2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay okuyunca kendimi gördüm resmen hep bide bu cati muayenesi sonrası kanama fln korktuğum şeyler ya ama iyi yönünden bakrsan 2 cm açılmada bile çok sancin olmamış inşallah kolayca doguruverirsin

Ay biraz dert Yanıcam

Şimdi benim bu adam ben yürüyemiyorum çok oturtamıyorum ayaklar şiş diye bana dışarı çıkmayı teklif etmiyo arkadaşlarıyla çıkıyo ben de bari o çıksın benimle kapanmasın eve diye tamam diyorum ama iyi mi ediyorum kötü mü bilemedim zaten bütünnn günnnnnn yalnızım bide akşamları tek kalınca şartellerim atıyo kendime mi kızsam ona mı bilemiyorum ona da kızmak istemiyorum hem tamam diyip hem niye kızıyorsun diyecek napıcam ben kime kızam kime sövem

Erken gelen lohusa kafası ve hayatından bir kesit

aaa kizlar size thai masajci kadinin anlattiklarini aktariyorum, uzak dogu adetleri efenim gerci onigirichan imiz hepsini cok daha iyi bilir ve anlatir, onun izniyle bikac ilgimi ceken noktayi aktariyorum;
sancin yavas yavas gelsin diye bol bol bacaklara masaj yapin/yaptirin. ozellikle alt bacaginizin sag ve sol taraflarina, ordaki cikik kemigin 8/10 cm ust kismina.
ayaklarada bolca masaj yapin/yaptirin. masaj aletiniz varsa onu kullanin mesela. kocalarda bos durmasin guzel yagladiktan sonra bi bes dakka yapsalar yeterli.
ayriyetteeen; dogum sonrasi hormon dengemiz alt ust malum. rahmimiz de keza oyle. doktor sauna ya gidebilirsin dedigi anda kos sauna ya dedi. sicak cooook iyi geliyormus rahmin cabuk toparlanmasina/kapanmasina. eskiden annem bizi dogurduktan sonra atesin basinda uyurmus diye anlatti. yani dogumdan sonra kendimizi sicak tutmamiz onemliymis. banyoya sik sik gir cik dogumdan sonra, iyice sicak suyla al dusunu dedi.

aklimizin bi kosesinde dursun:)

aynı durumdayız valla gecen pazar 7.5cıktı 8.5 geldı aksam eve kızdım ıcınden ama be yapaym ben gonderdım sabah artık dogurana kadar boyle. Gondermesem ben rahat edemıyorum.

elbette ciksin cikmasina da, her gün mü cikiyo? cikinca kac saat yok ortalarda?
aksamlari iki saat cikiyosa cokta sorun degil onlarda calisiyo bi desarj olmak istiyorlar dogal olarak. ama uc dort saat yok ise ortalarda hemde her aksam, noooooluyoz kafasina girerim bende. haftada bir iki cikiyosa uzun, yine no problem derdim sahsen.

aynı durumdayız valla gecen pazar 7.5cıktı 8.5 geldı aksam eve kızdım ıcınden ama be yapaym ben gonderdım sabah artık dogurana kadar boyle. Gondermesem ben rahat edemıyorum.

Bana kızacak birileri lazım insan hormonu değil ki anacım en sonunda yakacam buraları işte bende aynı şeyi yapıp pişman oluyorum

Son düzenleme:
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bahtını ömrünü güzel eylesin.
Benimde bir anda kanamam oldu. Plasenta previa nedeniyle alışmıştım kanamalara ama bu çok farklıydı. Hiç bir ağrı birşey yokken bir anda başladı. durmadan parçalar düşe düşe bir yandan giyinmeye çalıştım. En az 2litre evde yerlere aktı. Depent zor taşıdı hastaneye kadar. Neyseki evdeydim. Eşim geç kalır diye ambulans çağırdık. İyiki öyle olmuş. Ambulans bizi dinlemeyip en yakın hastaneye götürdü. Kontrollere gittiğim hastane uzaktaydı. Kendi başımıza hareket etseydik geç kalabilirdik. Ambulansta serum takıp nabız tansiyon kontrolü de yapıldı. Eşimi ben kötüyüm diye aramam ile oğlumun Doğum saati arasında tam 1saat var. Rüya gibiydi ama çok şükür ikimiz de kurtulduk. Bugün 1haftayı geride bıraktık. Ağrılarım geçti ama çok çabuk yoruluyorum. Sana kan takviyesi yapıldı mı. ?

Her gün değil ama haftada 2 sefer belki eh bi gittimi 3 4 saatten önce gelmiyo ben ona sen çık komşuları çağırırım yalnız kalmam diyorum ama bu akşam başım da ağrıyo kimseyi kaldıracak gücüm yok diye çağırmadım işin açıkcası ben onla vakit geçirmek istiyorum o da benle istesin sanırım buna kızgınım ve işin kötüsü bebek doğunca böyle olacak

Geçmiş olsun canım. Gözün aydın ayrıca. Çok şükür ama ikinizde iyisiniz.

cok uzun degil mi? her pazar degilse okey tabi ama.
Her pazar degıl baskasının arabası ıle gıtmıstı bırakıp gelemedı ama her hafta sonu bı yerlere gıtmesıne musade edıyorum hafta ıcı benle gıdıyor. Yaz gunu sankı benım basımı beklıyor gıbı hıssedıyor bıraz sucluluk duygusu oluyor bende ıyı degıl aslında cocuk olunca fragmanın devamı

Göbek delıgım agrıyor ya agrıyan var mı
Gecen gün kocam dedi ki su haline bakiyorum da sac diplerim aciyo desen inanirim. Artık nasıl gözüküyorsa göbek
Ben kilo aldim adam hayatinda ilk defa diyete basladi. Bir süredir aksamlari bisiklet, gece geliyor. Bu sabah da spor salonuna başladı. Yürüyüşe cikalim aksamlari dedim yurumedin yurumedin simdi dogum kolay olsun diye istiyorsun diyio guluyor, para verseler yurumez çünkü ben de yurumem
Gitsin ya, kampa da gidiyor. Benle kukumam kuşu gibi oturmasin evde. Onemli olan aramizdaki uyumu ilgiyi mesafeyi kaybetmemek.

haftada 2 cok degil, ama bebekten sonra haftada 1e dusurebilir. anlasip haftada 1 aksami kendinize ayirabilirsiniz. ikinizede iyi gelir hem?
ayri vakit gecirmek sagliklidir. ama birlikte kaliteli vakit gecirmek cok daha sagliklidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…