- 5 Mart 2019
- 1.709
- 8.611
- 108
Evet sizliyor yaniyor aciyor uyusuyorGöbek delıgım agrıyor ya agrıyan var mı
Bebek gerildikce hareket ettikce kasilmam oldukca cati kemigim aciyor baski var ama acilma isareti mi bilmiyorum bnde bu durum iki haftadir var açılmam olmadi dahaKızlar sizde de ara ara bebek gerildikçe inletecek kadar çatı ağrısı oluyor mu? Bu arada iki gün önceki muayenede 1 cm açıklığım vardı. Açılma işaretleri mi acaba bunlar
Ay biraz dert Yanıcam
Şimdi benim bu adam ben yürüyemiyorum çok oturtamıyorum ayaklar şiş diye bana dışarı çıkmayı teklif etmiyo arkadaşlarıyla çıkıyo ben de bari o çıksın benimle kapanmasın eve diye tamam diyorum ama iyi mi ediyorum kötü mü bilemedim zaten bütünnn günnnnnn yalnızım bide akşamları tek kalınca şartellerim atıyo kendime mi kızsam ona mı bilemiyorum ona da kızmak istemiyorum hem tamam diyip hem niye kızıyorsun diyecek napıcam ben kime kızam kime sövem
Erken gelen lohusa kafası ve hayatından bir kesit
Ikinizin msjlarini da okudum bu alintilar uzerinden genel yazicam kizlar.Her gün değil ama haftada 2 sefer belki eh bi gittimi 3 4 saatten önce gelmiyo ben ona sen çık komşuları çağırırım yalnız kalmam diyorum ama bu akşam başım da ağrıyo kimseyi kaldıracak gücüm yok diye çağırmadım işin açıkcası ben onla vakit geçirmek istiyorum o da benle istesin sanırım buna kızgınım ve işin kötüsü bebek doğunca böyle olacak
Oncelikle bunu temmuz anneleri duysa sizin adamlari çiğ çiğ yerlerdi valla
Tamam tek tek vakit gecirmeye bnde karsi degilim ki ben evliyken kizkiza 2 gunlugune tatile kacmis biriyim
Ben de hersey esit ben simdi cikip gezemiyosam o da gezemez net
Cok katılıyorumiste bak bu yanlisa dusmezsin umarim. bir alisinca o oylece devam eder. hep birlikte cikin. yada anlasin, o cumartesi 4 saat cikiyosa sende pazar gunu 4 saat cik. dengeli olmali bence, tum yuk anneye binmemeli. zaten bebek olayinda cogu sey bize bakiyo, ayri gecirilen gezme vakitlerini dogru organize etmeli ozaman.
Hayirli olsun gozun aydin saglikla buyut bebisiniArkadaşlar bende doğurdum dün suyum geldi 7 saat sancidan sonra bebisim elini kafasının önüne koydu açık sezeryana alındım çok şükür bebeğim sağlıklı fakat benim fazlasıyla ağrım var