2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Göbek delıgım agrıyor ya agrıyan var mı
Evet sizliyor yaniyor aciyor uyusuyor
Kızlar sizde de ara ara bebek gerildikçe inletecek kadar çatı ağrısı oluyor mu? Bu arada iki gün önceki muayenede 1 cm açıklığım vardı. Açılma işaretleri mi acaba bunlar
Bebek gerildikce hareket ettikce kasilmam oldukca cati kemigim aciyor baski var ama acilma isareti mi bilmiyorum bnde bu durum iki haftadir var açılmam olmadi daha

Ikinizin msjlarini da okudum bu alintilar uzerinden genel yazicam kizlar.
Oncelikle bunu temmuz anneleri duysa sizin adamlari çiğ çiğ yerlerdi valla
Tamam tek tek vakit gecirmeye bnde karsi degilim ki ben evliyken kizkiza 2 gunlugune tatile kacmis biriyim esim de arkadslariyla mangallara sehir dislarina gunu birlik gidr sorun yok sıkmam. Ama artik olmaz hele sık sık sabahtan akşama kadar falan aslaaa. ben burda kısıtlı bi durumdayken adam lingir lingir gezemez kusura bakmasin yanmda olmasini isterim butun gun yalnizim zaten duygusal acidan da ona ihtiyacim var yanmda olmasini isterim. Alistirmayin simdiden boyle bnce cocuk dogunca daha cok bunalicaksiniz ve ona bi kere bu rahatligi verdiginiz icin laf ettiginizde kavga ediceksiniz.. Isi bastan sıkı tutmak lazim eger ki boyle canininiz sıkılıyorsa ufaktan renginizi belli edin hemen kavga etmek gerekmiyo derdinizi anlatin boype boyle diye. Sonra daha buyuk sorunlar cikmasin.
Ben de hersey esit ben simdi cikip gezemiyosam o da gezemez net

Cok katılıyorum evliligin basindan beri hatta sevgililik vs dahil asla anasi gibi davranmadim hatta kendisine de konu gectiginde fln soyledim senin annen var ben sana annelik yapamam diye. Evlilik esit olmali cocuk bi tek benm degil ki ikimizin o da bakacak ilgilenecek bende.. Oyle erkek tek basina sık sık disari cikip gezemez beni evde bebekle birakip birakip.. Valla ben her turlu cocugu alir çıkarım disarim onunla da onsuz da niye eve kapanacakmisiz yahu
Arkadaşlar bende doğurdum dün suyum geldi 7 saat sancidan sonra bebisim elini kafasının önüne koydu açık sezeryana alındım çok şükür bebeğim sağlıklı fakat benim fazlasıyla ağrım var
Hayirli olsun gozun aydin saglikla buyut bebisini

Şükür Allah korumuş ikinizi de. Sağlıklı güzel bir ömür diliyorum bebişe

Gözünüz aydın...

Listeye ekleyelim seni de...
Benim beklenen Doğum 19eylüldü. Ordaki listede varım. Erken Doğum risklerimden dolayı burayı da takibe başlamıştım. 31.haftada erken Doğum oldu. 17temmuz Doğumu ama Gelişim olarak düzeltilmiş yaş diye adlandırılan 19eylülü baz alacakmışım 2yaşına kadar.
Nazik teklifin için teşekkür ederim

Kizlar mrb dogum yapan anneler gecmis olsun hayirlisiyla almissiniz kucaginiza darisi basimiza artik

Yarin sabah bizdr yatiyoruz oglen gibi nasipse alacak findigima kavusacagim ama cokkk korkuyoruuuuummmm
Sanırım bugün öğlen sezeryan olacaksınız. 2 defa sezeryan olmuş biri olarak korkmaniza gerek yok benim sezeryanlarim ve sonrasi sukur cok rahat gecti. Darısı başınıza. en güzeli de mis kokulunuza kavuşuyorsunuz bugun ❤

Inş sağlıkla ve en hayırlı zamanda dogar

Benim bu haller çok tanıdık geliyo bana ondan biliyom alınıyor son ay kaçarı yok bende öyle oldu en azından.. Tartıya çıkmayayım artık ben
Beni son kontrolde doktor tartmadi kek gibi sordum tartiya da cikiym mi diye yok artik tartmiyoruz dedi asistani oh bee dedim ama dayanamadim eczanede ciktim tartiya 1 kilo almışım ama evde tartilmayi biraktim

Günaydın güzel anneler Ağrısız, sancısız, mutlu bir gün olsun inşallah doğum yapacak olanlar da kolayca bir avazda doğursun bebişine hemen kavuşsun amiin benim de şu çatı ağrım geçsin artık ona da amin ( resmen çatı kemiğimden kütürt diye ses geliyor gece dönmeye çalışırken)

Gece berbatti agri gaz agrisi sanirim sabaha kadar kalca bel çıtırtısiyla uyuyamamak mahvetti ayyy Allaha sukurler olsun da cok zorlanmaya başladık yastik kesmiyor
Herkese gunaydinn.en guzel anneler ve yaramaz minnaklar mutlu saglikli gunleriniz olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…