2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Amin canım inşallah Benimde 1 Ağustos’a verdi randevu o zamana kadar gelirse de sıkıntı değil demişti. Bende kitledim kendimi haftaya olsa bari diye
Günlerimiz aynı seninle bakalım önce hangimizin ki gelicek hayırlısı be gülüm çok şükür riskli zamanları atlattık

Çok geçmiş olsun ama çok şükür sağlıkla eve dönmüşsünüz Rabbim korumuş sağlıkla büyüsün minigin

Terligim.sekil.onumden.çekil
Düşündüm de ani defteri sevimli geldi ama bozmamam lazım kendimi ohommm.ohommm
terliklerin cidden sirin haha!

cok tebrik ederim canim Allah guc kuvvet versin bebegine insallah saglik sihhatle buyutmek nasip olur Ayrica cokcok gecmis olsun!

Kizlar mrb dogum yapan anneler gecmis olsun hayirlisiyla almissiniz kucaginiza darisi basimiza artik

Yarin sabah bizdr yatiyoruz oglen gibi nasipse alacak findigima kavusacagim ama cokkk korkuyoruuuuummmm
Allah yardimcin olsun saglikla kavus bebegine insallah

Kiler dolabini sildim düzenledim. bulasik makinesini bosaltip doldurdum. Yemek yaptım ben paydoss diger butun isler kaldi belim pert hizli girdim cabuk kesildim
Suraya da dayaklik bi evlat birakiyorum
Eki Görüntüle 2292036
ayy benimde mutfak dolaplarim bosaltilip silinmek istiyo yarina niyet ettim bakalim..ust dolaplari degilde asagilari yaparim herhalde..

haha aynen canim! arada duygusallik olsun ama, hormonlar beni hic etkilemedi demeyelim

Kizlar mrb dogum yapan anneler gecmis olsun hayirlisiyla almissiniz kucaginiza darisi basimiza artik

Yarin sabah bizdr yatiyoruz oglen gibi nasipse alacak findigima kavusacagim ama cokkk korkuyoruuuuummmm
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alicaksin inşallah cnm epidural sezeryanmi olcan

Hep ilerdemi gidiyordu haftası cnm yoksa yenimi öğrendin hiç sancin olmadimi açılma olmuş ya çok ilginç ya ama çok heycanli inşallah sağlıkla kucagna alırsın yavrunu

bizimki buydu canim! alt kismina sacak macak yapacaklardi ama uymuyo tarzima. less is more bazen
Eki Görüntüle 2292170
sade ve şık aslinda alta saçak olabilir.mi.olabilir gule.gule.kullanin canım
gecmis olsunnn ohhh prensin odasi bitsin paylas

Hep ilerdemi gidiyordu haftası cnm yoksa yenimi öğrendin hiç sancin olmadimi açılma olmuş ya çok ilginç ya ama çok heycanli inşallah sağlıkla kucagna alırsın yavrunu
Evet canım hep en az 1 hafta 10 gün onden giderdi. Arada bebeğin sert hareketleri oluyordu hafif kasilmalar, çatı ağrısı felan. Ama yalanci sancidir bunlar vs dedim onemsemedim. Bugün doktor alttan muayene edince 2 cm dedi, şimdi hafif kanama da var. 3 güne kadar normal dedi. Biraz afalladim ama alıştı bunyem bu duruma da ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…