- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Ay okuyunca kendimi gördüm resmenEvet canım hep en az 1 hafta 10 gün onden giderdi. Arada bebeğin sert hareketleri oluyordu hafif kasilmalar, çatı ağrısı felan. Ama yalanci sancidir bunlar vs dedim onemsemedim. Bugün doktor alttan muayene edince 2 cm dedi, şimdi hafif kanama da var. 3 güne kadar normal dedi. Biraz afalladim ama alıştı bunyem bu duruma dane diyelim
Eğilirken karnım sıkışıyor biraz onun dışında zotlanmadım daha az daha ağırlaşırsam ben de kalkamam artık
Yarık yara yanma ise evetGöbek delıgım agrıyor ya agrıyan var mı
Acıyor hapşırma gülme öksürme gibi durumlarda fena oluyor benim göbekGöbek delıgım agrıyor ya agrıyan var mı
Kalkarken otururken donerkenAcıyor hapşırma gülme öksürme gibi durumlarda fena oluyor benim göbek
Aynen tam orası bugun galıba son ayak catlıycamYarık yara yanma ise evet
aynı durumdayız valla gecen pazar 7.5cıktı 8.5 geldı aksam eve kızdım ıcınden ama be yapaym ben gonderdım sabah artık dogurana kadar boyle. Gondermesem ben rahat edemıyorum.Ay biraz dert Yanıcam
Şimdi benim bu adam ben yürüyemiyorum çok oturtamıyorum ayaklar şiş diye bana dışarı çıkmayı teklif etmiyo arkadaşlarıyla çıkıyo ben de bari o çıksın benimle kapanmasın eve diye tamam diyorum ama iyi mi ediyorum kötü mü bilemedim zaten bütünnn günnnnnn yalnızım bide akşamları tek kalınca şartellerim atıyo kendime mi kızsam ona mı bilemiyorum ona da kızmak istemiyorum hem tamam diyip hem niye kızıyorsun diyecek napıcam ben kime kızam kime sövem
Erken gelen lohusa kafası ve hayatından bir kesit
elbette ciksin cikmasina da, her gün mü cikiyo? cikinca kac saat yok ortalarda?Ay biraz dert Yanıcam
Şimdi benim bu adam ben yürüyemiyorum çok oturtamıyorum ayaklar şiş diye bana dışarı çıkmayı teklif etmiyo arkadaşlarıyla çıkıyo ben de bari o çıksın benimle kapanmasın eve diye tamam diyorum ama iyi mi ediyorum kötü mü bilemedim zaten bütünnn günnnnnn yalnızım bide akşamları tek kalınca şartellerim atıyo kendime mi kızsam ona mı bilemiyorum ona da kızmak istemiyorum hem tamam diyip hem niye kızıyorsun diyecek napıcam ben kime kızam kime sövem
aynı durumdayız valla gecen pazar 7.5cıktı 8.5 geldı aksam eve kızdım ıcınden ama be yapaym ben gonderdım sabah artık dogurana kadar boyle. Gondermesem ben rahat edemıyorum.
cok uzun degil mi? her pazar degilse okey tabi ama.aynı durumdayız valla gecen pazar 7.5cıktı 8.5 geldı aksam eve kızdım ıcınden ama be yapaym ben gonderdım sabah artık dogurana kadar boyle. Gondermesem ben rahat edemıyorum.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bahtını ömrünü güzel eylesin.Merhaba kizlar kac gundur bakamiyordum. Pazar gunu gece yani 22 temmuzda oglumu kucagima aldim. Maleseff hic hesapta olmayan bir sekilde bebegin esi bebekten ayrilmis suyum patladi gibi bi kan patlamasi oldu bende belkide 3 4 ltre kipkirmizi kan akti. Hemen hastaneye kostuk ve direk sezeryana aldilar. 5 dk gec kalsak belkide bebegi kaybedebilirmisiz. Hatta ben bile baya riskliydim o yuzden genel anestezi oldum komple uyuttular. Oglusum 37+2 gunlukken dogdu. Ve cok kucuk 2300 dogdu. Yinede kuvoze koymadilar. Malesef es dusunce kordonu patlamis ve oglumda kan yutkus midesini yikamislar minicik kuzumun.. dun aksam eve geldik cok sukur daha iyiyiz dualarinizi bekliyoruz..
elbette ciksin cikmasina da, her gün mü cikiyo? cikinca kac saat yok ortalarda?
aksamlari iki saat cikiyosa cokta sorun degil onlarda calisiyo bi desarj olmak istiyorlar dogal olarak. ama uc dort saat yok ise ortalarda hemde her aksam, noooooluyoz kafasina girerim bende. haftada bir iki cikiyosa uzun, yine no problem derdim sahsen.
Geçmiş olsun canım. Gözün aydın ayrıca. Çok şükür ama ikinizde iyisiniz.Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bahtını ömrünü güzel eylesin.
Benimde bir anda kanamam oldu. Plasenta previa nedeniyle alışmıştım kanamalara ama bu çok farklıydı. Hiç bir ağrı birşey yokken bir anda başladı. durmadan parçalar düşe düşe bir yandan giyinmeye çalıştım. En az 2litre evde yerlere aktı. Depent zor taşıdı hastaneye kadar. Neyseki evdeydim. Eşim geç kalır diye ambulans çağırdık. İyiki öyle olmuş. Ambulans bizi dinlemeyip en yakın hastaneye götürdü. Kontrollere gittiğim hastane uzaktaydı. Kendi başımıza hareket etseydik geç kalabilirdik. Ambulansta serum takıp nabız tansiyon kontrolü de yapıldı. Eşimi ben kötüyüm diye aramam ile oğlumun Doğum saati arasında tam 1saat var. Rüya gibiydi ama çok şükür ikimiz de kurtulduk. Bugün 1haftayı geride bıraktık. Ağrılarım geçti ama çok çabuk yoruluyorum. Sana kan takviyesi yapıldı mı. ?
Her pazar degıl baskasının arabası ıle gıtmıstı bırakıp gelemedı ama her hafta sonu bı yerlere gıtmesıne musade edıyorum hafta ıcı benle gıdıyor. Yaz gunu sankı benım basımı beklıyor gıbı hıssedıyor bıraz sucluluk duygusu oluyor bende ıyı degıl aslında cocuk olunca fragmanın devamıcok uzun degil mi? her pazar degilse okey tabi ama.
Gecen gün kocam dedi ki su haline bakiyorum da sac diplerim aciyo desen inanirim. Artık nasıl gözüküyorsa göbekGöbek delıgım agrıyor ya agrıyan var mı
Ben kilo aldim adam hayatinda ilk defa diyete basladi. Bir süredir aksamlari bisiklet, gece geliyor. Bu sabah da spor salonuna başladı. Yürüyüşe cikalim aksamlari dedim yurumedin yurumedin simdi dogum kolay olsun diye istiyorsun diyio guluyor, para verseler yurumez çünkü ben de yurumemAy biraz dert Yanıcam
haftada 2 cok degil, ama bebekten sonra haftada 1e dusurebilir. anlasip haftada 1 aksami kendinize ayirabilirsiniz. ikinizede iyi gelir hem?Her gün değil ama haftada 2 sefer belki eh bi gittimi 3 4 saatten önce gelmiyo ben ona sen çık komşuları çağırırım yalnız kalmam diyorum ama bu akşam başım da ağrıyo kimseyi kaldıracak gücüm yok diye çağırmadım işin açıkcası ben onla vakit geçirmek istiyorum o da benle istesin sanırım buna kızgınım ve işin kötüsü bebek doğunca böyle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?