oldu. Plasenta previa nedeniyle alışmıştım kanamalara ama bu çok farklıydı. Hiç bir ağrı birşey yokken bir anda başladı. durmadan parçalar düşe düşe bir yandan giyinmeye çalıştım. En az 2litre evde yerlere aktı. Depent zor taşıdı hastaneye kadar. Neyseki evdeydim. Eşim geç kalır diye ambulans çağırdık. İyiki öyle olmuş. Ambulans bizi dinlemeyip en yakın hastaneye götürdü. Kontrollere gittiğim hastane uzaktaydı. Kendi başımıza hareket etseydik geç kalabilirdik. Ambulansta serum takıp nabız tansiyon kontrolü de yapıldı. Eşimi ben kötüyüm diye aramam ile oğlumun Doğum saati arasında tam 1saat var. Rüya gibiydi ama çok şükür ikimiz de kurtulduk. Bugün 1haftayı geride bıraktık. Ağrılarım geçti ama çok çabuk yoruluyorum. Sana kan takviyesi yapıldı mı. ?
Canım d vıtamınıne baktırdın mı o eksık degılse bebek belıne baskı yapıyor olabılır. Bır de bel agrısına en ıyı gelen sey yürüyüş hıc yatamıyordum bel agrısından doktor d vıtamın cok dusuk guneste yuru dedı hıc agrım fılan kalmadı bu aralar yurusu ıhmal ettım yoksa cok faydasını gordumIyi geceler hanimlar şu bel ağrısına çözüm bulan biri olsa bir ömür duacisi olurum herhalde ama yoook yoook herkes normal diyor ama normal olması agrım olduğu gerçeğini değiştirmiyorbu arada R Rzg14 34 olsun 35 gelsin derken cumartesi 37 bitiyor o zaman dans birde hala temizlik yapan yürüyüş yapan ise giden arkadaşları tebrik ediyorum ben yere birsey düşünce ağlayasım geliyor
Bak 38+0 senın ıcın yazılmısIyi geceler hanimlar şu bel ağrısına çözüm bulan biri olsa bir ömür duacisi olurum herhalde ama yoook yoook herkes normal diyor ama normal olması agrım olduğu gerçeğini değiştirmiyorbu arada R Rzg14 34 olsun 35 gelsin derken cumartesi 37 bitiyor o zaman dans birde hala temizlik yapan yürüyüş yapan ise giden arkadaşları tebrik ediyorum ben yere birsey düşünce ağlayasım geliyor
Hic bakılmadı d vitaminime yada ben bilmiyorum sağlık ocağının verdiği damlayı kullanıyorum günlük 9 damla dünden beri iyice artti ağrı yatakta dönemiyorum bile her sekilde agriyor tam orta kısmi alt tarafida degilCanım d vıtamınıne baktırdın mı o eksık degılse bebek belıne baskı yapıyor olabılır. Bır de bel agrısına en ıyı gelen sey yürüyüş hıc yatamıyordum bel agrısından doktor d vıtamın cok dusuk guneste yuru dedı hıc agrım fılan kalmadı bu aralar yurusu ıhmal ettım yoksa cok faydasını gordum
Iyice gelişsin derken anaokuluna yazdirablecek kıvama mi gelsin istiyorsun yoksaBana kalsa ağrılarımın o an geçeceğini bilsem şimdi doğururumbir yandan da kalabildiği kadar kalsın 41 42ye kadar iyice gelişsin istiyorum. Az kaldı 25gün bakalım
Ne bileyim dışarda zorluk çekmesin çocuğum onu düşündüğümdenIyice gelişsin derken anaokuluna yazdirablecek kıvama mi gelsin istiyorsun yoksa
Yaa sen anne mii olcann diye sevesim geliyor seniiiNe bileyim dışarda zorluk çekmesin çocuğum onu düşündüğümden
Bak yine utandırıyorsun beni amaYaa sen anne mii olcann diye sevesim geliyor seniiibirde çocuğun olcak yok zorluk çekmesinmiss
Azcik daha dursun mümkünse içerde kuzucuk haftaya eve temizlikçi gelecek ağda isleri var 10 gün sonra gelebilirBak 38+0 senın ıcın yazılmıssımdı gordum bendeEki Görüntüle 2292188
Dogumlarin arasi ne kadar canim?Aslinda ne biliyor musun suan gunumuze var ve doldurmadigi icin erken dogabilir korkusu var ayrica bana doktorum senin pes pese dogumlarin oldugu icin her an dogum yapabilirsin dedi 32 haftadan beri diken ustundeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?