- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Sabh yedi bucukts cikip aksammi sekiz bucukts geldiaynı durumdayız valla gecen pazar 7.5cıktı 8.5 geldı aksam eve kızdım ıcınden ama be yapaym ben gonderdım sabah artık dogurana kadar boyle. Gondermesem ben rahat edemıyorum.
Su gelmesi sart degil. Sadece nisan da gelebilir. Nisandan sonra birkac saat icinde de baslayabilir. Bir hafta sonra da.Tecrübeli anneler nişan gelince illa su da gelmeli mi? Veya kasılma vs. internetten nişan gelmesi diye bakınca yeşilimtırak birşey var aynısı geldi bugun ama ağrı sızı yok
Evet canım pıknık yuzme fılan aksama kadar normalde cok kızardm ama neyse dedım.Sabh yedi bucukts cikip aksammi sekiz bucukts geldi
nisan kanli veya daha acik pembemsi geliyo canimTecrübeli anneler nişan gelince illa su da gelmeli mi? Veya kasılma vs. internetten nişan gelmesi diye bakınca yeşilimtırak birşey var aynısı geldi bugun ama ağrı sızı yok
Bizde soyle diyelim hali saha maca gidecek ona gidiyo geliyo ya da mac izleyip gelir ya da bikac saat oturup gelir ama hic sabahtan aksama gittigi olmadi... Ama bu aradaki iletisime bagli demekki sen de atiyorum bir gun boyunca arkadaslarinla durdugunda ses etmiyodur aslinda ciftlerin aralarindaki anlasmaya bagliEvet canım pıknık yuzme fılan aksama kadar normalde cok kızardm ama neyse dedım.
sagol canim, hastanede kullandiktan sonra odasinda da kullanicaz, abarti sevemiyoruz biturlu:)sade ve şık aslinda alta saçak olabilir.mi.olabilir gule.gule.kullanin canım
tekrar cok gecmis olsun canim. Allah seni evladina evladini da sana bagislasinHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bahtını ömrünü güzel eylesin.
Benimde bir anda kanamam oldu. Plasenta previa nedeniyle alışmıştım kanamalara ama bu çok farklıydı. Hiç bir ağrı birşey yokken bir anda başladı. durmadan parçalar düşe düşe bir yandan giyinmeye çalıştım. En az 2litre evde yerlere aktı. Depent zor taşıdı hastaneye kadar. Neyseki evdeydim. Eşim geç kalır diye ambulans çağırdık. İyiki öyle olmuş. Ambulans bizi dinlemeyip en yakın hastaneye götürdü. Kontrollere gittiğim hastane uzaktaydı. Kendi başımıza hareket etseydik geç kalabilirdik. Ambulansta serum takıp nabız tansiyon kontrolü de yapıldı. Eşimi ben kötüyüm diye aramam ile oğlumun Doğum saati arasında tam 1saat var. Rüya gibiydi ama çok şükür ikimiz de kurtulduk. Bugün 1haftayı geride bıraktık. Ağrılarım geçti ama çok çabuk yoruluyorum. Sana kan takviyesi yapıldı mı. ?
evet aynen bizim sicak tut kendini kafasina da cok uyuyor. tutalimda, sicak basti cok fena buralari. yarin 39 dereceyi gorecez. onumuzdeki haftalarda boyle yakarsa havalar serinlemek icin kacacak delik ariicaz, o arada sicak tutmaya calismalar hep yalan olacak galibaSıcağa bağlayalım diyosun gerçi çorap giy karnını sar derdi hep annem.. Masaj yapmaz benim herif ya 10 saniye ovuyo sıkılıyor
vicdan ve merhamet gerekli evliliklerde, ama dozunu ayarlamak ta onemli. ben kadinim, o erkek. biz sevgiliyiz. ben onu bebek olarak filan gormuyorum, ne bebegi koskocaman adamAynen canım bızım en buyuk hatamız kocamızı da bebek gıbı gorup onu da anaclık yapmak aslında ıkımızde ebeveyınız hatlar karısıyor sonra erkekler farklı seylerden mutlu olmaya baslıyor. Hersey bır kere ıle baslıyorsonra devamı gelıyor
Yesilimtrak genelde enfeksiyonda geliyo canim hic nisanin yesilimsi olsugunu duymadim su zamana kadar ya pembe ya kirmizi ya kahverengi diyolarTecrübeli anneler nişan gelince illa su da gelmeli mi? Veya kasılma vs. internetten nişan gelmesi diye bakınca yeşilimtırak birşey var aynısı geldi bugun ama ağrı sızı yok
belimin tam orta kemigi agriyo oyy dogum sancisi degil.dmei off off nisan faln geleydi bari dogumdan once
İs yaptinsa ondandir canim zannetmiyorum sadece bel.kemigiyle.olsunbelimin tam orta kemigi agriyo oyy dogum sancisi degil.dmei off off nisan faln geleydi bari dogumdan once
gunluk minik temizlikler herlade ondan uykuda tutmadi dusunmektencok mu hareket ettin kuzum bugun?
benim once nisanim geldi pembemsiydi yani farkliydi hemen anladim nisan oldugunu 4 saat sonrada suyum geldi bazen gunlerce dogumun baslamadigini okudum nisandan sonra yesilimtrak olmaz nisan canim usutmus olabilir misinTecrübeli anneler nişan gelince illa su da gelmeli mi? Veya kasılma vs. internetten nişan gelmesi diye bakınca yeşilimtırak birşey var aynısı geldi bugun ama ağrı sızı yok
Aynisi ben de de geliyor akinti bu sanki nisan degil de su yesil.gelirse bebek.kakasini yutmuş demekmis Allah korusunKızlar internette nişan gelmesi böyle oluyor diyor bazen pembe veya kırmızı kanlı oluyormuş ama yeşilimsi zölemsi birşey mukus tıkacıymış bir diğer adı. Banada aynı böyle geldi. hep kırmızı şeyler konuşulunca bende anlamadım ne olduğunu internetten bakınca gördüm. Bu haftalarda normalmiş araştırdığım kadarıyla
(İnternetteki fotolar iğrenç gelebilir belki üzgünüm şimdiden)
Eki Görüntüle 2292202 Eki Görüntüle 2292203
Allah korusun canımAynisi ben de de geliyor akinti bu sanki nisan degil de su yesil.gelirse bebek.kakasini yutmuş demekmis Allah korusun
Yarın doktora soralim bakalim bugun basladi benim ama.su icimimi artirdim ben ona.buluyordumAllah korusun canım
Iki yil en sonuncusu 14 ayDogumlarin arasi ne kadar canim?
Vallah aynen oyle birde devlet hasatahanesi bnde sasirdim5 hasta mi ve aynı gün hepsine aynı teşhis mi koydu büyük rastlantı yada senin dr a denk gelmiş sezeryan seviyor.Eger çok küçük olacak olsa sana da sezeryan der zaten daha 35+ lardasin her hafta düşün en az 200 gr alsa ooo güzel doğar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?