2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim kızçe kaburgalarımı rahat bırakmıyor ayaklarıyla vurup duruyor. Ayağa kalkarken falan resmen ayakları kaburgalarım da canımı acıtıyor.Bugün de neredeyse sol böbreğime kdr uzanıyor sanki ayakları,soluma bile yatamıyorum tam olarakSon günler geçmeyecek galiba

Arkadaşlar bende doğurdum dün suyum geldi 7 saat sancidan sonra bebisim elini kafasının önüne koydu açık sezeryana alındım çok şükür bebeğim sağlıklı fakat benim fazlasıyla ağrım var
Hayirli olsun canim geçmiş olsun Allah şifa versin ANali babali.büyütsün insallah hemencecik toplarsin

Umut baki... erkek sezeryan
Lab faresi... bir erkek bir kiz normal dogum
Oznur1189...erkek sezeryan
Grmn35..erkek sezeryan
Kostebekpasta...kiz normal.dogum
Fresh...erkek sezeryan
Gold heart...iki kiz sezeryan
Peridrol84...erkek sezeryan
Megatron 20 ...kiz sezeryan
Maydonozsuyu...erkek sezeryan
Can66... erkek sezeryan
Bir dost... erkek sezeryan
Sevvaly0109...kiz sezeryan

oyle cnm sukur
ama dayanamiyrm artik agriya sanciya. haftaya kadar zor geliyor ;(

Gözünüz aydın...

Listeye ekleyelim seni de...

Aç bi film... sağını solunu yumuşak yastıklarla doldur... uyuyakalırsın belki...

Yeter diye bagirsm geliyor benimde o derece

banada bu sanki yesil degilde bej rengi gibi geldi hic duymamistim daha once yesil mukus tikaci diye bisey hergun yeni seyler ogreniyoruzz peki nasil hissediyosun?? sancin yada degisik bir agri var mi?

Doguran koca yürekli anaların ellerınden öperım lıste uzamadan lısteye dahıl olmak dılegı ıle

Arkadaşlar bende doğurdum dün suyum geldi 7 saat sancidan sonra bebisim elini kafasının önüne koydu açık sezeryana alındım çok şükür bebeğim sağlıklı fakat benim fazlasıyla ağrım var
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun hepsi geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…