Arkadaşlar bende doğurdum dün suyum geldi 7 saat sancidan sonra bebisim elini kafasının önüne koydu açık sezeryana alındım çok şükür bebeğim sağlıklı fakat benim fazlasıyla ağrım var
Benim kızçe kaburgalarımı rahat bırakmıyor ayaklarıyla vurup duruyor. Ayağa kalkarken falan resmen ayakları kaburgalarım da canımı acıtıyor.Bugün de neredeyse sol böbreğime kdr uzanıyor sanki ayakları,soluma bile yatamıyorum tam olarakSon günler geçmeyecek galiba
Arkadaşlar bende doğurdum dün suyum geldi 7 saat sancidan sonra bebisim elini kafasının önüne koydu açık sezeryana alındım çok şükür bebeğim sağlıklı fakat benim fazlasıyla ağrım var
Iyi geceler hanimlar şu bel ağrısına çözüm bulan biri olsa bir ömür duacisi olurum herhalde ama yoook yoook herkes normal diyor ama normal olması agrım olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu arada RRzg14
34 olsun 35 gelsin derken cumartesi 37 bitiyor o zaman dans birde hala temizlik yapan yürüyüş yapan ise giden arkadaşları tebrik ediyorum ben yere birsey düşünce ağlayasım geliyor
Hamilelik boyunca geçirdiğim En kötü gecem galibaSol terafım da sırt kısmım çok ağrıyor.Böbreğim mi kaburgam mı bilemedim.Sağıma desen hiç yatamıyorum kasığım belim her yerim ağrıyor.Sabaha kadr oturucam herlde
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bahtını ömrünü güzel eylesin.
Benimde bir anda kanamam oldu. Plasenta previa nedeniyle alışmıştım kanamalara ama bu çok farklıydı. Hiç bir ağrı birşey yokken bir anda başladı. durmadan parçalar düşe düşe bir yandan giyinmeye çalıştım. En az 2litre evde yerlere aktı. Depent zor taşıdı hastaneye kadar. Neyseki evdeydim. Eşim geç kalır diye ambulans çağırdık. İyiki öyle olmuş. Ambulans bizi dinlemeyip en yakın hastaneye götürdü. Kontrollere gittiğim hastane uzaktaydı. Kendi başımıza hareket etseydik geç kalabilirdik. Ambulansta serum takıp nabız tansiyon kontrolü de yapıldı. Eşimi ben kötüyüm diye aramam ile oğlumun Doğum saati arasında tam 1saat var. Rüya gibiydi ama çok şükür ikimiz de kurtulduk. Bugün 1haftayı geride bıraktık. Ağrılarım geçti ama çok çabuk yoruluyorum. Sana kan takviyesi yapıldı mı. ?
Hamilelik boyunca geçirdiğim En kötü gecem galibaSol terafım da sırt kısmım çok ağrıyor.Böbreğim mi kaburgam mı bilemedim.Sağıma desen hiç yatamıyorum kasığım belim her yerim ağrıyor.Sabaha kadr oturucam herlde
Şimdi yumuşak bir yastık koydum sırt kısmıma ama hala ağrıyorKızım da sağolsun sırf soluma çalışıyor, bugün hareketleri daha sert .İnşAllah uyur kalırım,sağol canım.
Kızlar internette nişan gelmesi böyle oluyor diyor bazen pembe veya kırmızı kanlı oluyormuş ama yeşilimsi zölemsi birşey mukus tıkacıymış bir diğer adı. Banada aynı böyle geldi. hep kırmızı şeyler konuşulunca bende anlamadım ne olduğunu internetten bakınca gördüm. Bu haftalarda normalmiş araştırdığım kadarıyla
(İnternetteki fotolar iğrenç gelebilir belki üzgünüm şimdiden) Eki Görüntüle 2292202
Eki Görüntüle 2292203
banada bu sanki yesil degilde bej rengi gibi geldi hic duymamistim daha once yesil mukus tikaci diye bisey hergun yeni seyler ogreniyoruzz peki nasil hissediyosun?? sancin yada degisik bir agri var mi?