2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tecrübeli anneler nişan gelince illa su da gelmeli mi? Veya kasılma vs. internetten nişan gelmesi diye bakınca yeşilimtırak birşey var aynısı geldi bugun ama ağrı sızı yok

Tecrübeli anneler nişan gelince illa su da gelmeli mi? Veya kasılma vs. internetten nişan gelmesi diye bakınca yeşilimtırak birşey var aynısı geldi bugun ama ağrı sızı yok
Su gelmesi sart degil. Sadece nisan da gelebilir. Nisandan sonra birkac saat icinde de baslayabilir. Bir hafta sonra da.

nisan kanli veya daha acik pembemsi geliyo canim
illa arkasindan su geleck diye bisey yok ama dogum yaklastigini gosteroyo

Evet canım pıknık yuzme fılan aksama kadar normalde cok kızardm ama neyse dedım.
Bizde soyle diyelim hali saha maca gidecek ona gidiyo geliyo ya da mac izleyip gelir ya da bikac saat oturup gelir ama hic sabahtan aksama gittigi olmadi... Ama bu aradaki iletisime bagli demekki sen de atiyorum bir gun boyunca arkadaslarinla durdugunda ses etmiyodur aslinda ciftlerin aralarindaki anlasmaya bagli

sade ve şık aslinda alta saçak olabilir.mi.olabilir gule.gule.kullanin canım
sagol canim, hastanede kullandiktan sonra odasinda da kullanicaz, abarti sevemiyoruz biturlu:)

tekrar cok gecmis olsun canim. Allah seni evladina evladini da sana bagislasin

Sıcağa bağlayalım diyosun gerçi çorap giy karnını sar derdi hep annem.. Masaj yapmaz benim herif ya 10 saniye ovuyo sıkılıyor
evet aynen bizim sicak tut kendini kafasina da cok uyuyor. tutalimda, sicak basti cok fena buralari. yarin 39 dereceyi gorecez. onumuzdeki haftalarda boyle yakarsa havalar serinlemek icin kacacak delik ariicaz, o arada sicak tutmaya calismalar hep yalan olacak galiba

vicdan ve merhamet gerekli evliliklerde, ama dozunu ayarlamak ta onemli. ben kadinim, o erkek. biz sevgiliyiz. ben onu bebek olarak filan gormuyorum, ne bebegi koskocaman adam ama iste merhamet olayini dogru dengelemek lazim.
ya mutluysaniz huzurluysaniz cokta seyapmamak lazim:) her evlilik farkli, hisler duygular dengeler farkli. iyi hissediyosaniz o dengede, sorun yok. yeter ki iyi hisset Allah huzuru mutlulugu evimizden ayirmasin amiiin

Yesilimtrak genelde enfeksiyonda geliyo canim hic nisanin yesilimsi olsugunu duymadim su zamana kadar ya pembe ya kirmizi ya kahverengi diyolar

benim once nisanim geldi pembemsiydi yani farkliydi hemen anladim nisan oldugunu 4 saat sonrada suyum geldi bazen gunlerce dogumun baslamadigini okudum nisandan sonra yesilimtrak olmaz nisan canim usutmus olabilir misin

Kızlar internette nişan gelmesi böyle oluyor diyor bazen pembe veya kırmızı kanlı oluyormuş ama yeşilimsi zölemsi birşey mukus tıkacıymış bir diğer adı. Banada aynı böyle geldi. hep kırmızı şeyler konuşulunca bende anlamadım ne olduğunu internetten bakınca gördüm. Bu haftalarda normalmiş araştırdığım kadarıyla
(İnternetteki fotolar iğrenç gelebilir belki üzgünüm şimdiden)

Aynisi ben de de geliyor akinti bu sanki nisan degil de su yesil.gelirse bebek.kakasini yutmuş demekmis Allah korusun

Vallah aynen oyle birde devlet hasatahanesi bnde sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…