2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benımkı kılo konusunda benle yarısıyor o konuda ıyı ben 10 aldım o 6 aldı hep yıllardır aynı anda alır aynı anda verırız. Aynen evde oturuyorum dıye adamıda eve tıkamam ya gezsın zaten streslı bır ısı var bırde ben bunaltmak ıstemıyorum ama bebek oluncada ben cıkamıycam yıne o cıkacak.

ya size gore dengeniz iyiyse sorun yok. birlikte gecirdiginiz zaman kaliteli ve keyifliyse, cokta onemli degil zaten.

ya size gore dengeniz iyiyse sorun yok. birlikte gecirdiginiz zaman kaliteli ve keyifliyse, cokta onemli degil zaten.
Ben hep tek takılmayı cok severım pek arkadas canlısı bırı degılım eşım aılesı de hep bır arkadas kalabalık olsun oyle alıstırmıs ben on yıl evden cıkmasam kımseyı aramam esım arkadas ıster tek hıc duramaz o yuzden huyunu bıldıgım ıcın cık dıyorum.

ama bebek oluncada ben cıkamıycam yıne o cıkacak.
iste bak bu yanlisa dusmezsin umarim. bir alisinca o oylece devam eder. hep birlikte cikin. yada anlasin, o cumartesi 4 saat cikiyosa sende pazar gunu 4 saat cik. dengeli olmali bence, tum yuk anneye binmemeli. zaten bebek olayinda cogu sey bize bakiyo, ayri gecirilen gezme vakitlerini dogru organize etmeli ozaman.

Sıcağa bağlayalım diyosun gerçi çorap giy karnını sar derdi hep annem.. Masaj yapmaz benim herif ya 10 saniye ovuyo sıkılıyor

Aynen canım bızım en buyuk hatamız kocamızı da bebek gıbı gorup onu da anaclık yapmak aslında ıkımızde ebeveyınız hatlar karısıyor sonra erkekler farklı seylerden mutlu olmaya baslıyor. Hersey bır kere ıle baslıyor sonra devamı gelıyor

Iyi geceler hanimlar şu bel ağrısına çözüm bulan biri olsa bir ömür duacisi olurum herhalde ama yoook yoook herkes normal diyor ama normal olması agrım olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu arada R Rzg14 34 olsun 35 gelsin derken cumartesi 37 bitiyor o zaman dans birde hala temizlik yapan yürüyüş yapan ise giden arkadaşları tebrik ediyorum ben yere birsey düşünce ağlayasım geliyor

Ne kadar kötü ya Allah korumuş sizi de vallahi aynı şeyleri yaşamışsınız resmen.. Çok şükür ki iyisiniz Allah bağışlasın minnoşun uzu size

Canım d vıtamınıne baktırdın mı o eksık degılse bebek belıne baskı yapıyor olabılır. Bır de bel agrısına en ıyı gelen sey yürüyüş hıc yatamıyordum bel agrısından doktor d vıtamın cok dusuk guneste yuru dedı hıc agrım fılan kalmadı bu aralar yurusu ıhmal ettım yoksa cok faydasını gordum

Bak 38+0 senın ıcın yazılmıs sımdı gordum bende

Hic bakılmadı d vitaminime yada ben bilmiyorum sağlık ocağının verdiği damlayı kullanıyorum günlük 9 damla dünden beri iyice artti ağrı yatakta dönemiyorum bile her sekilde agriyor tam orta kısmi alt tarafida degil

Bana kalsa ağrılarımın o an geçeceğini bilsem şimdi doğururum bir yandan da kalabildiği kadar kalsın 41 42ye kadar iyice gelişsin istiyorum. Az kaldı 25gün bakalım
Iyice gelişsin derken anaokuluna yazdirablecek kıvama mi gelsin istiyorsun yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…