Günlerimiz aynı seninle bakalım önce hangimizin ki gelicekAmin canım inşallahBenimde 1 Ağustos’a verdi randevu o zamana kadar gelirse de sıkıntı değil demişti. Bende kitledim kendimi haftaya olsa bari diye
Çok geçmiş olsun ama çok şükür sağlıkla eve dönmüşsünüz Rabbim korumuş sağlıkla büyüsün miniginMerhaba kizlar kac gundur bakamiyordum. Pazar gunu gece yani 22 temmuzda oglumu kucagima aldim. Maleseff hic hesapta olmayan bir sekilde bebegin esi bebekten ayrilmis suyum patladi gibi bi kan patlamasi oldu bende belkide 3 4 ltre kipkirmizi kan akti. Hemen hastaneye kostuk ve direk sezeryana aldilar. 5 dk gec kalsak belkide bebegi kaybedebilirmisiz. Hatta ben bile baya riskliydim o yuzden genel anestezi oldum komple uyuttular. Oglusum 37+2 gunlukken dogdu. Ve cok kucuk 2300 dogdu. Yinede kuvoze koymadilar. Malesef es dusunce kordonu patlamis ve oglumda kan yutkus midesini yikamislar minicik kuzumun.. dun aksam eve geldik cok sukur daha iyiyiz dualarinizi bekliyoruz..
Benımde kargoda gec verdırdım ama sordum ozellıkle dedı apart var rahat takarsınAynisi ondan.sordum bizde bir nane yok duz cerceve daha hala.görmedim ama
terliklerin cidden sirin haha!Terligim.sekil.onumden.çekil
Düşündüm de ani defteri sevimli geldi ama bozmamam lazım kendimi ohommm.ohommm
cok tebrik ederim canim Allah guc kuvvet versin bebegine insallah saglik sihhatle buyutmek nasip olurMerhaba kizlar kac gundur bakamiyordum. Pazar gunu gece yani 22 temmuzda oglumu kucagima aldim. Maleseff hic hesapta olmayan bir sekilde bebegin esi bebekten ayrilmis suyum patladi gibi bi kan patlamasi oldu bende belkide 3 4 ltre kipkirmizi kan akti. Hemen hastaneye kostuk ve direk sezeryana aldilar. 5 dk gec kalsak belkide bebegi kaybedebilirmisiz. Hatta ben bile baya riskliydim o yuzden genel anestezi oldum komple uyuttular. Oglusum 37+2 gunlukken dogdu. Ve cok kucuk 2300 dogdu. Yinede kuvoze koymadilar. Malesef es dusunce kordonu patlamis ve oglumda kan yutkus midesini yikamislar minicik kuzumun.. dun aksam eve geldik cok sukur daha iyiyiz dualarinizi bekliyoruz..
Allah yardimcin olsun saglikla kavus bebegine insallahKizlar mrb dogum yapan anneler gecmis olsun hayirlisiyla almissiniz kucaginiza darisi basimiza artik
Yarin sabah bizdr yatiyoruz oglen gibi nasipse alacak findigima kavusacagim ama cokkk korkuyoruuuuummmm
ayy benimde mutfak dolaplarim bosaltilip silinmek istiyoKiler dolabini sildim düzenledim. bulasik makinesini bosaltip doldurdum. Yemek yaptım ben paydoss diger butun isler kaldi belim pert hizli girdim cabuk kesildim
Suraya da dayaklik bi evlat birakiyorum
Eki Görüntüle 2292036
haha aynen canim! arada duygusallik olsun ama, hormonlar beni hic etkilemedi demeyelimhiç ağlamayın, ağlıyorsanız da mutluluktan filan ağlayın. Bizler çok güçlü kadınlarız, Allah herkesi bu kadar dar zor işlerle imtihan etmrz. Kaldırabilecek kadar güçlüyüz, herşeye rağmen gülümseyecek kadar, bunlar bizi acıtmaz gardaaaşş diye artizlik yapacak kadar güçlüyüz
Herkes doğursun da daha fışkiyelenen çişleri, değişir değişmez pisletilen bezleri konuşucaz
benim kapi susum gayet sade kizAynisi ondan.sordum bizde bir nane yok duz cerceve daha hala.görmedim ama
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alicaksin inşallah cnm epidural sezeryanmi olcanKizlar mrb dogum yapan anneler gecmis olsun hayirlisiyla almissiniz kucaginiza darisi basimiza artik
Yarin sabah bizdr yatiyoruz oglen gibi nasipse alacak findigima kavusacagim ama cokkk korkuyoruuuuummmm
Hep ilerdemi gidiyordu haftası cnm yoksa yenimi öğrendin hiç sancin olmadimi açılma olmuş ya çok ilginç ya ama çok heycanliSelam kızlar bende bugün muayeneye gittim. Ilk defa uzun aradan sonra iyi bi doktor ve hastane buldum özel olarak. Doktor bakti, bu kesinlikle 34 haftalik olamaz, 36 hatta 37 ye yakın görünüyor dedi. Nst sonucumda bir iki dalgalanma var, çatı muayenesi yapalım dedi. Korkulacak bise yok alttan muayene gibi. Asıl şok surda 2 cm açıklık varmış doğumun her an olabilir. 3 gün kanama lekelenme normal 3 den fazla sürerse gel dedi, sat la kesinlikle uyumli değil normalde 3 eylul son dogum tarihi, bu bebek bayrami gormez sanmıyorum dedi. Dedim doğarsa sıkıntı olur mu kuvoze felan gerek kalır mi, 2500 3000 arasi kilosu, gerek kalacağını düşünmüyorum dedi. Bakalim bende haberler böyle kızlar. Şok oldum ama ya, icimi bi korku kapladi...
Nasildi kiz kapi susunbenim kapi susum gayet sade kizben bile aldim inanamiyorum
Eğilirken karnım sıkışıyor biraz onun dışında zotlanmadım daha az daha ağırlaşırsam ben de kalkamam artıkBenim ki göbekten çok ayak sıkıntı oluyo şiş olduğu için katlanmıyor ve Üstünel katiyen oturamıyorum
1395 ve 1950 canımSenin ufaklıklar kaç kilo doğmuştu
sade ve şık aslinda alta saçak olabilir.mi.olabilir gule.gule.kullanin canımbizimki buydu canim! alt kismina sacak macak yapacaklardi ama uymuyo tarzima. less is more bazen
Eki Görüntüle 2292170
gecmis olsunnn ohhh prensin odasi bitsin paylasAras beyin odası 1 hafta önce gelmesine rağmen kurulumunu yapmaya gelmemişlerdi baya sıkıntı yaşıyorduk günlerdir sonunda az önce geldiler kurulumunu yapmaya rahat nefes alıcam inşallah ya üstümde büyük yüktü
Nakışlı tulum.siparis ettim 1 ay oldu arkadas isyannnnnnYa ben de merak ediyorum ama Ağustos başı gelecekmiş, hayat çok zalım.
Evet canım hep en az 1 hafta 10 gün onden giderdi. Arada bebeğin sert hareketleri oluyordu hafif kasilmalar, çatı ağrısı felan. Ama yalanci sancidir bunlar vs dedim onemsemedim. Bugün doktor alttan muayene edince 2 cm dedi, şimdi hafif kanama da var. 3 güne kadar normal dedi. Biraz afalladim ama alıştı bunyem bu duruma daHep ilerdemi gidiyordu haftası cnm yoksa yenimi öğrendin hiç sancin olmadimi açılma olmuş ya çok ilginç ya ama çok heycanliinşallah sağlıkla kucagna alırsın yavrunu
Nakışlı tulum.siparis ettim 1 ay oldu arkadas isyannnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?